- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #527028 przez Mirella
Mnie też się ten kalendarz nie sprawdził
Monia, jak Duśka niedawno była chora to też padła w dzień co już się nie zdarza, ale to dobrze, sen to zdrowie buziaki dla niej
Anoda, no ja tu czegoś nie kumam, ale ja teściowej nie mam to może dlatego
Monia, jak Duśka niedawno była chora to też padła w dzień co już się nie zdarza, ale to dobrze, sen to zdrowie buziaki dla niej
Anoda, no ja tu czegoś nie kumam, ale ja teściowej nie mam to może dlatego
Temat został zablokowany.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #527030 przez pani_p
cześć
U mnie tez zima na całego i podoba mi się to do momentu aż nie muszę wychodzić na zewnątrz
Mój mąż tez czasami sobie pofolguje w towarzystwie, ale to rzadko się zdarza
Dzisiaj też mam lenia... Powinnam się uczyć do egzaminu, ale nie umiem sie za to wziąć... I od trzech dni boli mnie brzuch jak na @ co mnie bardzo rozprasza.
Monia zdrówka Julci życzę :-*
Ah zapomniałam się przywitać z nową koleżanką! cześć Aniu !
U mnie tez zima na całego i podoba mi się to do momentu aż nie muszę wychodzić na zewnątrz
Mój mąż tez czasami sobie pofolguje w towarzystwie, ale to rzadko się zdarza
Dzisiaj też mam lenia... Powinnam się uczyć do egzaminu, ale nie umiem sie za to wziąć... I od trzech dni boli mnie brzuch jak na @ co mnie bardzo rozprasza.
Monia zdrówka Julci życzę :-*
Ah zapomniałam się przywitać z nową koleżanką! cześć Aniu !
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez pani_p.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Ania87
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #527038 przez Ania87
Kurcze, tyle się napisałam i się nie dodało
Eh...
Ja swojej teściowej jak się mnie pyta czemu pozwoliłam mężowi pić to odpowiadam jej ,że nie jestem jego mama-niańka i sam za siebie odpowiada
Później już nic nie mówi.
Mąż właśnie pojechał na tydzień do klienta, i zostawił mnie tu sama, samiutka ze swoja niecierpliwością
jak to perzeżyc?
Eh...
Ja swojej teściowej jak się mnie pyta czemu pozwoliłam mężowi pić to odpowiadam jej ,że nie jestem jego mama-niańka i sam za siebie odpowiada
Później już nic nie mówi.
Mąż właśnie pojechał na tydzień do klienta, i zostawił mnie tu sama, samiutka ze swoja niecierpliwością
jak to perzeżyc?
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #527040 przez sylwus136
Witam was dziewczyny
Witam na forum nową koleżankę Anię
My z małym jesteśmy po spacerku. Obdarowani dziś byliśmy serduszkami z wielkiej orkiestry
Co do mężczyzn i alkoholu to mój nie pije w ogole. Jedynie jak jest wesle to wypije dla zasady z 3 kieliszki i stop. No i w sylwestra też sobie wypił 1 drinka i szampana i nic wiecej. Ze mną czasem piwko do filmu.
Monia dużo zdrówka dla Julki.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Witam na forum nową koleżankę Anię
My z małym jesteśmy po spacerku. Obdarowani dziś byliśmy serduszkami z wielkiej orkiestry
Co do mężczyzn i alkoholu to mój nie pije w ogole. Jedynie jak jest wesle to wypije dla zasady z 3 kieliszki i stop. No i w sylwestra też sobie wypił 1 drinka i szampana i nic wiecej. Ze mną czasem piwko do filmu.
Monia dużo zdrówka dla Julki.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez sylwus136.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Ania87
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Ania87
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #527045 przez Ania87
pani_p napisał:
Ja już czekam na nowe odcinki
Nie no, pracuje wiec nie powinno byc źle, najgorzej wieczorami będzie chyba
Ania Spróbuj sobie znaleźć jakieś zajęcie :)jak nie masz co robić to wciągnij się w jakiś serial ja np nadrabiam chirurgów
Ja już czekam na nowe odcinki
Nie no, pracuje wiec nie powinno byc źle, najgorzej wieczorami będzie chyba
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 11 miesiąc temu #527046 przez MoNiaaa
esh z tymi facetami jak dzieci jak sie do czegos dorwa to przestac nie moga:P
mam pytanko do stdentki:
ty kupowalas testyu owulacyjne w rossmanie.ile kosztuja i ile jest sztuk w srodku bo nie wiem czy bardziej z neta sie nei oplaca zakupic wieksza ilosc??
mam pytanko do stdentki:
ty kupowalas testyu owulacyjne w rossmanie.ile kosztuja i ile jest sztuk w srodku bo nie wiem czy bardziej z neta sie nei oplaca zakupic wieksza ilosc??
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- Ania87
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Ania87
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #527051 przez Ania87
ferritka napisał:
AAaaa...to o mnie chodzi
No tak...zorientowałam się po czasie
H ehe he, właśnie jutro studniówka a on se pjechał...ach te chłopy
Aniu Aniu a co ja widzę, u ciebie jutro studnióweczka ;>>> czyli cooo Studentkaaa szykuj syrop, robimy wieczorne party na forum )))
AAaaa...to o mnie chodzi
No tak...zorientowałam się po czasie
H ehe he, właśnie jutro studniówka a on se pjechał...ach te chłopy
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu #527052 przez ferritka
Dziewczyny, naszą ekspertką od testów owylacyjnych jest Gosia ;> tylko od niej nie bierzcie bo ona handluje popsutymi, ona ma ciągle owulacyjnego haja i wciaż na dwóch kreskach- się mozna zajechać ;DDDDD
Moniś a co Ciebie tak na te testy zebrało? zaczynasz testowac ??
Moniś a co Ciebie tak na te testy zebrało? zaczynasz testowac ??
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #527054 przez MoNiaaa
ja potrzebuje wykryc owulke zeby poziom progersteronu sobie moc zbadac wydaje mi sie ze mam regularnie bo 3 razy zaszlam w ciaze za pierszym podejsciem...w sumie to w tych testach zielona jestem i po przygodach gosi szydlowkiej jestem przerazona z enie bede mogla ich zinterpretowac dobrze ale sprobuje.od ktorego dnia cyklu wogole powinno sie je robic??ja na allegro widzialam za 15 zl 30 szt + przesylka chyba sie oplaca???ale i tak dopiero w nastepnym cyklu bede mogla zaczac obserwacje bo po tym poronieniu nie wiem kiedy @ bedzie
jeszcze pytanie do dziewczyn z dziecmi..czm mozna smarowac dziecko na noc zeby katar nie przrszkadzal??slyszalam keidys o jakims olejku al enie pamietam co to mialo byc???
ja jutro po poludniu w pracuy jestem wiec bede do 20 dostepna tylko dla was i pisze sie na syropek!!!
jeszcze pytanie do dziewczyn z dziecmi..czm mozna smarowac dziecko na noc zeby katar nie przrszkadzal??slyszalam keidys o jakims olejku al enie pamietam co to mialo byc???
ja jutro po poludniu w pracuy jestem wiec bede do 20 dostepna tylko dla was i pisze sie na syropek!!!
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #527056 przez MoNiaaa
ja potrzebuje wykryc owulke zeby poziom progersteronu sobie moc zbadac wydaje mi sie ze mam regularnie bo 3 razy zaszlam w ciaze za pierszym podejsciem...w sumie to w tych testach zielona jestem i po przygodach gosi szydlowkiej jestem przerazona z enie bede mogla ich zinterpretowac dobrze ale sprobuje.od ktorego dnia cyklu wogole powinno sie je robic??ja na allegro widzialam za 15 zl 30 szt + przesylka chyba sie oplaca???ale i tak dopiero w nastepnym cyklu bede mogla zaczac obserwacje bo po tym poronieniu nie wiem kiedy @ bedzie
sylwus Kacperek ma zabojczy usmiech i te oczka!!! moze ich sparujemy z Julka??:D:D
sylwus Kacperek ma zabojczy usmiech i te oczka!!! moze ich sparujemy z Julka??:D:D