BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 godzin temu #521690 przez pani_p
ferritka napisał:

heheh nop bedzie ogień, a jak te przebieranki nie wypalą to jutro lecę po 3 tom Greya, jak to nie ruszy to chyba nie wiem, bedę siedzieć w stawie do wiosny aż mnie bociek znajdzie!! sama się mu podstawie, może przypadkiem coś ten teges ;DDDDD

haha padłam :D
Temat został zablokowany.
12 lata 2 godzin temu - 12 lata 2 godzin temu #521691 przez MoNiaaa
hola hola nie ma tak latwo ja jestem iwonki para i nic tego nie zmieni moze nie dotrfalam do finalu ale ja jestem stala w zwiazkach i ani mi sie waz iwonka rogi doprawiac!!!!
kurde tak mis ei przykro znowu robi ze mis ie nie udalo :( nibny jest ok ale boje sie strasznie!!!

a o takim tescie nie slyszalam i nie widzialm w zadnej aptece choc juz troche ich przerobilam i te farmaucetki dziwnie patrza zcasem jak sie pytam jakie maja bo test to test :side:

Mirella ja juz myslalam ze juz same chlopaki bedziesz wrozyc juz sie balam ze jaka wojna nadchodzi :side: dawniej chybsa mowiono ze jak sie duzo chlopakow rodzi to cos bedzie bo musza nas bronic...wiem wiem glupie ale tak mi sie przypomnialo :side:

http

]
12 lata 2 godzin temu #521697 przez Mirella
Iwonka, no ale jak Monia miejsce zwolniła to się poprzesuwać chyba powinno ;)

Fakt że Dpc i Izula to bez kolejki, kurcze, jak one to zrobiły? Tak czy inaczej bociek zostaje na Śląsku bo swojego zadania jeszcze nie spełnił :lol: Wykorzystujcie go ile sie da bo jak wyzdrowieję to mu każę wracać na Mazowsze :blink:
12 lata 2 godzin temu - 12 lata 2 godzin temu #521699 przez MoNiaaa
jeszcze ja z anoda czekamy prosze pamietac :)
noi studentka i ferritka ale one juz na dniach bo bocian tam grasuje mowie wam kupcie sobie majty z zabami a nie czapki...

Mirella a twoj typ ktorego kiedys nie chcialas zdradzic spelnil sie juz???

http

]
12 lata 2 godzin temu - 12 lata 2 godzin temu #521702 przez iwonta_kg
Ja zostaje w parze Monią moją :*:*:*:*:*:* mimo wszystko :*:*:*:*

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 2 godzin temu #521705 przez MoNiaaa
iwonka :kiss: :kiss: az mnie smutki zlapaly:( jak ja moglam cie opuscic nie daruje sobie tego!!!!

http

]
12 lata 2 godzin temu #521706 przez ferritka
to ja od dzisiaj przy otwartym oknie śpie, zeby się bociek po podróży nie musiał przez szyby przedzierać i muzę mu zapodam odpowiednią, film mu pokaże
czapkę żabkę już zalożyłam i se w niej siedzieć będę- ot taka ze mnie mała kusicielka

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 godzin temu #521709 przez MoNiaaa
najpierw bzykajace sie malpy teraz zaby normalnie powalacie mnie :lol: :lol: :side: :side: :side:

http

]
12 lata 2 godzin temu #521712 przez pani_p
A ja się muszę o siebie upomnieć. Ja wiem, że nie jestem aniołkową mamą, ale ja też bym bardzo chciała żeby bociek do mnie doleciał... Najlepiej to niech doleci do każdej z nas to mu to Bozia w boćkach wynagrodzi :)
12 lata 2 godzin temu #521716 przez ilona
Na wstępie dpc i izula gratuluje II

dziewczyny czytam Was, umieram ze śmiechu i pluje kompa :laugh:
A dzidzi dowcip o "przedłużeniu senatorium" mnie i mojego M. rozwalił :laugh:

no i zrobiłam dziś wyniki i duuuupa blada
morfologia prawie cała poniżej normy
żelazo 27 norma 42-147
OB 42 norma 0-12
i marker nowotworowy jelita grubego 0.85 0.00-4,2
jak tu zajść w ciąże :(

dzidzia napisz jak możesz u kogo się leczysz bo chyba pisałąś ze cenralna Polska więc może masz kogoś dobrego tzn.gastrologa, gastroenterologa
12 lata 2 godzin temu #521719 przez ferritka
Pani kochana, Tobie też czapkę przesyłam ;]]]

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 godzin temu #521720 przez Mirella
ktoś tu mnie perfidnie wypytuje :lol: Bocian zostaje na Śląsku, powiedziałam, no!

jasne, wszystkie sobie pofasolkujecie i pójdziecie a ja jak zwykle zostanę, eehhhhh

a ićta ićta, tylko wracajta czasem :lol:
12 lata 2 godzin temu #521721 przez Ingrid29
IZULA gratulacje wielkie - krechy piękne :kiss:
12 lata 2 godzin temu #521725 przez iwonta_kg
Monia nie mozesz tak mówić! Nie opuściłaś mnie. Przeciez dalej piszemy na forum i gadamy. Trzymam za ciebie kciuki najbardziej jak sie da! I nie obwiniaj sie bo to nie byla twoja wina! :kiss:

Ferritka ty sie tak nie wietrz bo bociek wyczuje jakies choróbsko i nie przyleci w bakterie.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 2 godzin temu #521728 przez Mała
Izula gratuluję :lol:

Widzę, że wrześnióweczki 2013 na niezłą paczkę się zapowiadaja, jak nasze wrzesniówki 2011 :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia