BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 godzin temu #523178 przez Agusia83
Gosiu, przykro mi, ale juz nie wiem co o tym myslec...jesli chcesz nadal probowac z testami, to moze kup z innej firmy?

Iwonta, w obu ciazach dowiedzialam sie o nich na przelomie 4/5 tygodniach a karty zalozono mi w 7tc
Temat został zablokowany.
12 lata 8 godzin temu #523180 przez emka
Na to wydarzenie nawet @nula sie pojawila :)
Lacrus no powiem ci mam ciary, tak ladnie je widac i takie juz duze::-) mamuska brzuszek wyglaskaj od cioteczki z pomorza :-) ciesze sie razem z toba

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 8 godzin temu #523187 przez Lacrijka
@nulka nas juz nie kce :( :( :(
12 lata 8 godzin temu - 12 lata 8 godzin temu #523192 przez madziaska
iwonta_kg napisał:

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

mnie założył od razu w 3 tygodniu ciąży

I tak powinno byc. Ja o pierwszej ciąży dowiedziałam sie W 8 tygodniu i mialam od razu założona karte.

A wy w których byłyście tygodniach??

Test zrobiłam 2 dni przed spodziewana @,a do gin pojechałam już po tygodniu,czyli w 36 dn cyklu. Nie żałuję,bo dał mi leki. Wszystko było ok,ale wiadomo,że różnie bywa. Miałam się zgłosić po 3 tyg. To była dla mnie tragedia,że serduszka nie było jeszcze widać. Strasznie się bałam,bo przecież w necie było napisane,że serduszko powinno już bić ;)
12 lata 8 godzin temu #523194 przez gosiak
Boże jakie duże, piękne człowieczki Lakruszkowe :kiss: :kiss:
Ciesze sie ze tak ładnie rosną, głasknij odemnie po brzuniu :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 8 godzin temu #523197 przez Lacrijka
Pogłaskam Gosiaku, pogłaskam. Ty bierz sie w kupe i do dzieła.. sama tu nie będę sie chwalic :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 8 godzin temu - 12 lata 8 godzin temu #523201 przez @nulka
Lacrijka napisał:

@nulka nas juz nie kce :( :( :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

przepraszam że tak brzydko tu wlazłam
oczywiście gratulacje kolejnym mamciom i buzie dla staraczkowych dziecków, bo śliczne - wszystkie obejrzane ;)

Emka czas na Cie :blink:
Gosiakowa tu też sie trzym - oby do 14 - damy rade!!!
12 lata 8 godzin temu #523209 przez dpc
Lacrijka jakie cudne maluchy <3 :D :D

no, postanowiłam, że w piątek wezmę od mamy rmua i w tygodniu spróbuję się dostać do lekarza w Białymstoku, a nie w Sokółce (Sokółkę sobie zostawię na ferie) - co prawda raczej marne szanse, ale od próbowania jeszcze nikt nie umarł

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
12 lata 8 godzin temu #523211 przez Mirella
@nulka, no jak ja lubię jak w liczbie mnogiej gadasz :lol:

Lacra wygłaskaj porządnie te swoje szczęścia, ja nadal tam Aurelię i Tymona widzę :kiss:

Izulka, no pięknie pięknie pięknie :kiss:
12 lata 8 godzin temu #523215 przez @nulka
dpc napisał:

no, postanowiłam, że w piątek wezmę od mamy rmua i w tygodniu spróbuję się dostać do lekarza w Białymstoku, a nie w Sokółce (Sokółkę sobie zostawię na ferie) - co prawda raczej marne szanse, ale od próbowania jeszcze nikt nie umarł

RMUA id stycznia już nie jest potrzebne wystarczy dowód z peselem
12 lata 8 godzin temu #523216 przez dpc
@nulka serio? nawet jak nie pracuję, tylko pracuje moja mama i na nią jestem ubezpieczona?

12 lata 7 godzin temu #523219 przez @nulka
jeśli jesteś uczennicą do 26 rż to jesteś w rejestrze na ubezpiecznie mamy (chyba że jesteś w zwiazku małżeńskim lub już się nie uczysz - wtedy tracisz te świadczenia)
12 lata 7 godzin temu #523220 przez sylka
Iwonka ja karte otrzymalam na 2 wizycie w 7 tc po uslyszeniu serduszka. Potwierdzenie ciazy na pierwj wizycie i byl to 4tc

Lacra sliczne dzidziolki niech zdrowo rosna :kiss:
12 lata 7 godzin temu #523222 przez dpc
dzięki :D
no, na szczęście jeszcze się nie wydałam za mąż i cały czas się uczę B) więc może podjadę jutro albo w poniedziałek

12 lata 7 godzin temu #523224 przez Vanillia
dpc napisał:

przepraszam że to napisze ale przypominasz mi ta dziewczynę z tego nowego filmu bejbi blues. Nierozumiem dlaczego w tak młodym wieku staraliście się o dziecko. bez ślubu, pracy. ty z maturą na karku. wiem dopiero za rok ale dzidzia będzie miała ok 8-9 miesięcy i uwierz że nie da się przy nim uczyć. i te twoje posty o wybieraniu wózka. macie czas jeszcze na to. nie mogę tego wszystkiego jakoś przetrawić. i jeszcze ten wasz blog, może jest spoko. ale jak czytam i wiem że to 18-latka napisała to mam ochotę cię przez kolano przełożyć i sprać ci tyłek. powinnaś się nauką zająć a nie dzieckiem bo to nie zwierzątko co można oddać jak się znudzi.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia