- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #518214 przez fredeczka
Co to te przepalanki?Ja nie pamietam u mnie tylko bimber pedzili hihi nie no zarcik zeby ktos cos nie pomyslal
Co do wisnioweczki to ja dostalam ale czeresniowke od kolezanki nawet znosna ale pestki czuc.
My robimy wino ale tylko jak winogrona obrodza a tym roku kiepsko bylo wiec i winka nie ma.2 lata temu wypilismy ostatnia butelke 10 letnia swojskiego wina w nasza 10 rocznice dluzej niz 10 lat nie polezala:P
Co do wisnioweczki to ja dostalam ale czeresniowke od kolezanki nawet znosna ale pestki czuc.
My robimy wino ale tylko jak winogrona obrodza a tym roku kiepsko bylo wiec i winka nie ma.2 lata temu wypilismy ostatnia butelke 10 letnia swojskiego wina w nasza 10 rocznice dluzej niz 10 lat nie polezala:P
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 dni temu przez fredeczka.
Temat został zablokowany.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 4 dni temu #518215 przez dzidzia1234
fredeczka- skarmelizowany cukier
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 4 dni temu #518217 przez Mirella
Dwa razy w życiu mi się film urwał, raz to świadomie, bo po sąsiedzku impreza, do domu blisko, postanowiłam sprawdzić ile mogę, a drugim razem to się upiłam domowym winem na plebanii
nie wiem ile wypiłam, ale na pusty żołądek, a wcale słabe nie było, a jakim cudem zeszłam z drugiego piętra na szpilkach po schodach wyłożonych terakotą to pojęcia nie mam tym bardziej jak w tych szpilkach do domu doszłam 5km.....
nie wiem ile wypiłam, ale na pusty żołądek, a wcale słabe nie było, a jakim cudem zeszłam z drugiego piętra na szpilkach po schodach wyłożonych terakotą to pojęcia nie mam tym bardziej jak w tych szpilkach do domu doszłam 5km.....
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #518222 przez dzidzia1234
no to nam się staraczkowe forum w AA zamieniło hi hi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 dni temu przez dzidzia1234.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #518230 przez fredeczka
No Mirella przebijasz wszystkich.Pewnie to tzw "oazy" to dopiero siedlisko grzechu
Ja musze powiedziec ze nigdy mi sie film nie urwal co najwyzej troche poszumi w glowie...Pamietam jako nastolatka pilam rowno z moim m i z jego dwoma kolegami po czym koledzy i m poszli spac a mi nic nie bylo poza lekkim kolowaniem w glowie.Nawet kiedys probowalam sie upic i nic.Tak ze glowe to mam po tatusiu
Ja musze powiedziec ze nigdy mi sie film nie urwal co najwyzej troche poszumi w glowie...Pamietam jako nastolatka pilam rowno z moim m i z jego dwoma kolegami po czym koledzy i m poszli spac a mi nic nie bylo poza lekkim kolowaniem w glowie.Nawet kiedys probowalam sie upic i nic.Tak ze glowe to mam po tatusiu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 dni temu przez fredeczka.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 4 dni temu #518234 przez dzidzia1234
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
jak się nasz kumpel spił na wieczorze bułgarskim śliwowicą, to pomylił piętra w hotelu- rozebrał sie, wlazł do łóżka i zasnął- obudził, go potworny krzyk w obcym języku- a to wrócił narzeczony serbki lezącej obok- wracał nago do siebie jak go pana bóg stworzył- niczym jaś fasola dosłownie, bo się nawet ubrać nie zdążył - do dziś żałuje, że nnie pamięta czy do grzechu doszło
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 dni temu #518235 przez Mirella
fredeczka a weź przestań, w życiu do oazy nie należałam, chociaż przyznaję, byłam bielanką
Na tej plebanii zakładaliśmy domofon i tak się tam zaprzyjaźnilśmy, potem braliśmy tam ślub chociaż to nie nasza parafia, a ten kościelny jest chrzestnym Duśki
Na tej plebanii zakładaliśmy domofon i tak się tam zaprzyjaźnilśmy, potem braliśmy tam ślub chociaż to nie nasza parafia, a ten kościelny jest chrzestnym Duśki
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #518241 przez Agusia83
bardzo pozny wieczor, to i nam sie alkoholu zachciewa
a mnie i bez alkoholu suszy...dopiero co maz kupil mi zgrzewke wody mineralnej a juz zostala tylko 1 butelka czasem to bym wisle wypila
a mnie i bez alkoholu suszy...dopiero co maz kupil mi zgrzewke wody mineralnej a juz zostala tylko 1 butelka czasem to bym wisle wypila
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 dni temu przez Agusia83.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej