- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 dni temu #518336 przez dpc
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
ooo a`propos kina - wybiera się któraś z Was na Bejbi Blues?
Temat został zablokowany.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 3 dni temu #518338 przez dzidzia1234
AGUSIA- no to miejmy nadzieję, że już wszystko oki
GWEN- a warto chociaż sobie tyłek odparzać w kinowym fotelu? czy odpuścić i czeka na seans w domu?
GWEN- a warto chociaż sobie tyłek odparzać w kinowym fotelu? czy odpuścić i czeka na seans w domu?
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #518339 przez GwenB
Ja się zastanawiam czy sie wybrac, bo jak TVN ostatnio promował Jestes Bogiem to poszłam i bardzo żałowałam, a teraz tez Bejbi blues zachwalaja, wiec nie wiem. Chetnie poznam opinie jezeli ktos juz byl na tym filmie.
Dzidzia mnie sie film podobal, je generalnie nie gustuje w tym gatunku i seria Tolkiena to jedyne co oglądam. Po poprzenich czesciach cieżko być w jakim szoku po jego zobaczeniu. Jak na moj gust w niektórych momentach troszkę przekombinowany, za to czasami można było się uśmiechnąć
Dzidzia mnie sie film podobal, je generalnie nie gustuje w tym gatunku i seria Tolkiena to jedyne co oglądam. Po poprzenich czesciach cieżko być w jakim szoku po jego zobaczeniu. Jak na moj gust w niektórych momentach troszkę przekombinowany, za to czasami można było się uśmiechnąć
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 dni temu przez GwenB.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 3 dni temu #518358 przez Ingrid29
emka sto sto lat!!!!
dpc - aż do wtorku musimy czekać-normalnie osiwieję do tej pory
gravity trzymaj się kochana, rana świeża najbardziej boli, a potem ból się zmniejszy. Płacz, wrzeszcz i klnij jeśli Ci to pomoże i oczywiście nam się wyżalaj. Jak umiemy tak pomożemy - prawda dziewczyny ?!
gravity trzymaj się kochana, rana świeża najbardziej boli, a potem ból się zmniejszy. Płacz, wrzeszcz i klnij jeśli Ci to pomoże i oczywiście nam się wyżalaj. Jak umiemy tak pomożemy - prawda dziewczyny ?!
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 3 dni temu #518365 przez dpc
Ingrid29 napisał:
a jak myślicie, jutro test by wyszedł nie z porannego sikania?
kurde zaraz wszystkie mi osiwiejecie ;Demka sto sto lat!!!!
a jak myślicie, jutro test by wyszedł nie z porannego sikania?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 3 dni temu #518370 przez ferritka
dzień dobry, no mam nadzieje, że tu dzisiaj kacem nie zawieje ;> mojito też lubie, oj też ))
moj salon ma 27 metrów kw i jest prawie kwadratowy i dość duży, nie jest wąski ,a rogówa ma 4,70m długości -zajmuje cała jedną część pokoju ;D
EMKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sto lat sto lat, niech Ci się darzy:) spełnienia marzeń i pociechy z męża ))
moj salon ma 27 metrów kw i jest prawie kwadratowy i dość duży, nie jest wąski ,a rogówa ma 4,70m długości -zajmuje cała jedną część pokoju ;D
EMKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sto lat sto lat, niech Ci się darzy:) spełnienia marzeń i pociechy z męża ))
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 3 dni temu #518377 przez dpc
Agusia83 napisał:
eno to może zrobię jutro ;Dpewnie, ze tak za pierwszym razem robilam 4 dni po @, popoludniu, po 40 sikaniu i krecha byla...
a teraz 4 dni przed@ i krecha tez byla
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
12 lata 3 dni temu #518384 przez studentkaae
hello
a ja piszę z łóżka... tak, tak, ale nie, że się przytulam z mężem, choć i to w nocy było ale chora jestem jak nie wiem, kaszlę jak najęta
emka - STO LATEK, albo i DWIEŚCIE w szczęściu i miłości
dpc - oj, oj, Fasoleczkę czuję, ale ta Twoja cierpliwość mnie rozbraja, i jeszcze testu zapomnieć kupić, heh - podziwiam i trzymam kciuki
różyczka - śliczną masz córunię i imię mi się strasznie spodobało - Bianka - ale ładnie
ferritka - no właśie, tak się domyślałam jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie Twojego salonu - masz narożnik EXIT superowy, uwielbiam, chociaż u nas by się nie zmieścił w ogóle bardzzooo ładny salon masz, popieram. a ja się Wam przyznam, że jak meblowaliśmy (czytaj - ja, bo mój D. to lepiej, żeby się takich rzeczy nie tykał) mieszkanie to się w tym zakochałam, w aranżacji wnętrz i żałuję bardzo, że nie zajmuje się tym zawodowo - bo uwielbiam i nadal godzinami przeglądam strony www dot. aranżacji wnętrz
a co do alkoholi to ja tez się zaliczam do tych "żulików", bardzo lubię wiśniówkę z sokiem bananowym... wchodzi jak soczek i jest pyszniutkie mniammmm:)
a ja piszę z łóżka... tak, tak, ale nie, że się przytulam z mężem, choć i to w nocy było ale chora jestem jak nie wiem, kaszlę jak najęta
emka - STO LATEK, albo i DWIEŚCIE w szczęściu i miłości
dpc - oj, oj, Fasoleczkę czuję, ale ta Twoja cierpliwość mnie rozbraja, i jeszcze testu zapomnieć kupić, heh - podziwiam i trzymam kciuki
różyczka - śliczną masz córunię i imię mi się strasznie spodobało - Bianka - ale ładnie
ferritka - no właśie, tak się domyślałam jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie Twojego salonu - masz narożnik EXIT superowy, uwielbiam, chociaż u nas by się nie zmieścił w ogóle bardzzooo ładny salon masz, popieram. a ja się Wam przyznam, że jak meblowaliśmy (czytaj - ja, bo mój D. to lepiej, żeby się takich rzeczy nie tykał) mieszkanie to się w tym zakochałam, w aranżacji wnętrz i żałuję bardzo, że nie zajmuje się tym zawodowo - bo uwielbiam i nadal godzinami przeglądam strony www dot. aranżacji wnętrz
a co do alkoholi to ja tez się zaliczam do tych "żulików", bardzo lubię wiśniówkę z sokiem bananowym... wchodzi jak soczek i jest pyszniutkie mniammmm:)