BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 4 dni temu #517850 przez Lacrijka
Ja zalozyłam fb bo mowili że fajne giery sa..ale lipa, okłamali mnie :( :( :( I tak wlize od czasu do czasu pośmiac sie z ludzi ktorzy co 5min pisza co robią, co ich boli czy swędzi..echhhhh A jak jest 9 rano i widze ze bratanicy nie ma to zaczynam sie martwic haha

Objadlam sie tostami i zara zdechne :X
Temat został zablokowany.
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517879 przez mesy
ferritka napisał:

a ja dom ogarnięty i lodówka zaopatrzona, mialam w planie dopiero jutro na zakupy spozywcze jechac ale A mi przypomniał, że przecież jutro wszystko pozamykane i jak przed świętami kolejki ciągną się przez pół sklepu a ludzie nawalone w koszykach jakby swiat miał się skończyć ;D

mam nadzieje, że teraz widać dobrze :))

Masz Rogówkę z takiej tkanin jak ja mam nawet te Same kolory tylko.ja mam inny model :D stól i krzesła też masz z tego fasonu ? Widzialam statnio. Brw ale kurna ponad 2 tys komplet (4 krzesla i Stol ) :/
12 lata 4 dni temu #517883 przez różyczka
Dzien dobry :)
Ferritka a gdzie kupowałas ta kanape rogową? zarabista jest :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
12 lata 4 dni temu #517890 przez Mirella
Różyczka, no żebym na Ciebie krzyczeć musiała to już ludzkie pojęcie przechodzi, gdzie Biankaaaaaa????????? tu nawet jak się po ogień wpada to fota Bianusi ma być, jasne to??????

No!
12 lata 4 dni temu #517892 przez Gravity
Wildze ,ze wchodzisz na fb tak często jak ja.Ludzie maja w głowie plewy bo piszą nawet jak się czuja i co jedzą. Jak dla mnie zallll....

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517898 przez różyczka
Mirella napisał:

Różyczka, no żebym na Ciebie krzyczeć musiała to już ludzkie pojęcie przechodzi, gdzie Biankaaaaaa????????? tu nawet jak się po ogień wpada to fota Bianusi ma być, jasne to??????

No!

kurcze a myslałam,ze przemkne taka niezauwazona :blush:
forumowa ciociu Mirello speszyl for ju :blink: :kiss: i z pozdrowkami serdecznymi dla wszystkich staraczek-Bianka :) :
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517901 przez ferritka
mesy napisał:

ferritka napisał:

a ja dom ogarnięty i lodówka zaopatrzona, mialam w planie dopiero jutro na zakupy spozywcze jechac ale A mi przypomniał, że przecież jutro wszystko pozamykane i jak przed świętami kolejki ciągną się przez pół sklepu a ludzie nawalone w koszykach jakby swiat miał się skończyć ;D

Masz Rogówkę z takiej tkanin jak ja mam nawet te Same kolory tylko.ja mam inny model :D stól i krzesła też masz z tego fasonu ? Widzialam statnio. Brw ale kurna ponad 2 tys komplet (4 krzesla i Stol ) :/

wiem, że do tego był tylko jeszcze stolik i puf. stól mam całkiem z innej bajki metalowy szkielet ze szklanym blatem, krzesła metalowe z czerwonymi skórzanymi obiciami.
rogówka jest z agaty- ileśmy się za nią najeździli głowa mała :dry: ciężk0o dostać taki mebel z funkcją spania i pojemnikiem na pościel ..

Różyczka, Bianka jest boska , cud miód dziewczynka ;))))

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 4 dni temu #517903 przez Agusia83
Różyczka, to masz tak cudna kobietke w domu, a myslalas, ze umkniesz niezauwazona? Oj nieladnie...sliczna jest :laugh: gratuluje pieknej corci.

ferritka, super te panele teraz widac :laugh: W ogole masz bardzo ladnie urzadzony salon :laugh:
12 lata 4 dni temu #517914 przez mesy
ferritka napisał:

mesy napisał:

ferritka napisał:

wiem, że do tego był tylko jeszcze stolik i puf. stól mam całkiem z innej bajki metalowy szkielet ze szklanym blatem, krzesła metalowe z czerwonymi skórzanymi obiciami.
rogówka jest z agaty- ileśmy się za nią najeździli głowa mała :dry: ciężk0o dostać taki mebel z funkcją spania i pojemnikiem na pościel ..

Różyczka, Bianka jest boska , cud miód dziewczynka ;))))

O też masz z agaty :laugh:

Różyczka śliczną masz tą małą :kiss: :kiss:
12 lata 4 dni temu #517915 przez różyczka
Dziękuje dziewczyny :blush: :)

Ferritka to ona ma w dodatku funkcje spania??? :cheer: wow! :)
jest świetna :)

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517919 przez ferritka
różyczka napisał:

Dziękuje dziewczyny :blush: :)

Ferritka to ona ma w dodatku funkcje spania??? :cheer: wow! :)
jest świetna :)

tak, póki nie mamy sypialni gościmy się na niej ;] a jak się ją rozłoży toż to prawdziwa bestia wśród rogówek, nie rozumiem dlaczego nie służy zafasolkowaniu póki co :angry:

Bianka ma śliczny nochalek, uwielbiam takie u dzieci ;]]do schrupania

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 4 dni temu #517933 przez Mirella
Różyczka gadaj sobie co chcesz ale wracaj na staraczki, ile razy Ci już mówiłam, że taki cud trzeba powtórzyć??? No teraz się nowa ekipa zebrała to mam nadzieję, że mnie dziewczyny poprą. Bianka jest tak piękna że normalnie słów mi brak. A wiecie jak to jest, jak się ma swoje dziecko to te cudze jakoś mniej piękne ;) Inna rzecz że brzydkiego staraczkowego dziecka to nie widziałam :P
Podziękowania: emilia1923
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517939 przez fredeczka
Jestem i ja cieszycie sie :) ?

Dzis w pracy to az mnie cos bralo.Jak robilam swoja klientke to kolezanka w tym czasie robila pazury i jej klientka opowiadala o sylwestrze.Byla w spodku chyba no i na wejsciu dostawali zetony za 1000zl do kasyna o pelnych godzinach gosci kasyna czestowali cygarami z roznych stron swiata jakas piosenkarka dala koncert a caly sylwester w stylu lat 20-30 panie krotkie spodnice opaski we wlosach z cekinami i piorami panowie namalowany maly wasik wiecie o czym mowie? Musialo byc super ciekawe ile taka przyjemnosc kosztowala.Bal na 700par podobno.500zwykli ludzie a 200 sportowcy itp.

A wczesniej byl temat o alkocholu w ciazy.Pewnie nie zaszkodzi ja jak piwa niecierpie to w ciazy z Michalem mialam straszna ochote wlasnie na piwo...Oczywiscie nie pilam niewiadomo ile tylko troszke zeby zachcianke zaspokoic.Lekarz tez mi mowil ze lampka czerwonego wina raz w tygodniu tez dziecku nie zaszkodzi.
12 lata 4 dni temu #517951 przez różyczka
Mirello dzięki :kiss:
ja wracać to nie bardzo mam jak z dwóch powodów: po pierwsze ja Was nie znałam jak sie starałam :laugh: trafiłam na ZP juz z Bianusią w brzuchu a Wasze historie poznalam podczytując Was z wypiekami na twarzy gdy juz byłam na L4 bo miałam sporo czasu na szlajanie sie po forum wtedy :blink: ale generalnie na Lipcowkach u siebie urzęduję :)
a po drugie....do tanga trzeba dwojga a ja aktualnie nie mam nikogo do pary :dry:

12 lata 4 dni temu #517964 przez różyczka
A wogóle to odpadlam teraz jak zobaczyam Duśkę gotującą zupe pudliczkową! :) Cuuuudna :lol:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia