BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 4 dni temu #517760 przez dzidzia1234
agusia czy Ty przypadkiem nie miałaś odpoczywać?????????????????/
Temat został zablokowany.
12 lata 4 dni temu #517762 przez Agusia83
Mialam, a jakos nie moge usiedziec...dziwnie mi, bo jak jest Emi to ciagle cos robie, to sie z nia bawie, karmie, przytulam, pomaga mi w kuchni, czytaj: wyciaga garnki, przyprawy, sol...chce wchodzic na taborety..itd :silly: ...a teraz jak jej nie ma, taka cisza, spokoj, a mi tego gwaru brakuje :silly: wiem, wiem...postaram sie wiecej odpoczywac..ale w tv nic nie ma...nudy...maz o 15 pisal, ze niedlugo bedzie, juz 16, a jego nawet nie widac :silly:
12 lata 4 dni temu #517773 przez dzidzia1234
moje na szczęście sobie znalazły zajęcie i można chwilę oddech złapać nim się znudzą i zaczną się lać- a mąż nawet nie wiem czy dziś wróci, bo jeszcze nie dzwonił
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517776 przez MoNiaaa
ferritka ale masz boski pokoj :):) fajne tr panele na okna klimatyczne :):)
my wynajmujemy wiec nie mozemy sobie pozwolic na taki remont jakbysmy chcieli :dry:

a ja nie mam fb myslalam do tej pory ze tylko ja na calej kuli zeimskiej nie mam ale widze ze wy tez do tylu jestexcie :side:

http

]
12 lata 4 dni temu #517794 przez Mirella
Ja na fb zamieszkałam dopiero w związku z blogiem, wcześniej nie używałam tego wynalazku cywilizacji, a teraz też tylko do spraw blogowych, nk tez nie mam, nie bawi mnie upublicznianie się z imienia i nazwiska, a jeszcze widzę że niektórzy publicznie swój adres podają, masakra
12 lata 4 dni temu #517798 przez dzidzia1234
też kiedyś słyszałam, że jak się nie ma fb to nie ma człowieka- ale mnie to jakoś nie kręci- dla mnie forum to już wyzwanie hi hi- taki ze mnie diznozaur jam mówi mój synuś
12 lata 4 dni temu #517801 przez Mirella
Jak się użyje trochę mózgu to można się na podstawie nk czy fb bardzo dużo o ludziach dowiedzieć, o konkretnych ludziach, kilka razy z tego skorzystałam, wiem na ile ludzie się odkrywają więc sama mówię: dziękuję nie.
12 lata 4 dni temu #517803 przez ilona
Ja też nie żyje :laugh:
ale niedługo firma bezie to i chyba fb bo przecież trzeba zaistnieć :laugh:

Byłam dziś u Inso i wymacałam brzusia, i nawet malusiego kopiorka dostałam :P a Isno dostałą parę ciasteczek na depresje ewentualną przedporodową. :)
12 lata 4 dni temu #517805 przez Agusia83
Ilonka, a Inso to juz na dniach ma rodzic? jeju, jak to szybko zlecialo....

A ja wlasnie wynieram zdjecia Emi...bo bedziemy robic kalendarze dla dziadkow na ich dzien :laugh:

Mnie tez nie ma na fb...nk mam...czesto rozmawiam z kolezankami, z ktorymi niestety nie moge sie spotkac...
12 lata 4 dni temu #517806 przez dzidzia1234
mirella- jak ja widze jak moje koleżanki masowo wstawiają foty- jak mówisz podają adresy to mi się włos jeży na głowie

ilona- no jak firma to też coś innego , bo konto firmowe- nie musisz od razu wstawiać zdjęc całej rodziny na widok publiczny
12 lata 4 dni temu #517811 przez ferritka
hmm a ja tam lubię fb. trzeba znać granice, ile mozna ludziom pokazać i co. Z podawanie adresu, telefonu to gruba przesada, to fakt

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517815 przez emka
Hej to zapraszam cała zgraje, na strychu mam full miejsca:) i mieciusio bo wata szklana wyłożona na całości ;) tylko trochu by was poszczypalo :)) a ode mnie bpisko nad morze :) i gorle i ajlonke można odwiedzic, tylko adresu jeszcze nie znam, choc 4 lata mieszkam, ale mofe poinstuowac ;) jaky co to ptysie i serniik juz mam!!! ;) reszta sie robi wiec spindalam do kuchni. Na fajny temat weszlyscie z tym urzadzaniem, szkoda że nie mam czasu, ja w tym pracuje. :) prowadźmy z mezem sklep z el wyposażenia wnetrz.r

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 4 dni temu #517838 przez ilona
Agusia no torba czeka prawie przy drzwiach :)
12 lata 4 dni temu #517843 przez Mirella
Emka a sprzedaż wysyłkową też robicie? A tą bliskością morza to nawet nie wiesz jak kusisz :)

Ilonka buziaknij Inso ino mocno :kiss:
12 lata 4 dni temu #517847 przez dzidzia1234
na polsacie fajny program- zaraz się popłaczę ze śmiechu
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby