BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526325 przez studentkaae
Ferritka - no wiedziałam, że Ty to na 100% romansujesz z Szarym i się nie myliłam :) ja w przyszłym tygodniu dostanę 2 :) eee, to dziś A wynagrodzisz wczorajszą noc - pokażesz mu tę "magię" z Greya to od razu nie będzie sę dąsał :blush:

a co do kawki to ja mogę bez niej żyć, bo wiecie co mi się dzieje po kawie - spać mi się chce - dziwne nie? ale jak już piję kawę dla towarzystwa to wolę "fusiarę" niż rozpuszczalną i koniecznie z mlekiem.

za to tak jak Sylwia uwielbiam herbatkę :) ...i syropki ostatnio :P
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #526343 przez Gosia 2712
Witam:) nawet mi nie mowcie o Greyu wczoraj mnie tak wciagla ze do 4 rano czytalam :/ a pozniej wstac mi sie nie chce :/ ja tam kawe pije jedna albo dwie dziennie ale jak za pozno wypije to znowu spac nie moge :/ hehe dzisiaj pierwsze od 7 miesiecy piwko sobie wypije :P ale cos czuje ze po polowie bede pijana:P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #526354 przez sylwus136
A co dokładnie czytacie Greya? Pochwalcie się :D może i ja się skuszę i coś przeczytam jeśli polecicie :)??
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526357 przez ferritka
Gosia 2712 napisał:

Witam:) nawet mi nie mowcie o Greyu wczoraj mnie tak wciagla ze do 4 rano czytalam :/ a pozniej wstac mi sie nie chce :/ ja tam kawe pije jedna albo dwie dziennie ale jak za pozno wypije to znowu spac nie moge :/ hehe dzisiaj pierwsze od 7 miesiecy piwko sobie wypije :P ale cos czuje ze po polowie bede pijana:P

hahahah gosia, witaj w klubie :)) już nie mogę się filmu doczekać, doczytalam że film bedzie od 18 lat ( w stanach od 21) i nie omieszkają pokazac tych pikantnych ujęć ;> nie wiem jak to bedzie pokazane ale cięzko bedzie w kinie wysiedzieć ;DDd

Sylwuś trylogia zaczynająca się od 50 twarzy Greya- erotyczne sado- maso dla leniwych kur domowych ( takie pojawiają się opinie ;D) szalenie wciągająca powieść i perypetiach bogatego christiana greya i studentki anastazii steel :) polecam na zimowe wieczory:))

co do spania... wszystko mi się pomieszało ;/ w nocy nie moge spać , wczoraj do 3:30 czytałam, wstałam ok 8;30 wyspana jak ta lala. za to w dzień , przybijam gwoździa podczas przygotowywania obiadu. potem zasiadłam z A pooglądać tv i zasnęłam, takie łapie krotkie drzemki. Zresztą rozglądam się teraz poi pokoju i kot i olo spią w nalepsze- to cholerne ciśnienie ;D poza tym, A chodzi w bluzie po doma, a ja - o zgrozo - w bluzce na ramiączkach i bez skarpetek- takie mam duchoty- ciepłoty. Jakby mnie menopauza dopadła :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #526362 przez Gosia 2712
Sylwus czytamy 50 twarzy Greya:)Bardzo wciagajaca hehe:)
Ferritka co do spania to ja ostatnio cierpie na bezsennosc tylko ze ide spac ok 3 w nocy a spie tak jak dzisiaj do 14 w poludnie :/ chyba ze ktos mnie wczesniej obudzi :/
Tez wlasnie gdzies czytalam o tym filmie i wlasnie pisalo ze nie chca wycinac scen lozkowych (bo w sumie to o tym jest cala ksiazka :P) i ze wlasnie bedzie ograniczenie wiekowe :) tez sie nie moge doczekac :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526364 przez studentkaae
nio, Grey, Grey... a widziałyście już to - mała próbka:

jak się Wam tu Szary podoba??
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526372 przez ferritka
oo tak Matt Bomer jest idealny, nie wiem dlaczego ale jak czytałam 50... to wyobrażałam sobie christiana jako Ryana goslinga.. tylko Ryan jest jakiś taki może za delikatny z urody ,,,hmmmm

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
11 lata 11 miesiąc temu #526375 przez sylwus136
o dzięki dziewczyny :) bedę musiała sobie zakupić albo spytać mamy czy nie ma bo ona to jak biblioteka. Prawie każdy tytuł znajdzie się u niej hehe :)
11 lata 11 miesiąc temu #526376 przez Gosia 2712
Studentka ja juz to widzialam :) fajnie sie zapowiada:) ostatnio sie wystraszylam bo gdzies wyczytalam ze Ane miala zagrac kristen stewart (tzn wypisali tam aktorki ktore brali pod uwage) i stwierdzilam ze jak ona to zagra to nie pojde do kina... gdzies nie lubie jej ;/

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 11 miesiąc temu #526379 przez Gosia 2712
Ferritka Ryan gdzies mi nie pasuje do tej roli hmmm nie wiem czemu...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 11 miesiąc temu #526383 przez ferritka
Gosia 2712 napisał:

Studentka ja juz to widzialam :) fajnie sie zapowiada:) ostatnio sie wystraszylam bo gdzies wyczytalam ze Ane miala zagrac kristen stewart (tzn wypisali tam aktorki ktore brali pod uwage) i stwierdzilam ze jak ona to zagra to nie pojde do kina... gdzies nie lubie jej ;/

gosia, jakbym siebie słyszała.. tez jak to usłyszałam to miałam dość rkranizacji. A ten jej patison to już kompletna porażka ;///// Ane hatełej ( no wiecie o któą mi chodzi ;P) fajnie tez by pasowała na anastazię ;))

no własnie też tak odczuwam, za delikatny jest ale słodziutki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: no nie wyrzuciłabym go z kuchni :))

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #526389 przez Gosia 2712
Ferritka mnie h** chcial strzelic jak ogladalam Zmierzch z nimi :/ i te czesci ogladalam z ciekawosci jak oni film zrobili bo ksiazke tez czytalam :P Ta Hathaway tez by pasowala :) Ten boomer moim zdaniem jest przystojniejszy :P no tez bym nie wyrzucila :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526394 przez ferritka
dlatego ja zmierzchu nie oglądałam, nie znoszę tej pary... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

jak mialabym do wyboru to już wolę zeby szarego charry potter zagral a nie ten bezpłciowy patison, fuj ;/

p.s. od razu dementuje plotki : nie podkochuje się w harrym poterze ;p

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #526397 przez Gosia 2712
hehehe dokladnie :P ide czytac :P zajrze pozniej milej soboty:)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 11 miesiąc temu #526400 przez studentkaae
Ryan fajny, oj tak, ale na Szarego też mi nie pasuje, bo nie ma tego... ja wiem pazura, szrstkości jaką ma boomer...

a zmierzch - w kinie byłam na 2 częściach i żałuję - bajka... nie lubię takich filmów.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia