BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #527235 przez ilona
Ja miałam w planach kiedyś sprawdzić kiedy jest owulka właśnie dzięki mierzeniu, ale wiem, że mając dziecko w takim wieku jak ma Monia to ciężko :laugh:

Na pewno widziałyście ale co tam :silly:

Chciałabym żeby mój M. chociaż ładnie śpiewał :laugh:
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #527241 przez Ania87
ilona napisał:

Ja miałam w planach kiedyś sprawdzić kiedy jest owulka właśnie dzięki mierzeniu, ale wiem, że mając dziecko w takim wieku jak ma Monia to ciężko :laugh:

Na pewno widziałyście ale co tam :silly:

Chciałabym żeby mój M. chociaż ładnie śpiewał :laugh:

to jest mega...az mam ciary i chce ja ukraść :)

Świadome decyzje dojrzewają powoli...
11 lata 11 miesiąc temu #527244 przez gosia28
Ja też mam takie info, że dowcipnie jest najwiarygodniej i że nie należy wstawać przed pomiarem :P

ale jestem zła :angry: już wiem, że wczoraj niedaleka sąsiadka wypuściła psa z podwórka, podobno nie wiedziała czy to nasz pies czy nie i nie raczyła pipa nas nawet poinformować o tym, że pies jej uciekł :angry: :angry: :angry: no beszczelna. Zgłosiliśmy na policję, mają dzwonić gdyby mieli jakieś zgłoszenie.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #527247 przez ferritka
no nie żartuj ;// szkodapsiaka zeby się błąkał po zimnie, poza tym.. nie oszukujmy się takiego rasowca słodziaka to cięzko bedzie znaleźć ;////

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #527249 przez Agusia83
Hej dziewczynki i ja sie witam...

I witam nowa kolezanke Anie :laugh:

Emi mnie dzis wymeczyla na maxa...ale ja ja tez...i padla o 19:30..tak wiec wieczor mam dla siebie...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Tak, temp. najlepiej mierzyc dowcipnie i o stalej porze...zreszta jak Asik napisala...2 lata temu tak sprawdzalam swoje 3 cykle...

Monia, jesli chodzi o katar, to ja Emi kupilam pulmex baby i smarowalam jej plecki i stopki...bo to tez pomaga w oddychaniu, ale Julcia jest starsza i chyba aromactiv jest dobry...zarowno w masci jak i w plasterkach na pizamke...
My tego jeszcze nie moglysmy uzywac, wiec dodatkowo kropilam Emi 3 kropelkami olejku eukaliptusowego na poduszke. I mozesz tez smarowac jej pod noskiem mascia majerankowa.
11 lata 11 miesiąc temu #527266 przez gosia28
ale mega fajne :)

to teraz ja zapodam nową wersję popularnego ostatnio hitu :) tak artystycznie :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 11 miesiąc temu #527271 przez Ania87
gosia28 napisał:

Ja też mam takie info, że dowcipnie jest najwiarygodniej i że nie należy wstawać przed pomiarem :P

ale jestem zła :angry: już wiem, że wczoraj niedaleka sąsiadka wypuściła psa z podwórka, podobno nie wiedziała czy to nasz pies czy nie i nie raczyła pipa nas nawet poinformować o tym, że pies jej uciekł :angry: :angry: :angry: no beszczelna. Zgłosiliśmy na policję, mają dzwonić gdyby mieli jakieś zgłoszenie.

co za baba!!!!!nie odpusciłabym jej!
Gdyby mi Edek zaginął to mama by umarła :( jej pupilek, choc to moj pies!
Skradła mi go :laugh: tzn przejeła opieke po mojej wyprowadzce.
Mam nadzieje,że psinka si znajdzie !!

Świadome decyzje dojrzewają powoli...
11 lata 11 miesiąc temu #527273 przez ferritka
się tu nam dzisiaj muzycznie zrobiło ;))))

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #527278 przez gosia28
ferritka napisał:

no nie żartuj ;// szkodapsiaka zeby się błąkał po zimnie, poza tym.. nie oszukujmy się takiego rasowca słodziaka to cięzko bedzie znaleźć ;////

no niestety obawiam się, że masz rację- ale jeszcze jutro zrobimy ostrą akcję poszukiwawczą i do schroniska telefonik, zobaczymy, mam jeszcze ciuchutką nadzieję... mam nadzieję, że przynajmniej nie jest głodny, bo to łasuch straszny, jadłby na okrągło i ciepłolubny piesek- miejscówę to przy piecu miał, a teraz taki mróz :(

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 11 miesiąc temu #527279 przez anoda89
Dowcipnie najdokładniejsza tempka :) Ja przed staraniami mierzyłam aż miesiąc ;) No i trzeba śluz też obserwować.
11 lata 11 miesiąc temu #527286 przez gosia28
ferritka a co :lol:

anoda ja to zawsze po śluzie wiedziałam najlepiej. Zawsze miałam piękny, owulacyjny. Do tempki trzeba wytrwałości, mi brakło po 4 miesiącach :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 11 miesiąc temu #527288 przez Agusia83
Oj pieska szkoda...mam nadzieje, ze sie znajdzie.

Wiecie, ja jeszcze obserwowalam szyjke macicy..ale nie polecam, bo to tez trzeba byc bardzo systematycznym....minimum pol roku to robic by wiedziec co oznacza szyjka miekka, twarda, nisko, wysoko...a zreszta niestety latwo o infekcje....
Wiem tez, ze przed @, ale i tez przy ciazy narzady rodne sa zasinione...wiecie, wejscie do cipulinki...
11 lata 11 miesiąc temu #527290 przez ferritka
ja tez` po sluzie dochodzę, nawet se nie muszę na niego patrzeć po prostu czuje , że mi "po nogach leci " wtedy wiem ;))))

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #527291 przez anoda89
Gosia u mnie ze śluzem kiepsko, mało go jakoś :dry: Brałam jakiś czas olej z wiesiołka i po nim miałam piękny śluz i błyszczące włosy ;)
11 lata 11 miesiąc temu #527307 przez ViFi
MoNiaaa napisał:

ViFi do krakowa mam sporo prawie 100 km a czemu pytasz??pewnie jakis dobry lekarz tam jest ale prywatnie???

Julce na szczescie goraczka spadla ale w nocy sie rzucala strasznie jutro ja zapisze do lekarza niech ja zbada bo kaszle nieladnie :(
i zlobek w tym tygodniu pewnie odpuscimy

ferritka dziewczyny tu mowie ze najwiecej dzieci z cykli straconych takze masz podwojna szanse teraz na pozytywny tescior :)

tam znam... mogę podać Ci namiary. Ja mieszkam 50km.

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży