- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
- Otrzymane podziękowania: 0
a może parka ;> jak szaleć to szaleć ;D hahaha życzę Ci kochana pięknej zdrowej parki ;] a jak nie bierzesz dwupaka, to jaajajajajajajaja !! mi daj mii!! proszę Gwen zaczaruj mnie też , plisssss i podeślij do żor tego boćka szczęśliwego ;DDDDD
a wiecie, że nam wszyscy w rodzinie przepowiadali bliźniaki? bo mamy dużo z dwóch stron i jeszcze nikt do tej pory nie trafił.. chociaż to podobno wcale nie jest reguła
a bociana to ja już wczoraj wysłałam, ma do obskoczenia jeszcze pół Śląska, powiedziałam, że ma nie lecieć na północ dopóki wszystkiego nie pozałatwia jak należy
więc z góry przepraszam resztę polski za ewentulane opóźnienia
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Pani, no więc tak, od owulacji tak mnie w boku łupie, że wczoraj obudziło mnie to w nocy, jak jade autem to czasami jak mnie łupnie to strach w oczach, poza tym,, jak tylko wchodze do domu to ściągam stanik, bo cycki mnie tak bolą, że masakra i mam wrażenie że mnie ten cycnik to na pół chce przeciąć, wczoraj tak mnie mdliło, że miałam ochote iść i ( wybaczcie) włożyć palce aby sobie ulżyć,, rozpala mnie po twarzy jakbym się zatrzasnęła na solarium i siedziała tam 30 minut! ciągnie mnie podbrzusze albo brzuch jakbym miała takąciężką saszetkę z cegłą przypiętą Ciąza urojona- oo tak, powinnam się leczyć ;///
ja też piszę posta, potem go dodaje, kopiuje i usuwam, wracam na forum i odświeżam i jest dodany- no czary cuda na kiju ;D
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
a bociana to ja już wczoraj wysłałam, ma do obskoczenia jeszcze pół Śląska, powiedziałam, że ma nie lecieć na północ dopóki wszystkiego nie pozałatwia jak należy
więc z góry przepraszam resztę polski za ewentulane opóźnienia
Good job!
ferritka napisał:
Mirellka no to jakbyś coś potrzebowała a ja mogłabym na odległość jakoś pomóc to mów mów mów !)
Pani, no więc tak, od owulacji tak mnie w boku łupie, że wczoraj obudziło mnie to w nocy, jak jade autem to czasami jak mnie łupnie to strach w oczach, poza tym,, jak tylko wchodze do domu to ściągam stanik, bo cycki mnie tak bolą, że masakra i mam wrażenie że mnie ten cycnik to na pół chce przeciąć, wczoraj tak mnie mdliło, że miałam ochote iść i ( wybaczcie) włożyć palce aby sobie ulżyć,, rozpala mnie po twarzy jakbym się zatrzasnęła na solarium i siedziała tam 30 minut! ciągnie mnie podbrzusze albo brzuch jakbym miała takąciężką saszetkę z cegłą przypiętą Ciąza urojona- oo tak, powinnam się leczyć ;///
Ooooo! Toż to mocne argumenty! Kto wie, kto wie ja mam lekko tkliwe piersi i chodzę siusiu jak szalona, ale wątpię żeby to coś znaczyło... nawet nie wiem kiedy powinnam testa walnąć... Tak mi się ostatnio wszystko pomieszało. Chyba od owulacji jakoś 14 dni trzeba odczekać, tak?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie jaki jest nowy wynalazek w szpitalach? zakładają takie bransoletki jak noworodkom chyba po to że jak ktoś padnie trupem na schodach to żeby wiedzieli jak się nazywał
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja juz mówiłam, na sierpień rezerwuję na centralną Polskę, do tej pory się dzielcie
Wiecie jaki jest nowy wynalazek w szpitalach? zakładają takie bransoletki jak noworodkom chyba po to że jak ktoś padnie trupem na schodach to żeby wiedzieli jak się nazywał
hahahaha nie żartuj, lepsze taki opaski jak dla niemowląt niż kula na łancuchu- choć po naszej służbie zdrowia to się można wszystkiego spodziewać ;///
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
- Otrzymane podziękowania: 0
Mirellka no to jakbyś coś potrzebowała a ja mogłabym na odległość jakoś pomóc to mów mów mów !)
ja też piszę posta, potem go dodaje, kopiuje i usuwam, wracam na forum i odświeżam i jest dodany- no czary cuda na kiju ;D
z wymienionych objawow miałam wszystkie poza jednym..jedynie mnie nie mdliło i również uznałam, że to ciąża urojona
więc jakbym czytała swój opis
a może jednak, co?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Gwen - ciesze się bardzo, że dziś krecha jeszcze mocniejsza super, buziakuję i zazdroszczę no i też proszę o zarażenie
Ferritka - charlie tango Ci się marzy co? noooo, mi też, z takim Szarym to i nawet na drzwiach od stodoły mogłabym latać (jak to u nas nasi latają
i chciałabym podtrzymać to co powiedziałam już ze 3 razy tutaj - FERRITKA nam testa pozytywnego niedługo pokaże - takie mam silne przeczucie, no mam, cały czas!
Pani - marudź nam tu do upadłego - po to tutaj jesteśmy. ja mam chyba podobnie jak Ty - w starankach miałam luz blues i bzykanko, a teraz... dołuję się, bo wiem, że nic z tego, @ przyjdzie, to też moje przeczucie. bo mnie cyce nie bolą, nie mam żyłek na nich widocznych, nie mdli mnie, zaczyna mnie swędzieć w środku czyli objawy zbliżającej się @...