- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 13 godzin temu #519878 przez Asik
Wiesz , teraz ponoć 51% kobiet ma problem z przyswajaniem , dlatego dodatkowo lekaze każą brac folik a jeśli chcesz to może femibion bierz tam ten kwas jest łatwiej przyswajalny dodatkowo jedz preparaty bogate w metafolinę ale uważaj bo nadmiar tez nie jest dobry. możesz dodatkowo szamać szparagi, szpinak, brukselka, kalafior, bób, fasolka, otręby pszenne bo sa bogate w foliany... tylko pamietaj żeby za długo nie gotowac bo straca swoje własciwości folikowe
Temat został zablokowany.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 13 godzin temu #519880 przez dzidzia1234
a ja mykam z małym do lekarza- już jest katar i słychać jak oddycha- więc chyba jednak nie żołądek
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
tylko mu wpierw sińce przypudruję
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
12 lata 13 godzin temu #519890 przez Gosia 2712
Ferritka hehe ja wlasnie czekam na premiere tej ksiazki ;p co prawda mam jeszcze druga czesc do przeczytania ale trzecia tez pewnie kupie
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 13 godzin temu #519899 przez ferritka
Gosia 2712 napisał:
hehehehe miłej lektury Ci życzę Gosia ) 3 część nie bedzie taka trzymająca w napięciu, ale ciekawa jestem co też tam autorka powymysla..poza tym na chorobę to fajny odmóżdżacz )
Ferritka hehe ja wlasnie czekam na premiere tej ksiazki ;p co prawda mam jeszcze druga czesc do przeczytania ale trzecia tez pewnie kupie
hehehehe miłej lektury Ci życzę Gosia ) 3 część nie bedzie taka trzymająca w napięciu, ale ciekawa jestem co też tam autorka powymysla..poza tym na chorobę to fajny odmóżdżacz )
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
12 lata 13 godzin temu #519901 przez anoda89
Co do witamin to chyba lepszy skład mają te
www.ladeevit.pl/?p=faq od femibionu i tańsze są
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 12 godzin temu #519905 przez ferritka
a ja mam ten kwas
www.twojanatura.co.uk/products/1342-http...tki-na-9-miesie.aspx
nie zastanawiałam się powiem szczerze czy jest on dobrze przyswajalny czy nie;/ hmmmm
nie zastanawiałam się powiem szczerze czy jest on dobrze przyswajalny czy nie;/ hmmmm
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 12 godzin temu #519910 przez Gosia 2712
A dziekuje mnie to narazie ciekawi co bedzie w drugiej bo ostatnio skonczylam pierwsza dopiero powiem Ci ze dla mnie czytanie ksiazek to dobry sposob na nie myslenie o wszystkim co sie ostatnio wydarzylo... Moze znasz jakas fajna jeszcze ksiazke??
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 12 godzin temu #519915 przez ferritka
wiesz co nie mam jakiś ulubionych pisarzy, czytam duzo ale raczej to co mi wpadnie w ręcę albo ktoś poleci... lubie henrego millera ( zwrotnik raka, zwrotnik koziorożca ) ale wiem że jego pióro nie każdemu odpiwiada... ostatnio dziewczyny tu bardzo duzo polecały książek, wróć kilkanaście stron wstecz znajdziesz tam bankowo Gosiu coś dla siebie
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 12 godzin temu #519919 przez Gosia 2712
Aha dziekuje poszukam hehe tylko nie wiem czy sie tu odnajde;p bo ciezko jest tu nadrobic czytanie
Ostatnio moj maz sie smial ze niedlugo biblioteke otworze
Ostatnio moj maz sie smial ze niedlugo biblioteke otworze
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 12 godzin temu #519934 przez GwenB
Asik napisał:
myślałam, ze tylko ja jestem jakiś dziwnym przypadkiem Swojego czasu lekarz kazał mi brac falvit, ale glównie ze względu na niedobór żelaza. Może póki co nie będę nic kupować dodatkowo, będę brać folik tak jak zalecił i zobaczę co powie po wizycie jak już przyjdę z aktualnymi wynikami. Swoją droga to dziwne, bo jak brałam falvit to mówił, że nie przedobrzę jak będę równocześnie brac folik.. ciekawe
z jedzeniem nie ma problemu, bo lubię te produkty, więc chyba muszę się przestawić i częściej je przygotowywać
Wiesz , teraz ponoć 51% kobiet ma problem z przyswajaniem , dlatego dodatkowo lekaze każą brac folik a jeśli chcesz to może femibion bierz tam ten kwas jest łatwiej przyswajalny dodatkowo jedz preparaty bogate w metafolinę ale uważaj bo nadmiar tez nie jest dobry. możesz dodatkowo szamać szparagi, szpinak, brukselka, kalafior, bób, fasolka, otręby pszenne bo sa bogate w foliany... tylko pamietaj żeby za długo nie gotowac bo straca swoje własciwości folikowe
myślałam, ze tylko ja jestem jakiś dziwnym przypadkiem Swojego czasu lekarz kazał mi brac falvit, ale glównie ze względu na niedobór żelaza. Może póki co nie będę nic kupować dodatkowo, będę brać folik tak jak zalecił i zobaczę co powie po wizycie jak już przyjdę z aktualnymi wynikami. Swoją droga to dziwne, bo jak brałam falvit to mówił, że nie przedobrzę jak będę równocześnie brac folik.. ciekawe
z jedzeniem nie ma problemu, bo lubię te produkty, więc chyba muszę się przestawić i częściej je przygotowywać
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej