- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Cudowne wieści widzę
Gwen WIELKIE GRATKI
Tyle zafasolkowanych na raz to jeszcze chyba nie było Oby tak dalej
Mirella Trzymaj się, mam nadzieję, że Cię szybko naprawią
Lacra Leżakuj, odpoczywaj i wygłaskaj brzusia ode mnie A właśnie brzusio już widać
Inso Trzymam kciuki za Was, ale widzę że moja synowa uparta jak Maks
Buziaki od Nas
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
ja się muszę sprite napić , bo na sucho Was wariatki nie zniese- już mnie brzuch boli ze śmiechu
AGNESSA- ładna mama - to i maleństwo śliczne
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Zła jestem po tej wizycie jak fiks. Poszlam do mojego doktorka do innej placówki i okazałao sie ze tam na USG trzeba sie umawiac osobno. Troche mnie dok zmartwił, bo wg niego taki krwotok jak miałam to raczej nie jest wina slabego progesteronu ale bez USG nie jest w stanie mi nic wiecej powiedziec, w poniedziałek ide tam gdzie zawsze..Dobrze ze doszedl juz detektor to sobie slucham serduszek tzn narazie jednego babla zlokalizowalam ale zaraz będę walczyc dalej
drogi ten detektor???
Masz dbać o siebie nie wolno sie denerwować, złe myśli też nie wskazane.....
Mamusiu a rozmawiasz ze skarbami one duzo czują może muzyka jakaś ralaksacyjna na brzuch
A ze mnie sie dziś leje jak z krany i skrzepy na czopkach jestem i pieluchy przewijam....
cały dzień leże
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
dzidzia1234 napisał:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]AGUSIA- to syt mniej więcej jak ta, że białej parze może się urodzić czarne dziecko
ASIK- my nawet testy robiliśmy, żeby wiedzieć, czy jesteśmy rodzicami czy coś w szpitalu popieprzyli przy kąpieli- ale wynik jest jednoznaczny- jesteśmy biologicznymi rodzicami
GWEN- jeśli lekarz nie ma dla Ciebie czasu w syt gdy jesteś w ciąży - to go zmień- bo g.....nie lekarz- popytaj koleżanek lub poszukaj sobie na np www.znanylekarz.pl/
Taka ciekawostka o stronie znanylekarz.pl - jeśli lekarz ma zweryfikowany profil i dostanie pierwszy zły komentarz to dzwonią do niego się zapytać czy nie chce wykupić abonamentu - 2,5tys rocznie a oni mu będą usuwać negatywne komenty - więc jeśli jakiś jakiś lekarz ma konto zweryfikowane i 0 złych opinii to najprawdopodobniej ma abonament wykupiony... Wiem bo moja ginka mi mówiła że tak właśnie do niej zadzwonili jak dostałam 1 złą opinię ale ona wolała odpowiedzieć na zarzuty
Kurde Mirella kiepsko ale zdrowiej nam szybciutko kochana
Witam nową staraczkę
Mirella napisał:
Oj potwierdzam okropnie i przerażająco to wyglądaferritka, wenflon nie wypada, nie ma szans za to utrudnia życie jak w żyłę łokciową wbiją bo trzeba rękę prosto przy kroplówce trzymać.
A co do czoła, małym dzieciom się często wenflon w główkę wbija i strasznie to wygląda
Agnesa śliczna mamusia i synuś też cudny
A co do teściów to moja wpadła dziś na zajebisty pomysł , dzwoni do mojego i się pyta czy przyjedziemy dziś bo dawno nas nie było a żeby było śmieszniej dodam że teść ma grypę a ja koń czę się kurować po przeziebieniu ...
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Lacrijka napisał:
Zła jestem po tej wizycie jak fiks. Poszlam do mojego doktorka do innej placówki i okazałao sie ze tam na USG trzeba sie umawiac osobno. Troche mnie dok zmartwił, bo wg niego taki krwotok jak miałam to raczej nie jest wina slabego progesteronu ale bez USG nie jest w stanie mi nic wiecej powiedziec, w poniedziałek ide tam gdzie zawsze..Dobrze ze doszedl juz detektor to sobie slucham serduszek tzn narazie jednego babla zlokalizowalam ale zaraz będę walczyc dalej
drogi ten detektor???
Masz dbać o siebie nie wolno sie denerwować, złe myśli też nie wskazane.....
Mamusiu a rozmawiasz ze skarbami one duzo czują może muzyka jakaś ralaksacyjna na brzuch
A ze mnie sie dziś leje jak z krany i skrzepy na czopkach jestem i pieluchy przewijam....
cały dzień leże
Ja za swój dałam 230zł..Mozna kupic taniej np. 150 ale to wyyglada jak platikowa zabawka. A ten co ja kupiłam ma dwa miejsca na słuchawki wiec mozemy sobie z eMkiem słuchac, mozna nagrywac na kompa (jak mi sie uda to jutro nagram i Wam pokaże) no i w ogóle jakis taki poważniejszy mi sie wydaje.
A z brzuchem rozmawiam cały czas, nawet eMek na mnie patrzy jak na UFO.. hihi
Ide polowac na drugie serducho, dobreej oraz STOSUNKOWO udanej nocy
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]