- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 2 dni temu #519065 przez gosia28
z tego czekania na księciunia unęliśmy się zasiedział chłopina i dotarł po 3 godzinach po starcie do nas. Przynajmniej polechuniowaliśmy, mężuś odpoczął po nocce
Agusia siadam tak na pół gwizdka- ostrożnie i z rozwagą, jeszcze teraz kicham i kaszlę więc mnie boli bardziej
Anoda podziwiam Cię i cieszę się z Twojego podejścia. Napewno los Ci to wszystko wynagrodzi (i wszystkim mamom Aniołków)
o kwasie foliowym dla mena też nie wiedziałam, że trzeba (sama łykam już od przeszło 3 lat)
Gravity- kochana, Twój ból jest mi niezmiernie bliski (ja 6.12.2012 straciłam dwóch synków w 18 tc.) i też zastanawiam się często czy życie ma sens, czy jest sprawidliwe, dlaczego ja? Pytań i żalów mam tysiące, ale to nie zmieni rzeczywistości. I póki co nie ma dnia, w którym bym nie płakała, ale zaraz potem ocieram je bo wiem, że muszę walczyć o siebie, bo inaczej zwariuję, chociaż to bardzo trudne. Od rzeczywistości też się nie odetniesz, a jeżeli to zrobisz to Cię nie ma kochana- więc walcz o siebie. Gdybyś tylko chciała pogadać prywatnie to pisz. Tulę Cię mocno.
No i na tym wątku jest mnóstwo dziewczyn, które też mają swoje trudne historie, które niegdy nie powinny się wydarzć...
Agusia siadam tak na pół gwizdka- ostrożnie i z rozwagą, jeszcze teraz kicham i kaszlę więc mnie boli bardziej
Anoda podziwiam Cię i cieszę się z Twojego podejścia. Napewno los Ci to wszystko wynagrodzi (i wszystkim mamom Aniołków)
o kwasie foliowym dla mena też nie wiedziałam, że trzeba (sama łykam już od przeszło 3 lat)
Gravity- kochana, Twój ból jest mi niezmiernie bliski (ja 6.12.2012 straciłam dwóch synków w 18 tc.) i też zastanawiam się często czy życie ma sens, czy jest sprawidliwe, dlaczego ja? Pytań i żalów mam tysiące, ale to nie zmieni rzeczywistości. I póki co nie ma dnia, w którym bym nie płakała, ale zaraz potem ocieram je bo wiem, że muszę walczyć o siebie, bo inaczej zwariuję, chociaż to bardzo trudne. Od rzeczywistości też się nie odetniesz, a jeżeli to zrobisz to Cię nie ma kochana- więc walcz o siebie. Gdybyś tylko chciała pogadać prywatnie to pisz. Tulę Cię mocno.
No i na tym wątku jest mnóstwo dziewczyn, które też mają swoje trudne historie, które niegdy nie powinny się wydarzć...
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 2 dni temu #519086 przez Mirella
Dave, zdecyduj się albo masz coś normalnego albo windowsa, bo to w parze nie idzie Ja mam na windę uczulenie, brrr.... no ale dobra, możesz zrobić dwie rzeczy, albo spróbuj najpierw odinstalować adobe flash player, potem wyczyścić śmieci i rejestr i zainstalować na nowo, o ile pamiętam to winda sie lubuje w ponownych uruchomieniach przy takich okazjach, albo może prościej będzie zainstalować Google Chrome, ta przeglądarka ma własną wtyczkę flash, przynajmniej mój znajomy informatyk tak twierdzi.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 2 dni temu #519103 przez gosiak
Pozdrawiam tajemniczego podgladacza ktory przez Mirelle przeslal linki
Anoda małpy wymiataja, najpierw sie trzaskaja potem szybki sexior i kazdy zadowolony heh lubia sie droczyc jak my
Dpc czekam na Twoje II krechy, bo cos podejrzana jesteś
Agusia pieknie Ci z Tym brzuszkiem, czy juz wiadomo kto w nim mieszka?
Pozdrawiam!
Anoda małpy wymiataja, najpierw sie trzaskaja potem szybki sexior i kazdy zadowolony heh lubia sie droczyc jak my
Dpc czekam na Twoje II krechy, bo cos podejrzana jesteś
Agusia pieknie Ci z Tym brzuszkiem, czy juz wiadomo kto w nim mieszka?
Pozdrawiam!
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 2 dni temu #519110 przez dzidzia1234
obejrzałam filmik i poległam ze śmiechu- chyba zastosuję w domu hi hi
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #519157 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Dziewczyny dzięki za życzenia i torcika
Zauważylam że wcielo polowe mojego posta którego pisałam o 2 w nocy, zresztą z komórki i po kilku mohito;) mialo nyc do Gravity, glupio wyszło...
Gravity ściskam, pamiętaj że nie musisz byc silna... Wyplacz swoje, będzie ci lepiej... Buziakuje:* pamiętaj nie jestes sama
Zauważylam że wcielo polowe mojego posta którego pisałam o 2 w nocy, zresztą z komórki i po kilku mohito;) mialo nyc do Gravity, glupio wyszło...
Gravity ściskam, pamiętaj że nie musisz byc silna... Wyplacz swoje, będzie ci lepiej... Buziakuje:* pamiętaj nie jestes sama
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 dni temu przez emka.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
12 lata 2 dni temu #519164 przez Gosia 2712
Witam:) od jakiegos czasu Was czytam i chialabym do Was dolaczyc o ile mozna:)
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 2 dni temu #519189 przez dzidzia1234
gosiu witaj
wiecie co? mój mały tą gorączkę to miał chyba od żołądka, bo- sorki, ale chyba już wszystkie po kolacji- zwrócił, później strzelił kupala takiego, że mojego małżonka z domu wygnał i temp spadła. Tak sobie myślę, że winna mogła być skórka od winogrona
wiecie co? mój mały tą gorączkę to miał chyba od żołądka, bo- sorki, ale chyba już wszystkie po kolacji- zwrócił, później strzelił kupala takiego, że mojego małżonka z domu wygnał i temp spadła. Tak sobie myślę, że winna mogła być skórka od winogrona
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 2 dni temu #519197 przez dpc
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
pani_p napisał:
byłam tyle że to było strasznie dawno temudpc a druchem chociaż byłaś? :-D
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej