BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517642 przez pani_p
Ja czasami to bym jadła tylko słodycze i głównie to mnie gubi i jest sprawcą oponki :D

ferritka fajne to masz :) Nigdzie nie wpadły mi w oko takie panele na okna... Mówisz w ikei są? A tak w ogóle to widzę: łowczyni promocji jak te kobitki z programu w TLC :D
Temat został zablokowany.
12 lata 4 dni temu #517644 przez dzidzia1234
ferrritka super- uwielbiam fiolety

a ja z łazienką też już sprawę załatwiłam- kończę obiad i luuuuuuuzzzzzzzzz
12 lata 4 dni temu #517646 przez mesy
ferritka napisał:

ja uwielbiam dodatki, swieczki, pierdółki duperelki, mamy cała kuchnie z ikea, całe wyposażenie prócz lodówki, kwiatki, doniczki, lampiony, lampy szafki, swieczniki dywany no jak ja wpadam do sklepu to jak wariatka;D ale lubie wyhaczać tanie fajne rzeczy ;> tylko łózka bym tam nie kupiła, nie podobają mi się, ale reszta, boska a stół w jadalni szklany i duży to najlepszy mój zakup ;D bo kosztował 1999 zł a ja wyhaczyłam go za 999 ;D

Łóżko tam to porażka :P siostra od mojego tam kupiła łóżko i wytrzymało rok powiedziała nigdy więcej :)
12 lata 4 dni temu #517650 przez ferritka
tak kochana, są w innych marketach też ale droższe ...49,90 bym nie dałaa w ikea jeden taki panel ma 3m długosci kosztuje 9,90 zł..więc kupiłam 1 fioletowy i 1 biały i poprzecinalam na róznej wysokosci:> muszę dokupić po jednym jeszcze z kazdego koloru bo salon mam przechodni z jadalnią i w każdym okni i głupio to wygląda jak w jednym oknie drewniane rolety a w drugim panele. ale polecam Wam jak chcecie coś zmienić i to tanik kosztem, ja uwielbiam takie tworzyć wariactwa ;)

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517652 przez ferritka
pani_p napisał:

Ja czasami to bym jadła tylko słodycze i głównie to mnie gubi i jest sprawcą oponki :D

ferritka fajne to masz :) Nigdzie nie wpadły mi w oko takie panele na okna... Mówisz w ikei są? A tak w ogóle to widzę: łowczyni promocji jak te kobitki z programu w TLC :D

hahah kochana ze mną nie zginiesz ;> ja to zawsze coś wyhaczę, nieznoszę przeplacać dlatego ogladam w normalnych cenach mam liste cała co chce i po ile i ile mogę dać ewentualnie za daną rzecz, jesli cena spada to lecę pędem... poza tym mam jakieś szczęscie ,bo zawsze jak robie większe zakupy dla domu to albo są jakieś wielkie obnizki albo przy jasie się okazuje że przecenione albo inne czary ;>

fiolet- kocham!!! cały dom ( no ten nasz parter póki co) mamy w mocnych kolorach: fioletowe ściany, niektóre - ta przejściowa i w jadalni ściana z wnęką jest malinowa - miały być takie sufity ale stwierdziliśmy że zdecydowanie za ciemne .... dodatki mamy białe i czerwone. kuchnia ma krwistoczerwone ściany i sufit a szafki srebrno-szare, przedpokój szary baranek na ściania. lubimy mocne kontrasty i barwy. ale górę chciałabym jasną, coś w deseń ...

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
12 lata 4 dni temu #517653 przez Agusia83
ferritka, mnie tez sie podoba okienki...chociaz jeszcze nigdy takich paneli azurowych nie widzialam ...ja tez uwielbiam fiolet...w duzym pokoju jedna sciana ma kolor sliwki wegierki :laugh:

tez bym lozka nie kupila w ikea...zreszta wiele mebli wydaje mi sie dziadowskich, jesli chodzi o material i wykonczenie..
12 lata 4 dni temu #517655 przez pani_p
ferritka napisał:

hahah kochana ze mną nie zginiesz ;> ja to zawsze coś wyhaczę, nieznoszę przeplacać dlatego ogladam w normalnych cenach mam liste cała co chce i po ile i ile mogę dać ewentualnie za daną rzecz, jesli cena spada to lecę pędem... poza tym mam jakieś szczęscie ,bo zawsze jak robie większe zakupy dla domu to albo są jakieś wielkie obnizki albo przy jasie się okazuje że przecenione albo inne czary ;>

hihi :D Ja też nie lubię płacić normalnej ceny i jak już ide na zakupy to w czasie promocji :D Bo po co przepłacać? :D
12 lata 4 dni temu #517664 przez dzidzia1234
różnica w cenie rzeczywiście poważna- w szoku jestem- u mnie kiepsko z łowieniem okazji- chyba, że ciuchy
12 lata 4 dni temu #517674 przez Mirella
Tak propos mebli i Ikei, znalezione w sieci:

<v3rt> kurnaaaaaaaaa
<v3rt> skrecanie mebli z ikei bez instrukcji sux
<v3rt> kupilem szafke
<v3rt> czwarty raz skrecam
<v3rt> 2 razy mi wyszlo lozko
<v3rt> i raz mebloscianka
<v3rt> :/
12 lata 4 dni temu #517676 przez dpc
Mirella, haha, dooobre ;D

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
12 lata 4 dni temu #517682 przez dzidzia1234
ha ha- dobre dobre
12 lata 4 dni temu #517715 przez anoda89
Ja właśnie skończyłam sprzątać byłam też na zakupach i kupiłam sobie sukienkę na wesele. Prosta czarna bo wesele kameralne a sukienka przyda się na chrzciny bo mamy dwa chrzty w tym roku.

Mój mąż jak idzie na zakupy to bierze wszystko co mu w ręce wpadnie i na ceny nie patrzy w ogóle a czasami faktycznie da się sporo zaoszczędzić.
12 lata 4 dni temu #517746 przez gosia28
No, zgrubsza posprzątałam, jeszcze jedno pranie uff...

ja też nie lubię przepłacać. Sprawdzam tysiąc razy różne rzeczy no np. zaoszczędziliśmy kupę kasy na materacu. Wcześniej mieliśmy z obi niby taki miał być super ponad 1200 zł kosztował, a po 4 latach był nieużytkowy, wszystko bolało rano. Teraz kupiliśmy na allegro za 540 zł chyba i jest super ( w sklepie taki sam grubo ponad 1000 zł).

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517754 przez ferritka
a ja dom ogarnięty i lodówka zaopatrzona, mialam w planie dopiero jutro na zakupy spozywcze jechac ale A mi przypomniał, że przecież jutro wszystko pozamykane i jak przed świętami kolejki ciągną się przez pół sklepu a ludzie nawalone w koszykach jakby swiat miał się skończyć ;D

mam nadzieje, że teraz widać dobrze :))

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
12 lata 4 dni temu #517757 przez Agusia83
No to ja jeszcze domku nie mam w pelni ogarnietego...ale zrobilam 2 prania, powiesilam wsio, zrobilam porzadek w szafach...mam sterte do prasowania :silly: , zmienilam posciel Emi i juz czysciutka, pachnaca na nia czeka :lol: , zrobilam obiade...i troche odpoczywam...wieczorem zabiore sie za prasowanie...maz w pracy, ale ponoc za niedlugo ma przyjsc..

Ferritka, dobrze, ze mi przypomnialas, ze jutro wsio zamkniete...a jutro planowalam pojechac rozejrzec sie za pralka :silly: No nic, bedziemy musieli to zrobic jak juz wszyscy bedzie zdrowi...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia