BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 dni temu #516980 przez dpc
skarpetę zacerować też umiem ;D
no i poza szkołą projektuję ciuchy, już jestem po pierwszym pokazie (był we wrześniu), jakoś mi tak praca stanęła ze względu na szkołę, ale w tym miesiącu będę robiła zdjęcia do lookbooka i zaczynam sprzedaż :)

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
Temat został zablokowany.
12 lata 5 dni temu #516981 przez Agusia83
dpc, mam takie pytanko, tylko sie nie obraz na mnie...nie myslalas, by najpierw zdac egzamin maturalny, a pozniej zajac sie staraniem o dziecko?
12 lata 5 dni temu #516983 przez dpc
Agusia83 napisał:

dpc, mam takie pytanko, tylko sie nie obraz na mnie...nie myslalas, by najpierw zdac egzamin maturalny, a pozniej zajac sie staraniem o dziecko?

nie ;) o to się nie martwię, bo uczę się dobrze i nie mam problemów z nauką
w sumie mam nadzieję na jakieś miejsce w olimpiadzie z polskiego albo z angielskiego i zwolnienie z egzaminu...

12 lata 5 dni temu #516989 przez izula
Ja też nie lubię dywanów. Odkurzanie tego i pranie doprowadzało mnie do szału mimo iż fakt ładnie wyglądają i są takie mięciutkie. Poza tym jestem uczulona na roztocza i nawet przy ścieraniu kurzu psikam jak szalona.

[/url]
[/url]
12 lata 5 dni temu #516991 przez dpc
ja w ogóle nie mam dywanów, bo ich nie cierpię (jakieś zboczenie zawodowe) :laugh:
lubię u kogoś, ale u siebie nie

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #516992 przez Agusia83
Ciesze sie, ze masz dobre wyniki i ze chcesz sie uczyc...a mature bedziesz zdawac w tym roku? A rozmawialas z rodzicami odnosnie waszych planow?

A ja nie mam dywanow..same panele, maz alergik...ale chyba cosik kupimy do pokoju corki, bo jednak po nozkach czasem ciagnie...
12 lata 5 dni temu #516994 przez Mirella
Ferritka weź odpocznij albo okulary załóż, no przecież napisałam że nigdzie nie idę
12 lata 5 dni temu #516995 przez ferritka
Mirella napisał:

Ferritka weź odpocznij albo okulary załóż, no przecież napisałam że nigdzie nie idę

napisałam Ci to jakby cię tak naszło na glupoty ;))

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 5 dni temu #516996 przez dpc
Agusia83 napisał:

Ciesze sie, ze masz dobre wyniki i ze chcesz sie uczyc...a mature bedziesz zdawac w tym roku? A rozmawialas z rodzicami odnosnie waszych planow?

w przyszłym, szkoła 4-letnia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 dni temu #517003 przez studentkaae
nio, ciasto zagniecione i w lodóweczce czeka :)

heh, moi rodzice zawsze mieli w tym temacie inne zdanie, najpierw szkoła średnia, studia, a potem dziecko.. no i tak faktycznie zrobiłam, szkoda tylko, że teraz nie wychodzi jak już jest ten czas. albo i nie jest wcale ten czas najwyraźniej.
12 lata 5 dni temu #517005 przez MoNiaaa
wlasnie przyszly moje tabletki !! oby pomogly choc w sumie widze ze krwawienie jest troche mniejsze

a pamietacie takie gwiazdki z milki???
a soczki w woreczku pilam w podstawowce na przerwie i jeszcze byla wata cukrowa w takim woreczku :P

mam dylemat i nie wiem czy mowic komukolwiek z rodziny ze znowu poronilam?

agusia a co do luteiny to my i tak musimy zawiesic starania i u mojego gina bede jeszcze nie raz za 2 tyg mam isc na wizyte wtedy tez mam bete zrobic a pozniej powiedzial ze jak tlyko zobacze dodatni test od razu mam sie zglosic po luteine!!!!!

musimy troche dystansu do tego nabrac i na spokojnie podejsc do tematu z kazdym dniem jest troche lepiej ale boje sie ze moze u mnie cos jest nie tak ze nie moze sie ciaza przyjac???ale jak pytalam o jakies badania to powiedzial ze dopiero po 3 poronieniach pod rzad sie wykonuje i nie ma jesczez poczeby

wogole pozytywnie sie zaskoczylam tym lekarzem bo byl naprawde spoko wszytsko mi powiedzial a balam sie ze nawet usg mi nie zrobi bo mialam dzien wczesniej i niewiele sie dowiem od niego

http

]
12 lata 5 dni temu #517010 przez studentkaae
Moniaaa ja bym chyba nie mówiła nikomu z rodziny, bo i po co. tylko Ci to sprawi dodatkowy ból i pewnie trudniej będzie zaleczyć ranę.
12 lata 5 dni temu #517013 przez pani_p
Skoro krwawienia są mniejsze to dobrze. Monia może rzeczywiście zbyt mocno to przeżywasz i dlatego się nie udaje? Macie Julkę więc chyba z Wami wszystko w porządku. Chociaż ze mnie żaden ekspert. Nie rozmyślaj tak o tym :*
12 lata 5 dni temu #517018 przez Mirella
ferritka napisał:

Mirella napisał:

napisałam Ci to jakby cię tak naszło na glupoty ;))

Mnie na głupoty? Ja już za stara na to :P
12 lata 5 dni temu #517021 przez Mała
Monia :kiss: przykro mi. Pani p ma rację, macie Julkę to pewnie jest ok z Wami. Jesteś młodziutka, daj organizmowi czas na zregenerowanie się i wówczas do boju. Rodzinie też bym nic nie mówiła, no chyba że już się pochwaliłaś fasolką, to pewnie będą się dopytywać jak tam się czujesz itd.

Mirellla o tak trochę nas było, jak z Fajnej mamy przylazłyśmy :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia