BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 15 godzin temu #522583 przez dpc
u mnie było tak samo jak u Madziaski + lekko spuchnięty brzuch i strrrraszna chcica ;)

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
Temat został zablokowany.
12 lata 15 godzin temu - 12 lata 15 godzin temu #522584 przez GwenB
ferritka ja też mam kłucie lub ból w okolicach jajnika na owulacje i moze to dziwne, ale mam tez wzdecia :angry:
12 lata 14 godzin temu - 12 lata 14 godzin temu #522607 przez MoNiaaa
no pieknie zaczelyscie 2700 strone :)

ingrid ty masz arystokrackiego bocka super :))))

iwonka nie bardzo rozumiem czemu masz placic na nfz na usg?????to lepiej idz prywatnie i na to samo ci wyjdzie a zawsze lepsze podejscie do pacjetow maja chore!!!!!!

ja zadnych objawow owulki nie mam a szkoda :( (albo nie zauwazylam)

a myz aliczylismy sanmi :) Jula miala frajde nawet nei wiedzialam ze z takiej duzej gorki bedzie sama jezdzila:) skubana :lol:

Agusia biedna ta twoja corcia a ty przy niej bo wiem ze takie wrzaski bywaja a wlasciewie sa bardzo flustrujace i najchetniej by sie wyszlo zatrzaskujac za soba drzwi!!! oby po drzemce bylo lepiej :)(

Larca czekamy na wiescie od gina

dpc a ty bylas dzis u gina?widzialas fasolke?

http

]
12 lata 14 godzin temu #522609 przez dpc
Monia ja do gina się dopiero po 20.01 wybieram :)

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
12 lata 14 godzin temu #522624 przez Dave
Fredeczka - no ja właśnie tak dziwnie czuję, jakby mi się całe serducho telepało. Zazwyczaj miałam ciśnienie ok. 115 / 80. A teraz takie jazdy. O tym tętnie nie wspomnę.

Agusia - wizytę mam 15.01 więc poczekam, no chyba że się pogorszy. Teraz sobie mierzę i obserwuję.

A co do objawów owulacyjnych, to ja nigdy nie wiedziałam kiedy to jest. Czasem jakiś inny śluz był. Nic mnie nie bolało, nie naprężało się więc też nie pomogę :(

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 14 godzin temu #522636 przez agnesssa
Lacra Wszystko będzie git :kiss: Może już będzie widać co będzie :lol: Ja w 12tc pierwszy raz słyszałam, że pewnie chłopak będzie :woohoo:

Ja też przy owu zawsze miałam boleści :dry: A jak na razie @ jeszcze nie dostałam :woohoo:

Nauczyłam się wrzucać filmiki na youtuba więc się pochwalę :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 14 godzin temu - 12 lata 13 godzin temu #522641 przez gosiak
Lacra no ślicznie malują bąble :kiss: nie martw sie wszystko bedzie dobrze :kiss: czekam na esa ;)

Moje objawy na owulacje to bol jajnikow i sluzik, a jak mnie cycki bola to juz wiem ze jestem po owulacji :blink:

A co do "skakania" serducha to od trzech cykli u siebie zauważyłam tą przypadłość i występuje kilka dni przed okresem:/ starsznie denerwujace uczucie :dry:

Też szukałam zyczen kokakolowych i nie znajdłam :dry: a taki ubaw miałyśmy w tamtym roku :woohoo:

Agnessa Synuś superaśny :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 13 godzin temu - 12 lata 13 godzin temu #522674 przez bidol
hej kochane :kiss:

byłyśmy z Kamką w szpitalu :( kolejne zapalenie płuc :(

wpadłam żeby zobaczyć co i jak u Was.

Monia - tulę - przykro mi bardzo. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Inso - toczysz się jeszcze???

Gosiaczku - kope lat :lol: jak się miewasz??

Mirella- jak zdrówko??

Sylwka - czyli chłopak jednak???

Agnesssa - Maksiu słodki - a jak gryzaka obrabia :lol: chyba ząbki idą?? a o Lipcówkach to już się zapomniało :unsure:

A my mamy pierwszego ząbka :lol: :lol:

Emcia - piękny avatarek :lol: trzymam kciuki zaq staranka :kiss:

Za resztę staraczek też trzymam kciuki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

a tu moja księżniczka w dnu chrztu :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 12 godzin temu #522740 przez Mirella
Bidolku to Kamilka jeszcze nie wie że dzieci mają zakaz chorowania??????? Powiedz jej to natychmiast i ma się stosować, ciocia Mirella tak mówi, no! A poza tym to wycałuj moooocno :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

A Lacra właśnie mi eska przysłała że wszystko dobrze i gitara gra :) teraz czekamy na szczegóły, napisała że reszta w domie no to czekamy :)
12 lata 11 godzin temu #522835 przez Mirella
Naszukałam się tej stronki z Coca Colą ale już tego tańcowania nie ma :(
12 lata 10 godzin temu #522879 przez Dave
ha,ha a u mnie popcorn strzela w mikrofalowce:-P

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 10 godzin temu #522893 przez izula
Hej dziewczynki,

wróciłam od pani dr gin, :) potwierdziła jest ciąża.

I nawet widziałam swoje maleństwo :)))) takie maciupeńkie jak ziarenko istny puszek okruszek.

Za to mam takie mdłości i wstręt do jedzenia, że dziś jadłam w sumie tylko trochę ryżu z sosem i jogurt.

Z tego co wyczytałam to piszczecie o objawach dni płodnych. U mnie to były prawie takie same bóle jak przed okresem, wkłuło mnie i bolało wszystko łącznie z piersiami.

[/url]
[/url]
12 lata 10 godzin temu #522900 przez Mała
izula super :lol:
12 lata 10 godzin temu - 12 lata 10 godzin temu #522945 przez anoda89
Izula super!!! Który tydzień??

Dave mówisz popcorn, może i ja bym sobie seans z popcornem zrobiła :S Oglądałyście może jakiś fajny film?? Ja ostatnio trafiam na filmy dla nastolatków.

Jakoś dzisiaj tu spokojnie :)

aaaa...i jeszcze miałam się zapytać czy może któraś z koleżanek stosowała MUCOVAGIN? Gin kazał go używać ale coś mnie swędzi i nie wiem czy nie odstawić.
12 lata 10 godzin temu #522976 przez Agusia83
Izula, gratulacje...napisz cos wiecej, masz zdjecie?

Hmm, Anoda ja nie...a zauwazylas cos oprocz swedzenia?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia