BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 4 dni temu #517597 przez emka
Ilonka Fajny przepis, moje dziecie uwielbia gotować, piec, no ale trocvhe jej sie przytyło musze przystopować :)
Ja robiłam w świeta ptysie, tak wszyskim smakowały ze na uroodziny też zrobie :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517599 przez dzidzia1234
ze mnie totalne beztalencie do pieczenia- i w sumie za słodkim na szczęście nie przepadam , bo już w ogóle katastrofa by była- czasem mam napad, ale to ok raz na pół roku

EMKA- tylko o urodzinach nie zapomnij :side: :side: :side: :side: :side: :side:
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517603 przez emka
wiesz dzidzia w tym wieku to lepiej zapominać... ale nie dadzą mi :silly: Mam w 3 króli wiec wsztscy pamiętają. Znowu pełna chata gosći, naliczyłam 16 :) ale ja lubie gości :) bo to moja kochana rodzinka i moi chrześniacy mam ich 4 :)
Ale torta nie robie :) :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 4 dni temu #517605 przez Agusia83
Emka, to my tez bedziemy pamietac :laugh:
12 lata 4 dni temu #517607 przez dzidzia1234
i wprosimy sę na imprezkę
12 lata 4 dni temu #517608 przez sylwka727
ilona napisał:

Sylwka bo faceci boją się chyba tych lekarzy wszyskich :dry:

Mój M. przez dwa dni wmawiał mi, że boli go brzuch i jadł prochy po kryjomu przeciwbólowe, ale bolał go ząb! bał się powiedzieć bo wiedział gdzie go odeśle :laugh:

Mojego też chyba od miesiąca ząb boli a do dentysty nie pójdzie :angry: ale jest jeden plus bo boli go tylko jak słodkie je więc ma odwyk od słodyczy i więcej zostaje dla mnie a do tego może trochę schudnie bo odkąd zaszłam w ciąże to on rośnie razem ze mną :lol:

Iwona spoko ja też nie wiedziałam że jestem w ciąży i świętowalam koleżanki urodziny i to nie piwem tylko wódką :dry: ale pocieszam się tym że to był jakiś 2 tc i mały jeszcze nie zdążył się nawet zagnieździć ale jak do tej pory nie widać żeby to zaszkodziło, To jest moja też druga ciąża i też niektórych rzeczy dopiero teraz się dowiaduję więc nie tylko ty tak masz;) :blink:

Ferritka
ja bym położyła na to np bluzkę bawełnianą i przez bluzkę prasowała masz 2w1 :lol: bo i panele wyprasowane i bluzka

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 4 dni temu #517618 przez iwonta_kg
Dzięki :) ja własnie ide za biegiem czasu i zakładam FaceBooka :P

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517619 przez studentkaae
mmmm, ale się tu pysznie zrobiło... to ja Was za parę godzin zaproszę na świeżutką tartę z malinami :) a co - jak dogadzać sobie to na całego :)

ferritka - panele mówisz - fajna rzecz - i jaki efekt w oknie? może jakieś foty?

Iwonta - hhehe, nie przejmuj się, ja też dopiero niedawno fb założyłam, a do tej pory to ponoć nie żyłam :silly:
12 lata 4 dni temu #517625 przez ferritka
studentkaae napisał:

mmmm, ale się tu pysznie zrobiło... to ja Was za parę godzin zaproszę na świeżutką tartę z malinami :) a co - jak dogadzać sobie to na całego :)

ferritka - panele mówisz - fajna rzecz - i jaki efekt w oknie? może jakieś foty?

Iwonta - hhehe, nie przejmuj się, ja też dopiero niedawno fb założyłam, a do tej pory to ponoć nie żyłam :silly:

nie wiem czy bedzie na tym zdjęciu coś widać, poczekam na wieczorową porę i Wam pokaże co i jak z tymi panelami wyczarowalam ;D

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
12 lata 4 dni temu #517626 przez chłopek
ja ide zrobić racuszki :)
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517627 przez studentkaae
ooo, no ładnie, białe i fioletowe - naprawdę fajnie to wygląda ferritka :) tak inaczej.

dobra, idę ogarniać mieszkanie... wrócę jak będzie już błysk :)
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517630 przez mesy
ferritka napisał:

studentkaae napisał:

nie wiem czy bedzie na tym zdjęciu coś widać, poczekam na wieczorową porę i Wam pokaże co i jak z tymi panelami wyczarowalam ;D

Widzę lampę :lol: :lol: mam takie same hehehe to na oknie fioletowe to są takie panele :unsure: :unsure: :unsure:

A jeszcze jedno czy któraś z was korzystała z usług kliniki gyncentrum ????
12 lata 4 dni temu #517633 przez ferritka
mesy napisał:

ferritka napisał:

studentkaae napisał:

Widzę lampę :lol: :lol: mam takie same hehehe to na oknie fioletowe to są takie panele :unsure: :unsure: :unsure:

heheh taak ja mam pół domu z ikea ;> no to są takie fioletowo-białe panele, zrobie Wam fote jak się troszkę ściemni, bedzie lepiej widać

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #517634 przez mesy
ferritka co fakt to fakt jak się dobrze poszuka w ikeii to idzie trafić fajne rzeczy :) :) ja kupiłam 4 lata temu dywan biały i do dziś mi się trzyma a prałam go już może z 20 razy ;)
12 lata 4 dni temu #517637 przez ferritka
ja uwielbiam dodatki, swieczki, pierdółki duperelki, mamy cała kuchnie z ikea, całe wyposażenie prócz lodówki, kwiatki, doniczki, lampiony, lampy szafki, swieczniki dywany no jak ja wpadam do sklepu to jak wariatka;D ale lubie wyhaczać tanie fajne rzeczy ;> tylko łózka bym tam nie kupiła, nie podobają mi się, ale reszta, boska a stół w jadalni szklany i duży to najlepszy mój zakup ;D bo kosztował 1999 zł a ja wyhaczyłam go za 999 ;D

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka