- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
ferritka - hmm, ale kusisz tego bociana, oj kusisz - to Ty będziesz następna - założysz się??
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pani - doleci do każdej - ja w to wierzę
ferritka - hmm, ale kusisz tego bociana, oj kusisz - to Ty będziesz następna - założysz się??
Studentkaaaaa jak ja bedę nastepna to obiecuję że pierwszą kolejkę na naszym zlocie stawiam JA!! ale ja mam pecha chronicznego więc nie sądzę .. to tylko Mirella wie ale z tego co widzę nie powie
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwonta - zobaczycie, że rację mam
ferritka zapoda tu nam testem i to jeszcze końcem stycznia najdalej pierwsze dni lutego - jak se zapomni testa kupić
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ferritka mam nadzieję ze masz grubą ta czapkę a poza tym szalik i rękawiczki i zakładam ze studentka ma rację ze ty będziesz następna:)
i teraz jak mi nie wyjdzie to będzie mi głupio, że Was zawiodłam.. a miało być bez spiny
siedzę w samej czapce- kto mówił że zafasolkować jest łatwo ?? nooo trzeba pocierpieć, pohartować ciało, poświęcić się ;> jestem na to gotowa ;DD
wiem jedno skleroza to u mnie nie objaw ciązy to już schorzenie przewlekłe ;p
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jakie Ty nas zawiodłaś ferritka?? najwyżej ja zawiodę jako samozwańcza przepowiadaczka przyszłości, bo wróżka to nie - to stanowisko zarezerwowane jest dla Mirelli - nie Mirelcia?? ja nie jestem godna, oj nie
Studentkaa jak Ci się przepowiednia spelmi to masz też u mnie darmową promocje i reklamę Twoich zdolności w telewizji ogólnopolskiej ;DD
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
iwonta_kg napisał:
Ferritka mam nadzieję ze masz grubą ta czapkę a poza tym szalik i rękawiczki i zakładam ze studentka ma rację ze ty będziesz następna:)
i teraz jak mi nie wyjdzie to będzie mi głupio, że Was zawiodłam.. a miało być bez spiny
siedzę w samej czapce- kto mówił że zafasolkować jest łatwo ?? nooo trzeba pocierpieć, pohartować ciało, poświęcić się ;> jestem na to gotowa ;DD
wiem jedno skleroza to u mnie nie objaw ciązy to już schorzenie przewlekłe ;p
Co ty gadasz jakie zawiodłam?! Każda z nas stara/starała sie jak mogla i na swój sposób. Nie wyjdzie teraz to wyjdzie następnym razem Ferritka! Spoko nikt nie powie ze kogoś tu zawiodłas!
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
studentkaae napisał:
jakie Ty nas zawiodłaś ferritka?? najwyżej ja zawiodę jako samozwańcza przepowiadaczka przyszłości, bo wróżka to nie - to stanowisko zarezerwowane jest dla Mirelli - nie Mirelcia?? ja nie jestem godna, oj nie
Studentkaa jak Ci się przepowiednia spelmi to masz też u mnie darmową promocje i reklamę Twoich zdolności w telewizji ogólnopolskiej ;DD
spoko , gorzej, że jak wszystkie zafasolkujecie to co - ja sama naszą firmę pociągnę??? sama ???
no nic, na bani codziennie najwyżej, bo robota - syrop, po robocie - syrop i przed też - tak dla kurażu AA jak nic mnie czeka na 100% - to prawdziwe...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa