BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #531481 przez ferritka
Mirella napisał:

Połóżcie sie ze mną, mówię Wam, możemy od razu zlot organizować :blink:

ajhahahahaha no i jest myśl ;> ja przywiozę piecyk elektryczny zrobimy sobie hawaje room ;D

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #531484 przez dzidzia1234
to ja wezmę garnek i olejki- postawimy na piecyku i zrobimy sobie saunę- kroplówki będą miały lepszego kopa
11 lata 11 miesiąc temu #531486 przez pani_p
Jestem za :D To ja jakieś drinki z palemką przemycę :D
11 lata 11 miesiąc temu #531490 przez emka
Mirelka Ty się kochana umów na ten zabieg i bedziesz miała z głowy :) Współczuje szpitala, bo tam cieżko wyleżeć, od rana stukają tymi korami ani pospać sie nie da, nie wiem jak tam ludzie mogą zdrowieć. Ciesz się ze jutro wyjdziesz. Ja też za Wiki strasznie tęskniłam. Ja czekam na wieści od taty bo jest w szpitalu. Mam mega stresa... :(

Lakrijka Jak u Ciebie?

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 11 miesiąc temu #531500 przez ferritka
Emka, jest pod dobrą opieką tata, musi być dobrze, zobaczysz ;****

sauna ok, drinki - no wcale mnie to nie dziwi, że tu od B) B) rana w temacie jesteśmy

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #531501 przez Mirella
No właśnie, ja jutro wychodzę, to dziś wbijajcie, i weźcie mi powiedzcie bo ja tu tępa jestem, jak w poniedziałek mi się @ zaczęła, to w czwartek za dwa tygodnie nie będzie następnej prawda?
11 lata 11 miesiąc temu #531507 przez ferritka
nie powinna, prędzej w czwartek za 3 tygodnie, ale jak Ty jesteś osłabiona, na kroplówce to wszystko się może zdarzyć z @

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #531513 przez dzidzia1234
eeeee..... nie wydaje mi się żeby przylazła @ za dwa tyg- a normalnie jakie masz cykle?
11 lata 11 miesiąc temu #531514 przez Mirella
Ferritka nie strasz, jak ja mam w takim razie termin operacji sobie wybrać? zakładając że mogę wybierać ;) tak naprawdę to jeszcze mi się @ kończy, gdyby nie to to by mnie chyba pokroili teraz, ale ja tak z marszu to nie chcę, trzeba się mentalnie przygotować
11 lata 11 miesiąc temu #531521 przez ferritka
w sumie, to szkoda że masz teraz jeszcze @, bo tak miałabyś to z głowy ...a teraz termin sobie wybierzesz i do tego czasu będziesz funkcjonować jak zombi, ciągle o tym myśleć aaaaaa naczytasz się jak szalona !! ZAkazuje Ci czytać złych rzeczy o zabiegu!!!!!

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #531547 przez dzidzia1234
mirella - ferritka ma rację- wybierz sobie termin jak najszybszy- rachu ciachu i po strachu- po Ci stres niepotrzebny
11 lata 11 miesiąc temu #531552 przez pani_p
Internet to zło, można przeróżne rzeczy wyczytać, a później się człowiek denerwuje niepotrzebnie. Tak jak ja dzisiaj przeczytałam chyba na wrześniówkach o konflikcie serologicznym. I już mi zaczęły czarne myśli do głowy wchodzić. Ale mówię sobie nie- przecież dobrze wiem, że są leki, jest opieka lekarska, wszystko będzie w porządku. Przestraszyć się przestraszyłam, ale tylko przez chwilkę. Lepiej nie czytać, człowiek zdrowszy wtedy jest :)

Dobra dziołszki idę obiad powoli sobie poszykować i siebie troszkę ogarnąć. Dzisiaj mam ambitny plan zrobić rolady z kurczaka ze szpinakiem. Jeszcze ich nie robiłam więc mam nadzieję, że będą dobre ;)
11 lata 11 miesiąc temu #531561 przez sylwka727
dzidzia1234 napisał:

sylwka- serio???????? niezła jazda- czyli kolejna internetowa maszynka do drukowania kaski , a nie do walki dobra i zła- fuj

Powaga, często sprawdzałam na tej stronce opinie a teraz sceptycznie podchodzę do tego :dry:

Iwonka
trzymaj się kochana :kiss: leż i dużo odpoczywaj

Mirella fajnie że nie chcę cię przetrzymywać tylko możesz sobie termin ustalić

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
11 lata 11 miesiąc temu #531572 przez ferritka
Pani ,padłam też to czytałam na wrześniówkach o tym kponflikcie ;DDD nie wiem jaką grupe krwi ma A..

poza tym coś też pocztałam i hmmm nie powiem Wam tu tego, bo wzniecę tu ogień, może stałam się jakaś przerważliwiona, ale aż mnie w żyłach zagotowało ;(( :angry: :angry: :angry: nie chodzi o żadne choroby, ani objawy , nie dotyczy to nawet mnie. Ale wkurzyło mnie coś potwornie..... choć mnie to gryzie;/

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #531580 przez dzidzia1234
ferritka- nie dozuj napięcia tylko pisz co Cię tak poruszyło
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby