BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #531175 przez ferritka
B) :lol: ameliniowy;D posikałam się !!!!!

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #531181 przez pani_p
Padłam, szczególnie ze zdj co je dzidzia podesłała :-D
11 lata 11 miesiąc temu #531184 przez Dave
anoda89 - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 11 miesiąc temu #531189 przez anoda89
Widziałyście ten
Polak potrafi :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531200 przez agnesssa
Hej się z Wami :D

Cudowne wieści widzę :D

Gwen WIELKIE GRATKI :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Tyle zafasolkowanych na raz to jeszcze chyba nie było :lol: Oby tak dalej ;)

Mirella
Trzymaj się, mam nadzieję, że Cię szybko naprawią :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lacra Leżakuj, odpoczywaj i wygłaskaj brzusia ode mnie :kiss: :kiss: A właśnie brzusio już widać :unsure: :woohoo: :kiss: :kiss:

Inso
Trzymam kciuki za Was, ale widzę że moja synowa uparta jak Maks :silly:

Buziaki od Nas

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
11 lata 11 miesiąc temu #531207 przez Lacrijka
Zła jestem po tej wizycie jak fiks. Poszlam do mojego doktorka do innej placówki i okazałao sie ze tam na USG trzeba sie umawiac osobno. Troche mnie dok zmartwił, bo wg niego taki krwotok jak miałam to raczej nie jest wina slabego progesteronu ale bez USG nie jest w stanie mi nic wiecej powiedziec, w poniedziałek ide tam gdzie zawsze..Dobrze ze doszedl juz detektor to sobie slucham serduszek tzn narazie jednego babla zlokalizowalam ale zaraz będę walczyc dalej :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #531208 przez Dave
anoda - widziałam, też rozwala :) :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531215 przez dzidzia1234
LACRA- spokojnie- nie wolno się denerwować- czasem też jest tak, że się tętna 'nakładają' i wydaje się , że jedno słychać- ale szukaj

ja się muszę sprite napić , bo na sucho Was wariatki nie zniese- już mnie brzuch boli ze śmiechu

AGNESSA- ładna mama - to i maleństwo śliczne
11 lata 11 miesiąc temu #531227 przez Dave
dzidzia - nalej se, o suchym pysku się to nie da :lol: :lol: A masz co do tego spajta??

Ja se właśnie grapefruita wciagam :P

11 lata 11 miesiąc temu #531231 przez dzidzia1234
DAVE- Ty nie możesz- to sobie doleję sprite za Ciebie żeby się w przyrodzie zgadzało
11 lata 11 miesiąc temu #531239 przez ViFi
Lacrijka napisał:

Zła jestem po tej wizycie jak fiks. Poszlam do mojego doktorka do innej placówki i okazałao sie ze tam na USG trzeba sie umawiac osobno. Troche mnie dok zmartwił, bo wg niego taki krwotok jak miałam to raczej nie jest wina slabego progesteronu ale bez USG nie jest w stanie mi nic wiecej powiedziec, w poniedziałek ide tam gdzie zawsze..Dobrze ze doszedl juz detektor to sobie slucham serduszek tzn narazie jednego babla zlokalizowalam ale zaraz będę walczyc dalej :laugh:

drogi ten detektor???
Masz dbać o siebie nie wolno sie denerwować, złe myśli też nie wskazane.....
Mamusiu a rozmawiasz ze skarbami one duzo czują może muzyka jakaś ralaksacyjna na brzuch :)

A ze mnie sie dziś leje jak z krany i skrzepy na czopkach jestem i pieluchy przewijam....
cały dzień leże

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #531245 przez sylwka727
Pewnie tak jak mówicie luzuje się mamie na żołądku i olewka :lol: . I mam okropne cienie pod oczami dziś a wyspana jestem to nie czasem od tego że mały gość na wątrobie się usadza :unsure:

dzidzia1234 napisał:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

GWEN- jeśli lekarz nie ma dla Ciebie czasu w syt gdy jesteś w ciąży - to go zmień- bo g.....nie lekarz- popytaj koleżanek lub poszukaj sobie na np www.znanylekarz.pl/

Taka ciekawostka o stronie znanylekarz.pl - jeśli lekarz ma zweryfikowany profil i dostanie pierwszy zły komentarz to dzwonią do niego się zapytać czy nie chce wykupić abonamentu - 2,5tys rocznie a oni mu będą usuwać negatywne komenty - więc jeśli jakiś jakiś lekarz ma konto zweryfikowane i 0 złych opinii to najprawdopodobniej ma abonament wykupiony... Wiem bo moja ginka mi mówiła że tak właśnie do niej zadzwonili jak dostałam 1 złą opinię ale ona wolała odpowiedzieć na zarzuty

Kurde Mirella kiepsko ale zdrowiej nam szybciutko kochana :kiss:

Witam nową staraczkę :lol:

Mirella napisał:

ferritka, wenflon nie wypada, nie ma szans :lol: za to utrudnia życie jak w żyłę łokciową wbiją bo trzeba rękę prosto przy kroplówce trzymać.
A co do czoła, małym dzieciom się często wenflon w główkę wbija i strasznie to wygląda :(

Oj potwierdzam okropnie i przerażająco to wygląda :(

Agnesa śliczna mamusia i synuś też cudny :kiss:

A co do teściów to moja wpadła dziś na zajebisty pomysł , dzwoni do mojego i się pyta czy przyjedziemy dziś bo dawno nas nie było a żeby było śmieszniej dodam że teść ma grypę :dry: a ja koń :dry: czę się kurować po przeziebieniu :dry: ...

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
11 lata 11 miesiąc temu #531251 przez dzidzia1234
sylwka- serio???????? niezła jazda- czyli kolejna internetowa maszynka do drukowania kaski , a nie do walki dobra i zła- fuj
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531255 przez Lacrijka
ViFi napisał:

Lacrijka napisał:

drogi ten detektor???
Masz dbać o siebie nie wolno sie denerwować, złe myśli też nie wskazane.....
Mamusiu a rozmawiasz ze skarbami one duzo czują może muzyka jakaś ralaksacyjna na brzuch :)

A ze mnie sie dziś leje jak z krany i skrzepy na czopkach jestem i pieluchy przewijam....
cały dzień leże

Ja za swój dałam 230zł..Mozna kupic taniej np. 150 ale to wyyglada jak platikowa zabawka. A ten co ja kupiłam ma dwa miejsca na słuchawki wiec mozemy sobie z eMkiem słuchac, mozna nagrywac na kompa (jak mi sie uda to jutro nagram i Wam pokaże) no i w ogóle jakis taki poważniejszy mi sie wydaje.
A z brzuchem rozmawiam cały czas, nawet eMek na mnie patrzy jak na UFO.. hihi
Ide polowac na drugie serducho, dobreej oraz STOSUNKOWO udanej nocy :laugh: :laugh: :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #531258 przez ViFi

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby