- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Objadlam sie tostami i zara zdechne
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Masz Rogówkę z takiej tkanin jak ja mam nawet te Same kolory tylko.ja mam inny model stól i krzesła też masz z tego fasonu ? Widzialam statnio. Brw ale kurna ponad 2 tys komplet (4 krzesla i Stol ) :/a ja dom ogarnięty i lodówka zaopatrzona, mialam w planie dopiero jutro na zakupy spozywcze jechac ale A mi przypomniał, że przecież jutro wszystko pozamykane i jak przed świętami kolejki ciągną się przez pół sklepu a ludzie nawalone w koszykach jakby swiat miał się skończyć ;D
mam nadzieje, że teraz widać dobrze )
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczka, no żebym na Ciebie krzyczeć musiała to już ludzkie pojęcie przechodzi, gdzie Biankaaaaaa????????? tu nawet jak się po ogień wpada to fota Bianusi ma być, jasne to??????
No!
kurcze a myslałam,ze przemkne taka niezauwazona
forumowa ciociu Mirello speszyl for ju i z pozdrowkami serdecznymi dla wszystkich staraczek-Bianka :
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
ferritka napisał:
Masz Rogówkę z takiej tkanin jak ja mam nawet te Same kolory tylko.ja mam inny model stól i krzesła też masz z tego fasonu ? Widzialam statnio. Brw ale kurna ponad 2 tys komplet (4 krzesla i Stol ) :/a ja dom ogarnięty i lodówka zaopatrzona, mialam w planie dopiero jutro na zakupy spozywcze jechac ale A mi przypomniał, że przecież jutro wszystko pozamykane i jak przed świętami kolejki ciągną się przez pół sklepu a ludzie nawalone w koszykach jakby swiat miał się skończyć ;D
wiem, że do tego był tylko jeszcze stolik i puf. stól mam całkiem z innej bajki metalowy szkielet ze szklanym blatem, krzesła metalowe z czerwonymi skórzanymi obiciami.
rogówka jest z agaty- ileśmy się za nią najeździli głowa mała ciężk0o dostać taki mebel z funkcją spania i pojemnikiem na pościel ..
Różyczka, Bianka jest boska , cud miód dziewczynka )))
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
mesy napisał:
ferritka napisał:
wiem, że do tego był tylko jeszcze stolik i puf. stól mam całkiem z innej bajki metalowy szkielet ze szklanym blatem, krzesła metalowe z czerwonymi skórzanymi obiciami.
rogówka jest z agaty- ileśmy się za nią najeździli głowa mała ciężk0o dostać taki mebel z funkcją spania i pojemnikiem na pościel ..
Różyczka, Bianka jest boska , cud miód dziewczynka )))
O też masz z agaty
Różyczka śliczną masz tą małą
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Dziękuje dziewczyny
Ferritka to ona ma w dodatku funkcje spania??? wow!
jest świetna
tak, póki nie mamy sypialni gościmy się na niej ;] a jak się ją rozłoży toż to prawdziwa bestia wśród rogówek, nie rozumiem dlaczego nie służy zafasolkowaniu póki co
Bianka ma śliczny nochalek, uwielbiam takie u dzieci ;]]do schrupania
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzis w pracy to az mnie cos bralo.Jak robilam swoja klientke to kolezanka w tym czasie robila pazury i jej klientka opowiadala o sylwestrze.Byla w spodku chyba no i na wejsciu dostawali zetony za 1000zl do kasyna o pelnych godzinach gosci kasyna czestowali cygarami z roznych stron swiata jakas piosenkarka dala koncert a caly sylwester w stylu lat 20-30 panie krotkie spodnice opaski we wlosach z cekinami i piorami panowie namalowany maly wasik wiecie o czym mowie? Musialo byc super ciekawe ile taka przyjemnosc kosztowala.Bal na 700par podobno.500zwykli ludzie a 200 sportowcy itp.
A wczesniej byl temat o alkocholu w ciazy.Pewnie nie zaszkodzi ja jak piwa niecierpie to w ciazy z Michalem mialam straszna ochote wlasnie na piwo...Oczywiscie nie pilam niewiadomo ile tylko troszke zeby zachcianke zaspokoic.Lekarz tez mi mowil ze lampka czerwonego wina raz w tygodniu tez dziecku nie zaszkodzi.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja wracać to nie bardzo mam jak z dwóch powodów: po pierwsze ja Was nie znałam jak sie starałam trafiłam na ZP juz z Bianusią w brzuchu a Wasze historie poznalam podczytując Was z wypiekami na twarzy gdy juz byłam na L4 bo miałam sporo czasu na szlajanie sie po forum wtedy ale generalnie na Lipcowkach u siebie urzęduję
a po drugie....do tanga trzeba dwojga a ja aktualnie nie mam nikogo do pary
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa