- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 15 godzin temu #522583 przez dpc
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
u mnie było tak samo jak u Madziaski + lekko spuchnięty brzuch i strrrraszna chcica
Temat został zablokowany.
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 14 godzin temu - 12 lata 14 godzin temu #522607 przez MoNiaaa
no pieknie zaczelyscie 2700 strone
ingrid ty masz arystokrackiego bocka super )))
iwonka nie bardzo rozumiem czemu masz placic na nfz na usg?????to lepiej idz prywatnie i na to samo ci wyjdzie a zawsze lepsze podejscie do pacjetow maja chore!!!!!!
ja zadnych objawow owulki nie mam a szkoda (albo nie zauwazylam)
a myz aliczylismy sanmi Jula miala frajde nawet nei wiedzialam ze z takiej duzej gorki bedzie sama jezdzila:) skubana
Agusia biedna ta twoja corcia a ty przy niej bo wiem ze takie wrzaski bywaja a wlasciewie sa bardzo flustrujace i najchetniej by sie wyszlo zatrzaskujac za soba drzwi!!! oby po drzemce bylo lepiej (
Larca czekamy na wiescie od gina
dpc a ty bylas dzis u gina?widzialas fasolke?
ingrid ty masz arystokrackiego bocka super )))
iwonka nie bardzo rozumiem czemu masz placic na nfz na usg?????to lepiej idz prywatnie i na to samo ci wyjdzie a zawsze lepsze podejscie do pacjetow maja chore!!!!!!
ja zadnych objawow owulki nie mam a szkoda (albo nie zauwazylam)
a myz aliczylismy sanmi Jula miala frajde nawet nei wiedzialam ze z takiej duzej gorki bedzie sama jezdzila:) skubana
Agusia biedna ta twoja corcia a ty przy niej bo wiem ze takie wrzaski bywaja a wlasciewie sa bardzo flustrujace i najchetniej by sie wyszlo zatrzaskujac za soba drzwi!!! oby po drzemce bylo lepiej (
Larca czekamy na wiescie od gina
dpc a ty bylas dzis u gina?widzialas fasolke?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 14 godzin temu przez MoNiaaa.
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 14 godzin temu #522609 przez dpc
Monia ja do gina się dopiero po 20.01 wybieram
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
12 lata 14 godzin temu #522624 przez Dave
Fredeczka - no ja właśnie tak dziwnie czuję, jakby mi się całe serducho telepało. Zazwyczaj miałam ciśnienie ok. 115 / 80. A teraz takie jazdy. O tym tętnie nie wspomnę.
Agusia - wizytę mam 15.01 więc poczekam, no chyba że się pogorszy. Teraz sobie mierzę i obserwuję.
A co do objawów owulacyjnych, to ja nigdy nie wiedziałam kiedy to jest. Czasem jakiś inny śluz był. Nic mnie nie bolało, nie naprężało się więc też nie pomogę
Agusia - wizytę mam 15.01 więc poczekam, no chyba że się pogorszy. Teraz sobie mierzę i obserwuję.
A co do objawów owulacyjnych, to ja nigdy nie wiedziałam kiedy to jest. Czasem jakiś inny śluz był. Nic mnie nie bolało, nie naprężało się więc też nie pomogę
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 14 godzin temu #522636 przez agnesssa
Lacra Wszystko będzie git Może już będzie widać co będzie Ja w 12tc pierwszy raz słyszałam, że pewnie chłopak będzie
Ja też przy owu zawsze miałam boleści A jak na razie @ jeszcze nie dostałam
Nauczyłam się wrzucać filmiki na youtuba więc się pochwalę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja też przy owu zawsze miałam boleści A jak na razie @ jeszcze nie dostałam
Nauczyłam się wrzucać filmiki na youtuba więc się pochwalę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 14 godzin temu - 12 lata 13 godzin temu #522641 przez gosiak
Lacra no ślicznie malują bąble nie martw sie wszystko bedzie dobrze czekam na esa
Moje objawy na owulacje to bol jajnikow i sluzik, a jak mnie cycki bola to juz wiem ze jestem po owulacji
A co do "skakania" serducha to od trzech cykli u siebie zauważyłam tą przypadłość i występuje kilka dni przed okresem:/ starsznie denerwujace uczucie
Też szukałam zyczen kokakolowych i nie znajdłam a taki ubaw miałyśmy w tamtym roku
Agnessa Synuś superaśny
Moje objawy na owulacje to bol jajnikow i sluzik, a jak mnie cycki bola to juz wiem ze jestem po owulacji
A co do "skakania" serducha to od trzech cykli u siebie zauważyłam tą przypadłość i występuje kilka dni przed okresem:/ starsznie denerwujace uczucie
Też szukałam zyczen kokakolowych i nie znajdłam a taki ubaw miałyśmy w tamtym roku
Agnessa Synuś superaśny
Ostatnio zmieniany: 12 lata 13 godzin temu przez gosiak.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 13 godzin temu - 12 lata 13 godzin temu #522674 przez bidol
hej kochane
byłyśmy z Kamką w szpitalu kolejne zapalenie płuc
wpadłam żeby zobaczyć co i jak u Was.
Monia - tulę - przykro mi bardzo.
Inso - toczysz się jeszcze???
Gosiaczku - kope lat jak się miewasz??
Mirella- jak zdrówko??
Sylwka - czyli chłopak jednak???
Agnesssa - Maksiu słodki - a jak gryzaka obrabia chyba ząbki idą?? a o Lipcówkach to już się zapomniało
A my mamy pierwszego ząbka
Emcia - piękny avatarek trzymam kciuki zaq staranka
Za resztę staraczek też trzymam kciuki
a tu moja księżniczka w dnu chrztu
byłyśmy z Kamką w szpitalu kolejne zapalenie płuc
wpadłam żeby zobaczyć co i jak u Was.
Monia - tulę - przykro mi bardzo.
Inso - toczysz się jeszcze???
Gosiaczku - kope lat jak się miewasz??
Mirella- jak zdrówko??
Sylwka - czyli chłopak jednak???
Agnesssa - Maksiu słodki - a jak gryzaka obrabia chyba ząbki idą?? a o Lipcówkach to już się zapomniało
A my mamy pierwszego ząbka
Emcia - piękny avatarek trzymam kciuki zaq staranka
Za resztę staraczek też trzymam kciuki
a tu moja księżniczka w dnu chrztu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 13 godzin temu przez bidol.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 12 godzin temu #522740 przez Mirella
Bidolku to Kamilka jeszcze nie wie że dzieci mają zakaz chorowania??????? Powiedz jej to natychmiast i ma się stosować, ciocia Mirella tak mówi, no! A poza tym to wycałuj moooocno
A Lacra właśnie mi eska przysłała że wszystko dobrze i gitara gra teraz czekamy na szczegóły, napisała że reszta w domie no to czekamy
A Lacra właśnie mi eska przysłała że wszystko dobrze i gitara gra teraz czekamy na szczegóły, napisała że reszta w domie no to czekamy
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 godzin temu #522893 przez izula
Hej dziewczynki,
wróciłam od pani dr gin, potwierdziła jest ciąża.
I nawet widziałam swoje maleństwo ))) takie maciupeńkie jak ziarenko istny puszek okruszek.
Za to mam takie mdłości i wstręt do jedzenia, że dziś jadłam w sumie tylko trochę ryżu z sosem i jogurt.
Z tego co wyczytałam to piszczecie o objawach dni płodnych. U mnie to były prawie takie same bóle jak przed okresem, wkłuło mnie i bolało wszystko łącznie z piersiami.
wróciłam od pani dr gin, potwierdziła jest ciąża.
I nawet widziałam swoje maleństwo ))) takie maciupeńkie jak ziarenko istny puszek okruszek.
Za to mam takie mdłości i wstręt do jedzenia, że dziś jadłam w sumie tylko trochę ryżu z sosem i jogurt.
Z tego co wyczytałam to piszczecie o objawach dni płodnych. U mnie to były prawie takie same bóle jak przed okresem, wkłuło mnie i bolało wszystko łącznie z piersiami.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
12 lata 10 godzin temu - 12 lata 10 godzin temu #522945 przez anoda89
Izula super!!! Który tydzień??
Dave mówisz popcorn, może i ja bym sobie seans z popcornem zrobiła Oglądałyście może jakiś fajny film?? Ja ostatnio trafiam na filmy dla nastolatków.
Jakoś dzisiaj tu spokojnie
aaaa...i jeszcze miałam się zapytać czy może któraś z koleżanek stosowała MUCOVAGIN? Gin kazał go używać ale coś mnie swędzi i nie wiem czy nie odstawić.
Dave mówisz popcorn, może i ja bym sobie seans z popcornem zrobiła Oglądałyście może jakiś fajny film?? Ja ostatnio trafiam na filmy dla nastolatków.
Jakoś dzisiaj tu spokojnie
aaaa...i jeszcze miałam się zapytać czy może któraś z koleżanek stosowała MUCOVAGIN? Gin kazał go używać ale coś mnie swędzi i nie wiem czy nie odstawić.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 godzin temu przez anoda89.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5