- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #530659 przez dzidzia1234
GWEN- to super- o to mi chodziło
Temat został zablokowany.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #530667 przez dzidzia1234
z innej beczki pojadę
W ubikacji portowej spotykają się przy pisuarze dwaj marynarze: Amerykanin i Rosjanin. Rosjanin widzi, ze Amerykanin ma wytatuowany na penisie napis ORIA i pyta się, co to znaczy. Amerykanin odpowiada:
- A tu był napis VICTORIA, ale w czasie wojny pocisk urwał mi kawałek.
Przygląda się Rosjaninowi i widząc, ze on tez ma tatuaż na penisie ORIA, pyta co to znaczy. Rosjanin:
W czasie wojny strąciłem kawałek, ale był tu napis MARIAKI BALTICKIEGO MORIA POZDRAWLIAJUT MARIAKOW BIELOWO MORIA.
W ubikacji portowej spotykają się przy pisuarze dwaj marynarze: Amerykanin i Rosjanin. Rosjanin widzi, ze Amerykanin ma wytatuowany na penisie napis ORIA i pyta się, co to znaczy. Amerykanin odpowiada:
- A tu był napis VICTORIA, ale w czasie wojny pocisk urwał mi kawałek.
Przygląda się Rosjaninowi i widząc, ze on tez ma tatuaż na penisie ORIA, pyta co to znaczy. Rosjanin:
W czasie wojny strąciłem kawałek, ale był tu napis MARIAKI BALTICKIEGO MORIA POZDRAWLIAJUT MARIAKOW BIELOWO MORIA.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
11 lata 11 miesiąc temu #530670 przez Asik
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Dzidzia hehehe mnie chodziło o genotypy Dd DD bo takie się robi badania wystarczy że jden z Was ma DD a drugi Dd i już - gotowy myslmy mieli robione bo przed operacją Szymka miał robioną grupę i miał genotyp określony i wyszło mu 0R+ D
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #530678 przez GwenB
iwonta_kg napisał:
Iwonta, a pierwsza wizytę w którym tygodniu miałaś, bo zapomniałam?
Ja tez następna wizytę planuje tak żeby byl jakos 8-9 tydzień ze wzgledu na to becikowe.
Frajde mam z tego dzienniczka jak małe dziecko hehe ktos ma taki?
Iwonta, a pierwsza wizytę w którym tygodniu miałaś, bo zapomniałam?
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #530684 przez dzidzia1234
IWONTA- a ciesz się ile wlezie- bo i jest z czego
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
ASIK- wiem o co chodzi- u nas badanie zakończyło się na pozytywnym teście jeśli chodzi o rodzicielstwo- młody miał robiony kariotyp- i masę różnych badań i diagnoza jest- ale odpuściłam , bo to tak rzadka choroba, że sobie genetycy z mojego dziecka chcięli zrobić królika doświadczalnego- nie ma mowy
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez dzidzia1234.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 11 miesiąc temu #530740 przez gosia28
GwenB raz jeszcze gratuluję II
jak gdziekolwiek będziesz miała jakieś problemy z terminami to się powołuj na ciążę. Muszą wówczas wyczarować termin
Anoda- pewnie, że pomyśl o badaniach, zawsze im wcześniej tym lepiej wiedzieć i zacząć jeżeli by się okazało potrzebne jakieś leczenie.
Ja dziś też labolatorium zaliczyłam. Ale te najważniejsze wyniki dopiero za 3 tygodnie
No i umówiłam się do jeszcze jednego, innego gina- tak żeby usłyszeć co ktoś inny będzie miał do powiedzenia.
jak gdziekolwiek będziesz miała jakieś problemy z terminami to się powołuj na ciążę. Muszą wówczas wyczarować termin
Anoda- pewnie, że pomyśl o badaniach, zawsze im wcześniej tym lepiej wiedzieć i zacząć jeżeli by się okazało potrzebne jakieś leczenie.
Ja dziś też labolatorium zaliczyłam. Ale te najważniejsze wyniki dopiero za 3 tygodnie
No i umówiłam się do jeszcze jednego, innego gina- tak żeby usłyszeć co ktoś inny będzie miał do powiedzenia.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #530751 przez ferritka
Kruczek, poważnie jest tak że jak się do 10tyg nie pójdzie do lekarza to nie dostanie się becikowego.?
Dpc co u Ciebie jak się czujesz powiedzieliscie już rodzicom co się nie odzywasz....
Poważnie ostatnio wieczorami coś tu pusto, dziewczynki proszę staruszek nie opuszczać eee pisze że słownika i zamiast staraczek pisze mi staruszek ;£
Dpc co u Ciebie jak się czujesz powiedzieliscie już rodzicom co się nie odzywasz....
Poważnie ostatnio wieczorami coś tu pusto, dziewczynki proszę staruszek nie opuszczać eee pisze że słownika i zamiast staraczek pisze mi staruszek ;£
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #530762 przez GwenB
iwonta_kg napisał:
A jak z serduszkiem? pewnie jeszcze było za wcześnie? Kurcze u mnie tak może być, bo liczę, ze między OM i USG będzie minimum 15 dni różnicy, no nic zobaczymy
GWEN malenstwo mialo 5 tyg i 4 dni na pierwszej wizycie. Z usg. A z @ 6 tyg i 5 dni. Ale sugeruje sie wiekiem z usg.
A jak z serduszkiem? pewnie jeszcze było za wcześnie? Kurcze u mnie tak może być, bo liczę, ze między OM i USG będzie minimum 15 dni różnicy, no nic zobaczymy
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #530791 przez dzidzia1234
serduszko to chyba ok 8 tygodnia
staruszki- dobre he he
staruszki- dobre he he
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #530808 przez iwonta_kg
GwenB napisał:
Tak za wcześnie bylo. Dopiero na następnej wizycie bede słuchała bicia. U mnie tez jest różnica dwoch tygodni.
Ferritka tak jest niestety teraz ze trzeba miec założona karte do 10 tygodnia albo chociaż zaświadczenie ze bylas u lekarza przed 10 tygodniem.
Zgaga mnie zaczyna łapać :/
iwonta_kg napisał:
GWEN malenstwo mialo 5 tyg i 4 dni na pierwszej wizycie. Z usg. A z @ 6 tyg i 5 dni. Ale sugeruje sie wiekiem z usg.
Tak za wcześnie bylo. Dopiero na następnej wizycie bede słuchała bicia. U mnie tez jest różnica dwoch tygodni.
Ferritka tak jest niestety teraz ze trzeba miec założona karte do 10 tygodnia albo chociaż zaświadczenie ze bylas u lekarza przed 10 tygodniem.
Zgaga mnie zaczyna łapać :/