- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 8 godzin temu - 12 lata 8 godzin temu #523192 przez madziaska
iwonta_kg napisał:
Test zrobiłam 2 dni przed spodziewana @,a do gin pojechałam już po tygodniu,czyli w 36 dn cyklu. Nie żałuję,bo dał mi leki. Wszystko było ok,ale wiadomo,że różnie bywa. Miałam się zgłosić po 3 tyg. To była dla mnie tragedia,że serduszka nie było jeszcze widać. Strasznie się bałam,bo przecież w necie było napisane,że serduszko powinno już bić
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:
mnie założył od razu w 3 tygodniu ciąży
I tak powinno byc. Ja o pierwszej ciąży dowiedziałam sie W 8 tygodniu i mialam od razu założona karte.
A wy w których byłyście tygodniach??
Test zrobiłam 2 dni przed spodziewana @,a do gin pojechałam już po tygodniu,czyli w 36 dn cyklu. Nie żałuję,bo dał mi leki. Wszystko było ok,ale wiadomo,że różnie bywa. Miałam się zgłosić po 3 tyg. To była dla mnie tragedia,że serduszka nie było jeszcze widać. Strasznie się bałam,bo przecież w necie było napisane,że serduszko powinno już bić
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 godzin temu przez madziaska.
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 8 godzin temu - 12 lata 8 godzin temu #523201 przez @nulka
Lacrijka napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
przepraszam że tak brzydko tu wlazłam
oczywiście gratulacje kolejnym mamciom i buzie dla staraczkowych dziecków, bo śliczne - wszystkie obejrzane
Emka czas na Cie
Gosiakowa tu też sie trzym - oby do 14 - damy rade!!!
@nulka nas juz nie kce
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
przepraszam że tak brzydko tu wlazłam
oczywiście gratulacje kolejnym mamciom i buzie dla staraczkowych dziecków, bo śliczne - wszystkie obejrzane
Emka czas na Cie
Gosiakowa tu też sie trzym - oby do 14 - damy rade!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 godzin temu przez @nulka.
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 8 godzin temu #523209 przez dpc
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
Lacrijka jakie cudne maluchy <3
no, postanowiłam, że w piątek wezmę od mamy rmua i w tygodniu spróbuję się dostać do lekarza w Białymstoku, a nie w Sokółce (Sokółkę sobie zostawię na ferie) - co prawda raczej marne szanse, ale od próbowania jeszcze nikt nie umarł
no, postanowiłam, że w piątek wezmę od mamy rmua i w tygodniu spróbuję się dostać do lekarza w Białymstoku, a nie w Sokółce (Sokółkę sobie zostawię na ferie) - co prawda raczej marne szanse, ale od próbowania jeszcze nikt nie umarł
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
12 lata 8 godzin temu #523215 przez @nulka
dpc napisał:
RMUA id stycznia już nie jest potrzebne wystarczy dowód z peselem
RMUA id stycznia już nie jest potrzebne wystarczy dowód z peselem
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 8 godzin temu #523216 przez dpc
@nulka serio? nawet jak nie pracuję, tylko pracuje moja mama i na nią jestem ubezpieczona?
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 7 godzin temu #523222 przez dpc
dzięki
no, na szczęście jeszcze się nie wydałam za mąż i cały czas się uczę więc może podjadę jutro albo w poniedziałek
no, na szczęście jeszcze się nie wydałam za mąż i cały czas się uczę więc może podjadę jutro albo w poniedziałek
- Vanillia
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 godzin temu #523224 przez Vanillia
dpc napisał:
przepraszam że to napisze ale przypominasz mi ta dziewczynę z tego nowego filmu bejbi blues. Nierozumiem dlaczego w tak młodym wieku staraliście się o dziecko. bez ślubu, pracy. ty z maturą na karku. wiem dopiero za rok ale dzidzia będzie miała ok 8-9 miesięcy i uwierz że nie da się przy nim uczyć. i te twoje posty o wybieraniu wózka. macie czas jeszcze na to. nie mogę tego wszystkiego jakoś przetrawić. i jeszcze ten wasz blog, może jest spoko. ale jak czytam i wiem że to 18-latka napisała to mam ochotę cię przez kolano przełożyć i sprać ci tyłek. powinnaś się nauką zająć a nie dzieckiem bo to nie zwierzątko co można oddać jak się znudzi.
przepraszam że to napisze ale przypominasz mi ta dziewczynę z tego nowego filmu bejbi blues. Nierozumiem dlaczego w tak młodym wieku staraliście się o dziecko. bez ślubu, pracy. ty z maturą na karku. wiem dopiero za rok ale dzidzia będzie miała ok 8-9 miesięcy i uwierz że nie da się przy nim uczyć. i te twoje posty o wybieraniu wózka. macie czas jeszcze na to. nie mogę tego wszystkiego jakoś przetrawić. i jeszcze ten wasz blog, może jest spoko. ale jak czytam i wiem że to 18-latka napisała to mam ochotę cię przez kolano przełożyć i sprać ci tyłek. powinnaś się nauką zająć a nie dzieckiem bo to nie zwierzątko co można oddać jak się znudzi.