BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #527028 przez Mirella
Mnie też się ten kalendarz nie sprawdził :P

Monia, jak Duśka niedawno była chora to też padła w dzień co już się nie zdarza, ale to dobrze, sen to zdrowie :) buziaki dla niej :kiss:

Anoda, no ja tu czegoś nie kumam, ale ja teściowej nie mam to może dlatego ;)
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #527030 przez pani_p
cześć :-)

U mnie tez zima na całego i podoba mi się to do momentu aż nie muszę wychodzić na zewnątrz :-)

Mój mąż tez czasami sobie pofolguje w towarzystwie, ale to rzadko się zdarza :-)

Dzisiaj też mam lenia... Powinnam się uczyć do egzaminu, ale nie umiem sie za to wziąć... I od trzech dni boli mnie brzuch jak na @ co mnie bardzo rozprasza.

Monia zdrówka Julci życzę :-*

Ah zapomniałam się przywitać z nową koleżanką! :blush: cześć Aniu ! :-)
11 lata 11 miesiąc temu #527034 przez anoda89
Swojej teściowej sama czasami nie rozumiem ;)
11 lata 11 miesiąc temu #527038 przez Ania87
Kurcze, tyle się napisałam i się nie dodało :)

Eh...
Ja swojej teściowej jak się mnie pyta czemu pozwoliłam mężowi pić to odpowiadam jej ,że nie jestem jego mama-niańka i sam za siebie odpowiada :)

Później już nic nie mówi.

Mąż właśnie pojechał na tydzień do klienta, i zostawił mnie tu sama, samiutka ze swoja niecierpliwością:(
jak to perzeżyc?

Świadome decyzje dojrzewają powoli...
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #527040 przez sylwus136
Witam was dziewczyny :)

Witam na forum nową koleżankę Anię :)

My z małym jesteśmy po spacerku. Obdarowani dziś byliśmy serduszkami z wielkiej orkiestry :)

Co do mężczyzn i alkoholu to mój nie pije w ogole. Jedynie jak jest wesle to wypije dla zasady z 3 kieliszki i stop. No i w sylwestra też sobie wypił 1 drinka i szampana i nic wiecej. Ze mną czasem piwko do filmu.

Monia dużo zdrówka dla Julki.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
11 lata 11 miesiąc temu #527041 przez pani_p
Ania Spróbuj sobie znaleźć jakieś zajęcie :)jak nie masz co robić to wciągnij się w jakiś serial :D ja np nadrabiam chirurgów :D
11 lata 11 miesiąc temu #527042 przez Ania87
Dzieki za przywitanie :)
Mój K tez raczej rzadko pije, ponieważ ja w ogóle nie pije.
Ale jak sie już mu zdarzy to potrafi przesadzić :)
Wtedy mówi-kochanie zbieramy sie :)
I wszystko jasne,że sie zrobił i zaraz padnie :)

11 lata 11 miesiąc temu #527045 przez Ania87
pani_p napisał:

Ania Spróbuj sobie znaleźć jakieś zajęcie :)jak nie masz co robić to wciągnij się w jakiś serial :D ja np nadrabiam chirurgów :D

Ja już czekam na nowe odcinki :)
Nie no, pracuje wiec nie powinno byc źle, najgorzej wieczorami będzie chyba :)

11 lata 11 miesiąc temu #527046 przez MoNiaaa
esh z tymi facetami jak dzieci jak sie do czegos dorwa to przestac nie moga:P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mam pytanko do stdentki:
ty kupowalas testyu owulacyjne w rossmanie.ile kosztuja i ile jest sztuk w srodku bo nie wiem czy bardziej z neta sie nei oplaca zakupic wieksza ilosc??

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #527048 przez ferritka
Aniu Aniu a co ja widzę, u ciebie jutro studnióweczka ;>>> czyli cooo Studentkaaa szykuj syrop, robimy wieczorne party na forum :))))

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #527049 przez Ania87
To ja kupiłam 5 sztyk za 23 zł...Nie zastanawiałam sie w ogołe nad ty.Ale jak w tym cyklu nie wyjdzie, to w nastepnym przygotuje sie bardziej:)

11 lata 11 miesiąc temu #527051 przez Ania87
ferritka napisał:

Aniu Aniu a co ja widzę, u ciebie jutro studnióweczka ;>>> czyli cooo Studentkaaa szykuj syrop, robimy wieczorne party na forum :))))

AAaaa...to o mnie chodzi :)
No tak...zorientowałam się po czasie :)
H ehe he, właśnie jutro studniówka a on se pjechał...ach te chłopy :)

11 lata 11 miesiąc temu #527052 przez ferritka
Dziewczyny, naszą ekspertką od testów owylacyjnych jest Gosia ;> tylko od niej nie bierzcie bo ona handluje popsutymi, ona ma ciągle owulacyjnego haja i wciaż na dwóch kreskach- się mozna zajechać ;DDDDD
Moniś a co Ciebie tak na te testy zebrało? zaczynasz testowac ??

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #527054 przez MoNiaaa
ja potrzebuje wykryc owulke zeby poziom progersteronu sobie moc zbadac wydaje mi sie ze mam regularnie bo 3 razy zaszlam w ciaze za pierszym podejsciem...w sumie to w tych testach zielona jestem i po przygodach gosi szydlowkiej jestem przerazona z enie bede mogla ich zinterpretowac dobrze ale sprobuje.od ktorego dnia cyklu wogole powinno sie je robic??ja na allegro widzialam za 15 zl 30 szt + przesylka chyba sie oplaca???ale i tak dopiero w nastepnym cyklu bede mogla zaczac obserwacje bo po tym poronieniu nie wiem kiedy @ bedzie

jeszcze pytanie do dziewczyn z dziecmi..czm mozna smarowac dziecko na noc zeby katar nie przrszkadzal??slyszalam keidys o jakims olejku al enie pamietam co to mialo byc???

ja jutro po poludniu w pracuy jestem wiec bede do 20 dostepna tylko dla was i pisze sie na syropek!!!:)

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #527056 przez MoNiaaa
ja potrzebuje wykryc owulke zeby poziom progersteronu sobie moc zbadac wydaje mi sie ze mam regularnie bo 3 razy zaszlam w ciaze za pierszym podejsciem...w sumie to w tych testach zielona jestem i po przygodach gosi szydlowkiej jestem przerazona z enie bede mogla ich zinterpretowac dobrze ale sprobuje.od ktorego dnia cyklu wogole powinno sie je robic??ja na allegro widzialam za 15 zl 30 szt + przesylka chyba sie oplaca???ale i tak dopiero w nastepnym cyklu bede mogla zaczac obserwacje bo po tym poronieniu nie wiem kiedy @ bedzie

jeszcze pytanie do dziewczyn z dziecmi..czm mozna smarowac dziecko na noc zeby katar nie przrszkadzal??slyszalam keidys o jakims olejku al enie pamietam co to mialo byc???

ja jutro po poludniu w pracuy jestem wiec bede do 20 dostepna tylko dla was i pisze sie na syropek!!!:)

sylwus Kacperek ma zabojczy usmiech i te oczka!!! :kiss: :kiss: :kiss: moze ich sparujemy z Julka??:D:D:D

http

]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży