BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526674 przez @nulka
Mirella napisał:

Ilonka, ale ja mam nadżerki na żoładku, to alkohol bardzo niewskazany oj baardzo. A robiłaś posiew z moczu? Ja miałam takie beznadziejne wyniki jak miałam E.Coli, ale furagin mi wytłukł i mi teraz lepiej i nery nie szarpią, a szału dostawałam chwilami.

Ilonka, bo miał sam w sobie to się nie spali, fakt, ale spróbuj wymieszać jedno z drugim, miał bardzo spowalnia palenie. Ja mam kuchnię węglową i kiedyś dawno temu jak pracowałam po 12 godzin, czyli na 14 wychodziłam, to rozpalałam rano, jak się rozpaliło to dokładałam węgla i zasypywałam miałem, i jak wracałam wieczorem to jeszcze był żar, co bez miału nie miałoby się prawa zdarzyć. Tylko przemyśl czy potrzebujesz płomień bo miał raczej nie daje płomienia.

Malibu to nawet na ropiejące rany wskazane... ;) wsio co z mlekiem wrzodt poleczy. Sie weź przestaw na to co nie boli i mozesz prawie normalnie funkcjonować :laugh:

My gazem dajemy po kAloryferach ale tez dzisiaj fachurę wołaliśmhy bo coś się piec zbuntował i w grudniu nas obżarł na 1200 PLN a w zeszłym roku na duuuuużo mniej i się wystrachaliśmy że coś nie teges... Fachura pogmerał i zobaczymy co z tego wyniknie we styczniu... :angry:
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #526676 przez Mirella
Ale jak funkcjonuję normalnie, tylko jem inaczej, mniej a częściej, nawet kawę pije bo jeszcze nie jestem w stanie odstawić ;) No i piwo zastąpiłam winem, jednak mi to piwo szkodziło, źle się czułam po nim
11 lata 11 miesiąc temu #526680 przez @nulka
Mirella napisał:

Ale jak funkcjonuję normalnie, tylko jem inaczej, mniej a częściej, nawet kawę pije bo jeszcze nie jestem w stanie odstawić ;) No i piwo zastąpiłam winem, jednak mi to piwo szkodziło, źle się czułam po nim

no nie wiemmmm... wino bardziej żrące jest...
11 lata 11 miesiąc temu #526687 przez ilona
Mirella u nas mial tak kopci ze w domie czarno i oddychać nie ma czym.
No i jakos ciepla nie daje. Komin oczyszczony i nic :(
@nulka tez lubie snieg. Dzis nie wiem kto mial wieksza frajde na dworze ja czy Wiktor :D
11 lata 11 miesiąc temu #526690 przez ViFi
MoNiaaa napisał:

ViFi o to wlasnie chodzi ze ja niezostalam skierowana na zadne badania ;/ w piatek ide do gina i poprosze chociaz na progesteron ciekawe co powie..jak nie da ide prywatnie zrobic.
gin powiedzial ze urodzilam 1 dziecko i nie mialam problemu z zajsciem w ciaze wiec to pewnie wada genetyczna i taks ie czesto zdarza a ja sie dalam tak splawic bo nie wiedzialm o jakie konkretnie badania pytac.
rzeczywiscie u mnie tak jest ze zachodze w ciaze za 1 podejsciem tylko nie moge jej utrzymac wiec mze rzeczywiscie cos z tymprogesteronem jest nie tak. kupie sobie testy owulacyjne zeby stwierszic kiedy mam owu i zrobie te badania napewno!!!!
a jestem z malopolski

Julka wlasnie dzis byla na sankach i wieczorem nagle dostala takie goraczki,,,bidulka plakala i widac bylo ze sie meczy bo jak szalala jak huragan w jednej chwili spokojne dziecko...dalam jej nurofen na zbicie goraczki i juz widze ze spadapo malu i zasnela w ciagu 5 min
cviekawe jak bedzie w nocy.. :(

uciekam milego wieczorku :)

a daleka masz do krakowa ????

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #526695 przez @nulka
ilona napisał:

Mirella u nas mial tak kopci ze w domie czarno i oddychać nie ma czym.
No i jakos ciepla nie daje. Komin oczyszczony i nic :(
@nulka tez lubie snieg. Dzis nie wiem kto mial wieksza frajde na dworze ja czy Wiktor :D

ja mam odruch żeby się iść wyczochrać w nim B) ino że nia mam żadnego Wiktora żeby na niego zwalić ślady przestępstwa .... :S
11 lata 11 miesiąc temu #526697 przez Insomnia
ilona napisał:

Gosiak namówiłaś mnie wczoraj na ruskie pierogi i dziś narobiłam jak dla wojska :laugh: ledwo się ruszam.

No nie :( :( :( :( A M. chciał wieczorem do Was jechać, a ja nie bo jeszcze Wiktorka zarażę :( :( Poślij ze 2 pierogi :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

11 lata 11 miesiąc temu #526699 przez @nulka
Inso Ty idź na porodówkę, ale już!!!! :angry: :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #526701 przez ilona
Isno załuj :laugh: :laugh: :laugh:
do tego boczusiowe skwareczki :laugh:

@nulka :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #526702 przez Insomnia
@nulka w poniedziałek jadę do doktorów, niech mi córę wyciągają, bo uparte to takie nie wiadomo po kim :woohoo:

11 lata 11 miesiąc temu #526703 przez Mirella
Ilonka ja moge mówić tylko o tym co wiem na podstawie kuchni, i na przykład wiem, że usunięcie jednej małej cegiełki, szerokości 1 cm, spowodowało że jest o wiele lepszy cug. No ale ja to wiem po latach doświadczeń, kiedyś mi zdun zrobił źle i parę lat się męczyłam ;)

@nulka, ale wina nie wtrąbiam pół litra albo i więcej na raz, więc generalnie lepiej na tym wychodzę.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526704 przez @nulka
taaaaaaaaaa nie wiadomo po kim..
to w poniedziałek kciuków nie puszczam :)
11 lata 11 miesiąc temu #526706 przez ilona
@nulka napisał:

taaaaaaaaaa nie wiadomo po kim..

z klawiszy mnie to zdjęłaś normalnie
11 lata 11 miesiąc temu #526708 przez Insomnia
No wiadomo że po tacie :lol: :lol:

A w poniedziałek nie ma co trzymać, bo pewnie mnie położą na oddział i będą się zastanawiać co dalej :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #526710 przez @nulka
ja jak patrze na swojego Piesiula to se czasami myślę że to wypisz wymaluj MIX mój i eMa i wściekać się na to to zwyczajnie nie mądre jest... B)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia