BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 3 dni temu #518336 przez dpc
ooo a`propos kina - wybiera się któraś z Was na Bejbi Blues? :)

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
Temat został zablokowany.
12 lata 3 dni temu #518338 przez dzidzia1234
AGUSIA- no to miejmy nadzieję, że już wszystko oki

GWEN- a warto chociaż sobie tyłek odparzać w kinowym fotelu? czy odpuścić i czeka na seans w domu?
12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #518339 przez GwenB
Ja się zastanawiam czy sie wybrac, bo jak TVN ostatnio promował Jestes Bogiem to poszłam i bardzo żałowałam, a teraz tez Bejbi blues zachwalaja, wiec nie wiem. Chetnie poznam opinie jezeli ktos juz byl na tym filmie.

Dzidzia mnie sie film podobal, je generalnie nie gustuje w tym gatunku i seria Tolkiena to jedyne co oglądam. Po poprzenich czesciach cieżko być w jakim szoku po jego zobaczeniu. Jak na moj gust w niektórych momentach troszkę przekombinowany, za to czasami można było się uśmiechnąć :)
12 lata 3 dni temu #518341 przez iwonta_kg
No pewnie dawaj :) ja wam bede co tydzień wysylac ;) jak tylko bede widziała jakas zmianę to od razu fota i na forum :-P

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 3 dni temu #518342 przez fredeczka
Agusia ale to synek mi kawe przyniosl wiec maz wcale wspanialy nie jest( tzn wczoraj byl bo mi robil kawki na zawolanie ale dzisiaj to juz nie;) ) hihi taka na niby:P a co mialo oznaczac to "zwolnionego"?
12 lata 3 dni temu #518349 przez Agusia83
Fredeczka pisze z tel.i mi sie włączył slownik. Miało być uzdolnionego. Zdjecie cyknelam ale wstawie wam z kompa. Teraz jade do Emi.
12 lata 3 dni temu #518358 przez Ingrid29
emka sto sto lat!!!!

dpc - aż do wtorku musimy czekać-normalnie osiwieję do tej pory :ohmy:

gravity trzymaj się kochana, rana świeża najbardziej boli, a potem ból się zmniejszy. Płacz, wrzeszcz i klnij jeśli Ci to pomoże i oczywiście nam się wyżalaj. Jak umiemy tak pomożemy - prawda dziewczyny ?!
12 lata 3 dni temu #518362 przez Agusia83
Gravity, Ingrid ma w zupelnosci racje...

hmm..nie wiem czy powinnam pokazywac fotke...nie chcialabym nikogo urazic i sprawic przykrosc.
12 lata 3 dni temu #518365 przez dpc
Ingrid29 napisał:

emka sto sto lat!!!!

dpc - aż do wtorku musimy czekać-normalnie osiwieję do tej pory
:ohmy:

gravity trzymaj się kochana, rana świeża najbardziej boli, a potem ból się zmniejszy. Płacz, wrzeszcz i klnij jeśli Ci to pomoże i oczywiście nam się wyżalaj. Jak umiemy tak pomożemy - prawda dziewczyny ?!

kurde zaraz wszystkie mi osiwiejecie ;D
a jak myślicie, jutro test by wyszedł nie z porannego sikania?

12 lata 3 dni temu #518370 przez ferritka
dzień dobry, no mam nadzieje, że tu dzisiaj kacem nie zawieje ;> mojito też lubie, oj też ;)))

moj salon ma 27 metrów kw i jest prawie kwadratowy i dość duży, nie jest wąski ,a rogówa ma 4,70m długości -zajmuje cała jedną część pokoju ;D

EMKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sto lat sto lat, niech Ci się darzy:) spełnienia marzeń i pociechy z męża ;)))

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 3 dni temu #518371 przez Agusia83
pewnie, ze tak :laugh: za pierwszym razem robilam 4 dni po @, popoludniu, po 40 sikaniu i krecha byla...
a teraz 4 dni przed@ i krecha tez byla :silly:
12 lata 3 dni temu #518374 przez ilona
Dzien dobry :)

Dziewczyny rosół wyszedł miodzio :laugh:
Wiktor się obudził i znów ma kaszel :dry:
12 lata 3 dni temu #518377 przez dpc
Agusia83 napisał:

pewnie, ze tak :laugh: za pierwszym razem robilam 4 dni po @, popoludniu, po 40 sikaniu i krecha byla...
a teraz 4 dni przed@ i krecha tez byla :silly:

eno to może zrobię jutro ;D

12 lata 3 dni temu #518378 przez Agusia83
ten kaszel to zmora tego a raczej poprzedniego roku... :angry: :angry: :angry: :angry: Ilonka, sprobuj go poinhalowac...
wiecie, ze jak dr przepisala mi inhalacje z tymianku, to nie moglam tego zielska dostac w aptece? Jest tylko w sklepie zielarskim....
12 lata 3 dni temu #518384 przez studentkaae
hello :)
a ja piszę z łóżka... tak, tak, ale nie, że się przytulam z mężem, choć i to w nocy było :side: :side: ale chora jestem jak nie wiem, kaszlę jak najęta :(

emka - STO LATEK, albo i DWIEŚCIE w szczęściu i miłości :kiss:

dpc - oj, oj, Fasoleczkę czuję, ale ta Twoja cierpliwość mnie rozbraja, i jeszcze testu zapomnieć kupić, heh - podziwiam i trzymam kciuki :)

różyczka - śliczną masz córunię i imię mi się strasznie spodobało - Bianka - ale ładnie :)

ferritka - no właśie, tak się domyślałam jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie Twojego salonu - masz narożnik EXIT :) superowy, uwielbiam, chociaż u nas by się nie zmieścił :) w ogóle bardzzooo ładny salon masz, popieram. a ja się Wam przyznam, że jak meblowaliśmy (czytaj - ja, bo mój D. to lepiej, żeby się takich rzeczy nie tykał) mieszkanie to się w tym zakochałam, w aranżacji wnętrz i żałuję bardzo, że nie zajmuje się tym zawodowo - bo uwielbiam i nadal godzinami przeglądam strony www dot. aranżacji wnętrz :)

a co do alkoholi to ja tez się zaliczam do tych "żulików", bardzo lubię wiśniówkę z sokiem bananowym... wchodzi jak soczek i jest pyszniutkie :) mniammmm:)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia