BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 4 dni temu #518151 przez sylka
dpc to powodz masz :D

u mnie dzis rzadzi mleko+ Kahlua+ lod :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 4 dni temu #518152 przez Dave
Agusia - no to masz celibat. A macie zakaz???

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #518154 przez dzidzia1234
różyczka witam się i ja Bianka cudo normalnie- daj przepis jak się takie cudeńka robi hi hi

widzę, że tu impra zakrapiana, więc i ja gorsza nie będę - ponieważ kocham wszystkie śmierduchy to wiskacz z colą- a co se będę póki co żałować :laugh:

AGUSIA!!!!!!!!!!! ło matko!!!!!!!!!!!!!!!

o DPC czegoś nie doczytałam???

IWONTA kuruj się kochana- znów przytoczyłabym babcię, ale by mnie ocenzurowano pewnikiem :side: :blink:
12 lata 4 dni temu #518158 przez Agusia83
Dave,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 4 dni temu #518160 przez dpc
Dzidzia, nic Cię nie ominęło :D
Agusia, to trzymaj się bidulo, chociaż ja znam ten ból "niemożenia" :kiss:

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
12 lata 4 dni temu #518161 przez gosia28
różyczka, niunie masz prześliczną :)

iwonta a jeszcze co do alkoholu w pierwszych tygodniach to czytałam też artykuł, że dzidzia na tym etapie ma zdolności regeneracji uszkodzonych komórek czy jakoś podobnie więc nie bój żaby i śpij spokojnie :)

fb też mnie zastanawia, że ludzie tacy wylewni :unsure: nie ukrywam, mam konto na fb ale służy mi wyłącznie do kontaktów z bliskimi znajomymi, z którymi nie mogę się spotykać aktualnie bo są np. za granicą- więc forma szybka i tania tym bardziej, że można korzystać z rozmów videło :)

feritka salonik urządzony śliczniutko :)może Ty zajmij się projektowaniem wnętrz? :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 4 dni temu #518162 przez Dave
Agusia - bidulko :kiss: No ale jak sobie po porodzie odbijecie to aż wióry polecą :lol:

12 lata 4 dni temu #518165 przez Agusia83

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 4 dni temu #518168 przez dpc

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
12 lata 4 dni temu #518169 przez Dave
Oj, pewnie. Przy Majce to do końca baraszkowaliśmy. No wiadomo, że już nie z tak intensywną częstotliwością, ale nie odmawialiśmy sobie przyjemności.

zawsze się sposób znajdzie :side:

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #518171 przez fredeczka
Co tam nie bede gorsza zabralam ostatnie piwo mezowi i sacze sobie z soczkiem.A pil ktos ta wodke z orzecha laskowego? Super smakuje z mlekiem.

Ferritka salonik super tez widze ze masz waski i dlugi...ciezko taki umeblowac wiec tez mysle o narozniku ale narazie mam stara kanape i fotele w panterke ;P

Jutro jade ogladac gres do kuchni i zastanawiam sie jaki bym wolala bo sama nie wiem :) planuje kupic albo kremowy ale z jakimis mazajami albo jasno szary tez w mazaje...Ktos mnie poratuje zdjeciem swojej podlogi?
12 lata 4 dni temu #518175 przez Agusia83
Dave, bo jak to sie mowi, dla chcacego nie ma nic trudnego :laugh:

fredeczka nie pilam..ale bardzo lubie cytrynowke, wszelakie rodzaje naleweczek, szczegolnie wisniowa :laugh: , whisky z cola :laugh: piwo to lech ale w butelce lub kasztelan nepasteryowany :laugh: ...Boze i by tak tu wymieniac...zaraz by sie okazalo, ze pijok ze mnie :silly:
12 lata 4 dni temu #518179 przez fredeczka
Agusia83 napisał:

Dave, bo jak to sie mowi, dla chcacego nie ma nic trudnego :laugh:

fredeczka nie pilam..ale bardzo lubie cytrynowke, wszelakie rodzaje naleweczek, szczegolnie wisniowa :laugh: , whisky z cola :laugh: piwo to lech ale w butelce lub kasztelan nepasteryowany :laugh: ...Boze i by tak tu wymieniac...zaraz by sie okazalo, ze pijok ze mnie :silly:

Agusia czy ty nie jestes Agnieszka K.? bo sadzac po opisie to jak moja sasiadka ;)
12 lata 4 dni temu #518180 przez gosia28
ja piłam ale bez mleka i mnie to muliło. No ale któraś tu z martini wyskoczyła... mmmm białe martini mmmm

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 4 dni temu #518182 przez Dave
No normalnie margines :blink:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby