- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521650 przez MoNiaaa
ej dziewuchy jak sie ten wasz test nazywa bo chyba z iwonka macie takie same tez go kupie to moze predzej mi pokaze II
izula gratulacje wielkie!!!!!!!!!ile jestes po @ bo nie wiadomo czy nie za wczesnie zeby na usg juz serducho walilo?
ale krechy super wyrazne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wow ale wam zazdroszcze takie fajne grono sie wam utworzylo
sciskam mocno
lapajcie tego bociana jak juz jest na slasku bo pozniej nas musi obrobic zebysmy na styczen sie zalapaly
ja wypilam wlasnie SOMERSBY!!MNIAM MNIAM ale musialam troche schlodzic bo na cieplo to
izula gratulacje wielkie!!!!!!!!!ile jestes po @ bo nie wiadomo czy nie za wczesnie zeby na usg juz serducho walilo?
ale krechy super wyrazne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wow ale wam zazdroszcze takie fajne grono sie wam utworzylo
sciskam mocno
lapajcie tego bociana jak juz jest na slasku bo pozniej nas musi obrobic zebysmy na styczen sie zalapaly
ja wypilam wlasnie SOMERSBY!!MNIAM MNIAM ale musialam troche schlodzic bo na cieplo to
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 godzin temu przez MoNiaaa.
Temat został zablokowany.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521652 przez pani_p
izula napisał:
Super!! Gratuluję serdecznie!! Piękne krechy! :*:*:*:*:*
Jak mnie to cieszy, że bociek na śląsku grasuje Oby tylko do mnie też trafił
Co się człowiek musi namęczyć zanim jedno zdjęcie doda :)sory za błąd ortograficzny nie wiem jak to wyszło z pod mojej klawiatury ;/ jakoś tak samo
No niestety, zmieniłam już rozmiar zdjęcia do 50kB i dalej nie ładuje się. Nie wiem czemu? Co ja robię nie tak.
Super!! Gratuluję serdecznie!! Piękne krechy! :*:*:*:*:*
Jak mnie to cieszy, że bociek na śląsku grasuje Oby tylko do mnie też trafił
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 godzin temu przez pani_p.
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
12 lata 3 godzin temu #521657 przez dpc
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
Mirella, ale my z Izulką miałyśmy w tym samym dniu @, na ten sam dzień nam wypada termin więc... ;D
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521659 przez ferritka
tyle na wrzesień będziemy mialy pracy że fju fju ;> teraz się leńcie, bo niebawem rozkręcamy się na maxa, a jak tak dalej pójdzie to we wrześniu oka nie zmrużymy ;>>>
aale czad;)) sluchajcie dopiero 8 wrzesień a tu już 3 fasolinki...
ee i nie chce nic tu mówić, ale dziewczynki to tu bez kolejki się wepchały
.. Mirella jak to dzielisz czarami, teraz nie wiem czy mam grzecznie stać w kolejce czy rozpychać się łokciami ??
p.s. na wrzesień ja się nie załapię, ale październik :> ktoś strzela w październik może?
ja jestem na bociana przygotowana, niech mnie z zaskoczenia bierze ;>>>
aale czad;)) sluchajcie dopiero 8 wrzesień a tu już 3 fasolinki...
ee i nie chce nic tu mówić, ale dziewczynki to tu bez kolejki się wepchały
.. Mirella jak to dzielisz czarami, teraz nie wiem czy mam grzecznie stać w kolejce czy rozpychać się łokciami ??
p.s. na wrzesień ja się nie załapię, ale październik :> ktoś strzela w październik może?
ja jestem na bociana przygotowana, niech mnie z zaskoczenia bierze ;>>>
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 godzin temu przez ferritka.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521664 przez studentkaae
ferritka - jak tam u przyszłej teściowej było - widzę, że przeżyłaś
jak to kto strzela na październik - a ja to co?? hmm, coraz mniej nas tu zostanie niezafasolkowanych jak taki wysyp 2 kresek będzie - bo do końca stycznia jeszcze 3 tygodnie przecież.
tylko mnie tu samej nie zostawcie - nie pozwalam
ferritka - brać to Cię musi, ale czy bocian...??
jak to kto strzela na październik - a ja to co?? hmm, coraz mniej nas tu zostanie niezafasolkowanych jak taki wysyp 2 kresek będzie - bo do końca stycznia jeszcze 3 tygodnie przecież.
tylko mnie tu samej nie zostawcie - nie pozwalam
ferritka - brać to Cię musi, ale czy bocian...??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 godzin temu przez studentkaae.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521669 przez ferritka
studentkaaaa to ja Ci czapkę żabę podeslę ;> i trafiamy na październik ))
u przyszłej teściowej SZOK!! dostaliśmy prezenty i nawet miła była- przymila się ;DDDDD
hahaha Studentkaaaaa, dzisiaj bedą przebieranki ja żabka a A bociek ;>>>> już widzę reakcje jakby mnie tak mój w tej opasce zobaczył......
u przyszłej teściowej SZOK!! dostaliśmy prezenty i nawet miła była- przymila się ;DDDDD
hahaha Studentkaaaaa, dzisiaj bedą przebieranki ja żabka a A bociek ;>>>> już widzę reakcje jakby mnie tak mój w tej opasce zobaczył......
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521672 przez MoNiaaa
ferritka nier wiesz jakie teraz czasy...uruchamial lokcie i pchaj sie ile sil ty i studentka teraz chyba wasza kolej!!!!!
gosiak teraz poszlo z gorki to stoj tylko na dole i lap ta kule sniegowa )))
a ja sie juz 3 raz przekonalam ze u mnie z zajsciem w ciaze problemu nie bedzie schody zaczynaja sie pozniej i boje sie myslkec ze zobacze II bo teraz kojarzy mi sie tylko jedno zakonczenie..nie daj boze zebym zobaczyla takie blade krechy...
to teraz wam powiem jak moja jula dawala nam ksiazeczki do czytania i moj M zle przeczytal rżenie i ja sie z niego polewam a julka wziela mu ksiaze i mowi do mnie" to moze ty poczytaj"
ferritka ale to nie od tej strony kup sobie majty w zaby
gosiak teraz poszlo z gorki to stoj tylko na dole i lap ta kule sniegowa )))
a ja sie juz 3 raz przekonalam ze u mnie z zajsciem w ciaze problemu nie bedzie schody zaczynaja sie pozniej i boje sie myslkec ze zobacze II bo teraz kojarzy mi sie tylko jedno zakonczenie..nie daj boze zebym zobaczyla takie blade krechy...
to teraz wam powiem jak moja jula dawala nam ksiazeczki do czytania i moj M zle przeczytal rżenie i ja sie z niego polewam a julka wziela mu ksiaze i mowi do mnie" to moze ty poczytaj"
ferritka ale to nie od tej strony kup sobie majty w zaby
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 godzin temu przez MoNiaaa.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 3 godzin temu #521675 przez izula
Dziękuję Dziewczynki )))))))
Bardzo Bardzos się cieszę i aż się popłakałam czytając wasze komentarze. W ogóle cały dzień dziś ryczę )) mimo iż to ja nie z tych co z byle powodu łzę uroni.
Test nazywa się PRE-TEST płytkowy Jedyny Polecany Przed Polskie Towarzystwo Ginekologiczne, ale to Pan farmaceuta mi go wybrał )) hahaha
Pozdrowienia dla niego bo przyniósł mi szczęście.
Ja miałam dostać okres na sylwestra ale przez tą obronę to myślałam, że mi się przesunął. Ja mam krótkie cykle co 26-27 dni. I powiem szczerze, że w ogóle się nie spodziewałam bo tyle stresów miałam w grudniu, że szkoda gadać.
Idę do lekarza bo mam poumawiane wizyty u specjalistów i nie wiem co robić. A poza tym powiem szczerze, że wolę iść teraz niech mi powie czy jest ciąża na 100 i czy jest wszystko w pożądku. Będę spokojnie spać.
A jeszcze dodam dziewczynki, że to prezent na 5 rocznicę ślubu sobie sprawiliśmy bo 25 grudnia obchodziliśmy. Hahaha )
DPC też się cieszę )) ja jak wczoraj przeczytałam, że bidoku wymiotujesz to już myślałam, że nie mam szans na dwie kreski bo ja tylko mdłości i nudności mam.
A to jutro wysyłam Boćka dalej w obieg po Śląsku )) z karteczką polecony priorytet, żeby na wiosnę dziewczyny z dalszych rejonów zdażyły zafasolkować.
Mirella, )) moja koleżanka też stawia na dziewczynkę )) Ciekawe co z tego będzie? Groszek czy Fasolka:))
Bardzo Bardzos się cieszę i aż się popłakałam czytając wasze komentarze. W ogóle cały dzień dziś ryczę )) mimo iż to ja nie z tych co z byle powodu łzę uroni.
Test nazywa się PRE-TEST płytkowy Jedyny Polecany Przed Polskie Towarzystwo Ginekologiczne, ale to Pan farmaceuta mi go wybrał )) hahaha
Pozdrowienia dla niego bo przyniósł mi szczęście.
Ja miałam dostać okres na sylwestra ale przez tą obronę to myślałam, że mi się przesunął. Ja mam krótkie cykle co 26-27 dni. I powiem szczerze, że w ogóle się nie spodziewałam bo tyle stresów miałam w grudniu, że szkoda gadać.
Idę do lekarza bo mam poumawiane wizyty u specjalistów i nie wiem co robić. A poza tym powiem szczerze, że wolę iść teraz niech mi powie czy jest ciąża na 100 i czy jest wszystko w pożądku. Będę spokojnie spać.
A jeszcze dodam dziewczynki, że to prezent na 5 rocznicę ślubu sobie sprawiliśmy bo 25 grudnia obchodziliśmy. Hahaha )
DPC też się cieszę )) ja jak wczoraj przeczytałam, że bidoku wymiotujesz to już myślałam, że nie mam szans na dwie kreski bo ja tylko mdłości i nudności mam.
A to jutro wysyłam Boćka dalej w obieg po Śląsku )) z karteczką polecony priorytet, żeby na wiosnę dziewczyny z dalszych rejonów zdażyły zafasolkować.
Mirella, )) moja koleżanka też stawia na dziewczynkę )) Ciekawe co z tego będzie? Groszek czy Fasolka:))
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521676 przez studentkaae
miła teściowa? - hmm, chce cosik, no chce cosik jak nic
ooo, to by była magia w sypialni ferritka - ale byście sobie pokumkali i poklekotali, oj, oj, by sie działo...
jejuuu, ale roboty będzie w naszej firmie we wrześniu - i co ja widzę - dpc i izula mają ten sam termin najprawdopodobniej???
ło matko - jak my to oblecimy...?? już wiem - na boćku polecimy
ooo, to by była magia w sypialni ferritka - ale byście sobie pokumkali i poklekotali, oj, oj, by sie działo...
jejuuu, ale roboty będzie w naszej firmie we wrześniu - i co ja widzę - dpc i izula mają ten sam termin najprawdopodobniej???
ło matko - jak my to oblecimy...?? już wiem - na boćku polecimy
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521677 przez ferritka
iwonta_kg napisał:
Iwonka, jeśli Ci to spasuje to my tu wszystkie chcemy być Twoją parą tyle tyle ciotek i matek chrzestnych, wybierz nas ))
heheh nop bedzie ogień, a jak te przebieranki nie wypalą to jutro lecę po 3 tom Greya, jak to nie ruszy to chyba nie wiem, bedę siedzieć w stawie do wiosny aż mnie bociek znajdzie!! sama się mu podstawie, może przypadkiem coś ten teges ;DDDDD
Izula gratki :*:* witaj w klubie.
Mirelka dzieki za obronę ale widzisz pary juz sie porobiły... Ja bylam z Monią.
Iwonka, jeśli Ci to spasuje to my tu wszystkie chcemy być Twoją parą tyle tyle ciotek i matek chrzestnych, wybierz nas ))
heheh nop bedzie ogień, a jak te przebieranki nie wypalą to jutro lecę po 3 tom Greya, jak to nie ruszy to chyba nie wiem, bedę siedzieć w stawie do wiosny aż mnie bociek znajdzie!! sama się mu podstawie, może przypadkiem coś ten teges ;DDDDD
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 3 godzin temu #521685 przez izula
Nie będę kolejnego zdjęcia wklejać bo kiepsko mi to wychodzi ale na tej stronce jest ten test ))
www.nokaut.pl/testy-medyczne/test-ciazow...t-plytkowy-1szt.html
Dziewczynki ja trzymam kciuki, żebyście szybciutko dołączyły ))
www.nokaut.pl/testy-medyczne/test-ciazow...t-plytkowy-1szt.html
Dziewczynki ja trzymam kciuki, żebyście szybciutko dołączyły ))
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521689 przez studentkaae
Moniaaa
Grey??? no właśnie - kurcze, a ja jeszcze 2 nie czytałam, bo koleżanka przetrzymuje, albo tak się zaczytała, że przekazać dalej w obieg nie chce
a ja taki test miałam - ale zepsuty był mój - bo mi tylko 1 kreskę pokazał szuja
eh, trza będzie w tym stawie osiąść - masz rację ferritka
Grey??? no właśnie - kurcze, a ja jeszcze 2 nie czytałam, bo koleżanka przetrzymuje, albo tak się zaczytała, że przekazać dalej w obieg nie chce
a ja taki test miałam - ale zepsuty był mój - bo mi tylko 1 kreskę pokazał szuja
eh, trza będzie w tym stawie osiąść - masz rację ferritka