BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 godzin temu #521729 przez ferritka
przecież w czapce siedzę Iwonka ;*

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
12 lata 2 godzin temu #521736 przez studentkaae
pani - doleci do każdej - ja w to wierzę :)

ferritka - hmm, ale kusisz tego bociana, oj kusisz - to Ty będziesz następna - założysz się??
12 lata 2 godzin temu #521740 przez madziaska
Izula, gratuluje :kiss:
12 lata 2 godzin temu - 12 lata 2 godzin temu #521742 przez ferritka
studentkaae napisał:

pani - doleci do każdej - ja w to wierzę :)

ferritka - hmm, ale kusisz tego bociana, oj kusisz - to Ty będziesz następna - założysz się??

Studentkaaaaa jak ja bedę nastepna to obiecuję że pierwszą kolejkę na naszym zlocie stawiam JA!! B) ale ja mam pecha chronicznego więc nie sądzę .. to tylko Mirella wie ale z tego co widzę nie powie

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 godzin temu #521744 przez iwonta_kg
Ferritka mam nadzieję ze masz grubą ta czapkę a poza tym szalik i rękawiczki ;) i zakładam ze studentka ma rację ze ty będziesz następna:)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 2 godzin temu - 12 lata 2 godzin temu #521757 przez studentkaae
to już się ciesze na tą kolejeczkę :)

Iwonta - zobaczycie, że rację mam :)

ferritka zapoda tu nam testem i to jeszcze końcem stycznia :) najdalej pierwsze dni lutego - jak se zapomni testa kupić :silly:
12 lata 2 godzin temu - 12 lata 1 godzinę temu #521759 przez ferritka
iwonta_kg napisał:

Ferritka mam nadzieję ze masz grubą ta czapkę a poza tym szalik i rękawiczki ;) i zakładam ze studentka ma rację ze ty będziesz następna:)

i teraz jak mi nie wyjdzie to będzie mi głupio, że Was zawiodłam.. a miało być bez spiny :S

siedzę w samej czapce- kto mówił że zafasolkować jest łatwo ?? nooo trzeba pocierpieć, pohartować ciało, poświęcić się ;> jestem na to gotowa ;DD

wiem jedno skleroza to u mnie nie objaw ciązy to już schorzenie przewlekłe ;p

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 godzin temu #521760 przez sylka
Izula, gratuluje :D
12 lata 1 godzinę temu - 12 lata 1 godzinę temu #521766 przez studentkaae
jakie Ty nas zawiodłaś ferritka?? najwyżej ja zawiodę jako samozwańcza przepowiadaczka przyszłości, bo wróżka to nie - to stanowisko zarezerwowane jest dla Mirelli - nie Mirelcia?? ja nie jestem godna, oj nie :)
12 lata 1 godzinę temu #521768 przez Mirella
No to mało że powiedziałam że na Śląsk poleci????? Pamiętam tylko dwa takie przypadki że przed testowaniem powiedziałam że jest fasolka, może podejrzewałam więcej ale na ogól się nie wychylam, tych dwóch to byłam pewna na maksa, jak o jakimś zapomniałam to mi przypomnijcie starsze staraczki :lol:
12 lata 1 godzinę temu #521771 przez ferritka
studentkaae napisał:

jakie Ty nas zawiodłaś ferritka?? najwyżej ja zawiodę jako samozwańcza przepowiadaczka przyszłości, bo wróżka to nie - to stanowisko zarezerwowane jest dla Mirelli - nie Mirelcia?? ja nie jestem godna, oj nie :)

Studentkaa jak Ci się przepowiednia spelmi to masz też u mnie darmową promocje i reklamę Twoich zdolności w telewizji ogólnopolskiej ;DD

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 godzinę temu #521772 przez iwonta_kg
ferritka napisał:

iwonta_kg napisał:

i teraz jak mi nie wyjdzie to będzie mi głupio, że Was zawiodłam.. a miało być bez spiny :S

siedzę w samej czapce- kto mówił że zafasolkować jest łatwo ?? nooo trzeba pocierpieć, pohartować ciało, poświęcić się ;> jestem na to gotowa ;DD

wiem jedno skleroza to u mnie nie objaw ciązy to już schorzenie przewlekłe ;p

Co ty gadasz jakie zawiodłam?! Każda z nas stara/starała sie jak mogla i na swój sposób. Nie wyjdzie teraz to wyjdzie następnym razem Ferritka! Spoko nikt nie powie ze kogoś tu zawiodłas!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 1 godzinę temu - 12 lata 1 godzinę temu #521774 przez studentkaae
ferritka napisał:

studentkaae napisał:

Studentkaa jak Ci się przepowiednia spelmi to masz też u mnie darmową promocje i reklamę Twoich zdolności w telewizji ogólnopolskiej ;DD

spoko :) , gorzej, że jak wszystkie zafasolkujecie to co - ja sama naszą firmę pociągnę??? sama ??? :ohmy:

no nic, na bani codziennie najwyżej, bo robota - syrop, po robocie - syrop i przed też - tak dla kurażu :P AA jak nic mnie czeka na 100% - to prawdziwe...
12 lata 1 godzinę temu #521780 przez Mirella
Studentka ja tu za czarownicę robię :lol:
12 lata 1 godzinę temu - 12 lata 1 godzinę temu #521782 przez ferritka
no przecież każda z nas stara się jak tylko może ;]

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama