BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #531004 przez @nulka
ferritka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

jak ja piszę posta to następnie naciskam na FORUM (na górnym pasku, jak wyżej podjedziecie to widac) i potem na ostatni post staraczek i mój wpis już jest. Czyli 2 kliknięcia :)

Mirella mówiłam Ci ze te rozkurczacze i oprzeciwbólacze odmóżdżają ;)
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #531009 przez pani_p
Ja jak byłam w szpitalu to miałam wenflon do dłoni podłączony, a innym "w okolicach łokcia" że tak to nazwę i stwierdzam, że w dłoni dużo bardziej nieprzyjemna sprawa. Ogólnie to nic przyjemnego. Biedna Mirelka :*
11 lata 11 miesiąc temu #531017 przez ferritka
jakby mnie tak teraz do szpitala mieli zabrać to bym umarła ze strachu.. ja się nawet do dentysty boje iść, jak byłam ósemkę usuwać to tak się zestresowałam, że mi pan doktor dał tramala i kazał zjeść 2 kostki czekolady żeby mi cukier skoczył ;//// więc werflony w każdej części ciała to dla mnie masakra jakaś ;//

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #531021 przez dzidzia1234
MIRELLA- jesteśmy na posterunku- dasz radę- ciesz się , że moda na sukces jest w połunie a nie teraz- a wenflon pytam bo kolor to rozmiar- białym to z grubej rury leci

ANULKA- ja osobiście z dwojga złego wolę defiladę
11 lata 11 miesiąc temu #531028 przez studentkaae
ja to się zestresowałam jak 2 lata temu mi w szpitalu migdałki usuwali... tyle, że w pierwszym podejściu mi na żywca chcieli je usunąć, tylko jakieś tam psiku psiku do gardła i wyrywać chcieli... no i ja oddychać nie miałam czym, dusić się zaczęłam, a ciśnienie mi tak wzrosło, że prawie bym im tam zeszła. dobrze, że mi je zmierzyli w ogóle, bo naprawdę mogłoby być ze mną nieciekawie i bym już Wami nie miała szansy pisać. no i odstąpili wtedy od zabiegu i za 2 dni mnie uśpili i dopiero wyrwali dziady dwa... ale traum,a to była dla mnie straszna, ten zabieg na żywca... tak się w życiu nie bałam, czułam, że tam umrę.
11 lata 11 miesiąc temu #531029 przez dzidzia1234
FERRITKA- no po tramalu to już soczku nie trzeba- jazda niezła
11 lata 11 miesiąc temu #531032 przez GwenB
Ferritka rykłam ze śmiechu z posta.. chyba 4 strony wcześniej :P
a tak btw to szykuj się, bo dziewczyny dobrze piszą, ja też uważam że jesteś następna w kolejce :blink:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531034 przez ferritka
dzidzia1234 napisał:

FERRITKA- no po tramalu to już soczku nie trzeba- jazda niezła

oj niezła niezla, bałam się autem wracać i siedziałam w poczekalni chyba z 1h i czekałam aż A mnie odbierze ;/ musiał sobie ten lekarz nieźle pomyśleć o mnie ;///
raz miałam kolke nerkową i na pogotowiu dali mi takie jedno cudo w zastrzyku( do )dupne takie fest- jeeeeeeeeeee to był dopiero czad ;DDDD nie kolka, tylko to dupne coś ;D

Gwen :kiss: 3maj kciuki bo co 6 kciuków to nie jeden ;D czym więcej kciuków tym więcej szans ;)))

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #531036 przez Mirella
@nulka to chyba nie te leki tylko otoczenie, bębni telewizor, ruch jak na dworcu, bełkot też, ja nie przyzwyczajona jestem. No i głodna, bo mnie na diecie trzymają, i jeszcze dochodzi brak kofeiny ;)
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531039 przez @nulka
dzidzia1234 napisał:

MIRELLA- jesteśmy na posterunku- dasz radę- ciesz się , że moda na sukces jest w połunie a nie teraz- a wenflon pytam bo kolor to rozmiar- białym to z grubej rury leci

ANULKA- ja osobiście z dwojga złego wolę defiladę

ale to chodzi o obce wojska!!!! :ohmy: :side:

rzuć kapciem w ten telewizor :angry: chore ludzie mają prawo odpoczywać! :angry:
11 lata 11 miesiąc temu #531040 przez anoda89
Witam nową koleżankę :) Mirella ja bociana do nas ściągam na wiosnę. Nie czekam do końca lata, nie ma mowy :lol:
11 lata 11 miesiąc temu #531045 przez Mirella
Anoda, a ściągaj sobie, potem reszta Mazowszanek, i ja na końcu, mnie sierpien pasuje :)
11 lata 11 miesiąc temu #531046 przez dzidzia1234
FERRITKA-nie dość, że alko to jeszcze narkomanki he he

ANULKA- znajdzie się aliantów i dziadów wytępi- jak juz mówiłyśmy w kupie siła

MIRELLA- jak chcesz zobaczyć fajny dworzec to polecam pks w nowym targu- tam czas się zatrzymał w momencie jego powstania
11 lata 11 miesiąc temu #531050 przez ferritka
dzidzia1234 napisał:

FERRITKA-nie dość, że alko to jeszcze narkomanki he he

ANULKA- znajdzie się aliantów i dziadów wytępi- jak juz mówiłyśmy w kupie siła

MIRELLA- jak chcesz zobaczyć fajny dworzec to polecam pks w nowym targu- tam czas się zatrzymał w momencie jego powstania

yyy, a kiedy była mowa o dworcach :ohmy:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #531053 przez Mirella
Dzidzia, wystarczy mi to co tu mam, i do kompletu te cholerne jarzeniówki, zaczynam łapać światłowstręt, wrrrrrr,

kurza twarz pierwszy raz oglądam barwy szczęścia ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia