- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #518390 przez Agusia83
Ilonka, to musi byc taki leczniczy z tego sklepu zielarskiego...
A syrop z cebuli i cytryna nie zaszkodza...do tego sok malinowy lub herbata z lipy...tylko z ta herbata dowiedzialabym sie czy male dzieci moga ja pic...
Jesli masz pulmex baby, to natrzyj Wiktorka na wieczor, ale tylko klp i stopy...jesli te sposoby nie pomoga, sprobowalabym jeszcze podawac pulneo lub stodal...a w ostatecznosci to przychodnia...
studentkaae, wspolczuje chorobska (gratuluje nocki )..lecz sie i wracaj do formy...te wirusiska sa najgorsze...mogloby tak zmrozic Polske na 2,3 tygodnie, moze wowczas te badziewia by wyginely?
A syrop z cebuli i cytryna nie zaszkodza...do tego sok malinowy lub herbata z lipy...tylko z ta herbata dowiedzialabym sie czy male dzieci moga ja pic...
Jesli masz pulmex baby, to natrzyj Wiktorka na wieczor, ale tylko klp i stopy...jesli te sposoby nie pomoga, sprobowalabym jeszcze podawac pulneo lub stodal...a w ostatecznosci to przychodnia...
studentkaae, wspolczuje chorobska (gratuluje nocki )..lecz sie i wracaj do formy...te wirusiska sa najgorsze...mogloby tak zmrozic Polske na 2,3 tygodnie, moze wowczas te badziewia by wyginely?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 dni temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 dni temu #518403 przez Agusia83
hmmm, nie pamietam jak lek sie nazywal..ale chyba dzidzia jeszcze o jednym pisala do inhalacji...albo, ktoras inna dziewczyna, z gory przepraszam, ze nie pamietam...ale to pewnie do apteki trza smigac...no nic. Ilonka, dzis wyprobuj to, co masz...a jutro mozesz wdrozyc leczenie na wyzszym poziomie...
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #518407 przez studentkaae
masz rację Agusia - mróz by sprawił cuda, ale narazie coś prawie, że wiosennie.
właśnie - co myślicie Dziewczyny - bo w nocy jak juz do prawie 2 w nocy kaszlałam to w końcu wziełam thiocodin - lek, po którym faktycznie szybko sie przestaje kaszleć i chociaż udało mi się zasnąć. no ale właśnie - jak takie leki (biorę jeszcze rutinoscorbin, wit. c, syrop supremin) działają na ewentualne zapłodnienie, skoro sie przytulamy przecież w wiadomym celu. czy to działa jakoś negatywnie na płodność, albo czy mogłoby zaszkodzić przy zapłodnieniu - spowodować jakieś wady fasolki??? jak myślicie?? bo jakoś nie daje mi to spokoju od rana.
dodam, że moj mąż też chory i bierze jeszcze gripex i sudafed na katar
właśnie - co myślicie Dziewczyny - bo w nocy jak juz do prawie 2 w nocy kaszlałam to w końcu wziełam thiocodin - lek, po którym faktycznie szybko sie przestaje kaszleć i chociaż udało mi się zasnąć. no ale właśnie - jak takie leki (biorę jeszcze rutinoscorbin, wit. c, syrop supremin) działają na ewentualne zapłodnienie, skoro sie przytulamy przecież w wiadomym celu. czy to działa jakoś negatywnie na płodność, albo czy mogłoby zaszkodzić przy zapłodnieniu - spowodować jakieś wady fasolki??? jak myślicie?? bo jakoś nie daje mi to spokoju od rana.
dodam, że moj mąż też chory i bierze jeszcze gripex i sudafed na katar
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 dni temu przez studentkaae.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #518411 przez dzidzia1234
septosan można w aptece dostać- a mojemu gorączka nie spada
prószy śnieg już z godz ładnie
prószy śnieg już z godz ładnie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 dni temu przez dzidzia1234.
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 3 dni temu #518420 przez fredeczka
Ferritka to widocznie tak na zdjeciu dziwnie wyszlo.Ja mam 24 metry salonu ale bede laczyla z jadalnia i kuchnia bo narazie sa oddzielne a marzy mi sie aneks kuchenny wiec i metry sie powieksza tylko ze moj to taka dluga kiszka wcale nie ustawny...
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 3 dni temu #518425 przez ferritka
jak bylam mała chciałam być architektem, a potem marzylam zeby być projektantem wnętrz. takie niespełnione marzenia...
oj bidulki wszystkie charlające...ja na kaszel to mleko z czosnkiem i miodem. czasami biorę łyzkę miodu i to też gardełko troszeczke znieczula...
Fredeczka, ja mam właśnie przechodny ten salon i wchodzi się z niego do jadalni, więc mam połączone dwa wielkie pokoje po 27m/kw . Tak samo kiedyś chcialabym połączyć z kuchnią i mieć cały dół otwarty, ale to baaardzo odległy plan.... )
oj bidulki wszystkie charlające...ja na kaszel to mleko z czosnkiem i miodem. czasami biorę łyzkę miodu i to też gardełko troszeczke znieczula...
Fredeczka, ja mam właśnie przechodny ten salon i wchodzi się z niego do jadalni, więc mam połączone dwa wielkie pokoje po 27m/kw . Tak samo kiedyś chcialabym połączyć z kuchnią i mieć cały dół otwarty, ale to baaardzo odległy plan.... )
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #518432 przez MoNiaaa
ojj martini + sprite mmmm miodzio a przez rureczke fajne w glowe wchodzi
oiwko u mnie tylko z soczkiem lub smakowe inne bleee
niestety wino mi nie przechodzi dla mnie kazde jedno jest ochydne i nie moge przelknac
Emka sto lat!!!!!!
ja nie wiem czy to brak tego mrozu i tyle chorubsk??
ja mam wrazenie ze od kilku miesiecy nie opuszcza mnie choroba..raz jest gorzej a czasem tylko katar tak jak dzis...
ferritka to ci zazdroszcze talentu do urzadzania wnetrz mi sie za duzo rzeczy na raz podoba i nie umiem nic urzadzic predzej moj M sie tym zajmuje
oiwko u mnie tylko z soczkiem lub smakowe inne bleee
niestety wino mi nie przechodzi dla mnie kazde jedno jest ochydne i nie moge przelknac
Emka sto lat!!!!!!
ja nie wiem czy to brak tego mrozu i tyle chorubsk??
ja mam wrazenie ze od kilku miesiecy nie opuszcza mnie choroba..raz jest gorzej a czasem tylko katar tak jak dzis...
ferritka to ci zazdroszcze talentu do urzadzania wnetrz mi sie za duzo rzeczy na raz podoba i nie umiem nic urzadzic predzej moj M sie tym zajmuje
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 dni temu przez MoNiaaa.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 3 dni temu #518487 przez julka2404
EMKA sto lat z okazji 18tki spełnienia marzeń tych malutkich i tych wielkich!
ekarteczka.pl/kartki/22/2/d/2615.jpg
ekarteczka.pl/kartki/22/2/d/2615.jpg
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #518499 przez Agusia83
Ja mysle, ze gdyby mroz porzadnie chwycil to wytepilby te zarazki i stretne wirusy....
Studentkae..nie jestem lekarzem, ale ja bym odpuscila staranka skoro jestescie chorzy...organizm masz slabszy i roznie moze byc..ale tak jak napisalam, lekarzem nie jestem, najlepiej sie z jakims skontaktowac.
Dzidzia, dawalas leki na zbicie temperatury? Moze sprobuj wlozyc syna do ciut chlodniejszej wody niz zwykle sie kapie...a pozniej nasmaruj go czyms rozgrzewajacym. Pulmex, jesli masz vick vaborup, albo amol...i do lozka..hmmm...mozesz teraz sprobowac robic chlodne oklady na czolo i kark. My tak kombinowalismy jak Emi miala przy 3 dniowce prawie 40 stopni goraczki...przelewala nam sie przez rece...i dawaj mu b.duzo plynow, by sie nie odwodnil.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Studentkae..nie jestem lekarzem, ale ja bym odpuscila staranka skoro jestescie chorzy...organizm masz slabszy i roznie moze byc..ale tak jak napisalam, lekarzem nie jestem, najlepiej sie z jakims skontaktowac.
Dzidzia, dawalas leki na zbicie temperatury? Moze sprobuj wlozyc syna do ciut chlodniejszej wody niz zwykle sie kapie...a pozniej nasmaruj go czyms rozgrzewajacym. Pulmex, jesli masz vick vaborup, albo amol...i do lozka..hmmm...mozesz teraz sprobowac robic chlodne oklady na czolo i kark. My tak kombinowalismy jak Emi miala przy 3 dniowce prawie 40 stopni goraczki...przelewala nam sie przez rece...i dawaj mu b.duzo plynow, by sie nie odwodnil.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 dni temu przez Agusia83.
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 3 dni temu #518523 przez dpc
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
Agusia ale cuuudny brzusio
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32