BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #526711 przez @nulka
Insomnia napisał:

No wiadomo że po tacie :lol: :lol:

A w poniedziałek nie ma co trzymać, bo pewnie mnie położą na oddział i będą się zastanawiać co dalej :dry:

wyciągną uparciucha - ja Ci to wróżę - nie ma co myśleć nawet doktorom :)
jak ja sie doczekać nie mogę to oni pewnie też.... ;)
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #526712 przez Mirella
Inso, Duśka też nie chciała wyleźć, znaczy masz charakterną córę, ciesz się, ja bym swojej nie zamieniła na żadne ciepłe kluchy :lol: Ale patrząc na suwaczek to Ty nie jesteś przeterminowana, to gdzie Ci się tak spieszy?
11 lata 11 miesiąc temu #526713 przez madziaska
Inso, powodzenia zycze :kiss:

Moja Hania tez byla uparta, ale kazali zglosic sie do szpitala tydzien po terminie. Tak tez zrobilam, nastepnego dnia urodzilam. Kilka "mocnych" badan doktorkow i udalo sie :silly: :)
11 lata 11 miesiąc temu #526714 przez madziaska

Moja Hania tez byla uparta, ale kazali zglosic sie do szpitala tydzien po terminie. Tak tez zrobilam, nastepnego dnia urodzilam. Kilka "mocnych" badan doktorkow i udalo sie :silly: :)
11 lata 11 miesiąc temu #526715 przez madziaska

11 lata 11 miesiąc temu #526717 przez madziaska

11 lata 11 miesiąc temu #526718 przez Insomnia
A spieszy mi się bo już ledwo się toczę, za tydzień to się na klopie zaklinuję i nie zejdę :laugh: A poza tym coś mi się widzi że to niezła klucha już jest więc niech lepiej szybko wychodzi :woohoo:
Dobranoc babeczki :kiss: Idę M. wykorzystać póki jeszcze mogę :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526719 przez @nulka
no bo tylko chłopoki takie wyrywne są.... :angry:

Inso wykorzystuj... :laugh: więc stosunkowo udanej nocy życzę...
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526723 przez ilona
No nie wiem @nulka czy wyrywne wszystkie chłopaki
Ja poszłam do szpitala w dniu terminu, codziennie mnie badali, a tydzień po terminie nawet 5 kroplówek nie podziałało :)
No i w końcu mnie pokroili ale teraz nie żałuje bo był owinięty pępowina.

A i jeszcze mi pęcherz przebili o 12, a o 7 pierwsza oxy a CC dopiero o 16.50
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
11 lata 11 miesiąc temu #526743 przez Mirella
Ilonka coś za coś, Twój nie gada ale ładnie je, Duśka gada jak nakręcona, ale z jedzeniem ciężko :lol: a Wiktorek zawsze na starszego wyglądał i nadal tak jest, ja bym go za rówieśnika Duśki wzięła :lol:
11 lata 11 miesiąc temu #526745 przez ilona
to zdjecie z lata :)
no z tym jedzeniem to rożnie bywało, choć nie powiem teraz nie narzekam :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #526818 przez ferritka
dzień dobry :)))

aa powiem Wam, że zla jestem od rana... a bo zawsze jak są TE dni to coś wypada nieoczekiwanego ...wczoraj poszliśmy do znajomych na urodziny i mój a miał zdecydowanie słabszy dzień ;/
wszystko fajnie, bo dzisiaj odczuwa swoją wczorajszą niedyspozycje więc kara jest :lol: ale moja natura wzywa.... więc pewnie do tyłu znowu jestem o jeden cykl ;//// no nie ma sprawiedliwości.
do tego tak sypie, że chyba się zastrzele, bo nie znoszę zimy ;(((((

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #526855 przez studentkaae
i ja się witam zimowo.
bleee, gdzie ta wiosna?? nie lubię zimy też :(

Ferritka - a ja tam podtrzymuję, że Ty nam testa pokażesz pod koniec miesiąca. spoko, spoko, dyspozycja A wróci w odpowiednim czasie, nie bój nic :)
11 lata 11 miesiąc temu #526864 przez MoNiaaa
ViFi do krakowa mam sporo prawie 100 km a czemu pytasz??pewnie jakis dobry lekarz tam jest ale prywatnie???

Julce na szczescie goraczka spadla ale w nocy sie rzucala strasznie jutro ja zapisze do lekarza niech ja zbada bo kaszle nieladnie :(
i zlobek w tym tygodniu pewnie odpuscimy

ferritka dziewczyny tu mowie ze najwiecej dzieci z cykli straconych takze masz podwojna szanse teraz na pozytywny tescior :)

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #526871 przez ferritka
biedna Julcia, oby to tylko lekkie przeziębienie, ale fakt, lepiej odpuścić żłobek, teraz to istna wylęgarnia chorób jest;///

w tym cyklu wchodzę w fazę "chłopca" już a A zawsze ma coś innego na głowie, albo niedomaga, albo jest na treningu.... gorszy jest niż baba z migreną. monia, gdybym ja teraz jakimś cudem zaszła to bankowo to niepokalane poczęcie by bylo i na pewno nie z moim A :((((((

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka