- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 11 miesiąc temu #521439 przez Gosia 2712
Anoda mam pytanko do Ciebie, po jakim czasie od porodu dostalas pierwszy okres?? wiem ze to roznie moze byc ale wolalabym sie przygotowac i miec to na uwadze ze niedlugo moge dostac hehe bo juz tak dawno nie mialam;p
Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #521441 przez MoNiaaa
ja moze wyskocze n to z gruszki ni z pietruszki ale nie moge sie oprzec wzielo mnie na wspomnienia
2.5 roku temu...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i teraz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
2.5 roku temu...
i teraz
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez MoNiaaa.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #521446 przez gosia28
anoda ja też mam nadzieję, że będę w tym wątku luty 2014
Gosia2712 i inne dziewczyny które coś wiedzą ja wygląda(ła) u ciebie sprawa z krwawieniem po stracie. Ja się zastanawiam bo od 6.12 miałam tak przez tydzień takie niewielkie, potem co parę dni coś tam, w sumie nie miałam takiej dłuższej przerwy bez krwawienia, teraz mam 3 dni pod rząd i się zastanawiam czy to okres? mało tego mam brązowe upławy też i śluz też się pokazuje w tym wszystkim ja już zgłupiałam czy to normalne czy coś jest nie tak...
Monia Julka cudna
Gosia2712 i inne dziewczyny które coś wiedzą ja wygląda(ła) u ciebie sprawa z krwawieniem po stracie. Ja się zastanawiam bo od 6.12 miałam tak przez tydzień takie niewielkie, potem co parę dni coś tam, w sumie nie miałam takiej dłuższej przerwy bez krwawienia, teraz mam 3 dni pod rząd i się zastanawiam czy to okres? mało tego mam brązowe upławy też i śluz też się pokazuje w tym wszystkim ja już zgłupiałam czy to normalne czy coś jest nie tak...
Monia Julka cudna
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez gosia28.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #521449 przez anoda89
Gosia ja dostałam niecałe 7 tygodni po całym zdarzeniu. Dopiero co skończył mi się połóg i za kilka dni dostałam miesiączki. Dobrze się zaopatrz bo leje się jak z kranu . Na dodatek kiedyś okres trwał u mnie 5 dni to teraz trwa 7 ale może się jeszcze zmieni. Te pierwsze miesiączki to jeszcze oczyszczanie.
Monia ale Julcia się zmieniła Śliczności ale już niedługo będziesz mieć takiego szkraba
Ja mam nadzieje że wszystkie staraczki będą w tym wątku
Monia ale Julcia się zmieniła Śliczności ale już niedługo będziesz mieć takiego szkraba
Ja mam nadzieje że wszystkie staraczki będą w tym wątku
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez anoda89.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #521452 przez MoNiaaa
gosia w sumie juz minal miesiac ja bym obstawiala @ ale trudno powiedziec
mi po zabiegu dokladnie minelo 30 dni jak dostalam @
wczoraj jeszcze ogladalam zdejcia z ciazy jaki mialam brzucholll jejq ale mis ei teskni juz nawet nie pamietam jak to bylo jak Julka byla taka mala a teraz moj M podejrzal ze pogladamy z Julka zdjecia i mowil ze wczoraj tez ogladal zdjecia jak Jula malutka byla
anoda a moze krakowskim targiem zalozymy styczniowki 2013?
oj pamietam moja pierwsza @ po porodzie...niagara wymieka przez noc zuzylam prawie cala paczke podpasek pozniej zakladalam sobie tampna tego najwiekszego i jednoczesnie podpaske
mi po zabiegu dokladnie minelo 30 dni jak dostalam @
wczoraj jeszcze ogladalam zdejcia z ciazy jaki mialam brzucholll jejq ale mis ei teskni juz nawet nie pamietam jak to bylo jak Julka byla taka mala a teraz moj M podejrzal ze pogladamy z Julka zdjecia i mowil ze wczoraj tez ogladal zdjecia jak Jula malutka byla
anoda a moze krakowskim targiem zalozymy styczniowki 2013?
oj pamietam moja pierwsza @ po porodzie...niagara wymieka przez noc zuzylam prawie cala paczke podpasek pozniej zakladalam sobie tampna tego najwiekszego i jednoczesnie podpaske
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #521453 przez anoda89
No niech będzie Monia, styczeń piękny miesiąc Hmmm tylko żeby mój doktorek na to przystał
Moja ciotka też tak wyglądała. Myślałam że się wykrwawiam i już do gina chciałam dzwonić albo na pogotowie jechać Ubaw by ze mnie mieli ale nikt mi nie mówił że to tak będzie wyglądało
Moja ciotka też tak wyglądała. Myślałam że się wykrwawiam i już do gina chciałam dzwonić albo na pogotowie jechać Ubaw by ze mnie mieli ale nikt mi nie mówił że to tak będzie wyglądało
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez anoda89.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #521455 przez MoNiaaa
Anoda powiedz mu ze nie masz wyjscia bo juz sie umowilas miesiac nie zrobi roznicy a pieknie zaczniemy nowy rok
gosia twoj stary awatarek z niego cie najbardziej pamietam
mnie tez nikt nie uswiadomil:P pamietam mialam tego dnia isc do mamy i dzwonilam ze nie jestem w stanie bo zanim do niej dotre to przeciekne
i brat po mnie przyjechal ( moj M wtedy pracowal w delegacji i bylysmy same z julka)
gosia twoj stary awatarek z niego cie najbardziej pamietam
mnie tez nikt nie uswiadomil:P pamietam mialam tego dnia isc do mamy i dzwonilam ze nie jestem w stanie bo zanim do niej dotre to przeciekne
i brat po mnie przyjechal ( moj M wtedy pracowal w delegacji i bylysmy same z julka)
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #521456 przez gosia28
Monia też tak mi przychodzi na myśl (30 dni od zabiegu) tyle, że normalnie to ja mam okresy konkretne, a tu na wkładkach jadę, no i to, że nie miałam dłuższej przerwy w krwawieniu, a poza tym te krwiste śluzy, brązowe upławy?- to mam już sporo dni choć nie codziennie. Miałaś coś takiego? Mi to się niebardzo widzi.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #521460 przez MoNiaaa
gosia moze to cisza przed burza is ei rozkreca dopiero???z tego co pamietam teraz mialam na paczatku takie brazowe plamienie ale pozniej juz bylo normalne krwawienie ale jak masz watpliwosci to spytaj gina.
a tak apropo zaczelam chodzic do takiego nowego na NFZ i maja usg w gabinecie i robia na kazdej wizycie gosia jak chcesz to ci podam adres moze sprobujesz i lekarz tez spoko
iwonka jak chesz kilka zdejc na raz to musisz edytowac posta i wklekjasz dalej
a tak apropo zaczelam chodzic do takiego nowego na NFZ i maja usg w gabinecie i robia na kazdej wizycie gosia jak chcesz to ci podam adres moze sprobujesz i lekarz tez spoko
iwonka jak chesz kilka zdejc na raz to musisz edytowac posta i wklekjasz dalej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #521466 przez gosia28
Monia a możesz dać jak na nfz , długo się czeka na wizytę?
ja też jestem ze stycznia
ile czekałyście na histopatologię? 4,5 tygodnia minęło i dalej nie ma wyników mojej...
ja też jestem ze stycznia
ile czekałyście na histopatologię? 4,5 tygodnia minęło i dalej nie ma wyników mojej...
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez gosia28.