BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #526643 przez sylka
Mala wez zgaga blee sama czesto ja miewam po ciazy. Czasem nawet cay dzien mi sie utrzymuje. A paczkow zazdraszczam :D
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #526646 przez Gosia 2712
Sylwus u nas w galerii w matrasie jest teraz przecena i wszystkie ksiazki -25% takze ja kupilam druga i trzecia czesc kazda po 30 zl :) jakby nie bylo 20zl w kieszeni bo jedna kosztuje 39.99 :P

Dziewczyny ja tez sie sniegiem moge podzielic :P od rana sypie jak nie wiem co :/ jejku ja chce juz lato ! :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #526648 przez ilona
Oj ja tez zazdraszczam pączusiów :laugh:
mam tylko jakieś czekoladki i batoniki mojego M. a ja tego niet wiec sobie słodkiego wina polałam :laugh:
Dobrze, ze moja rodzinna to znajoma wiec nie będzie problemów ze skierowaniami na badania, bo prywatnie wszystko wytrzaskać to masakra.
Dziewczyny mamy duży dom i tona węgla starcza nam na 3 w porywach do 4 tygodni, niech ta zima się kończy...
11 lata 11 miesiąc temu #526650 przez ViFi
ilona napisał:

cześć babeńki :)

Vifi ja tez się nie znam ale trzymam kciuki za powodzenie leczenia.

Mirella śniłaś mi się dziś popołudniu :laugh:
przyjechałaś do mnie z Duśka, mój M. się zajmował dziećmi a my się żeśmy upiły na amen winem. :laugh: Swoja droga daleko nie ma, więc zapraszam :) chyba 120 km :)
no i Wiktor przy Dusi zaczął pięknie mówić ( bo on niemy póki co) także zapraszam podwójnie, albo potrójnie.

A tak poza tym to szukałam w necie info o białku w moczu i bardzo sprzeczne info a wizyta najwcześniej we wtorek a wyszło mi 30 jednostek :dry:

Gosiak namówiłaś mnie wczoraj na ruskie pierogi i dziś narobiłam jak dla wojska :laugh: ledwo się ruszam.

jesteś w ciazy???

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #526651 przez ilona
Vifi nie, nie jestem ale czas najwyższy się podleczyć bo w planach ciąża jest.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526655 przez ViFi
ilona napisał:

Vifi nie, nie jestem ale czas najwyższy się podleczyć bo w planach ciąża jest.

masz stan zapalny....
a jak cisnienie puchna Ci nogi? brałas ostatnio antybiotyk?

ViFi

11 lata 11 miesiąc temu #526656 przez ilona
Nie , opuchlizny nie zauważyłam. Wiem, że jest stan zapalny bo OB chyba 42 o ile dobrze pamiętam przy normie 12...
11 lata 11 miesiąc temu #526657 przez Mirella
Ilona, póki zima to ja siedzę w domu i grzeję, żadnych podróży nie uskuteczniam ;)
Strasznie drogo Ci ta zima wychodzi, nie da rady jakiś inny piec? na koks czy coś, czy na miał? Ja mam ambitny plan w dwóch tonach się zmieścić, ale nie wiem czy się uda, jakiś dziwny węgiel w tym roku ;) A weź mi przypomnij gdzie Ty mieszkasz, dobrze mi się Iława kojarzy?

A upijać się nie mogę, nie powinnam w ogóle pić, no ale czasem lampkę wina to sobie pozwolę, przynajmniej póki mam te nadżerki, potem to się zobaczy :lol:

U mnie chyba nie pada w tej chwili, jak nic do Dave poszło :lol:
11 lata 11 miesiąc temu #526661 przez ViFi
ilona napisał:

Nie , opuchlizny nie zauważyłam. Wiem, że jest stan zapalny bo OB chyba 42 o ile dobrze pamiętam przy normie 12...

a nie bili Cię przy oddawaniu moczu? masz Urosept?

ViFi

11 lata 11 miesiąc temu #526663 przez ViFi
ilona napisał:

a nie bili Cię przy oddawaniu moczu? masz Urosept? pokrzywe?

ViFi

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526664 przez ilona
No właśnie miał się nie chce palić, drewno się szybko spala, zostaje węgiel :laugh:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Mnie jak i tak bolą wnętrzności to się napije, przynajmniej wiem od czego mnie później boli B)
Mirella to wiosna pakuj dziecko i heja w moja stronę :laugh: akurat się podleczysz to się urzniemy :laugh: pociąg masz bezpośrednio z Wawy :laugh:

Vifi nic mnie nie boli przy oddawaniu moczu.
11 lata 11 miesiąc temu #526665 przez julka2404
A ja właśnie za wanny wyszłam. Leżałam 1,5 godz. bo nie miałam siły wyjść ;)
Też oddam śnieg , kto chce kto chce?
Dawać tego bociana od Moni niech wiosnę przegoni bo całkiem zwariuje :evil:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
11 lata 11 miesiąc temu #526666 przez MoNiaaa
ViFi o to wlasnie chodzi ze ja niezostalam skierowana na zadne badania ;/ w piatek ide do gina i poprosze chociaz na progesteron ciekawe co powie..jak nie da ide prywatnie zrobic.
gin powiedzial ze urodzilam 1 dziecko i nie mialam problemu z zajsciem w ciaze wiec to pewnie wada genetyczna i taks ie czesto zdarza a ja sie dalam tak splawic bo nie wiedzialm o jakie konkretnie badania pytac.
rzeczywiscie u mnie tak jest ze zachodze w ciaze za 1 podejsciem tylko nie moge jej utrzymac wiec mze rzeczywiscie cos z tymprogesteronem jest nie tak. kupie sobie testy owulacyjne zeby stwierszic kiedy mam owu i zrobie te badania napewno!!!!
a jestem z malopolski

Julka wlasnie dzis byla na sankach i wieczorem nagle dostala takie goraczki,,,bidulka plakala i widac bylo ze sie meczy bo jak szalala jak huragan w jednej chwili spokojne dziecko...dalam jej nurofen na zbicie goraczki i juz widze ze spadapo malu i zasnela w ciagu 5 min
cviekawe jak bedzie w nocy.. :(

uciekam milego wieczorku :)

http

]
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526668 przez @nulka
Monia spokojnej nocy....
u mnie snieg, śnieg, śnieg.... i wciąż pada... uwielbiam te klimaty i niech mnie wszyscy zlinczują B)

WiFulka to jakiś krok w przód :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #526670 przez Mirella
Ilonka, ale ja mam nadżerki na żoładku, to alkohol bardzo niewskazany oj baardzo. A robiłaś posiew z moczu? Ja miałam takie beznadziejne wyniki jak miałam E.Coli, ale furagin mi wytłukł i mi teraz lepiej i nery nie szarpią, a szału dostawałam chwilami.

Ilonka, bo miał sam w sobie to się nie spali, fakt, ale spróbuj wymieszać jedno z drugim, miał bardzo spowalnia palenie. Ja mam kuchnię węglową i kiedyś dawno temu jak pracowałam po 12 godzin, czyli na 14 wychodziłam, to rozpalałam rano, jak się rozpaliło to dokładałam węgla i zasypywałam miałem, i jak wracałam wieczorem to jeszcze był żar, co bez miału nie miałoby się prawa zdarzyć. Tylko przemyśl czy potrzebujesz płomień bo miał raczej nie daje płomienia.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia