- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
EMKA- tylko o urodzinach nie zapomnij
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Ale torta nie robie
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Sylwka bo faceci boją się chyba tych lekarzy wszyskich
Mój M. przez dwa dni wmawiał mi, że boli go brzuch i jadł prochy po kryjomu przeciwbólowe, ale bolał go ząb! bał się powiedzieć bo wiedział gdzie go odeśle
Mojego też chyba od miesiąca ząb boli a do dentysty nie pójdzie ale jest jeden plus bo boli go tylko jak słodkie je więc ma odwyk od słodyczy i więcej zostaje dla mnie a do tego może trochę schudnie bo odkąd zaszłam w ciąże to on rośnie razem ze mną
Iwona spoko ja też nie wiedziałam że jestem w ciąży i świętowalam koleżanki urodziny i to nie piwem tylko wódką ale pocieszam się tym że to był jakiś 2 tc i mały jeszcze nie zdążył się nawet zagnieździć ale jak do tej pory nie widać żeby to zaszkodziło, To jest moja też druga ciąża i też niektórych rzeczy dopiero teraz się dowiaduję więc nie tylko ty tak masz;)
Ferritka ja bym położyła na to np bluzkę bawełnianą i przez bluzkę prasowała masz 2w1 bo i panele wyprasowane i bluzka
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
ferritka - panele mówisz - fajna rzecz - i jaki efekt w oknie? może jakieś foty?
Iwonta - hhehe, nie przejmuj się, ja też dopiero niedawno fb założyłam, a do tej pory to ponoć nie żyłam
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
mmmm, ale się tu pysznie zrobiło... to ja Was za parę godzin zaproszę na świeżutką tartę z malinami a co - jak dogadzać sobie to na całego
ferritka - panele mówisz - fajna rzecz - i jaki efekt w oknie? może jakieś foty?
Iwonta - hhehe, nie przejmuj się, ja też dopiero niedawno fb założyłam, a do tej pory to ponoć nie żyłam
nie wiem czy bedzie na tym zdjęciu coś widać, poczekam na wieczorową porę i Wam pokaże co i jak z tymi panelami wyczarowalam ;D
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
dobra, idę ogarniać mieszkanie... wrócę jak będzie już błysk
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
studentkaae napisał:
mmmm, ale się tu pysznie zrobiło... to ja Was za parę godzin zaproszę na świeżutką tartę z malinami a co - jak dogadzać sobie to na całego
nie wiem czy bedzie na tym zdjęciu coś widać, poczekam na wieczorową porę i Wam pokaże co i jak z tymi panelami wyczarowalam ;D
Widzę lampę mam takie same hehehe to na oknie fioletowe to są takie panele
A jeszcze jedno czy któraś z was korzystała z usług kliniki gyncentrum ????
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
heheh taak ja mam pół domu z ikea ;> no to są takie fioletowo-białe panele, zrobie Wam fote jak się troszkę ściemni, bedzie lepiej widaćferritka napisał:
studentkaae napisał:
Widzę lampę mam takie same hehehe to na oknie fioletowe to są takie panele
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa