- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 2 dni temu #519204 przez dzidzia1234
DPC- ja tu zaglądam z rana ( mam nadzieję, że net wciąż będzie ) i sprawdzam również
DAVE no ale nocka i tak mnie ciężka czeka , bo psychika nie pozwoli spać, z resztą młody dziś ze mną w łóżku , bo będzie mi lżej go pilnować. Przynajmniej bez łażenia po chałupie
DAVE no ale nocka i tak mnie ciężka czeka , bo psychika nie pozwoli spać, z resztą młody dziś ze mną w łóżku , bo będzie mi lżej go pilnować. Przynajmniej bez łażenia po chałupie
Temat został zablokowany.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
12 lata 2 dni temu #519206 przez Gosia 2712
Dziewczyny mam takie pytanie czy Wy bierzecie kwas foliowy i ile razy dziennie?? Bylam ostatnio u lekarza i zapomnialam sie zapytac... Razem z mezem mamy brac ale po tym wszystkim co ostatnio przeszlismy jestem tak zakrecona ze zapomnialam zapytac...
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 2 dni temu #519207 przez dpc
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
raniutko nie, bo nie mam testu, ale w południe wstawię zdjęcie specjalnie potrzymam siuśki i w szkole zrobię, hahaha ;D
Gosiu, ja raz dziennie biorę
Gosiu, ja raz dziennie biorę
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 2 dni temu #519213 przez gosiak
Mirella co u mnie? Stara bida w sumie jeszcze troche i moze cos wiecej napisze o swojej sytuacji bo na razie nie chce pisac bo nie jest to zwiazane z ciaza jedynie co to blokuje mi staranka, ale mam nadzieje ze wroce do 'pracy" nad dzidkiem juz niedlugo
Emka w poprZednim poscie wiedzialam ze mialam jeszcze cos napisac...
Wszystkiego Najlepszego
Gosia raz dziennie po jedzonku
Dobranoc
Emka w poprZednim poscie wiedzialam ze mialam jeszcze cos napisac...
Wszystkiego Najlepszego
Gosia raz dziennie po jedzonku
Dobranoc
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #519214 przez dzidzia1234
ja folika nie brałam, bo mi powiedziano, że jak łykam prenatal to wystarczy- dopiero dziś się dowiedziałam, że samca trza kwasem częstować- no i jutro zakupię i wspomogę podstarzałe plemniczki mojego m
dobranoc- chociaż poleżę, zawsze to coś
dobranoc- chociaż poleżę, zawsze to coś
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 dni temu przez dzidzia1234.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 dni temu #519219 przez Gosia 2712
Mi ostatnio lekarz mowil zeby moj m tez bral ale u nas to ze wzgledu na to ze u naszej kruszynki [*] wykryto wade letalna i mogla ona byc spowodowana brakiem kwasu foliowego...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 2 dni temu #519220 przez Agusia83
Witam sie dosc poznawo...2 sterty ciuchow poprasowane...ale chyba i 2 zostaly ktos pomoze?
Gosiu, witaj, ciesze sie, ze do nas przyszlas.
Z tego, co wiem, to kwas bierze sie raz dziennie, tam jest dawka chyba 400 jakis tam jednostek...wiecej nie ma sensu bo mozna przedawkowac...a to chyba tez nie za dobrze, zreszta kwas foliowy jest w zieleninie, brokuly, szpinak, fasola..a takze w jednym piwie...gdy sie pije wiecej, to szlak trafia kwas...
Dzidzia, mozesz miec racje...skorki sa zlosliwe..oby te klopty synka juz opuscily...bedziesz go dzis miec na oku
Anoda...myslalam, ze sie posikam ze smiechu...zajefajne malpki...niezle, najpierw leje po pysku, czy po calym ciele, a pozniej chce sie bzykac
Gosiu, witaj, ciesze sie, ze do nas przyszlas.
Z tego, co wiem, to kwas bierze sie raz dziennie, tam jest dawka chyba 400 jakis tam jednostek...wiecej nie ma sensu bo mozna przedawkowac...a to chyba tez nie za dobrze, zreszta kwas foliowy jest w zieleninie, brokuly, szpinak, fasola..a takze w jednym piwie...gdy sie pije wiecej, to szlak trafia kwas...
Dzidzia, mozesz miec racje...skorki sa zlosliwe..oby te klopty synka juz opuscily...bedziesz go dzis miec na oku
Anoda...myslalam, ze sie posikam ze smiechu...zajefajne malpki...niezle, najpierw leje po pysku, czy po calym ciele, a pozniej chce sie bzykac
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 2 dni temu #519229 przez anoda89
Dave może wyświetla Ci się Uruchom tym razem?? Jak tak to kliknij na to
Kwas foliowy bierze się raz dziennie, przynajmniej ja tak brałam. Dawka 0,4 mg, chyba że w we wcześniejszej ciąży była jakaś wada u dziecka wtedy dawkę się zwiększa.
Kwas foliowy bierze się raz dziennie, przynajmniej ja tak brałam. Dawka 0,4 mg, chyba że w we wcześniejszej ciąży była jakaś wada u dziecka wtedy dawkę się zwiększa.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 dni temu #519232 przez Gosia 2712
Anoda89 wlasnie u nas byla wada i dlatego sie pytam czy ktoras sie orientuje bo jeden lekarz mi mowil ze sie zwieksza dawke ale nie wiem na jaka ale zadzwonie chyba jutro do mojego gina i sie zapytam bo nie chcialabym przedawkowac...
Gosia28 juz wczesniej chcialam napisac ale jakos mi tak schodzilo... Jak sie czujesz?? Bo ja okropnie...
Gosia28 juz wczesniej chcialam napisac ale jakos mi tak schodzilo... Jak sie czujesz?? Bo ja okropnie...
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 2 dni temu #519240 przez anoda89
Gosia czytałam że 4 do 5 mg na dobę ale lepiej zapytać lekarza.
Dziewczyny będzie lepiej Ja może jestem głupia ale cały czas mówię że już niedługo Marceli będzie z powrotem u mamy w brzuszku i to mi pomaga. Tak ja pisałyście że Dzieci nie umierają tylko zmieniają datę przyjścia na świat.
Dziewczyny będzie lepiej Ja może jestem głupia ale cały czas mówię że już niedługo Marceli będzie z powrotem u mamy w brzuszku i to mi pomaga. Tak ja pisałyście że Dzieci nie umierają tylko zmieniają datę przyjścia na świat.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 dni temu #519244 przez Gosia 2712
Dave staram sie nie zalamywac... Co prawda jest mi ciezko z tym wszystkim nie ma dnia zebym nie myslala o moich dwoch kruszynkach i ciagle sie zastanawiam dlaczego akurat nam Bog zabral az dwoje dzieci... Tym bardziej ze ich bardzo chcielismy... ostatni rok byl naprawde ciezki dla nas ale nie poddajemy sie i napewno chcemy miec jeszcze dzieci... Ale najpierw porobimy badania zeby miec pewnosc ze kolejny raz nas to nie spotka...