BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #530879 przez Mirella
Ferritka, nie nery, nery się na szczęście zdrowe okazały a bolały tak przez bakterie, teraz to żoładek i woreczek także żadne racuchy nie wchodzią w grę :(
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #530882 przez dzidzia1234
się napisałam- foty wstawiłam a zjadło posta dwa razy- bleeeee- i żeby się skończyło kółeczko kręcić od wczytywania to muszę se nową kartę otwierać- co jest?????
11 lata 11 miesiąc temu #530886 przez Mirella
Bociek jeszcze trochę na Śląsku pobędzie :lol:
11 lata 11 miesiąc temu #530888 przez pani_p
Mi też coś szwankuje z tym dodawaniem postów więc jak już coś napiszę to sobie to kopiuję zanim dam dalej, żeby nie stracić treści.
11 lata 11 miesiąc temu #530889 przez GwenB
ferritka napisał:

a może parka ;> jak szaleć to szaleć ;D hahaha życzę Ci kochana pięknej zdrowej parki ;] a jak nie bierzesz dwupaka, to jaajajajajajajaja !! mi daj mii!! proszę Gwen zaczaruj mnie też , plisssss i podeślij do żor tego boćka szczęśliwego ;DDDDD

a wiecie, że nam wszyscy w rodzinie przepowiadali bliźniaki? bo mamy dużo z dwóch stron i jeszcze nikt do tej pory nie trafił.. chociaż to podobno wcale nie jest reguła :side:

a bociana to ja już wczoraj wysłałam, ma do obskoczenia jeszcze pół Śląska, powiedziałam, że ma nie lecieć na północ dopóki wszystkiego nie pozałatwia jak należy :D
więc z góry przepraszam resztę polski za ewentulane opóźnienia :silly:
11 lata 11 miesiąc temu #530891 przez anoda89
Mirella zdrowiej szybko :kiss: Kiedy Cię z tego szpitala wypuszczą??
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #530892 przez ferritka
Mirellka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: no to jakbyś coś potrzebowała a ja mogłabym na odległość jakoś pomóc to mów mów mów !:))

Pani, no więc tak, od owulacji tak mnie w boku łupie, że wczoraj obudziło mnie to w nocy, jak jade autem to czasami jak mnie łupnie to strach w oczach, poza tym,, jak tylko wchodze do domu to ściągam stanik, bo cycki mnie tak bolą, że masakra i mam wrażenie że mnie ten cycnik to na pół chce przeciąć, wczoraj tak mnie mdliło, że miałam ochote iść i ( wybaczcie) włożyć palce aby sobie ulżyć,, rozpala mnie po twarzy jakbym się zatrzasnęła na solarium i siedziała tam 30 minut! ciągnie mnie podbrzusze albo brzuch jakbym miała takąciężką saszetkę z cegłą przypiętą Ciąza urojona- oo tak, powinnam się leczyć ;///

ja też piszę posta, potem go dodaje, kopiuje i usuwam, wracam na forum i odświeżam i jest dodany- no czary cuda na kiju ;D

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #530894 przez pani_p
GwenB napisał:

a bociana to ja już wczoraj wysłałam, ma do obskoczenia jeszcze pół Śląska, powiedziałam, że ma nie lecieć na północ dopóki wszystkiego nie pozałatwia jak należy :D
więc z góry przepraszam resztę polski za ewentulane opóźnienia :silly:

Good job! :D

ferritka napisał:

Mirellka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: no to jakbyś coś potrzebowała a ja mogłabym na odległość jakoś pomóc to mów mów mów !:))

Pani, no więc tak, od owulacji tak mnie w boku łupie, że wczoraj obudziło mnie to w nocy, jak jade autem to czasami jak mnie łupnie to strach w oczach, poza tym,, jak tylko wchodze do domu to ściągam stanik, bo cycki mnie tak bolą, że masakra i mam wrażenie że mnie ten cycnik to na pół chce przeciąć, wczoraj tak mnie mdliło, że miałam ochote iść i ( wybaczcie) włożyć palce aby sobie ulżyć,, rozpala mnie po twarzy jakbym się zatrzasnęła na solarium i siedziała tam 30 minut! ciągnie mnie podbrzusze albo brzuch jakbym miała takąciężką saszetkę z cegłą przypiętą Ciąza urojona- oo tak, powinnam się leczyć ;///

Ooooo! Toż to mocne argumenty! Kto wie, kto wie :D ja mam lekko tkliwe piersi i chodzę siusiu jak szalona, ale wątpię żeby to coś znaczyło... nawet nie wiem kiedy powinnam testa walnąć... Tak mi się ostatnio wszystko pomieszało. Chyba od owulacji jakoś 14 dni trzeba odczekać, tak?
11 lata 11 miesiąc temu #530898 przez Mirella
ja juz mówiłam, na sierpień rezerwuję na centralną Polskę, do tej pory się dzielcie :lol:

Wiecie jaki jest nowy wynalazek w szpitalach? zakładają takie bransoletki jak noworodkom ;) chyba po to że jak ktoś padnie trupem na schodach to żeby wiedzieli jak się nazywał ;)
11 lata 11 miesiąc temu #530902 przez ferritka
Mirella napisał:

ja juz mówiłam, na sierpień rezerwuję na centralną Polskę, do tej pory się dzielcie :lol:

Wiecie jaki jest nowy wynalazek w szpitalach? zakładają takie bransoletki jak noworodkom ;) chyba po to że jak ktoś padnie trupem na schodach to żeby wiedzieli jak się nazywał ;)

hahahaha nie żartuj, lepsze taki opaski jak dla niemowląt niż kula na łancuchu- choć po naszej służbie zdrowia to się można wszystkiego spodziewać ;///

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #530905 przez dzidzia1234
he he- dobrze , że nie tatuują- na czole na przykład
11 lata 11 miesiąc temu #530906 przez Mirella
Nie wiem kiedy mnie wypuszczą, mam nadzieję że w piątek, bo na jutro nie liczę ;) ale na weekend nie chcę tu zostawać, tu jest jakoś idiotycznie, delikatnie rzecz ujmując

Najbardziej to mi potrzeba iść do domu bo tęsknie za Duśką :(
11 lata 11 miesiąc temu #530914 przez GwenB
ferritka napisał:

ja też piszę posta, potem go dodaje, kopiuje i usuwam, wracam na forum i odświeżam i jest dodany- no czary cuda na kiju ;D

z wymienionych objawow miałam wszystkie poza jednym..jedynie mnie nie mdliło i również uznałam, że to ciąża urojona :blink:
więc jakbym czytała swój opis :D
a może jednak, co? :)
11 lata 11 miesiąc temu #530919 przez ferritka
eeee bank urojona, 29.01 mam mieć @ więc jeszcze czasu od groma, poza tym w ten dzień nic między nami nie było bo A lawirował na pograniczu jawy i snu czytaj: walczył z kacem gigantem aja się fochowałam. poza tym miałam ostatni @ taki że wychodziło mi z brzegow i lałam się prawie 7 dni ( czego nigdy nie czynię, góra 3-4) więc uważam że ten cykl to ja mam stracony, szkoda że u mnie głowa nie idziew parze z dupą- nie nadąża ( głowa mi za dupą nie nadążą, bo głowa myśli CIĄZA a dupa myśli - grypa żołądkowa w pierwszej fazie )

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #530920 przez studentkaae
Mirrelka :kiss: :kiss: :kiss: trzymaj się tam dzielnie i zdrowiej nam szybko! dasz radę, twarda babka jesteś i wytrzymasz te kilka dni. hmm, czyli mówisz,że teraz taką "gustowną" biżuterię zakładają?? ło matko... dobrze, że chipów jeszcze nie wszczepiają :dry:

Gwen - ciesze się bardzo, że dziś krecha jeszcze mocniejsza :) super, buziakuję i zazdroszczę no i też proszę o zarażenie :)

Ferritka - charlie tango Ci się marzy co? noooo, mi też, z takim Szarym to i nawet na drzwiach od stodoły mogłabym latać (jak to u nas nasi latają ;)

i chciałabym podtrzymać to co powiedziałam już ze 3 razy tutaj - FERRITKA nam testa pozytywnego niedługo pokaże - takie mam silne przeczucie, no mam, cały czas!

Pani - marudź nam tu do upadłego - po to tutaj jesteśmy. ja mam chyba podobnie jak Ty - w starankach miałam luz blues i bzykanko, a teraz... dołuję się, bo wiem, że nic z tego, @ przyjdzie, to też moje przeczucie. bo mnie cyce nie bolą, nie mam żyłek na nich widocznych, nie mdli mnie, zaczyna mnie swędzieć w środku czyli objawy zbliżającej się @...
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka