BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521650 przez MoNiaaa
ej dziewuchy jak sie ten wasz test nazywa bo chyba z iwonka macie takie same :) tez go kupie to moze predzej mi pokaze II :side:

izula gratulacje wielkie!!!!!!!!!ile jestes po @ bo nie wiadomo czy nie za wczesnie zeby na usg juz serducho walilo?
ale krechy super wyrazne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

wow ale wam zazdroszcze takie fajne grono sie wam utworzylo :)
sciskam mocno :kiss: :kiss: :kiss:

lapajcie tego bociana jak juz jest na slasku bo pozniej nas musi obrobic zebysmy na styczen sie zalapaly :P

ja wypilam wlasnie SOMERSBY!!MNIAM MNIAM ale musialam troche schlodzic bo na cieplo to :X

http

]
Temat został zablokowany.
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521652 przez pani_p
izula napisał:

Co się człowiek musi namęczyć zanim jedno zdjęcie doda :)sory za błąd ortograficzny nie wiem jak to wyszło z pod mojej klawiatury ;/ jakoś tak samo :)

No niestety, zmieniłam już rozmiar zdjęcia do 50kB i dalej nie ładuje się. Nie wiem czemu? Co ja robię nie tak.

Super!! Gratuluję serdecznie!! :) Piękne krechy! :) :*:*:*:*:*

Jak mnie to cieszy, że bociek na śląsku grasuje :D Oby tylko do mnie też trafił :)
12 lata 3 godzin temu #521657 przez dpc
Mirella, ale my z Izulką miałyśmy w tym samym dniu @, na ten sam dzień nam wypada termin więc... ;D

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521659 przez ferritka
tyle na wrzesień będziemy mialy pracy że fju fju ;> teraz się leńcie, bo niebawem rozkręcamy się na maxa, a jak tak dalej pójdzie to we wrześniu oka nie zmrużymy ;>>>

aale czad;)) sluchajcie dopiero 8 wrzesień a tu już 3 fasolinki...
ee i nie chce nic tu mówić, ale dziewczynki to tu bez kolejki się wepchały B) :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
.. Mirella jak to dzielisz czarami, teraz nie wiem czy mam grzecznie stać w kolejce czy rozpychać się łokciami ?? :dry: :silly:

p.s. na wrzesień ja się nie załapię, ale październik :> ktoś strzela w październik może?

ja jestem na bociana przygotowana, niech mnie z zaskoczenia bierze ;>>>

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521664 przez studentkaae
ferritka - jak tam u przyszłej teściowej było - widzę, że przeżyłaś :)

jak to kto strzela na październik - a ja to co?? hmm, coraz mniej nas tu zostanie niezafasolkowanych jak taki wysyp 2 kresek będzie - bo do końca stycznia jeszcze 3 tygodnie przecież.

tylko mnie tu samej nie zostawcie - nie pozwalam B)

ferritka - brać to Cię musi, ale czy bocian...?? :side:
12 lata 3 godzin temu #521668 przez gosiak
Mirella napisał:

No widzisz Gosiak, mamy wysyp, siedź tu to się załapiesz :lol:

Mirella siedzę tu drugi rok i jakoś się jeszcze nie załapałam :dry: eh prędzej jajo zniese :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521669 przez ferritka
studentkaaaa to ja Ci czapkę żabę podeslę ;> i trafiamy na październik ;)))
u przyszłej teściowej SZOK!! dostaliśmy prezenty i nawet miła była- przymila się ;DDDDD

hahaha Studentkaaaaa, dzisiaj bedą przebieranki ja żabka a A bociek ;>>>> już widzę reakcje jakby mnie tak mój w tej opasce zobaczył...... :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521672 przez MoNiaaa
ferritka nier wiesz jakie teraz czasy...uruchamial lokcie i pchaj sie ile sil ty i studentka teraz chyba wasza kolej!!!!!
gosiak teraz poszlo z gorki to stoj tylko na dole i lap ta kule sniegowa :))))

a ja sie juz 3 raz przekonalam ze u mnie z zajsciem w ciaze problemu nie bedzie schody zaczynaja sie pozniej i boje sie myslkec ze zobacze II bo teraz kojarzy mi sie tylko jedno zakonczenie..nie daj boze zebym zobaczyla takie blade krechy...:(

to teraz wam powiem jak moja jula dawala nam ksiazeczki do czytania i moj M zle przeczytal rżenie i ja sie z niego polewam a julka wziela mu ksiaze i mowi do mnie" to moze ty poczytaj"

ferritka ale to nie od tej strony kup sobie majty w zaby :side: :lol: :lol:

http

]
12 lata 3 godzin temu #521674 przez iwonta_kg
Izula gratki :*:* witaj w klubie.

Mirelka dzieki za obronę ale widzisz pary juz sie porobiły... Ja bylam z Monią.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 3 godzin temu #521675 przez izula
Dziękuję Dziewczynki :))))))))

Bardzo Bardzos się cieszę i aż się popłakałam czytając wasze komentarze. W ogóle cały dzień dziś ryczę :))) mimo iż to ja nie z tych co z byle powodu łzę uroni.

Test nazywa się PRE-TEST płytkowy Jedyny Polecany Przed Polskie Towarzystwo Ginekologiczne, ale to Pan farmaceuta mi go wybrał :))) hahaha

Pozdrowienia dla niego bo przyniósł mi szczęście.

Ja miałam dostać okres na sylwestra ale przez tą obronę to myślałam, że mi się przesunął. Ja mam krótkie cykle co 26-27 dni. I powiem szczerze, że w ogóle się nie spodziewałam bo tyle stresów miałam w grudniu, że szkoda gadać.

Idę do lekarza bo mam poumawiane wizyty u specjalistów i nie wiem co robić. A poza tym powiem szczerze, że wolę iść teraz niech mi powie czy jest ciąża na 100 i czy jest wszystko w pożądku. Będę spokojnie spać.

A jeszcze dodam dziewczynki, że to prezent na 5 rocznicę ślubu sobie sprawiliśmy bo 25 grudnia obchodziliśmy. Hahaha :))

DPC też się cieszę :))) ja jak wczoraj przeczytałam, że bidoku wymiotujesz to już myślałam, że nie mam szans na dwie kreski bo ja tylko mdłości i nudności mam.

A to jutro wysyłam Boćka dalej w obieg po Śląsku :))) z karteczką polecony priorytet, żeby na wiosnę dziewczyny z dalszych rejonów zdażyły zafasolkować.

Mirella, :))) moja koleżanka też stawia na dziewczynkę :))) Ciekawe co z tego będzie? Groszek czy Fasolka:))

[/url]
[/url]
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521676 przez studentkaae
miła teściowa? - hmm, chce cosik, no chce cosik jak nic :blink:

ooo, to by była magia w sypialni ferritka - ale byście sobie pokumkali i poklekotali, oj, oj, by sie działo... :laugh:

jejuuu, ale roboty będzie w naszej firmie we wrześniu - i co ja widzę - dpc i izula mają ten sam termin najprawdopodobniej???
ło matko - jak my to oblecimy...?? już wiem - na boćku polecimy :)
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521677 przez ferritka
iwonta_kg napisał:

Izula gratki :*:* witaj w klubie.

Mirelka dzieki za obronę ale widzisz pary juz sie porobiły... Ja bylam z Monią.

Iwonka, jeśli Ci to spasuje to my tu wszystkie chcemy być Twoją parą :kiss: tyle tyle ciotek i matek chrzestnych, wybierz nas :)))

heheh nop bedzie ogień, a jak te przebieranki nie wypalą to jutro lecę po 3 tom Greya, jak to nie ruszy to chyba nie wiem, bedę siedzieć w stawie do wiosny aż mnie bociek znajdzie!! sama się mu podstawie, może przypadkiem coś ten teges ;DDDDD

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 3 godzin temu #521679 przez iwonta_kg
Monia to taki test z moniką mrozowska bodajże ta z rodziny zastępczej na okładce

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 3 godzin temu #521685 przez izula
Nie będę kolejnego zdjęcia wklejać bo kiepsko mi to wychodzi ale na tej stronce jest ten test :)))

www.nokaut.pl/testy-medyczne/test-ciazow...t-plytkowy-1szt.html

Dziewczynki ja trzymam kciuki, żebyście szybciutko dołączyły :)))

[/url]
[/url]
12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #521689 przez studentkaae
Moniaaa :kiss:

Grey??? no właśnie - kurcze, a ja jeszcze 2 nie czytałam, bo koleżanka przetrzymuje, albo tak się zaczytała, że przekazać dalej w obieg nie chce :angry:

a ja taki test miałam - ale zepsuty był mój - bo mi tylko 1 kreskę pokazał szuja :ohmy:

eh, trza będzie w tym stawie osiąść - masz rację ferritka :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia