BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #525850 przez @nulka
gosia28 napisał:

Mała napisał:

Lacrijka napisał:

Mała napisał:

Lacrijka a dzieciaczki jedno czy dwu jajowe? Umknęło mi to gdzieś :blush:

Dwu jajowe. Całe szczęście :)

nie chciałabyś mieć dzidków kropka w kropkę :silly:

Ja mam kuzynki, które mają 25 lat i dopiero z 5 lat temu zaczęłam je rozróżniać :blush:

ciąża jest bezpieczniejsza jeżeli są to bliźnięta dwujajowe, bo mają osobne worki owodniowe i osobne łożyska.

...no sie nie popierdaczy przy karmieniu albo przy przewijaniu!!! :ohmy:

moja koleżanka miała jednojajeczne i sama sie śmiała że musi w łóżeczku odkładac na te samą stronę zawsze bo jej się mylą :laugh: (na początku spały w jednym) A jak karmiła to mówiła do męża: "daj pierwszego nie drugiego, drugi już jadł". Długo nazywała je "Pierwszy" i "Drugi" :laugh:
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #525855 przez gosiak
Faktycznie problem moze byc, przewijac dwa razy jednego :S :lol:

Lacruś a bedziesz miala jakąś pomoc czy sama ogarniesz wsio jak eMon bedzie w tyrce?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #525858 przez Mała
Fajnie tak u kogoś bliźnięta, bo ja osobiście dziękuję :S Moja sis marzy o bliźnietach :)
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525860 przez @nulka
gosiak napisał:

Faktycznie problem moze byc, przewijac dwa razy jednego :S :lol:

Lacruś a bedziesz miala jakąś pomoc czy sama ogarniesz wsio jak eMon bedzie w tyrce?

większy problem przewinąć co drugą kolejkę :S

ide bo eMon do mnie brzydkie miny robi
tylko najpierw zahacze o łazienkę bo zjadłam na kolację rybę w puszce i 3 razy już ręce myłam a dalej śmierdzę jak stara striptizeka :angry:

pa
11 lata 11 miesiąc temu #525866 przez Mała
Stara striptizerka no padłam :lol:

Ja też uciekam, bo dzieć już milion razy stał w łóżeczku, także noc sie nie zapowiada różowo. Do jutra :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #525970 przez MoNiaaa
Larca przemaluj tylko 2 sciany np zielony?z zoltym fajnie sie bedzie komponowal i masz wieksze pole do popisu z dywanami :P

tez sie zawsze zastanawialam czy rodzice nie raz nie pomylili dzieci jak byly male i skad pewnosc ze marysia to ta sama marysia co w szpitalu a nie jej siostra kasia??

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #526027 przez Asik
Hejka :) ja tylko na momencik :)

@nulka :* :* :*

Lacruszki przecudowne :) pokoje zrób tak jak @nulka radzi :) ja tak Szymka trzymałam i jakoś szybko skumał że w jednym się spi nocnie a w dziennym rządzi ;)

no i powiem Ci kochana że śniłas mi się :D :D :D :D :D :D razem z Gosiakiem :D no sen zajebiaszczy był ;)

nie nadrobię wsiego , po łebkach przeleciałam ... ojj działo się tutaj że ja pierdziu :) powiem tylko tyle że jakby dpc skłamała i powiedziała że ma 20 lat , jest po szkole to obyło by sie bez tej gadki ;) a tak laska szczerze powiedziała co i jak i sie za tą szczrość oberwało ;) ale tak juz to jest :) no ale całe szczęście że się uspokoilo ;D :D :D

aaaa i zgodze sie z Gosiakiem co do tego co napisała na stronie 2721 :D

no to tyle :)

buziakuję wsie staraczki oraz te które niedawno się wystarały IWONTA , DPC, IZULA :) jeszcze raz gratuluję :) :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 11 miesiąc temu #526044 przez dpc
Asik, a mówią, że z wyglądu to mam 23 i na tyle się teraz czuję, haha ;D

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
11 lata 11 miesiąc temu #526060 przez ferritka
dpc- boska krecha jest, ja od razu ją zobaczylam ;> ja codziennie rano patrzę na brzuch czy mi się krecha nie robi ;> boska

"Jutro mnie czeka ciężki dzień, jade do nietoperzycy czyt. Teściowej " znam ten ból kochana, 3maj się dzielnie!! jestem z Tobą ;)))

Studentkaaaaaaaaaaaaa jakbyś mnie widziala, walczylam z Greye do 3,30 rano. A się na mnie dąsa mówi, jakby tak jeszcze mial jaki z tego czytania pozytek ;>> :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: a ja nie narzekam ;DD ale III fajny się robi pod koniec, a tak to mnie irytowała ta wewnętrzna bogini która ciągle się odzywa i te lukierkowo- cukierkowo - kocham cię zona, kocham cię mężu" :dry: ale będzie mi brakowało wieczorów z Szarym ;DDD

pierogi z mikołajem ;DDD poza tym co ja tu widze, znowu Staraczki na bańce;D

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #526065 przez dpc
Ferritka, jak Ty widzisz to już wiem, że sobie nie wkręcam, haha :laugh: :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #526068 przez mesy
Gosiak oglądałam wczoraj ten kabaret KSIĘŻNICZKA była najlepszejsza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A dywany mi sie podobaju :lol: :lol:

Lacra bo to zdrowe duże dzieci będą dlatego tak szybko rosną :laugh: :laugh: :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #526071 przez Lacrijka
mesy napisał:

Gosiak oglądałam wczoraj ten kabaret KSIĘŻNICZKA była najlepszejsza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lacra bo to zdrowe duże dzieci będą dlatego tak szybko rosną :laugh: :laugh: :laugh:

Ale który Ci sie podoba do tego co wymienilam ??
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526073 przez mesy
Lacrijka napisał:

mesy napisał:

Ale który Ci sie podoba do tego co wymienilam ??

Mi sie te brązy podobaju :P ja z kolorami to wiesz :P :P :P bo żółtego pokoju by pasowały a te z tymi kffiatkami to ie zabijesz w nocy jak będziesz szła poomacku z butlą :P :P :P

No albo ten zielony by pasował :)
11 lata 11 miesiąc temu #526079 przez pani_p
Cześć dziewczyny

Nie sposób nadążyć :D

Lacrijka Mnie też się brązy najbardziej podobają :) Dla mnie żółty kolor to dość ciężki żeby dobrać coś do niego, nie umiałabym, ale brązy będą na pewno bezpieczne i się ładnie wkomponują :)

dcp a o co chodzi z tą krechą? To jest "objaw" tak wczesnej ciąży? Myślałam, że widać ją dużo później.

I podsumowując to Neonówka jest moim ulubionym kabaretem :D Uwielbiam ich.
11 lata 11 miesiąc temu #526084 przez dpc
Pani_p, no u jednych może wyjść bardzo wcześnie, u innych później, u niektórych dopiero po porodzie albo w ogóle :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia