- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 godzin temu #522465 przez fredeczka
Dave do lekarza! ja mam cisnienie 90 na 60 a puls 98 przewaznie ale ja mam chore serce i w ogole to mialam nie zyc juz dawno ale sie jakos wywinelam dzieki Bogu.Tez odczowam jak to napisalas palpitacje a raczej jakby to opisac serce zamiast bic trzesie mi sie jak galareta tak ze jak cos sie dzieje z sercem to nie ma zartow.Ja bralam tabletki na wyrownanie cisnienia ale juz sie nie lecze...
Temat został zablokowany.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 8 godzin temu - 12 lata 8 godzin temu #522472 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Lacruś Wiesz ze szukałam tego i nie znalazłam A takie fajne życzenia to były
A jak lacrusie pięknie malują, łohoho A Ty już po badanku??
Anoda Oj zepsułaś tradycję
A jak lacrusie pięknie malują, łohoho A Ty już po badanku??
Anoda Oj zepsułaś tradycję
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 godzin temu przez emka.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 8 godzin temu #522477 przez ferritka
zauważyłam pewną przypadłość, hmmm może któraś też tak ma... za 4 dni przypada mi owulacja, teoretycznie od dziś/jutra wchodzę w fazę płodną ( według Piekiełka ).
zauważyłam , że mam nastepujące objawy i to one mnie zmyliły w poprzednim cyklu. Odczuwam mdłości- nie jest to jakieś straszne i odechciewa mi się żyć, są to delikatne mdłości dające dyskomfort. poza tym biust - hmmm robi się twardszy i jakby lekko powiększony ( o zgrozo, to akurat upszyksza mi poważnie życie (
czy Wy zauważacie jakieś objawy owulacyjne, przedowulacyjne? czy mam psychozę i poważne zaburzenia i powinnam się zamknąć w odosobnionym miejscu???
zauważyłam , że mam nastepujące objawy i to one mnie zmyliły w poprzednim cyklu. Odczuwam mdłości- nie jest to jakieś straszne i odechciewa mi się żyć, są to delikatne mdłości dające dyskomfort. poza tym biust - hmmm robi się twardszy i jakby lekko powiększony ( o zgrozo, to akurat upszyksza mi poważnie życie (
czy Wy zauważacie jakieś objawy owulacyjne, przedowulacyjne? czy mam psychozę i poważne zaburzenia i powinnam się zamknąć w odosobnionym miejscu???
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 8 godzin temu - 12 lata 8 godzin temu #522478 przez emka
Lacruś to daj znaka ale ja wierzę że wszystko gites
Feritka Ja ci nie pomogę, nigdy nie wiem kiedy mam owulkę, nawet śluzów żadnych nie mam... Ale pare razy udało mi sie trafić w 10!
Feritka Ja ci nie pomogę, nigdy nie wiem kiedy mam owulkę, nawet śluzów żadnych nie mam... Ale pare razy udało mi sie trafić w 10!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 godzin temu przez emka.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 godzin temu - 12 lata 8 godzin temu #522490 przez sylka
Ferritka ja do tej pory nie czułam owulacji a teraz na luteinie wyczuwam. Boli mnie wtedy podbrzusze takie jakby skurcze mama i piersi są drażliwsze i tez pobolewają.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 godzin temu przez sylka.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 8 godzin temu #522507 przez Agusia83
Dave, ja bym szybko sie zglosila do lekarza...w ciazy takie skoki cisnienia nie sa wskazane..
Fajne te bocki
Iwonta, a z jakiej racji placic i to jeszcze tyle?
Wezcie mnie zabijcie, albo dobijcie...dziecko mi pieklo zgotowalo...przez 2h wyla jakbym ja ze skory obdzierala...wyzynanie sie 3 jest gorsze niz 4. Bylam siwiecie przekonana, ze zaraz zapuka do mnie sasiad z morda lub policjant z kajdankami... na szczescie o 14 padla...niech pospi do 16...
Fajne te bocki
Iwonta, a z jakiej racji placic i to jeszcze tyle?
Wezcie mnie zabijcie, albo dobijcie...dziecko mi pieklo zgotowalo...przez 2h wyla jakbym ja ze skory obdzierala...wyzynanie sie 3 jest gorsze niz 4. Bylam siwiecie przekonana, ze zaraz zapuka do mnie sasiad z morda lub policjant z kajdankami... na szczescie o 14 padla...niech pospi do 16...
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 godzin temu #522514 przez Agusia83
To ja juz sie zaczynam zastanawiac czy my zyjemy w Polsce, czy moze w Indiach lub w Afryce? Przeciez od 14tc mozna juz posluchac seruszka przez detektor tetna i kazdy gabinet ginekologiczny powinien byc w to wyposazony.
Nie rozumiem.
Nie rozumiem.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 7 godzin temu #522546 przez gosia28
Dzień doberek
Ale czytania było... mnie wczoraj pochłonął eurobiznes z mężem i znajomymi
gratuluję nowej mamusi
byłam rano do ściągnięcia szwów. Dziwne rzeczy się dzieją w państwowych placówkach szpitalnych. Byłam zarejestrowana do lekarza parę dni wcześniej, okazuje się, że w gabinecie nie ma mojej karty, a najważniejsza pani z okienka każe czekać mi w kolejce czterdziestoosobowej bo musi założyć mi kartę- tłumaczę jej, że ja jestem zarejestrowana, nie jestem pierwszy raz, że mam założoną kartę tylko żeby mi ją dała i pipa mi nie dała tylko musiałam czekać. Do doktora zdążyłam na ostatni dzwonek. A co się działo w tej kolejce hoho! Baby się tam szarpać zaczęły, krzyków jak w chlewie jakim...
a swoją drogą rana się nie wygaiła jeszcze, ściągnął mi tylko 1 szew a bolało łoło, myślałam, że mi dupsko rozwali z bólu
Monia bociusie super
Ale czytania było... mnie wczoraj pochłonął eurobiznes z mężem i znajomymi
gratuluję nowej mamusi
byłam rano do ściągnięcia szwów. Dziwne rzeczy się dzieją w państwowych placówkach szpitalnych. Byłam zarejestrowana do lekarza parę dni wcześniej, okazuje się, że w gabinecie nie ma mojej karty, a najważniejsza pani z okienka każe czekać mi w kolejce czterdziestoosobowej bo musi założyć mi kartę- tłumaczę jej, że ja jestem zarejestrowana, nie jestem pierwszy raz, że mam założoną kartę tylko żeby mi ją dała i pipa mi nie dała tylko musiałam czekać. Do doktora zdążyłam na ostatni dzwonek. A co się działo w tej kolejce hoho! Baby się tam szarpać zaczęły, krzyków jak w chlewie jakim...
a swoją drogą rana się nie wygaiła jeszcze, ściągnął mi tylko 1 szew a bolało łoło, myślałam, że mi dupsko rozwali z bólu
Monia bociusie super
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 7 godzin temu - 12 lata 7 godzin temu #522557 przez madziaska
ferritka napisał:
Ferritka, ja podczas owu mam straszne klucia jajnika.Caly dzień mnie męczy. Zawsze 14 dnia cyklu.
zauważyłam pewną przypadłość, hmmm może któraś też tak ma... za 4 dni przypada mi owulacja, teoretycznie od dziś/jutra wchodzę w fazę płodną ( według Piekiełka ).
Ferritka, ja podczas owu mam straszne klucia jajnika.Caly dzień mnie męczy. Zawsze 14 dnia cyklu.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 godzin temu przez madziaska.