- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Na pewno widziałyście ale co tam
Chciałabym żeby mój M. chociaż ładnie śpiewał
- Ania87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja miałam w planach kiedyś sprawdzić kiedy jest owulka właśnie dzięki mierzeniu, ale wiem, że mając dziecko w takim wieku jak ma Monia to ciężko
Na pewno widziałyście ale co tam
Chciałabym żeby mój M. chociaż ładnie śpiewał
to jest mega...az mam ciary i chce ja ukraść
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
ale jestem zła już wiem, że wczoraj niedaleka sąsiadka wypuściła psa z podwórka, podobno nie wiedziała czy to nasz pies czy nie i nie raczyła pipa nas nawet poinformować o tym, że pies jej uciekł no beszczelna. Zgłosiliśmy na policję, mają dzwonić gdyby mieli jakieś zgłoszenie.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
I witam nowa kolezanke Anie
Emi mnie dzis wymeczyla na maxa...ale ja ja tez...i padla o 19:30..tak wiec wieczor mam dla siebie...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tak, temp. najlepiej mierzyc dowcipnie i o stalej porze...zreszta jak Asik napisala...2 lata temu tak sprawdzalam swoje 3 cykle...
Monia, jesli chodzi o katar, to ja Emi kupilam pulmex baby i smarowalam jej plecki i stopki...bo to tez pomaga w oddychaniu, ale Julcia jest starsza i chyba aromactiv jest dobry...zarowno w masci jak i w plasterkach na pizamke...
My tego jeszcze nie moglysmy uzywac, wiec dodatkowo kropilam Emi 3 kropelkami olejku eukaliptusowego na poduszke. I mozesz tez smarowac jej pod noskiem mascia majerankowa.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ania87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja też mam takie info, że dowcipnie jest najwiarygodniej i że nie należy wstawać przed pomiarem
ale jestem zła już wiem, że wczoraj niedaleka sąsiadka wypuściła psa z podwórka, podobno nie wiedziała czy to nasz pies czy nie i nie raczyła pipa nas nawet poinformować o tym, że pies jej uciekł no beszczelna. Zgłosiliśmy na policję, mają dzwonić gdyby mieli jakieś zgłoszenie.
co za baba!!!!!nie odpusciłabym jej!
Gdyby mi Edek zaginął to mama by umarła jej pupilek, choc to moj pies!
Skradła mi go tzn przejeła opieke po mojej wyprowadzce.
Mam nadzieje,że psinka si znajdzie !!
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no nie żartuj ;// szkodapsiaka zeby się błąkał po zimnie, poza tym.. nie oszukujmy się takiego rasowca słodziaka to cięzko bedzie znaleźć ;////
no niestety obawiam się, że masz rację- ale jeszcze jutro zrobimy ostrą akcję poszukiwawczą i do schroniska telefonik, zobaczymy, mam jeszcze ciuchutką nadzieję... mam nadzieję, że przynajmniej nie jest głodny, bo to łasuch straszny, jadłby na okrągło i ciepłolubny piesek- miejscówę to przy piecu miał, a teraz taki mróz
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Wiecie, ja jeszcze obserwowalam szyjke macicy..ale nie polecam, bo to tez trzeba byc bardzo systematycznym....minimum pol roku to robic by wiedziec co oznacza szyjka miekka, twarda, nisko, wysoko...a zreszta niestety latwo o infekcje....
Wiem tez, ze przed @, ale i tez przy ciazy narzady rodne sa zasinione...wiecie, wejscie do cipulinki...
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
ViFi do krakowa mam sporo prawie 100 km a czemu pytasz??pewnie jakis dobry lekarz tam jest ale prywatnie???
Julce na szczescie goraczka spadla ale w nocy sie rzucala strasznie jutro ja zapisze do lekarza niech ja zbada bo kaszle nieladnie
i zlobek w tym tygodniu pewnie odpuscimy
ferritka dziewczyny tu mowie ze najwiecej dzieci z cykli straconych takze masz podwojna szanse teraz na pozytywny tescior
tam znam... mogę podać Ci namiary. Ja mieszkam 50km.
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]