- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526325 przez studentkaae
Ferritka - no wiedziałam, że Ty to na 100% romansujesz z Szarym i się nie myliłam ja w przyszłym tygodniu dostanę 2 eee, to dziś A wynagrodzisz wczorajszą noc - pokażesz mu tę "magię" z Greya to od razu nie będzie sę dąsał
a co do kawki to ja mogę bez niej żyć, bo wiecie co mi się dzieje po kawie - spać mi się chce - dziwne nie? ale jak już piję kawę dla towarzystwa to wolę "fusiarę" niż rozpuszczalną i koniecznie z mlekiem.
za to tak jak Sylwia uwielbiam herbatkę ...i syropki ostatnio
a co do kawki to ja mogę bez niej żyć, bo wiecie co mi się dzieje po kawie - spać mi się chce - dziwne nie? ale jak już piję kawę dla towarzystwa to wolę "fusiarę" niż rozpuszczalną i koniecznie z mlekiem.
za to tak jak Sylwia uwielbiam herbatkę ...i syropki ostatnio
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez studentkaae.
Temat został zablokowany.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 11 miesiąc temu #526343 przez Gosia 2712
Witam:) nawet mi nie mowcie o Greyu wczoraj mnie tak wciagla ze do 4 rano czytalam :/ a pozniej wstac mi sie nie chce :/ ja tam kawe pije jedna albo dwie dziennie ale jak za pozno wypije to znowu spac nie moge :/ hehe dzisiaj pierwsze od 7 miesiecy piwko sobie wypije ale cos czuje ze po polowie bede pijana:P
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526357 przez ferritka
Gosia 2712 napisał:
hahahah gosia, witaj w klubie ) już nie mogę się filmu doczekać, doczytalam że film bedzie od 18 lat ( w stanach od 21) i nie omieszkają pokazac tych pikantnych ujęć ;> nie wiem jak to bedzie pokazane ale cięzko bedzie w kinie wysiedzieć ;DDd
Sylwuś trylogia zaczynająca się od 50 twarzy Greya- erotyczne sado- maso dla leniwych kur domowych ( takie pojawiają się opinie ;D) szalenie wciągająca powieść i perypetiach bogatego christiana greya i studentki anastazii steel polecam na zimowe wieczory:))
co do spania... wszystko mi się pomieszało ;/ w nocy nie moge spać , wczoraj do 3:30 czytałam, wstałam ok 8;30 wyspana jak ta lala. za to w dzień , przybijam gwoździa podczas przygotowywania obiadu. potem zasiadłam z A pooglądać tv i zasnęłam, takie łapie krotkie drzemki. Zresztą rozglądam się teraz poi pokoju i kot i olo spią w nalepsze- to cholerne ciśnienie ;D poza tym, A chodzi w bluzie po doma, a ja - o zgrozo - w bluzce na ramiączkach i bez skarpetek- takie mam duchoty- ciepłoty. Jakby mnie menopauza dopadła
Witam:) nawet mi nie mowcie o Greyu wczoraj mnie tak wciagla ze do 4 rano czytalam :/ a pozniej wstac mi sie nie chce :/ ja tam kawe pije jedna albo dwie dziennie ale jak za pozno wypije to znowu spac nie moge :/ hehe dzisiaj pierwsze od 7 miesiecy piwko sobie wypije ale cos czuje ze po polowie bede pijana:P
hahahah gosia, witaj w klubie ) już nie mogę się filmu doczekać, doczytalam że film bedzie od 18 lat ( w stanach od 21) i nie omieszkają pokazac tych pikantnych ujęć ;> nie wiem jak to bedzie pokazane ale cięzko bedzie w kinie wysiedzieć ;DDd
Sylwuś trylogia zaczynająca się od 50 twarzy Greya- erotyczne sado- maso dla leniwych kur domowych ( takie pojawiają się opinie ;D) szalenie wciągająca powieść i perypetiach bogatego christiana greya i studentki anastazii steel polecam na zimowe wieczory:))
co do spania... wszystko mi się pomieszało ;/ w nocy nie moge spać , wczoraj do 3:30 czytałam, wstałam ok 8;30 wyspana jak ta lala. za to w dzień , przybijam gwoździa podczas przygotowywania obiadu. potem zasiadłam z A pooglądać tv i zasnęłam, takie łapie krotkie drzemki. Zresztą rozglądam się teraz poi pokoju i kot i olo spią w nalepsze- to cholerne ciśnienie ;D poza tym, A chodzi w bluzie po doma, a ja - o zgrozo - w bluzce na ramiączkach i bez skarpetek- takie mam duchoty- ciepłoty. Jakby mnie menopauza dopadła
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #526362 przez Gosia 2712
Sylwus czytamy 50 twarzy Greya:)Bardzo wciagajaca hehe:)
Ferritka co do spania to ja ostatnio cierpie na bezsennosc tylko ze ide spac ok 3 w nocy a spie tak jak dzisiaj do 14 w poludnie :/ chyba ze ktos mnie wczesniej obudzi :/
Tez wlasnie gdzies czytalam o tym filmie i wlasnie pisalo ze nie chca wycinac scen lozkowych (bo w sumie to o tym jest cala ksiazka ) i ze wlasnie bedzie ograniczenie wiekowe tez sie nie moge doczekac
Ferritka co do spania to ja ostatnio cierpie na bezsennosc tylko ze ide spac ok 3 w nocy a spie tak jak dzisiaj do 14 w poludnie :/ chyba ze ktos mnie wczesniej obudzi :/
Tez wlasnie gdzies czytalam o tym filmie i wlasnie pisalo ze nie chca wycinac scen lozkowych (bo w sumie to o tym jest cala ksiazka ) i ze wlasnie bedzie ograniczenie wiekowe tez sie nie moge doczekac
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526364 przez studentkaae
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez studentkaae.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #526376 przez Gosia 2712
Studentka ja juz to widzialam fajnie sie zapowiada:) ostatnio sie wystraszylam bo gdzies wyczytalam ze Ane miala zagrac kristen stewart (tzn wypisali tam aktorki ktore brali pod uwage) i stwierdzilam ze jak ona to zagra to nie pojde do kina... gdzies nie lubie jej ;/
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #526379 przez Gosia 2712
Ferritka Ryan gdzies mi nie pasuje do tej roli hmmm nie wiem czemu...
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #526383 przez ferritka
Gosia 2712 napisał:
gosia, jakbym siebie słyszała.. tez jak to usłyszałam to miałam dość rkranizacji. A ten jej patison to już kompletna porażka ;///// Ane hatełej ( no wiecie o któą mi chodzi ;P) fajnie tez by pasowała na anastazię )
no własnie też tak odczuwam, za delikatny jest ale słodziutki no nie wyrzuciłabym go z kuchni )
Studentka ja juz to widzialam fajnie sie zapowiada:) ostatnio sie wystraszylam bo gdzies wyczytalam ze Ane miala zagrac kristen stewart (tzn wypisali tam aktorki ktore brali pod uwage) i stwierdzilam ze jak ona to zagra to nie pojde do kina... gdzies nie lubie jej ;/
gosia, jakbym siebie słyszała.. tez jak to usłyszałam to miałam dość rkranizacji. A ten jej patison to już kompletna porażka ;///// Ane hatełej ( no wiecie o któą mi chodzi ;P) fajnie tez by pasowała na anastazię )
no własnie też tak odczuwam, za delikatny jest ale słodziutki no nie wyrzuciłabym go z kuchni )
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #526389 przez Gosia 2712
Ferritka mnie h** chcial strzelic jak ogladalam Zmierzch z nimi :/ i te czesci ogladalam z ciekawosci jak oni film zrobili bo ksiazke tez czytalam Ta Hathaway tez by pasowala Ten boomer moim zdaniem jest przystojniejszy no tez bym nie wyrzucila
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526394 przez ferritka
dlatego ja zmierzchu nie oglądałam, nie znoszę tej pary...
jak mialabym do wyboru to już wolę zeby szarego charry potter zagral a nie ten bezpłciowy patison, fuj ;/
p.s. od razu dementuje plotki : nie podkochuje się w harrym poterze ;p
jak mialabym do wyboru to już wolę zeby szarego charry potter zagral a nie ten bezpłciowy patison, fuj ;/
p.s. od razu dementuje plotki : nie podkochuje się w harrym poterze ;p
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #526397 przez Gosia 2712
hehehe dokladnie ide czytac zajrze pozniej milej soboty:)
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #526400 przez studentkaae
Ryan fajny, oj tak, ale na Szarego też mi nie pasuje, bo nie ma tego... ja wiem pazura, szrstkości jaką ma boomer...
a zmierzch - w kinie byłam na 2 częściach i żałuję - bajka... nie lubię takich filmów.
a zmierzch - w kinie byłam na 2 częściach i żałuję - bajka... nie lubię takich filmów.