- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #525850 przez @nulka
gosia28 napisał:
...no sie nie popierdaczy przy karmieniu albo przy przewijaniu!!!
moja koleżanka miała jednojajeczne i sama sie śmiała że musi w łóżeczku odkładac na te samą stronę zawsze bo jej się mylą (na początku spały w jednym) A jak karmiła to mówiła do męża: "daj pierwszego nie drugiego, drugi już jadł". Długo nazywała je "Pierwszy" i "Drugi"
Mała napisał:
Lacrijka napisał:
nie chciałabyś mieć dzidków kropka w kropkęMała napisał:
Lacrijka a dzieciaczki jedno czy dwu jajowe? Umknęło mi to gdzieś
Dwu jajowe. Całe szczęście
Ja mam kuzynki, które mają 25 lat i dopiero z 5 lat temu zaczęłam je rozróżniać
ciąża jest bezpieczniejsza jeżeli są to bliźnięta dwujajowe, bo mają osobne worki owodniowe i osobne łożyska.
...no sie nie popierdaczy przy karmieniu albo przy przewijaniu!!!
moja koleżanka miała jednojajeczne i sama sie śmiała że musi w łóżeczku odkładac na te samą stronę zawsze bo jej się mylą (na początku spały w jednym) A jak karmiła to mówiła do męża: "daj pierwszego nie drugiego, drugi już jadł". Długo nazywała je "Pierwszy" i "Drugi"
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525860 przez @nulka
gosiak napisał:
większy problem przewinąć co drugą kolejkę
ide bo eMon do mnie brzydkie miny robi
tylko najpierw zahacze o łazienkę bo zjadłam na kolację rybę w puszce i 3 razy już ręce myłam a dalej śmierdzę jak stara striptizeka
pa
Faktycznie problem moze byc, przewijac dwa razy jednego
Lacruś a bedziesz miala jakąś pomoc czy sama ogarniesz wsio jak eMon bedzie w tyrce?
większy problem przewinąć co drugą kolejkę
ide bo eMon do mnie brzydkie miny robi
tylko najpierw zahacze o łazienkę bo zjadłam na kolację rybę w puszce i 3 razy już ręce myłam a dalej śmierdzę jak stara striptizeka
pa
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez @nulka.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 11 miesiąc temu #525970 przez MoNiaaa
Larca przemaluj tylko 2 sciany np zielony?z zoltym fajnie sie bedzie komponowal i masz wieksze pole do popisu z dywanami
tez sie zawsze zastanawialam czy rodzice nie raz nie pomylili dzieci jak byly male i skad pewnosc ze marysia to ta sama marysia co w szpitalu a nie jej siostra kasia??
tez sie zawsze zastanawialam czy rodzice nie raz nie pomylili dzieci jak byly male i skad pewnosc ze marysia to ta sama marysia co w szpitalu a nie jej siostra kasia??
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
11 lata 11 miesiąc temu #526027 przez Asik
Hejka ja tylko na momencik
@nulka :* :* :*
Lacruszki przecudowne pokoje zrób tak jak @nulka radzi ja tak Szymka trzymałam i jakoś szybko skumał że w jednym się spi nocnie a w dziennym rządzi
no i powiem Ci kochana że śniłas mi się razem z Gosiakiem no sen zajebiaszczy był
nie nadrobię wsiego , po łebkach przeleciałam ... ojj działo się tutaj że ja pierdziu powiem tylko tyle że jakby dpc skłamała i powiedziała że ma 20 lat , jest po szkole to obyło by sie bez tej gadki a tak laska szczerze powiedziała co i jak i sie za tą szczrość oberwało ale tak juz to jest no ale całe szczęście że się uspokoilo ;D
aaaa i zgodze sie z Gosiakiem co do tego co napisała na stronie 2721
no to tyle
buziakuję wsie staraczki oraz te które niedawno się wystarały IWONTA , DPC, IZULA jeszcze raz gratuluję
@nulka :* :* :*
Lacruszki przecudowne pokoje zrób tak jak @nulka radzi ja tak Szymka trzymałam i jakoś szybko skumał że w jednym się spi nocnie a w dziennym rządzi
no i powiem Ci kochana że śniłas mi się razem z Gosiakiem no sen zajebiaszczy był
nie nadrobię wsiego , po łebkach przeleciałam ... ojj działo się tutaj że ja pierdziu powiem tylko tyle że jakby dpc skłamała i powiedziała że ma 20 lat , jest po szkole to obyło by sie bez tej gadki a tak laska szczerze powiedziała co i jak i sie za tą szczrość oberwało ale tak juz to jest no ale całe szczęście że się uspokoilo ;D
aaaa i zgodze sie z Gosiakiem co do tego co napisała na stronie 2721
no to tyle
buziakuję wsie staraczki oraz te które niedawno się wystarały IWONTA , DPC, IZULA jeszcze raz gratuluję
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
11 lata 11 miesiąc temu #526044 przez dpc
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu #526060 przez ferritka
dpc- boska krecha jest, ja od razu ją zobaczylam ;> ja codziennie rano patrzę na brzuch czy mi się krecha nie robi ;> boska
"Jutro mnie czeka ciężki dzień, jade do nietoperzycy czyt. Teściowej " znam ten ból kochana, 3maj się dzielnie!! jestem z Tobą ))
Studentkaaaaaaaaaaaaa jakbyś mnie widziala, walczylam z Greye do 3,30 rano. A się na mnie dąsa mówi, jakby tak jeszcze mial jaki z tego czytania pozytek ;>> a ja nie narzekam ;DD ale III fajny się robi pod koniec, a tak to mnie irytowała ta wewnętrzna bogini która ciągle się odzywa i te lukierkowo- cukierkowo - kocham cię zona, kocham cię mężu" ale będzie mi brakowało wieczorów z Szarym ;DDD
pierogi z mikołajem ;DDD poza tym co ja tu widze, znowu Staraczki na bańce;D
"Jutro mnie czeka ciężki dzień, jade do nietoperzycy czyt. Teściowej " znam ten ból kochana, 3maj się dzielnie!! jestem z Tobą ))
Studentkaaaaaaaaaaaaa jakbyś mnie widziala, walczylam z Greye do 3,30 rano. A się na mnie dąsa mówi, jakby tak jeszcze mial jaki z tego czytania pozytek ;>> a ja nie narzekam ;DD ale III fajny się robi pod koniec, a tak to mnie irytowała ta wewnętrzna bogini która ciągle się odzywa i te lukierkowo- cukierkowo - kocham cię zona, kocham cię mężu" ale będzie mi brakowało wieczorów z Szarym ;DDD
pierogi z mikołajem ;DDD poza tym co ja tu widze, znowu Staraczki na bańce;D
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
11 lata 11 miesiąc temu #526065 przez dpc
Ferritka, jak Ty widzisz to już wiem, że sobie nie wkręcam, haha
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526073 przez mesy
Lacrijka napisał:
Mi sie te brązy podobaju ja z kolorami to wiesz bo żółtego pokoju by pasowały a te z tymi kffiatkami to ie zabijesz w nocy jak będziesz szła poomacku z butlą
No albo ten zielony by pasował
mesy napisał:
Gosiak oglądałam wczoraj ten kabaret KSIĘŻNICZKA była najlepszejsza
A dywany mi sie podobaju
Lacra bo to zdrowe duże dzieci będą dlatego tak szybko rosną
Ale który Ci sie podoba do tego co wymienilam ??
Mi sie te brązy podobaju ja z kolorami to wiesz bo żółtego pokoju by pasowały a te z tymi kffiatkami to ie zabijesz w nocy jak będziesz szła poomacku z butlą
No albo ten zielony by pasował
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez mesy.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 11 miesiąc temu #526079 przez pani_p
Cześć dziewczyny
Nie sposób nadążyć
Lacrijka Mnie też się brązy najbardziej podobają Dla mnie żółty kolor to dość ciężki żeby dobrać coś do niego, nie umiałabym, ale brązy będą na pewno bezpieczne i się ładnie wkomponują
dcp a o co chodzi z tą krechą? To jest "objaw" tak wczesnej ciąży? Myślałam, że widać ją dużo później.
I podsumowując to Neonówka jest moim ulubionym kabaretem Uwielbiam ich.
Nie sposób nadążyć
Lacrijka Mnie też się brązy najbardziej podobają Dla mnie żółty kolor to dość ciężki żeby dobrać coś do niego, nie umiałabym, ale brązy będą na pewno bezpieczne i się ładnie wkomponują
dcp a o co chodzi z tą krechą? To jest "objaw" tak wczesnej ciąży? Myślałam, że widać ją dużo później.
I podsumowując to Neonówka jest moim ulubionym kabaretem Uwielbiam ich.
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
11 lata 11 miesiąc temu #526084 przez dpc
Pani_p, no u jednych może wyjść bardzo wcześnie, u innych później, u niektórych dopiero po porodzie albo w ogóle