BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #526538 przez sylwus136
no wiec moja mama nie ma i muszę kupić :D a wy gdzie kupujecie ? Oglądałam w empiku i cena ksiażki to około 35 zł :D z cieawości spytam czy można gdzieś dostać taniej :D??
Ja zawsze wszystko w empiku kupuje wiec się nie znam i wolę zapytać bo a nóż podsuniecie coś ciekawego :D

co do tych pięknych mężczyzn to też byłam z takim ( na szczęście byłam i juz nie jestem) Nie dość że miał puściutko w głowie to szczerze do dziś twierdzę ze oprócz mnie były jeszcze inne w tym samym czasie :D Jedyne o co mogę być mu wdzięczna że się przyznał że nie chce mnie skrzywdzić i woli żebyśmy się rozeszli. I sama na to przystałam.

Teraz mam wspaniałego mężą :D i z wyglądu i charakteru. Nie zamieniłabym go na innego. Po prostu to ten jedyny :)
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #526540 przez ViFi
emka napisał:

Witaj vifuniu! Co u ciebie? :kiss: ty to zawsze z dobrą radą :) buziaki

Cześć co U MNie SESJA sie zaczyna....
4 lutego ma kolonoskopie... zobaczymy co znajdą....
jestem kosmitą.... w ostatnim cyklu krwawiłam-plamiła 24......
przyszedł 29dc i chyba @ sie zaczeła ale jest dziwna brzuch pobolewa.... jest plamienie ale nic obfitego..... kupiłam witaminy z zelazem.....

jezeli wszystko pojdzie ok to wprowadzą mnie w klimakterium....od 3-6 mcy 1 zastrzyk 300zł
szokkkkkk

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #526542 przez ViFi
sylwus136 napisał:

no wiec moja mama nie ma i muszę kupić :D a wy gdzie kupujecie ? Oglądałam w empiku i cena ksiażki to około 35 zł :D z cieawości spytam czy można gdzieś dostać taniej :D??
Ja zawsze wszystko w empiku kupuje wiec się nie znam i wolę zapytać bo a nóż podsuniecie coś ciekawego :D

co do tych pięknych mężczyzn to też byłam z takim ( na szczęście byłam i juz nie jestem) Nie dość że miał puściutko w głowie to szczerze do dziś twierdzę ze oprócz mnie były jeszcze inne w tym samym czasie :D Jedyne o co mogę być mu wdzięczna że się przyznał że nie chce mnie skrzywdzić i woli żebyśmy się rozeszli. I sama na to przystałam.

Teraz mam wspaniałego mężą :D i z wyglądu i charakteru. Nie zamieniłabym go na innego. Po prostu to ten jedyny :)

www.matras.pl/szukaj/?autor=E.%20L.%20James

ViFi

11 lata 11 miesiąc temu #526553 przez ViFi
moje badania po strcie ciazy

=antygen tocznia (lupus antykoagulant) we krwi
=przeciwciała antykardiolipinowe we krwi IgG. IgM
=przeciwciała glikoproteinie we krwi IgG. IgM
=przeciwciała przeciw jądrowe
=ANA 1
=ANA 2
=przeciwciała przeciw łożyskowe (APA)
=homocysteina w surowicy
=krzywa cukrowa 75 g z oznaczeniem
glukozy:
0min, 60min, 120min
insuliny:
0min, 60min,120min
=anty TG
=anty TPO
=TSH
=mutacja czynnika V Leiden
=przeciwciała przeciw fosfatyloinozytolowi we krwi IgG. IgM
=przeciwciała przeciw fosfatydyloserynie we krwi IgG. IgM
=przeciwciała przeciw protrombinie we krwi IgG. IgM

=przeciwciała Allo-MLR + test cytotoksyczny to badaniw ykonuja tylko 3-4 laboratoria w polsce Warszawa łódź, kraków, poznań

i posiewy wszystkie różyczki...tokso ....

ViFi

11 lata 11 miesiąc temu #526556 przez sylwus136
vifi dzięki ;)
11 lata 11 miesiąc temu #526570 przez Dave
Oj Kochane, ja tylko tak wpadam i nie wbijam się Wam w dyskusję. Bo nie jestem na bieżąco :(

Ale.... jutro mają do mnie przyjechać teście i może byście jakąś śnieżycę i zlodowacenie podesłały, to se podarują podróż :unsure: :unsure: :lol: :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 11 miesiąc temu #526577 przez Mirella
Vifi, jak to w klimakterium??????? Po co???????????/

Dave, to u Was nie pada? U nas od rana sypie, na drogach oczywiście masakra, ja bym gościom odradzała podróż w taką pogodę :lol:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526581 przez ViFi
Mirella napisał:

Vifi, jak to w klimakterium??????? Po co???????????/

Dave, to u Was nie pada? U nas od rana sypie, na drogach oczywiście masakra, ja bym gościom odradzała podróż w taką pogodę :lol:

no zeby wyczyscić macice z krwi..... endometrioza straszne spustoszenie u mnie zrobiła....

także pół rokiu starań to nic.... mnie 30 marca minie 3 lata....

ViFi

11 lata 11 miesiąc temu #526600 przez Dave
Mirella - u nas nic. Ale coś teściowa mówiła, że u nich pada śnieg więc jest nadzieja na spokojną niedzielę :laugh:

Rozumiem, że podesłałaś troszkę śniegu do nas. Coby Majosa na sanki wyrwać :silly: A teściów odpędzić :P

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 11 miesiąc temu #526617 przez Mirella
No ja mam dużo śniegu, mogę się dzielić jak trzeba :lol:

Vifi, nie będę udawała, że się na tym znam, ale kciuki nieustannie trzymam mocno :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #526623 przez sylka
Dave u mnie jak u Mirelli sniegu dostatek - chcesz to podeślę
11 lata 11 miesiąc temu #526631 przez ilona
cześć babeńki :)

Vifi ja tez się nie znam ale trzymam kciuki za powodzenie leczenia.

Mirella śniłaś mi się dziś popołudniu :laugh:
przyjechałaś do mnie z Duśka, mój M. się zajmował dziećmi a my się żeśmy upiły na amen winem. :laugh: Swoja droga daleko nie ma, więc zapraszam :) chyba 120 km :)
no i Wiktor przy Dusi zaczął pięknie mówić ( bo on niemy póki co) także zapraszam podwójnie, albo potrójnie.

A tak poza tym to szukałam w necie info o białku w moczu i bardzo sprzeczne info a wizyta najwcześniej we wtorek a wyszło mi 30 jednostek :dry:

Gosiak namówiłaś mnie wczoraj na ruskie pierogi i dziś narobiłam jak dla wojska :laugh: ledwo się ruszam.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526633 przez Mała
ilona białko w moczu to coś z nerkami

Ja dzisiaj pierwszy raz w życiu robiłam pączki, wyszły mniamniuśne :lol: , szkoda tylko, że mnie zgaga zamęczy :huh:
11 lata 11 miesiąc temu #526638 przez ilona
Mała nie załamuj mnie plisss... :( :( :(
Nie dość że z jelitami, stawami (kolana do wymiany) to chyba jeszcze tarczyca. Jak poczytałam wczoraj Wasze posty o niej to chyba się trzeba przebadać, bo wszystkie objawy pasują jak w mordę strzelił...
Masakra :dry:
11 lata 11 miesiąc temu #526641 przez Mała
ilona :kiss: Idź do lekarza, wszystko ci wyjaśni. Może nie jest tak źle

Moje kolana też szwankują, ale to zapewne od dźwigania mojego kochanego ciężaru, Kamila
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia