- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #518154 przez dzidzia1234
różyczka witam się i ja Bianka cudo normalnie- daj przepis jak się takie cudeńka robi hi hi
widzę, że tu impra zakrapiana, więc i ja gorsza nie będę - ponieważ kocham wszystkie śmierduchy to wiskacz z colą- a co se będę póki co żałować
AGUSIA!!!!!!!!!!! ło matko!!!!!!!!!!!!!!!
o DPC czegoś nie doczytałam???
IWONTA kuruj się kochana- znów przytoczyłabym babcię, ale by mnie ocenzurowano pewnikiem
widzę, że tu impra zakrapiana, więc i ja gorsza nie będę - ponieważ kocham wszystkie śmierduchy to wiskacz z colą- a co se będę póki co żałować
AGUSIA!!!!!!!!!!! ło matko!!!!!!!!!!!!!!!
o DPC czegoś nie doczytałam???
IWONTA kuruj się kochana- znów przytoczyłabym babcię, ale by mnie ocenzurowano pewnikiem
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 dni temu przez dzidzia1234.
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 4 dni temu #518160 przez dpc
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
Dzidzia, nic Cię nie ominęło
Agusia, to trzymaj się bidulo, chociaż ja znam ten ból "niemożenia"
Agusia, to trzymaj się bidulo, chociaż ja znam ten ból "niemożenia"
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 4 dni temu #518161 przez gosia28
różyczka, niunie masz prześliczną
iwonta a jeszcze co do alkoholu w pierwszych tygodniach to czytałam też artykuł, że dzidzia na tym etapie ma zdolności regeneracji uszkodzonych komórek czy jakoś podobnie więc nie bój żaby i śpij spokojnie
fb też mnie zastanawia, że ludzie tacy wylewni nie ukrywam, mam konto na fb ale służy mi wyłącznie do kontaktów z bliskimi znajomymi, z którymi nie mogę się spotykać aktualnie bo są np. za granicą- więc forma szybka i tania tym bardziej, że można korzystać z rozmów videło
feritka salonik urządzony śliczniutko :)może Ty zajmij się projektowaniem wnętrz?
iwonta a jeszcze co do alkoholu w pierwszych tygodniach to czytałam też artykuł, że dzidzia na tym etapie ma zdolności regeneracji uszkodzonych komórek czy jakoś podobnie więc nie bój żaby i śpij spokojnie
fb też mnie zastanawia, że ludzie tacy wylewni nie ukrywam, mam konto na fb ale służy mi wyłącznie do kontaktów z bliskimi znajomymi, z którymi nie mogę się spotykać aktualnie bo są np. za granicą- więc forma szybka i tania tym bardziej, że można korzystać z rozmów videło
feritka salonik urządzony śliczniutko :)może Ty zajmij się projektowaniem wnętrz?
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 4 dni temu #518168 przez dpc
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #518171 przez fredeczka
Co tam nie bede gorsza zabralam ostatnie piwo mezowi i sacze sobie z soczkiem.A pil ktos ta wodke z orzecha laskowego? Super smakuje z mlekiem.
Ferritka salonik super tez widze ze masz waski i dlugi...ciezko taki umeblowac wiec tez mysle o narozniku ale narazie mam stara kanape i fotele w panterke ;P
Jutro jade ogladac gres do kuchni i zastanawiam sie jaki bym wolala bo sama nie wiem planuje kupic albo kremowy ale z jakimis mazajami albo jasno szary tez w mazaje...Ktos mnie poratuje zdjeciem swojej podlogi?
Ferritka salonik super tez widze ze masz waski i dlugi...ciezko taki umeblowac wiec tez mysle o narozniku ale narazie mam stara kanape i fotele w panterke ;P
Jutro jade ogladac gres do kuchni i zastanawiam sie jaki bym wolala bo sama nie wiem planuje kupic albo kremowy ale z jakimis mazajami albo jasno szary tez w mazaje...Ktos mnie poratuje zdjeciem swojej podlogi?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 dni temu przez fredeczka.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 dni temu #518175 przez Agusia83
Dave, bo jak to sie mowi, dla chcacego nie ma nic trudnego
fredeczka nie pilam..ale bardzo lubie cytrynowke, wszelakie rodzaje naleweczek, szczegolnie wisniowa , whisky z cola piwo to lech ale w butelce lub kasztelan nepasteryowany ...Boze i by tak tu wymieniac...zaraz by sie okazalo, ze pijok ze mnie
fredeczka nie pilam..ale bardzo lubie cytrynowke, wszelakie rodzaje naleweczek, szczegolnie wisniowa , whisky z cola piwo to lech ale w butelce lub kasztelan nepasteryowany ...Boze i by tak tu wymieniac...zaraz by sie okazalo, ze pijok ze mnie
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 4 dni temu #518179 przez fredeczka
Agusia83 napisał:
Agusia czy ty nie jestes Agnieszka K.? bo sadzac po opisie to jak moja sasiadka
Dave, bo jak to sie mowi, dla chcacego nie ma nic trudnego
Agusia czy ty nie jestes Agnieszka K.? bo sadzac po opisie to jak moja sasiadka
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej