- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 14 godzin temu #522094 przez MoNiaaa
hehe spoko reakcja
wlasie te fundusze zawsze najwiekszy problem przystwarzaja...
moj M dalej nie pracuje boje sie normalnie ze nie damy sobie rady w tym miesiacu bo teraz nam na styk wystarcza a jeszcze auto mojemu bratu splacaly mielismy mu dac 350 zl a dalismy tylko 100 ;/;/
a przy M nie moge nawet mowic o jego pracy bo on sie od razu wpienia...a nie chce narazie klutni
iwonka to poczatek i wszystko sie w organizmie zmienia wiec troche musi pobolewac wszystko jest ok odpocznij troche dbaj o moja fasolke:P (moze zostane forumowa mama chrzestna?)
wlasie te fundusze zawsze najwiekszy problem przystwarzaja...
moj M dalej nie pracuje boje sie normalnie ze nie damy sobie rady w tym miesiacu bo teraz nam na styk wystarcza a jeszcze auto mojemu bratu splacaly mielismy mu dac 350 zl a dalismy tylko 100 ;/;/
a przy M nie moge nawet mowic o jego pracy bo on sie od razu wpienia...a nie chce narazie klutni
iwonka to poczatek i wszystko sie w organizmie zmienia wiec troche musi pobolewac wszystko jest ok odpocznij troche dbaj o moja fasolke:P (moze zostane forumowa mama chrzestna?)
Temat został zablokowany.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 14 godzin temu - 12 lata 14 godzin temu #522098 przez iwonta_kg
Monia kochana moja masz to jak w banku czuje ze bedzie Nadia przez te mdłości...
Moze pogadaj z bratem żeby sie wstrzymał chociaż na jeden miesiac macie trudna sytuacje przeciez. Moze zrozumie co?
Moze pogadaj z bratem żeby sie wstrzymał chociaż na jeden miesiac macie trudna sytuacje przeciez. Moze zrozumie co?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 14 godzin temu przez iwonta_kg.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 14 godzin temu - 12 lata 14 godzin temu #522099 przez MoNiaaa
oj czyzby sie mirella walnela...
moze natlok fasolek i mala gafa:P ale jeszcze troche musimy poczekac zeby sie przekonac
moj brat narazie nic nie mowi ale ja nie lubie czegos takiego bo wiem ze jak raz zawalimy to pozniej sie lawina robi..mam nadzieje ze to przejsciowe bo na sama mysl mam gesia skorke juz kiedys bylismy w takiej sytuacji i nie chce zeby sie to powtorzylo tym bardziej ze my musimy samis ie utzymywac i nikt nam nie pomoze ewentualnie pozyczy a wiesz jak to jest tu sie pozyczy pozniej czeba oddac i znowu brakuje i takie bledne kolo
moze natlok fasolek i mala gafa:P ale jeszcze troche musimy poczekac zeby sie przekonac
moj brat narazie nic nie mowi ale ja nie lubie czegos takiego bo wiem ze jak raz zawalimy to pozniej sie lawina robi..mam nadzieje ze to przejsciowe bo na sama mysl mam gesia skorke juz kiedys bylismy w takiej sytuacji i nie chce zeby sie to powtorzylo tym bardziej ze my musimy samis ie utzymywac i nikt nam nie pomoze ewentualnie pozyczy a wiesz jak to jest tu sie pozyczy pozniej czeba oddac i znowu brakuje i takie bledne kolo
Ostatnio zmieniany: 12 lata 14 godzin temu przez MoNiaaa.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 14 godzin temu #522102 przez iwonta_kg
Nigdy nie sądziłam ze mdłości mogą byc tak nieprzyjemne! W pierwszej ciąży zwymiotowalam tylko raz. Jak zjadlam rybę. I to bylo jakos w 8 tygodniu. Potem nic mi juz nie bylo! I to by sie zgadzało bo mialam chłopca. Teraz objawy by wskazywały na dziewczynkę.
Wróżko Mirelko! Gdzie jestes?
Wróżko Mirelko! Gdzie jestes?
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 14 godzin temu #522103 przez MoNiaaa
iwonka chyba nie ma regoly
ja mam dziewczynke a tez doslownie kilka razy wymiotowalam za to mdlosci mnie meczyly takie glupie uczucie jakby caly czas niedobrze na zoladku bleee
ale wpsolczuje wymiotow to najgorrsze co moze byc ale miejmy nadzieje ze szybko minie
ja mam dziewczynke a tez doslownie kilka razy wymiotowalam za to mdlosci mnie meczyly takie glupie uczucie jakby caly czas niedobrze na zoladku bleee
ale wpsolczuje wymiotow to najgorrsze co moze byc ale miejmy nadzieje ze szybko minie
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 13 godzin temu - 12 lata 13 godzin temu #522120 przez Agusia83
Monia,Przesylam Ci wykalaczki. Sama muszę je użyć. Najpierw Emisie nie spala od 22 b 00 a później od 4:30 b 7:00 a Pobudka zrobila o 7:45 i jest niesamowicie wyspana.
Iwonta,z Emi nie mialam ani mdlosci ani wymiotow. A teraz bite 7tyg mdlosci i wymioty po 2,3 razy dziennie. To chyba. nie ma reguły,a znając życie bedzie druga dziewczynka.
Iwonta,z Emi nie mialam ani mdlosci ani wymiotow. A teraz bite 7tyg mdlosci i wymioty po 2,3 razy dziennie. To chyba. nie ma reguły,a znając życie bedzie druga dziewczynka.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 13 godzin temu przez Agusia83.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 13 godzin temu #522121 przez Asik
Dzień dobry
Co do mdłości to ja caaaaaałą ciążę praktycznie od pierwszego dnia miałam... masakra... a mam chłopca więc nie ma reguły wsio zależy od naszego organizmu i poziomu hormonów z Martą też miałam od samego pczątku .. bleeee wstrętne uczucie.. chciałby się przywitać z kibelkiem a tu ni huhu tylko to uczucie jakby cos na żołądku siadło...
Co do mdłości to ja caaaaaałą ciążę praktycznie od pierwszego dnia miałam... masakra... a mam chłopca więc nie ma reguły wsio zależy od naszego organizmu i poziomu hormonów z Martą też miałam od samego pczątku .. bleeee wstrętne uczucie.. chciałby się przywitać z kibelkiem a tu ni huhu tylko to uczucie jakby cos na żołądku siadło...
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 13 godzin temu #522130 przez MoNiaaa
Agusia nie zazdroszcze a nawet wspolczuje
u nas Julka odkad ma lozeczko z ktorego sama wychodzi to tylko sie przebudzi i wedruje do nas ja ja zaprowadzam siedzie nieraz 30 min az usnie ide do siebie a ona za 5 min jest znowu...jak mam wolne to jakos jesczez idzie ale jak mam wstac przed 5 to pozniej zdycham;/ ale z kolei ona pozniej do 9 min by chciala spac
a ja mam do was pytanie od tej ostatniej ciazy dokuczaja mi dosyc sile bole glowy czy tamta ciaza mogla byc przyczyna czy zbieg okolicznosci?
u nas Julka odkad ma lozeczko z ktorego sama wychodzi to tylko sie przebudzi i wedruje do nas ja ja zaprowadzam siedzie nieraz 30 min az usnie ide do siebie a ona za 5 min jest znowu...jak mam wolne to jakos jesczez idzie ale jak mam wstac przed 5 to pozniej zdycham;/ ale z kolei ona pozniej do 9 min by chciala spac
a ja mam do was pytanie od tej ostatniej ciazy dokuczaja mi dosyc sile bole glowy czy tamta ciaza mogla byc przyczyna czy zbieg okolicznosci?
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 13 godzin temu #522146 przez anoda89
Witam się . Piszecie z prędkością światła
Mirella czarownica . Nie Wołomin ale blisko W Wołominie rodziłam i rodzić będę Porodówka dobra ale znowu sprzętu dla wcześniaków nie mają i w ogóle jakby się coś działo to duuupa do Warszawy odsyłają.
Mirella czarownica . Nie Wołomin ale blisko W Wołominie rodziłam i rodzić będę Porodówka dobra ale znowu sprzętu dla wcześniaków nie mają i w ogóle jakby się coś działo to duuupa do Warszawy odsyłają.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 13 godzin temu #522153 przez MoNiaaa
dziewczyny pakowac sie i przeprowadzka!!!!
wlasnie przeczytalam ze na Warmii i Mazurach jest najwiecej bocianow podobno z uni dostali ponad 6.5 miliona zl i utworzyli jakies sztuczne zalewy zeby je przyciagnac!!!!widzialyscie jakie cfaniaki ukradli wszystkie bocki!!!
oglaszam misje specjalna "uwolnic bociany"
wlasnie przeczytalam ze na Warmii i Mazurach jest najwiecej bocianow podobno z uni dostali ponad 6.5 miliona zl i utworzyli jakies sztuczne zalewy zeby je przyciagnac!!!!widzialyscie jakie cfaniaki ukradli wszystkie bocki!!!
oglaszam misje specjalna "uwolnic bociany"