BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #531591 przez gosia28
Mirella, dziewczyny mają rację- wybierz szybki termin to mniej Cię to wszytsko będzie kosztowało. Będziesz mieć z głowy, czy tam z wątroby :silly:
co do tych kaloryferów- w szpitalu to się różne dziwne rzeczy dzieją. My jak byliśmy na konsultacji u naszego znajomego gina to jak zawsze pogaduchy muszą być o dupie marynie to nam mówił, że w szpitalu to im nawet leków brakuje i nie ma zabardzo czym leczyć czasem... no to normalnie padłam

Iwonta- co u Ciebie? Mam nadzieję, że się wszystko uspokoiło. Nie martw się kochana i trzymaj się ciepło.

ja z zamrażarki wyciągnęłam na dziś wiejską kaczuchę, ale nie mam jakoś pomysła na niom :unsure:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531595 przez ferritka
powiem tylko tyle, że chyba mi dzisiaj hormon zołzy się podniósł, bo jak coś przeczytałam to aż mnie poniosło!! mam ochotę normalnie po babsku kogoś obgadać ,... Mirellka chyba wpadne jednak do Ciebie na oddział, wywale co mnie od rana pogryzło ;///

ja z kaczuchą nie pomogę, bo nie jem takiego mięsa, więc nie znam się ;/

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #531606 przez dzidzia1234
GOSIA- ja często gotuję wg przepisów grzegorza russaka- znajdziesz na chomiku- zawsze wychodzi i zawsze jest pyyyyyyychaaaaaaaa
11 lata 11 miesiąc temu #531622 przez gosia28
ferritka- ulżyj sobie i nam tu napisz co Cię tak gryzie. Przecież pewnie nie znamy tej osoby to nie będzie niezręcznej sytuacji :woohoo:

dzidzia- chyba już coś znalazłam odpowiedniego na forum. Powiem Wam, że forum to jest naprawdę pożyteczna sprawa :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #531635 przez ferritka
gosia28 napisał:

ferritka- ulżyj sobie i nam tu napisz co Cię tak gryzie. Przecież pewnie nie znamy tej osoby to nie będzie niezręcznej sytuacji :woohoo:

dzidzia- chyba już coś znalazłam odpowiedniego na forum. Powiem Wam, że forum to jest naprawdę pożyteczna sprawa :)

Gosia, właściwie to ja to przeczytałam o kogoś kto tu był przez chwile z nami, więc tym bardziej gryzę się w język - nie było tematu ;)

łapcie moje Ciacho na dobry początek dnia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
11 lata 11 miesiąc temu #531650 przez dzidzia1234
uwielbiam rosół z kaczuszki- mmmmmmmmmmm- ja w przyszłym tyg biorę się za króliki- bo mam dwa w zamrażarce i żegnaj dieto
11 lata 11 miesiąc temu #531739 przez pani_p
ferritka napisał:

Pani ,padłam też to czytałam na wrześniówkach o tym kponflikcie ;DDD nie wiem jaką grupe krwi ma A..

poza tym coś też pocztałam i hmmm nie powiem Wam tu tego, bo wzniecę tu ogień, może stałam się jakaś przerważliwiona, ale aż mnie w żyłach zagotowało ;(( :angry: :angry: :angry: nie chodzi o żadne choroby, ani objawy , nie dotyczy to nawet mnie. Ale wkurzyło mnie coś potwornie..... choć mnie to gryzie;/

No ja wiem, że my będziemy mięli konflikt bo ja mam Rh- a mąż Rh+. Wiem, że to nie jest groźne jeżeli jest się pod opieką lekarza a jak przeczytałam co tam jedna napisała, że dzieci z takich związków rodzą się upośledzone to mnie szokło... Więc trzeba brać poprawkę na to co się czyta.

A tak swoją drogą to teraz siedzę i się zastanawiam coś ty tam wyczytała, zaintrygowałaś mnie :D
11 lata 11 miesiąc temu #531750 przez MoNiaaa
FERRITKA A MI JEDNA OSOBA PRZESZLA PRZEZ MYSL O KTOREJ MOGLAS COS WYCZYTAC HMM ALE PRZEZ TO JESTEM JESZCZE CIEKAWSZA CZY O TĄ CHODZI I O CO KONKRETNIE :silly:

tak wogole to witam panie :):)

Iwonka Kochana moja co sie dzieje???:( oby to nic powaznego i szybko ustaly te plamienia ja zaciskam mocno kciuki i mysle o tobie dawaj znac jak tylko bedziesz mogla!!!!!

dziewczyny jestem wpolowie szarego i hmmmm nawet nie sadzilam ze to w ta strone pojdzie:P
od razu pytam kto ma druga czesc w pdf????
musze wypelnic zadania w pracy i biore sie do czytania :)

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #531756 przez ViFi
Mirella napisał:

Woreczek żólciowy chcą mi wyciąć :( nie mogę się dowiedzieć dlaczego bo mam beznadziejnego lekarza prowadzącego

Ilonka powiedz Inso żeby się czymała mocno i mocno parła :lol: dziewczynki nigdy się nie spieszą także luuuuzik :kiss:

Masz w nim jakieś kamienie, a wyniki nie zzółkłaś? Możesz mieć boleści od niego Boli Cięw tym miejscu :)

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531760 przez dzidzia1234
MONIA- a jak Twoja beta????

a tu masz drugą część chomikuj.pl/Dza-Stin/s*c5*82owo+pisane+*...ya+02,2072382988.pdf
11 lata 11 miesiąc temu #531766 przez Lacrijka
emka napisał:

Mirelka Ty się kochana umów na ten zabieg i bedziesz miała z głowy :) Współczuje szpitala, bo tam cieżko wyleżeć, od rana stukają tymi korami ani pospać sie nie da, nie wiem jak tam ludzie mogą zdrowieć. Ciesz się ze jutro wyjdziesz. Ja też za Wiki strasznie tęskniłam. Ja czekam na wieści od taty bo jest w szpitalu. Mam mega stresa... :(

Lakrijka Jak u Ciebie?

Emka - leże i pachne..teraz robie sobie barszczyk bo mnie tak skręca z chcicy na niego że szok..taki prawdziwy z buraczkow...mmmmmmmm pyyszka ! :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #531795 przez dzidzia1234
no to i ja się zabrała za czytanie i już się nie dziwię, że wszystkie trzymają nos w książkach
11 lata 11 miesiąc temu #531802 przez ferritka
Mogę i ja poprosić o pdf bo na tym chemiczne to płacić trzecia, koleżanka mnie poprosiła i od razu pomyślałam że przecież u nas tu krąży szary mój mail to Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #531808 przez Ingrid29
ferritka dobrze mówi pogrożę paluchem tym które same wiedzą za co
11 lata 11 miesiąc temu #531811 przez dzidzia1234
FERRITKA- zaraz Ci wyślę wszystkie trzy
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama