- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 1 dzień temu #519539 przez dpc
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
Asik dziękujęęęęęę
Temat został zablokowany.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 1 dzień temu #519542 przez Asik
Twój eM tez tak przeczuwał jak mój eM pamiętam że przed terminem @ zadzwonił do swojej mamy i się chwalił że w ciąży jestem dwa dni przed !!
no to teraz odczekać ze dwa tyg i do gina pewnie pomkniesz a wczesniej bete zrobisz? ja jak byłam u gina to był 6tc5d
no to teraz odczekać ze dwa tyg i do gina pewnie pomkniesz a wczesniej bete zrobisz? ja jak byłam u gina to był 6tc5d
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 1 dzień temu #519558 przez dpc
bety nie będę teraz robić
mam nadzieję, że uda mi się szybko dostać do mojej doktor, chociaż do niej to i kilka miesięcy można czekać - no nic, może się wepchnę w kolejkę ;D
mam nadzieję, że uda mi się szybko dostać do mojej doktor, chociaż do niej to i kilka miesięcy można czekać - no nic, może się wepchnę w kolejkę ;D
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #519560 przez Mała
dpc teścik to była tylko formalność, gratuluję
Gosia 2712 ja mam synka z rozszczepem kręgosłupa i mi genetyk mówiła, że przed kolejną ciążą trzeba brać 5 mg kwasu foliowego co najmniej 3 m-ce przed zajściem w ciążę. My byliśmy w poradni genetycznej, gdzie lekarz prześledził choroby, zgony wszystkich członków naszych rodzin i się okazało, że u m w rodzinie była dwójka dzieci z rk.
Gosia 2712 ja mam synka z rozszczepem kręgosłupa i mi genetyk mówiła, że przed kolejną ciążą trzeba brać 5 mg kwasu foliowego co najmniej 3 m-ce przed zajściem w ciążę. My byliśmy w poradni genetycznej, gdzie lekarz prześledził choroby, zgony wszystkich członków naszych rodzin i się okazało, że u m w rodzinie była dwójka dzieci z rk.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 dzień temu przez Mała.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #519562 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
dpc Wiedziałm!!!! :0 GRATKI!!!
Monia Z moim to samo... Wiesz faceci są tacy, że lepiej nie rozdrapywać. A my chcemy gadać, tu jest na to miejsce, na żale i smęty. Poza tym w tych sprawach kobiety sie lepiej rozumieją, ja mam na szczęście grono takich dobrych dusz... Z mamą też nie chcę na te tematy bo wiem ze sie zaraz martwi... Ale powiem Wam trzeba sie wygadać, wypłakać, zeby to nie siedziało w nas i truło od środka. Ja wiem ze też tu czasamiza dużo smęcę, z góry przepraszam !
Gravity Trzymaj się!!!
Gosiaku Wiesz ze nieustannie za Ciebie trzymam kciuki. Dzięki za miłe słowo
Wiecie co mój Maż sie na mnie obraził w weekend przez Was Tzn przez to, że siedziałąm i czytałam, a on coś ode mnie chciał, tak długo czekał aż zasnął Co mi zresztą nie przeszkadzało... I teraz mi gada ze jestem uzależniona!!! NO ale co ja poradze, jak Wy piszecie na potegę!!!
Monia Z moim to samo... Wiesz faceci są tacy, że lepiej nie rozdrapywać. A my chcemy gadać, tu jest na to miejsce, na żale i smęty. Poza tym w tych sprawach kobiety sie lepiej rozumieją, ja mam na szczęście grono takich dobrych dusz... Z mamą też nie chcę na te tematy bo wiem ze sie zaraz martwi... Ale powiem Wam trzeba sie wygadać, wypłakać, zeby to nie siedziało w nas i truło od środka. Ja wiem ze też tu czasamiza dużo smęcę, z góry przepraszam !
Gravity Trzymaj się!!!
Gosiaku Wiesz ze nieustannie za Ciebie trzymam kciuki. Dzięki za miłe słowo
Wiecie co mój Maż sie na mnie obraził w weekend przez Was Tzn przez to, że siedziałąm i czytałam, a on coś ode mnie chciał, tak długo czekał aż zasnął Co mi zresztą nie przeszkadzało... I teraz mi gada ze jestem uzależniona!!! NO ale co ja poradze, jak Wy piszecie na potegę!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 dzień temu przez emka.
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 1 dzień temu #519568 przez dpc
dziewczyny dziękuję za gratulki
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #519572 przez emka
MIrella Chyba ty pytałas czy mamy sprzedaż internetową? Mamy , mamy i wiesz co jest najdziewniejsze ze najwiecej sprzedajemy przez neta lamp. A to jest najbardziej tłukące. Nie wiem czy tu mozna reklame robić, ale wysle Wam linka, choć strona dość długoo nieaktualizowana i nie wszystko na niej jest ( właściwie to pewnie z połowy nie ma). Wystawiamy też na na allegro, ale troche spada sprzedaż,m zresztą walka o ceny jest wykańczająca.
hurtownia.halma.pl/
Od niedawna mamy konto na facebooku www.facebook.com/HALMApl
hurtownia.halma.pl/
Od niedawna mamy konto na facebooku www.facebook.com/HALMApl
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 1 dzień temu #519576 przez dpc
Pani_p
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #519581 przez emka
Pani P hehe mam to samo
Monia bo to dla nas smutny temat... Ale mozna zawsze Mirele albo Ingrit o kopniaka poprosić na rozpęd. Wiesz co ja teraz jestem tak pełna nadziei, że aż bo ję się spróbować. Głupie to ale właśnie boje sie że odbiore sobie tą nadzieje! Oj sama siebie nie rozumiem!
Monia bo to dla nas smutny temat... Ale mozna zawsze Mirele albo Ingrit o kopniaka poprosić na rozpęd. Wiesz co ja teraz jestem tak pełna nadziei, że aż bo ję się spróbować. Głupie to ale właśnie boje sie że odbiore sobie tą nadzieje! Oj sama siebie nie rozumiem!
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
12 lata 1 dzień temu #519583 przez Gosia 2712
Mala przesledzilam cala rodzine od kad pamietam i nie pamietam nikogo kto mialby problemy z ciazami czy mial chore dzieci... Nie wiem jak u meza bo on polowy swojej rodziny nie zna bo nie utrzymuja kontaktow bo on jest najmlodszy z rodzenstwa a jego najblizsze kuzynki maja ok 40-40paru lat a on 25 w tym roku i jakos tak kontaktu z nimi nie ma... Ale to wina rodzicow jego... Rozmawialam z ciocia i mama i one tez nie znaja nikogo kto u nas w rodzinie mialby takie czy podobne przypadki... Wiec sama nie wiem... Zobaczymy co mi lekarz powie. Nasze dzieciatko mialo bezczaszkowie jeszcze i nam powiedzieli ze to moglo sie z wszystkiego wziasc... nawet z tego ze mialam np kaszel czy infekcje ze to jest teraz choroba cywilizacyjna i duzo osob traci przez to dzieci...
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24