- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 dni temu #516980 przez dpc
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
skarpetę zacerować też umiem ;D
no i poza szkołą projektuję ciuchy, już jestem po pierwszym pokazie (był we wrześniu), jakoś mi tak praca stanęła ze względu na szkołę, ale w tym miesiącu będę robiła zdjęcia do lookbooka i zaczynam sprzedaż
no i poza szkołą projektuję ciuchy, już jestem po pierwszym pokazie (był we wrześniu), jakoś mi tak praca stanęła ze względu na szkołę, ale w tym miesiącu będę robiła zdjęcia do lookbooka i zaczynam sprzedaż
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 5 dni temu #516983 przez dpc
Agusia83 napisał:
w sumie mam nadzieję na jakieś miejsce w olimpiadzie z polskiego albo z angielskiego i zwolnienie z egzaminu...
nie o to się nie martwię, bo uczę się dobrze i nie mam problemów z naukądpc, mam takie pytanko, tylko sie nie obraz na mnie...nie myslalas, by najpierw zdac egzamin maturalny, a pozniej zajac sie staraniem o dziecko?
w sumie mam nadzieję na jakieś miejsce w olimpiadzie z polskiego albo z angielskiego i zwolnienie z egzaminu...
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 5 dni temu #516991 przez dpc
ja w ogóle nie mam dywanów, bo ich nie cierpię (jakieś zboczenie zawodowe)
lubię u kogoś, ale u siebie nie
lubię u kogoś, ale u siebie nie
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #516992 przez Agusia83
Ciesze sie, ze masz dobre wyniki i ze chcesz sie uczyc...a mature bedziesz zdawac w tym roku? A rozmawialas z rodzicami odnosnie waszych planow?
A ja nie mam dywanow..same panele, maz alergik...ale chyba cosik kupimy do pokoju corki, bo jednak po nozkach czasem ciagnie...
A ja nie mam dywanow..same panele, maz alergik...ale chyba cosik kupimy do pokoju corki, bo jednak po nozkach czasem ciagnie...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 dni temu przez Agusia83.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 5 dni temu #516996 przez dpc
Agusia83 napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
w przyszłym, szkoła 4-letniaCiesze sie, ze masz dobre wyniki i ze chcesz sie uczyc...a mature bedziesz zdawac w tym roku? A rozmawialas z rodzicami odnosnie waszych planow?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
12 lata 5 dni temu #517003 przez studentkaae
nio, ciasto zagniecione i w lodóweczce czeka
heh, moi rodzice zawsze mieli w tym temacie inne zdanie, najpierw szkoła średnia, studia, a potem dziecko.. no i tak faktycznie zrobiłam, szkoda tylko, że teraz nie wychodzi jak już jest ten czas. albo i nie jest wcale ten czas najwyraźniej.
heh, moi rodzice zawsze mieli w tym temacie inne zdanie, najpierw szkoła średnia, studia, a potem dziecko.. no i tak faktycznie zrobiłam, szkoda tylko, że teraz nie wychodzi jak już jest ten czas. albo i nie jest wcale ten czas najwyraźniej.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 5 dni temu #517005 przez MoNiaaa
wlasnie przyszly moje tabletki !! oby pomogly choc w sumie widze ze krwawienie jest troche mniejsze
a pamietacie takie gwiazdki z milki???
a soczki w woreczku pilam w podstawowce na przerwie i jeszcze byla wata cukrowa w takim woreczku
mam dylemat i nie wiem czy mowic komukolwiek z rodziny ze znowu poronilam?
agusia a co do luteiny to my i tak musimy zawiesic starania i u mojego gina bede jeszcze nie raz za 2 tyg mam isc na wizyte wtedy tez mam bete zrobic a pozniej powiedzial ze jak tlyko zobacze dodatni test od razu mam sie zglosic po luteine!!!!!
musimy troche dystansu do tego nabrac i na spokojnie podejsc do tematu z kazdym dniem jest troche lepiej ale boje sie ze moze u mnie cos jest nie tak ze nie moze sie ciaza przyjac???ale jak pytalam o jakies badania to powiedzial ze dopiero po 3 poronieniach pod rzad sie wykonuje i nie ma jesczez poczeby
wogole pozytywnie sie zaskoczylam tym lekarzem bo byl naprawde spoko wszytsko mi powiedzial a balam sie ze nawet usg mi nie zrobi bo mialam dzien wczesniej i niewiele sie dowiem od niego
a pamietacie takie gwiazdki z milki???
a soczki w woreczku pilam w podstawowce na przerwie i jeszcze byla wata cukrowa w takim woreczku
mam dylemat i nie wiem czy mowic komukolwiek z rodziny ze znowu poronilam?
agusia a co do luteiny to my i tak musimy zawiesic starania i u mojego gina bede jeszcze nie raz za 2 tyg mam isc na wizyte wtedy tez mam bete zrobic a pozniej powiedzial ze jak tlyko zobacze dodatni test od razu mam sie zglosic po luteine!!!!!
musimy troche dystansu do tego nabrac i na spokojnie podejsc do tematu z kazdym dniem jest troche lepiej ale boje sie ze moze u mnie cos jest nie tak ze nie moze sie ciaza przyjac???ale jak pytalam o jakies badania to powiedzial ze dopiero po 3 poronieniach pod rzad sie wykonuje i nie ma jesczez poczeby
wogole pozytywnie sie zaskoczylam tym lekarzem bo byl naprawde spoko wszytsko mi powiedzial a balam sie ze nawet usg mi nie zrobi bo mialam dzien wczesniej i niewiele sie dowiem od niego
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
12 lata 5 dni temu #517010 przez studentkaae
Moniaaa ja bym chyba nie mówiła nikomu z rodziny, bo i po co. tylko Ci to sprawi dodatkowy ból i pewnie trudniej będzie zaleczyć ranę.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 5 dni temu #517021 przez Mała
Monia przykro mi. Pani p ma rację, macie Julkę to pewnie jest ok z Wami. Jesteś młodziutka, daj organizmowi czas na zregenerowanie się i wówczas do boju. Rodzinie też bym nic nie mówiła, no chyba że już się pochwaliłaś fasolką, to pewnie będą się dopytywać jak tam się czujesz itd.
Mirellla o tak trochę nas było, jak z Fajnej mamy przylazłyśmy
Mirellla o tak trochę nas było, jak z Fajnej mamy przylazłyśmy