- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
12 lata 12 godzin temu - 12 lata 12 godzin temu #519942 przez sylwus136
Dziękuje za przyjęcie
Mirella no nie było mnie wieki a może byłam ale się prawie wcale nie udzielałam. A to bark czas. A to z Kacperkiem po lekarzach jezdzimy. A to tylko podczytywałam
dpc- gratuluje 2 kreseczek
Gosia2712 - jesteś wspaniałą i silną osobą. Wierzę że los szybko się odwróci i będzie dobrze.
dzidzia1234- no co za głupie babsko. Nie przejmuj się ( choc wiem że ciężko).
Kurcze wy tak szybko piszecie że nadążyć nie można ja poszłam z małym spać. Wstaje a tu tyllle stron
A i powiem wam ze jak ja zaszłam w ciąże to mało o wszystkim wiedziałam. Ciążę przeszłam bez problemów. A teraz jak czytam to strach mnie ogarnia. Jednak posiadanie dużej wiedzy czasem opierać się może na strachu.
Mirella no nie było mnie wieki a może byłam ale się prawie wcale nie udzielałam. A to bark czas. A to z Kacperkiem po lekarzach jezdzimy. A to tylko podczytywałam
dpc- gratuluje 2 kreseczek
Gosia2712 - jesteś wspaniałą i silną osobą. Wierzę że los szybko się odwróci i będzie dobrze.
dzidzia1234- no co za głupie babsko. Nie przejmuj się ( choc wiem że ciężko).
Kurcze wy tak szybko piszecie że nadążyć nie można ja poszłam z małym spać. Wstaje a tu tyllle stron
A i powiem wam ze jak ja zaszłam w ciąże to mało o wszystkim wiedziałam. Ciążę przeszłam bez problemów. A teraz jak czytam to strach mnie ogarnia. Jednak posiadanie dużej wiedzy czasem opierać się może na strachu.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 12 godzin temu przez sylwus136.
Temat został zablokowany.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
12 lata 12 godzin temu #519946 przez Gosia 2712
Sylwus dziekuje :* i ja tez mam taka nadzieje
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 12 godzin temu - 12 lata 12 godzin temu #519947 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Mirela To wal Już sie boję! Czuję że będzie bolało! Auć...
Gośka W ogóle to Ci strasznie współczuję A czytanie polecam na dołeczki :)Taka zmiana rzeczywistości, ja po każdym poronieniu pochłąniałam książki. A teraz czytam "Trafny wybór" autorki Harrego Pottera, napisała cosik dla dorosłych, ja 3 częsci Harrego przeczytałam w ciąży z Wikulą A jaka moja opinia... hmmm musze się mocno skupić, żeby spamiętać postaci, troche tam jak w ulu jak tu Nienajgorsza, ale jak dla mnie d... nie urywa! NO ale jestem dopiero na 157 str, do końca jeszcze preawei 400 więc moze się rozkręci a ja nadąże za wątkami... Coś mi mózgownica szwankuje chyba,... oj starość!
Powiem Wam że ja w ciąży z Wiki w ogóle nie brałąm kwasu. Mój lekarz powiedział, że jak nie brałąm wczesniej, to w ciązy ie ma co zaczynać, bo juz nic nie da. Ale młoda byłam... to co innego, tylko chudzielec straszny ze mnie był...
Sylwuś Witam
Gośka W ogóle to Ci strasznie współczuję A czytanie polecam na dołeczki :)Taka zmiana rzeczywistości, ja po każdym poronieniu pochłąniałam książki. A teraz czytam "Trafny wybór" autorki Harrego Pottera, napisała cosik dla dorosłych, ja 3 częsci Harrego przeczytałam w ciąży z Wikulą A jaka moja opinia... hmmm musze się mocno skupić, żeby spamiętać postaci, troche tam jak w ulu jak tu Nienajgorsza, ale jak dla mnie d... nie urywa! NO ale jestem dopiero na 157 str, do końca jeszcze preawei 400 więc moze się rozkręci a ja nadąże za wątkami... Coś mi mózgownica szwankuje chyba,... oj starość!
Powiem Wam że ja w ciąży z Wiki w ogóle nie brałąm kwasu. Mój lekarz powiedział, że jak nie brałąm wczesniej, to w ciązy ie ma co zaczynać, bo juz nic nie da. Ale młoda byłam... to co innego, tylko chudzielec straszny ze mnie był...
Sylwuś Witam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 12 godzin temu przez emka.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 12 godzin temu #519962 przez anoda89
Mi po falvicie było ciągle niedobrze a w ciąży nie byłam. Widocznie coś było w nim czego mój organizm nie tolerował .
To chyba prawda że im się więcej wie tym czasami gorzej bo się przyciąga myślami a z drugiej strony można szybko zareagować.
To chyba prawda że im się więcej wie tym czasami gorzej bo się przyciąga myślami a z drugiej strony można szybko zareagować.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 12 godzin temu #519966 przez Asik
Emka bo kwas jest potrzebny tk--- do 4 tc --wtedy formuje się podniebienie i potem do 10 warga i kręgosłup , więc jeśli nie brałaś do 10-12tc to jeśli byłby niedobór to..byłaby wada... dlatego np w Anglii kwas jest skłądnikiem mąki np moja Martula je kwas juz łohohoooo każda dziewczynka powinna go zacząć brac np od 14 rż ;)na początku co drugi dzień
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 11 godzin temu - 12 lata 11 godzin temu #519987 przez emka
Mirella No to mnie uspokoiłaś Ale kopniak na rozpęd by sie przydał!
Ale mam coś dla Was, szczególnie dla mamusiek
BAJER!
Ale mam coś dla Was, szczególnie dla mamusiek
BAJER!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 godzin temu przez emka.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 godzin temu #520029 przez dzidzia1234
wróciłam
moja kuchnia juz nie raz gorzej wyglądała he he
a u nas początek zapalenia oskrzeli- sommamed dała
moja kuchnia juz nie raz gorzej wyglądała he he
a u nas początek zapalenia oskrzeli- sommamed dała
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 11 godzin temu #520030 przez dpc
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
Gwen, Fredeczka, Sylwuś
a bocian przyleciał na Podlasie ;D
a bocian przyleciał na Podlasie ;D
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 godzin temu #520036 przez izula
pani p trzymam kciuki i napewno będzie dobrze )))
Ja się broniłam przed świętami, miała być obrona po świętach a w osotatnim momencie dzień przed tj. 20 dowiedziałam się, że przenoszą mi obronę na jutro hahah. Ale dałam radę.
Ty tesz dasz radę i za chwilę będziemy tu składać gratulacje pani inżynier.
Gosia, przykro mi bardzo. Przeczytałam wszystkie twoje wpisy i chciałabym jakoś pomóc. Ale chyba jedyne co mogę zrobić to powiedzieć, że pisz tu do nas, wyżal się. Tu cię nikt nie skrytykuje, wszystkie wysłuchają i każdy coś od siebie doda ku pocieszeniu. Moja ciocia 4 poroniła, raz się udało i donosiła ciążę. Tzn. Urodziła moją kuzynkę jako dużego wcześniaka, kuzynka ważyła nie cały kilogram. A ciocia leżała całą ciążę w szpitalu. Teraz kuzynka ma 22 lata, jest zdrowa, silna, bardzo ładna i jest policjantką. Przypadek cioci jest skrajny i nikomu czegoś takiego nie życzę ale mam nadzieję, że i wy doczekacie się swojego księcia/księżniczki, która będzie wam dawała/dawał w kość ))) i rozrabiał/rozrabiała. ))Będzie dobrze. Podobno czas leczy rany. Wiem to małe pocieszenie ale miejmy nadzieję, że prawdziwe.
Dziewczyny a ja muszę się do czegoś przyznać. Może po raz 100tny się łudzę nie potrzebnie ale dziś mija 32dc i nic. W ogóle się nie spodziewałam, że w tym miesiącu coś mogło by być. Bo w zeszłym kończyłam moją pracę dyplomową i w ogóle nie myślałam o tym tzn. o staraniach a i też czasowo było kiepsko ale było. @ mam zawsze co 26-27 dni ale zdaża mi się raz na rok, że mam okres co 31 dni. Więc jeszcze czekam. Dodam, że nie wymiotuję, bolą mnie piersi i mdli mnie ale to mam zawsze też przed okresem. Pewnie znowu się łudzę i dziś przyjdzie. Ale muszę w końcu to z siebie wyrzucić.
Ja się broniłam przed świętami, miała być obrona po świętach a w osotatnim momencie dzień przed tj. 20 dowiedziałam się, że przenoszą mi obronę na jutro hahah. Ale dałam radę.
Ty tesz dasz radę i za chwilę będziemy tu składać gratulacje pani inżynier.
Gosia, przykro mi bardzo. Przeczytałam wszystkie twoje wpisy i chciałabym jakoś pomóc. Ale chyba jedyne co mogę zrobić to powiedzieć, że pisz tu do nas, wyżal się. Tu cię nikt nie skrytykuje, wszystkie wysłuchają i każdy coś od siebie doda ku pocieszeniu. Moja ciocia 4 poroniła, raz się udało i donosiła ciążę. Tzn. Urodziła moją kuzynkę jako dużego wcześniaka, kuzynka ważyła nie cały kilogram. A ciocia leżała całą ciążę w szpitalu. Teraz kuzynka ma 22 lata, jest zdrowa, silna, bardzo ładna i jest policjantką. Przypadek cioci jest skrajny i nikomu czegoś takiego nie życzę ale mam nadzieję, że i wy doczekacie się swojego księcia/księżniczki, która będzie wam dawała/dawał w kość ))) i rozrabiał/rozrabiała. ))Będzie dobrze. Podobno czas leczy rany. Wiem to małe pocieszenie ale miejmy nadzieję, że prawdziwe.
Dziewczyny a ja muszę się do czegoś przyznać. Może po raz 100tny się łudzę nie potrzebnie ale dziś mija 32dc i nic. W ogóle się nie spodziewałam, że w tym miesiącu coś mogło by być. Bo w zeszłym kończyłam moją pracę dyplomową i w ogóle nie myślałam o tym tzn. o staraniach a i też czasowo było kiepsko ale było. @ mam zawsze co 26-27 dni ale zdaża mi się raz na rok, że mam okres co 31 dni. Więc jeszcze czekam. Dodam, że nie wymiotuję, bolą mnie piersi i mdli mnie ale to mam zawsze też przed okresem. Pewnie znowu się łudzę i dziś przyjdzie. Ale muszę w końcu to z siebie wyrzucić.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 11 godzin temu #520043 przez dpc
Sylka, no! pod Białymstokiem obecnie mieszkam
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 11 godzin temu #520046 przez dpc
łooo, to sporo ;> ja z jednego domu mam tak koło 40, z drugiego 20 ;D