- Otrzymane podziękowania: 39
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Witojcie
My włóki jedne wróciliśmy dziś do domu od znajomych- ale był przyjemny wieczorek. Troszkę podrineczkowaliśmy, na koniec oglądaliśmy lejdis z neta, ale jak zaczęliśmy oglądać kolejną część po rusku to stwierdziliśmy, że nie jest już z nami dobrze i trzeba by iść spać hihi
Witaj Aniu ja się staram 3 lata (w międzyczasie dwie stracone ciąże)
Monia w aptece testy kosztują ok. 23-25 zł za 5 szt. Do testów będzie załączona ulotka z instrukcją. Testowanie zależne jest od długości twojego cyklu. Test jest pozytywny dopiero gdy kreska testowa jest tak samo mocna, a nawet mocniejsza niż kontrolna. Owulacja jest wówczas ok. 24 h później. Wrzucisz foty tu jak będziesz mieć wątpliwości.
ViFi też podpytam czy te badania miałaś na nfz czy prywatnie i ewentualnie namiar na dobrego specjalistę w Krakowie.
U nas śnieżek, dużo śnieżku
Tak płaciłam prywatnie.....
Lekarz nazywa się dr Tomasz Milewicz (ul.Sadowa)
w jego gabinecie jest cała ściana ze zdjęciami niemowląt i podziękowaniami rodziców za cud narodzin.... kolejki są długie czasami sa opóźnienia w przyjmowaniu tzw. poślizg niektórym to nie odpowiada np masz wizytę na 19,00 a wchodzisz o 21,00
mnie najpóźniej przyjął przed północą. Przyjmuje także w soboty od 8,00 dokąd są pacjentki.
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Anoda myslalam o mierzemiu temperatury ale u mnie to malo mozliwe o jednej porze bo jak mam pierwsza zmiene(na 6) to o 5 srednio mam czas na to i z kolei jak mam druga zmiane to nie bede wstawala o 5 zeby zmierzyc a czetalam ze powinno byc o stalej godzinie..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
przecież to tylko 5 min.... poświęcasz na mierzenie
mam wykresy na 28 dni odszukaj Lipton....
ViFi
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
mierzenie temperatury--- dowcipnie , o tej samej porze zanim wyjdzie się z łóżka , nie wolno wstawać przed mierzeniem nawet na siku
Cześć Kochan specjalistko od pomiarów....tempki
jak by mis ie udało wtedy co Tobie.....ale niestety nadal jestem w grze.....o CUD.
ViFi
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Ania, ja też jestem z centrum i zarezerwowałam sobie bociana na sierpień, piszesz się?
Gosia, mój brat kiedyś znalazł psa i po tatuażu odnalazł właściciela, niby nic, tylko temu właścicielowi rok wcześniej tego psa ukradziono, najprawdopodobniej wykorzystał pierwszą okazję żeby zwiać, także nie trać nadziei
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Narazie jutro wybieram się po wynik histopatologiczny- w końcu jest wynik!!! I idę do mojego zaznajomionego gina, który da mi skierowanie na badania bezpłatne, no i z wynikiem, a dalej to może porównam i wykonam resztę badań, na które nie dostanę skierowań.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia, mój brat kiedyś znalazł psa i po tatuażu odnalazł właściciela, niby nic, tylko temu właścicielowi rok wcześniej tego psa ukradziono, najprawdopodobniej wykorzystał pierwszą okazję żeby zwiać, także nie trać nadziei [/quote]
Mirella, chyba przytępiałam i nie zrozumiałam... jak po tatuażu rozpoznał... kto kogo
no a nadzieji nie tracę... to takie szczęśliwe psisko jest, tak mi brakuje jego szczęśliwych ocząt pomimo, że zbój, szkodnik
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Jak tak sobie czytam co Wy tu wypisujecie o pomiarach tempkach śluzach i diabli wiedzą czym jeszcze, aaaa.... paprotkach kulkach i dziurkach, to sie zastanawiam jakim cudem ja w ciążę zaszłam koooompletnie nic z tego nie rozumiem, i nawet nie zamierzam się uczyć
Ania, ja też jestem z centrum i zarezerwowałam sobie bociana na sierpień, piszesz się?
Gosia, mój brat kiedyś znalazł psa i po tatuażu odnalazł właściciela, niby nic, tylko temu właścicielowi rok wcześniej tego psa ukradziono, najprawdopodobniej wykorzystał pierwszą okazję żeby zwiać, także nie trać nadziei
Przecież ciąża to CUD.......
ViFi
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
ViFi chyba dużo zapłaciłaś za te badania w takim razie (ile jeśli mogę spytać). To się zastanawiam bo w Tarnowie też jest "fachowiec" od niepłodności i trudnych ciąż, też prywatnie, to może wrócę do niego jak się trochę finansowo zrehabilituję. Sama nie wiem. Chciałabym po prostu, żeby jak wydam kasę to żeby to sensowne było a nie ładowanie kasy nie wiadomo gdzie i za co.
Narazie jutro wybieram się po wynik histopatologiczny- w końcu jest wynik!!! I idę do mojego zaznajomionego gina, który da mi skierowanie na badania bezpłatne, no i z wynikiem, a dalej to może porównam i wykonam resztę badań, na które nie dostanę skierowań.
Lekarz nie jest drogi(80zł) jak na kraków na prowincji biora wiecej i sie specjalistami nazywają jest ginekologiem endokrynologiem.
Badania robiłam w Diagnostyce tam dostałam rabat... nie wszystkie laboratoria je robią a obdzwoniłam trocho uwierz mi kraków, katowice mysłowice itp
ViFi
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
ViFi chyba dużo zapłaciłaś za te badania w takim razie (ile jeśli mogę spytać). To się zastanawiam bo w Tarnowie też jest "fachowiec" od niepłodności i trudnych ciąż, też prywatnie, to może wrócę do niego jak się trochę finansowo zrehabilituję. Sama nie wiem. Chciałabym po prostu, żeby jak wydam kasę to żeby to sensowne było a nie ładowanie kasy nie wiadomo gdzie i za co.
Lekarz nie jest drogi(80zł) jak na kraków na prowincji biora wiecej i sie specjalistami nazywają jest ginekologiem endokrynologiem.
Badania robiłam w Diagnostyce tam dostałam rabat... nie wszystkie laboratoria je robią a obdzwoniłam trocho uwierz mi kraków, katowice mysłowice itp
ViFi
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia, to był rasowy pies i miał tatuaż w uchu, po tym tatuażu udało się odnaleźć prawowitego właściciela No zakręcona trochę jestem po Orkiestrze, może kiepsko tłumaczę, wybacz
A no teraz wszystko jasne
no to mam nadzieję, że ten wariat wróci do nas
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
ViFi ten który u mnie w pobliżu pracuje to niby wizyta 100 zł (z menem 150 zł jak problem u niego) a monitoringi 30 zł. Przybycień Jerzy się nazywa i pracuje w kliniece w Krakowie IVF i też przyjmuje tylko kobiety które chcą zajść w ciążę. Ale wiesz jak jest. Trudno to wszystko ocenić... ja to nie mam zaufania aktualnie do nikogo, bo ogłaszać się można choć z czym... ten u siebie też ma mnóstwo zdjęć dzieciaków...chciałabym sprawdzonego takiego. Takie dowody rzeczowe mnie interesują. Trudne to wszystko...
słyszłam o nim pracuje w klinice Parens w krakowie z dr Janeczko
a za badania dała ok 1800 raze z męzem najdroższe były Allo-MLR 300zł genetyczne... musieliśmy zrobić je oboje w Tym samym dniu o tej samej porze...
ViFi