BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526402 przez studentkaae
Ryan fajny, oj tak, ale na Szarego też mi nie pasuje, bo nie ma tego... ja wiem pazura, szorstkości jaką ma boomer...

a zmierzch - w kinie byłam na 2 częściach i żałuję - bajka... nie lubię takich filmów.
stewart i pattison w 50 twarzach - :ohmy: to by było straszne i takie "bezpłciowe"
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #526406 przez ferritka
po III tomie jestem jednak pełna nadziei że to nie koniec. Fajnie się kończy aczkolwiek wkurzalam się na początku. III część rozkręca sie tak zdrowo po połowie, ale warto przetrwać ;)))

Ryan może macie racje nie ma tego ognia w oczach co boomer, ale za to ciało maa oj maa ;DD szkoda kurde że jakoś nigdy nie trafiałam na takie ciało ,hmmmmm

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526408 przez studentkaae
a ja kiedyś trafiłam na takie ciało... ale umysł już nie szedł w parze z ciałem niestety :P

ferritka - a widziałąś co się dzieje w empiku - obok greya same "greyowate" książki... wybór spory nawet tylko nie wiadomo czy fajne
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526412 przez ferritka
studentkaae napisał:

a ja kiedyś trafiłam na takie ciało... ale umysł już nie szedł w parze z ciałem niestety :P

hahaha zabiłaś mnie ;D no ja to bym przy takim dostala powaznych kompleksów i cały czas w towarzystwie bylabym na wdechu ;DDDDD :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale nie mogłabym oczu oderwać ;D

oo mówisz ;> no to chyba musze się wybrać na poszukiwania "zastepnika" Szarego ;) ale myślę , zeczko bedzie go zastapić ;))0

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #526413 przez studentkaae
ferritka napisał:

studentkaae napisał:

hahaha zabiłaś mnie ;D no ja to bym przy takim dostala powaznych kompleksów i cały czas w towarzystwie bylabym na wdechu ;DDDDD :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale nie mogłabym oczu oderwać ;D

i tak to właśnie u mnie było... :) heh, staaaaaare dzieje :)
11 lata 11 miesiąc temu #526420 przez ferritka
eh, mnie to już dane nie bedzie dotknąc nawet takiego...no ale nie można mieć wszystkiego ;DD ale studentkaaa mimo pustej dlowy boskiego sfotoszopowanego ciała, nooo zazdroszczę Ci przygody :))

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #526428 przez studentkaae
tak, traktuję to z perspektywy czasu tylko jako przygodę, miłą nie powiem :)

ale wiesz co najgorsze było to, że gdzie byś z takim facetem nie wyszła to wszędzie ten damski wzrok - na niego patrzą z uwielbieniem, a mnie chciały zabić wzrokiem. niby naturalne - chciałyby się pozbyć ewentualnej konkurencji. ale na dłuższą metę to jest nie do zniesienia, naprawdę, męczące zwłaszcza dla kobiety takiego boskiego faceta.

no chyba, że ona jest równie boska i na nią tak patrzą mężczyźni - to pewnie byłoby co innego :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #526431 przez ferritka
igdy nie miałam faceta, za którym oglądałyby się jakoś specjalnie dziewczyny.. jak to mówie " moi panowie są piekni inaczej " tak patrzę teraz na A i aa co mi tam.. jakby troszke schudł to szło by z niego Ryana zrobić .mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;DDDDDD

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526434 przez studentkaae
hahah - pewnie Ferritka - i tego się trzymajmy - nasi faceci są najlepsi = prawdziwe z nich Ryany :) :laugh: :laugh: :laugh: a te bożyszcza, a niech sobie są, gdyby ich nie było to byśmy pewnie takiego Greya nawet nie czytały, a tak, pomarzyć można czasem, a co :silly:

no nic, idę sobie jakiś syropek zapodać - w końcu sobota :woohoo:
11 lata 11 miesiąc temu #526492 przez ViFi
MoNiaaa napisał:

no niestety nie mam takiej wiedzy jak wy jesli chodzi o tematy ciazy i pokrewne wiec opieram sie na tym co lekarz mi powiedzial.
ale po to tez tu jestem zeby sie dowiedziec troche od madrzejszych kolezanek
szkoda tylko ze nie jest to w troche milszy sposob ale i tak dzieki

Ja 1 ciaże straciłam i dostałam serie badań.....zapytaj dziewczyn....

A jakie robiłaś????

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #526498 przez ViFi
Gosia 2712 napisał:

Wiatam :) dziewczyny mam takie pytanie orientujecie sie w sprawie odszkodowan?? My z mezem placimy indywidualne pzu i chodzi mi o to ile mam czasu na zlozenie dokumentow za odszkodowanie w tym wypadku za urodzenie martwego dziecka... ?? Jest jakies ograniczenie czasowe czy nie??

musisz sprawdzić w regulanienie może to być 2-3 lata....nawet za pobyt w szpitalu jak masz dodatki.... nie wiem czy to siłami natury było czy cesarka jak cesarka ratujaca życie to też Ci sie należy ale to ważne jakie masz ubezpieczenie.....

ViFi

11 lata 11 miesiąc temu #526500 przez ViFi
Lacrijka napisał:

mesy napisał:

Gosiakowa wezmę :lol: :lol: ej forum mnie dzis ogranicza i nie dodaje moich postów :angry:

Piwa nie moge, ale moge te ogórki :laugh: :laugh: :laugh:

Ja mam ogórki w piwnicy swojskiej roboty i kiszone i korniszony....

ViFi

11 lata 11 miesiąc temu #526508 przez emka
Witaj vifuniu! Co u ciebie? :kiss: ty to zawsze z dobrą radą :) buziaki

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 11 miesiąc temu #526517 przez ViFi
anoda89 napisał:

Wiedzę trze mieć żeby nas w bambo nie robili ;)
Dziewczyny jak wy jesteście takie mądre ;) to weźcie mi wytłumaczcie ja powstają krwiaki w macicy? Czytałam na ten temat ale jakoś mało zrozumiale było napisane :silly:

....Krwiaki.... A co dokładnie stwierdzono....? Masz zakrzepice....?

ViFi

11 lata 11 miesiąc temu #526525 przez ViFi
MoNiaaa napisał:

jeszcze raz chcialam zaznaczyc ze do nikogo nie mam pretensji ani zalu ani nie adze ze ktos na mnie krzyczal :)

dzieki dziewczyny za pomoc przy tych badaniach w piatem mam wizyte i napewno poprosze o skierowanie jak nie da zrobie prywatnie napewno progesteron i tarczyce pozniej pomyslke o reszcie
te podstawowe badania mialam 2 miesiace temu robione lacznie z glukoza

a to ze bylam w ciazy nie znaczy wcale ze bardziej wiem o tych badaniach...chodzilam juz do kilku gonow rowniez prywatnie(zastepca ordynatora w szpitalu) i nigdy nie uslyszalam na co sa jakies badania moja ciaza przebiegala prawidlowo wiec tez nie dopytywalam o niektore rzeczy wiekszosc dowiedzialam sie od was albo gdzies z neta
nigdy nie zaglebialam sie w takie tematy i wydaje mi sie ze wiekszosc kobiet tak ma dopoki nie maja problemu z zajsciem w ciaze

ciesze sie ze teraz wiem czego mam sie domagac i jakie badania mopga mi pomoc!!!
a splawic mnie bylo latwo bo nie wiedzialam o co zachaczyc
teraz mam wieksza nadzieje ze jak posprawdzam to bedzie lepiej :)

dzieki dziewczyny nawet jak za mna nie przepadacie to cos juz przynajmniej wiem :)

iwonka moze rzeczywiscie przez badanie te plamkiodpocznij i obserwuj

ja pierogi lubie lepic moge sie zalapac jesli zrobisz dobre ciasto :)

Z której czesci Polski jesteś....???

ViFi

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby