- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Dziewczyny ja tez sie sniegiem moge podzielic od rana sypie jak nie wiem co :/ jejku ja chce juz lato !
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
mam tylko jakieś czekoladki i batoniki mojego M. a ja tego niet wiec sobie słodkiego wina polałam
Dobrze, ze moja rodzinna to znajoma wiec nie będzie problemów ze skierowaniami na badania, bo prywatnie wszystko wytrzaskać to masakra.
Dziewczyny mamy duży dom i tona węgla starcza nam na 3 w porywach do 4 tygodni, niech ta zima się kończy...
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
jesteś w ciazy???cześć babeńki
Vifi ja tez się nie znam ale trzymam kciuki za powodzenie leczenia.
Mirella śniłaś mi się dziś popołudniu
przyjechałaś do mnie z Duśka, mój M. się zajmował dziećmi a my się żeśmy upiły na amen winem. Swoja droga daleko nie ma, więc zapraszam chyba 120 km
no i Wiktor przy Dusi zaczął pięknie mówić ( bo on niemy póki co) także zapraszam podwójnie, albo potrójnie.
A tak poza tym to szukałam w necie info o białku w moczu i bardzo sprzeczne info a wizyta najwcześniej we wtorek a wyszło mi 30 jednostek
Gosiak namówiłaś mnie wczoraj na ruskie pierogi i dziś narobiłam jak dla wojska ledwo się ruszam.
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Vifi nie, nie jestem ale czas najwyższy się podleczyć bo w planach ciąża jest.
masz stan zapalny....
a jak cisnienie puchna Ci nogi? brałas ostatnio antybiotyk?
ViFi
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Strasznie drogo Ci ta zima wychodzi, nie da rady jakiś inny piec? na koks czy coś, czy na miał? Ja mam ambitny plan w dwóch tonach się zmieścić, ale nie wiem czy się uda, jakiś dziwny węgiel w tym roku A weź mi przypomnij gdzie Ty mieszkasz, dobrze mi się Iława kojarzy?
A upijać się nie mogę, nie powinnam w ogóle pić, no ale czasem lampkę wina to sobie pozwolę, przynajmniej póki mam te nadżerki, potem to się zobaczy
U mnie chyba nie pada w tej chwili, jak nic do Dave poszło
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
a nie bili Cię przy oddawaniu moczu? masz Urosept?Nie , opuchlizny nie zauważyłam. Wiem, że jest stan zapalny bo OB chyba 42 o ile dobrze pamiętam przy normie 12...
ViFi
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
a nie bili Cię przy oddawaniu moczu? masz Urosept? pokrzywe?Nie , opuchlizny nie zauważyłam. Wiem, że jest stan zapalny bo OB chyba 42 o ile dobrze pamiętam przy normie 12...
ViFi
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mnie jak i tak bolą wnętrzności to się napije, przynajmniej wiem od czego mnie później boli
Mirella to wiosna pakuj dziecko i heja w moja stronę akurat się podleczysz to się urzniemy pociąg masz bezpośrednio z Wawy
Vifi nic mnie nie boli przy oddawaniu moczu.
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
gin powiedzial ze urodzilam 1 dziecko i nie mialam problemu z zajsciem w ciaze wiec to pewnie wada genetyczna i taks ie czesto zdarza a ja sie dalam tak splawic bo nie wiedzialm o jakie konkretnie badania pytac.
rzeczywiscie u mnie tak jest ze zachodze w ciaze za 1 podejsciem tylko nie moge jej utrzymac wiec mze rzeczywiscie cos z tymprogesteronem jest nie tak. kupie sobie testy owulacyjne zeby stwierszic kiedy mam owu i zrobie te badania napewno!!!!
a jestem z malopolski
Julka wlasnie dzis byla na sankach i wieczorem nagle dostala takie goraczki,,,bidulka plakala i widac bylo ze sie meczy bo jak szalala jak huragan w jednej chwili spokojne dziecko...dalam jej nurofen na zbicie goraczki i juz widze ze spadapo malu i zasnela w ciagu 5 min
cviekawe jak bedzie w nocy..
uciekam milego wieczorku
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
u mnie snieg, śnieg, śnieg.... i wciąż pada... uwielbiam te klimaty i niech mnie wszyscy zlinczują
WiFulka to jakiś krok w przód
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Ilonka, bo miał sam w sobie to się nie spali, fakt, ale spróbuj wymieszać jedno z drugim, miał bardzo spowalnia palenie. Ja mam kuchnię węglową i kiedyś dawno temu jak pracowałam po 12 godzin, czyli na 14 wychodziłam, to rozpalałam rano, jak się rozpaliło to dokładałam węgla i zasypywałam miałem, i jak wracałam wieczorem to jeszcze był żar, co bez miału nie miałoby się prawa zdarzyć. Tylko przemyśl czy potrzebujesz płomień bo miał raczej nie daje płomienia.