BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 3 dni temu #518555 przez Dave
Agusia-piekny brzusio:-)

Stareczki wyglaskac porzadnie i brac przyklad:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Temat został zablokowany.
12 lata 3 dni temu #518560 przez dzidzia1234
no no AGUSIA zarażaj brzusiem - super

dałam małemu leki ale nie podziałało - ale apetyt ma- najadł się zupy i poszły gnomy spać- teraz chłodniejszy- zobaczymy co później będzie
12 lata 3 dni temu #518591 przez anoda89
Hej ja już po wizycie. Nie do końca pomyślna bo możemy zacząć starania dopiero od maja buuuu...ale trudno miesiąc czy dwa nie zrobi różnicy. Miałam wymrażaną nadżerkę i dostałam żel dowcipny. Następna wizyta w marcu i wtedy USG blizny, dostanę listę badań jakie mam zrobić. Cytologia wyszła w miarę. Gin powiedział że już jestem przewrażliwiona ale ze mnie jest panikara :silly:, lepiej w tą stronę niż wszystko olewać. W razie pytań kazał dzwonić. Co do tych starań to chyba nie chciał mnie martwić i pewnie przeciągnie to do roku. Jakieś mam takie przeczucie że nie będzie chciał ryzykować. Nie nastawiam się bo jak będzie trzeba to poczekam.

Agusia śliczny brzusio :)

Emka Sto lat...Wszystkiego najlepszego :)
12 lata 3 dni temu #518607 przez Agusia83
Gosia, a jak sie czujesz? Na pupie idzie juz usiasc?

anoda, jestescie bardzo mlodzi, kilka miesiecy dluzej lepiej zregeneruje Twoje cialo i wowczas bez zadnych przeszkod bedziecie sie mogli starac.
12 lata 3 dni temu #518620 przez studentkaae
Agusia - brzusio śliczny, nic tylko się zapatrzeć :)
a ja w takim razie odstawiam leki, tylko miód, cytrynka, mleko, herbatki.

anoda - pewnie, może czasem lepiej odczekać trochę dłużej niż potem przeżywać jakieś nieszczęście. zregenerujesz się i do dzieła :)
12 lata 3 dni temu #518625 przez anoda89
Gin zawsze mnie pozytywnie nastawia i cały dzień mam humor super. Teraz wolę poczekać nawet do roku jak będzie trzeba bo nie mam zamiaru przeżywać kolejnej tragedii. Będzie dobrze :).
12 lata 3 dni temu #518632 przez Mirella
Brzusia Agusi wygłaskałam, a co tam, ja też mogę :blink:

Gravity, wiesz, gdybyś po takiej tragedii się po paru dniach podniosła to by to dziwne było ;) To dobrze że boli, że płaczesz, znaczy wszystko z Tobą w porządku, a gdy przyjdzie ten odpowiedni czas to będziesz gotowa na następnego szkraba, nosek do góry, i pamiętaj zostajesz z nami, jasne?

Emka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:
12 lata 3 dni temu #518638 przez studentkaae
Anoda - nastawienie super, i tak trzymaj :kiss:
12 lata 3 dni temu #518639 przez anoda89
aaaaaa...jeszcze dziewczyny łykajcie kwas z partnerami :silly: ponoć dobrze robi na plemniki :)
12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #518645 przez studentkaae
tak? no widzisz - a tylko ja łykałam kwas do tej pory. kurcze - znowu coś nowego się dowiedziałam.

Anoda gin jeszcze zdradził Ci jakiś tajemny sekret może?
12 lata 3 dni temu #518648 przez anoda89
No miałam się jeszcze zapytać o witaminę C czy po niej plemniki robią się szybsze i zapomniałam. Zacznę łykać też olej z wiesiołka bo dobrze robi na śluz :) wczesniej też go łykałam i przy okazji miałam super włosy.
12 lata 3 dni temu #518652 przez Dave
anoda-teraz zycie tak pedzi,ze czas oczekiwania szybko minie. a pozniej szybciutko bedzie fasolka. bedziesz w pelni formy to wszystko sie ulozy pomyslnie.
brawa za podejscie i dojzalosc:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 3 dni temu #518657 przez dzidzia1234
o kwasie nie wiedziałam, ale o wit c czytałam kiedyś- tylko, że mojemu to trzeba w gardło wepchnąć tabletki dla pewności , że wziął

ANODA- podziwiam postawę
12 lata 3 dni temu #518660 przez anoda89
Powiem wam że tęsknie strasznie za moim maluszkiem ale nie chcę się dołować bo to nic nie zmieni. Staram nastawiać się pozytywnie na następną ciąże.
12 lata 3 dni temu #518662 przez Agusia83
Z folikiem to prawda...ale moj nigdy by tego nie lyknal...a wit c bierze codziennie...

Anoda, wiem, ze tesknisz...ale fantastyczne podejscie, chyle czola :laugh: trzymam kciuki za kolejna, wspaniala fasolke, ktora Was Bog obdarzy!
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia