- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #520863 przez MoNiaaa
o ingrid dobrze ze mi przypomnialas...zamiennik wina w deche !!!
a ja coby sie z rytmu AA nie wybic w nastepny weekend ide na posiadowe z kolezankami z pracy ostatnio sie dzialo i niemal wszystkie wyladowaly w kiblu z obcietym filmem.czuje ze teraz ja poczebuje chwili na oderwanie sie od rzeczywistosci!!!!!
a ja coby sie z rytmu AA nie wybic w nastepny weekend ide na posiadowe z kolezankami z pracy ostatnio sie dzialo i niemal wszystkie wyladowaly w kiblu z obcietym filmem.czuje ze teraz ja poczebuje chwili na oderwanie sie od rzeczywistosci!!!!!
Temat został zablokowany.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #520926 przez anoda89
Wiecie tak sobie myślę i łącze pewnie zdarzenia i chyba zrobili mi cc żeby mieć mnie szybko z głowy. Gdybym musiała rodzić naturalnie pewnie lekarz musiał by ze mną być żeby wszystko kontrolować. Pamiętam że przy badaniu gin powiedział że w taką szyjką to ja szybko nie urodzę. No i mój gin jak byłam teraz na wizycie to powiedział że "no widocznie cc była potrzebna". Dobra nie myślę już o tym, nic nie zmienię. Musiałam o tym komuś powiedzieć.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 11 miesiąc temu #520932 przez gosia28
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:
jak dla mnie to ten trzeci test wskazuje na owulkę, bo z tego co mi się wydaje w testach owulacyjnych jest tak,że nie wystarczy jak się pojawi druga kreseczka, tylko ta druga powinna być mocniejsza od testowej (tak jak u Ciebie na trzecim zdjęciu). A ten ból o którym piszesz to ja obstawiam, że to teraz będzie owulka
A co do dwóch owulacji w ciągu cyklu to chyba raczej mało możliwe, jeżeli już to jakiś przypadek jeden na milion. Co innego podwójna owulacja. Bo pęcherzyki mogą pęknąć i dwa i trzy i więcej (mamy przecież bliźnięta, trojaczki wielojajowe itd.) ale w bliskim odstępie czasowym bo później wzrost progesteronu uniemożliwia pękanie kolejnych jajeczek.
A tak poza tym to dzień dobry żeście się rozpisały...
my z mężem się poddajemy myśleliśmy że już owulkę miałam a jednak dziś taka krecha że maskara nie mamy sił bo cały tydzień szliśmy na całość bo krechy w sobotę była już jedna krecha wiec stwierdziliśmy że już po i było przytulanko następnego dnia znowu dwie krechy wiec cóż znów przytulanko a dziś to już przesada.......
jak dla mnie to ten trzeci test wskazuje na owulkę, bo z tego co mi się wydaje w testach owulacyjnych jest tak,że nie wystarczy jak się pojawi druga kreseczka, tylko ta druga powinna być mocniejsza od testowej (tak jak u Ciebie na trzecim zdjęciu). A ten ból o którym piszesz to ja obstawiam, że to teraz będzie owulka
A co do dwóch owulacji w ciągu cyklu to chyba raczej mało możliwe, jeżeli już to jakiś przypadek jeden na milion. Co innego podwójna owulacja. Bo pęcherzyki mogą pęknąć i dwa i trzy i więcej (mamy przecież bliźnięta, trojaczki wielojajowe itd.) ale w bliskim odstępie czasowym bo później wzrost progesteronu uniemożliwia pękanie kolejnych jajeczek.
A tak poza tym to dzień dobry żeście się rozpisały...
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 11 miesiąc temu #520939 przez iwonta_kg
Monia fajne nowe suwaczki masz
Anoda jeśli ja pójdę do lekarza teraz i on mi powie że nie zrobi mi cesarki to pójdę do innego. Chcę rodzić w koszalinie i chce miec cesarke. Idę na wizytę w kołobrzegu ale on jest z koszalina. I mam nadzieję że tam w szpitalu mi to zapewni. nie wybrazam sobie siebie na porodówce. pewnie tak jak i ty
Anoda jeśli ja pójdę do lekarza teraz i on mi powie że nie zrobi mi cesarki to pójdę do innego. Chcę rodzić w koszalinie i chce miec cesarke. Idę na wizytę w kołobrzegu ale on jest z koszalina. I mam nadzieję że tam w szpitalu mi to zapewni. nie wybrazam sobie siebie na porodówce. pewnie tak jak i ty
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #520942 przez MoNiaaa
dzieki iwonka:)
moim zdaniem jak mialas juz raz cesarke to raczej jest pewne ze teraz tez bedziesz miala bo raczej rzadko sie zdarza porod natuyralny po cesarce chyba ze z duzym odstepoem czasu takze sie nie martw
a jak sie iwonka czujecie???jeszcze 2 dni do wizyty
moim zdaniem jak mialas juz raz cesarke to raczej jest pewne ze teraz tez bedziesz miala bo raczej rzadko sie zdarza porod natuyralny po cesarce chyba ze z duzym odstepoem czasu takze sie nie martw
a jak sie iwonka czujecie???jeszcze 2 dni do wizyty
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #520945 przez anoda89
Nie no mi gin powiedział że cesarkę będę miała. Nawet męża bratowa (właśnie jak nazwać męża bratową ) zaszła w kolejną ciąże po pierwszym cięciu 2 lat i lekarz powiedział że nie chcę ryzykować ale jeśli chcę to może spróbować bo blizna jest ok. U sam ten odstęp jest za krótki więc nie sądzę żebyś rodziła naturalnie.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #520963 przez iwonta_kg
Anoda bratowa męża? Daleka krewna ja bym powiedziała...
Monia jak się czuję? pOZA TYM że pociągam nosem i kaszlę to nawet. Pewnie to moje wymysły ale jak rano leże bez ruchu i głaszczę się po brzuchu to mam wrażenie że coś tam się rusza
A tego 10go nie mogę się doczekać!!!! Mam nadzieje że dobrze mnie potraktuję bo idę na NFZ.
Wiecie że wczoraj spotkałam koleżankę i ona jest w 5 miesiącu. Cały czas chodzi na NFZ a pare dni temu była prywatnie bo jej lekarz zachorował i musiała isc do innego. I wiecie co mi powiedziała???? Że na wizycie w 5 miesiącu PO RAZ PIERWSZY usłyszała bicie serca swojego dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To chore jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monia jak się czuję? pOZA TYM że pociągam nosem i kaszlę to nawet. Pewnie to moje wymysły ale jak rano leże bez ruchu i głaszczę się po brzuchu to mam wrażenie że coś tam się rusza
A tego 10go nie mogę się doczekać!!!! Mam nadzieje że dobrze mnie potraktuję bo idę na NFZ.
Wiecie że wczoraj spotkałam koleżankę i ona jest w 5 miesiącu. Cały czas chodzi na NFZ a pare dni temu była prywatnie bo jej lekarz zachorował i musiała isc do innego. I wiecie co mi powiedziała???? Że na wizycie w 5 miesiącu PO RAZ PIERWSZY usłyszała bicie serca swojego dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To chore jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej