- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do tych kaloryferów- w szpitalu to się różne dziwne rzeczy dzieją. My jak byliśmy na konsultacji u naszego znajomego gina to jak zawsze pogaduchy muszą być o dupie marynie to nam mówił, że w szpitalu to im nawet leków brakuje i nie ma zabardzo czym leczyć czasem... no to normalnie padłam
Iwonta- co u Ciebie? Mam nadzieję, że się wszystko uspokoiło. Nie martw się kochana i trzymaj się ciepło.
ja z zamrażarki wyciągnęłam na dziś wiejską kaczuchę, ale nie mam jakoś pomysła na niom
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
ja z kaczuchą nie pomogę, bo nie jem takiego mięsa, więc nie znam się ;/
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
dzidzia- chyba już coś znalazłam odpowiedniego na forum. Powiem Wam, że forum to jest naprawdę pożyteczna sprawa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ferritka- ulżyj sobie i nam tu napisz co Cię tak gryzie. Przecież pewnie nie znamy tej osoby to nie będzie niezręcznej sytuacji
dzidzia- chyba już coś znalazłam odpowiedniego na forum. Powiem Wam, że forum to jest naprawdę pożyteczna sprawa
Gosia, właściwie to ja to przeczytałam o kogoś kto tu był przez chwile z nami, więc tym bardziej gryzę się w język - nie było tematu
łapcie moje Ciacho na dobry początek dnia
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Pani ,padłam też to czytałam na wrześniówkach o tym kponflikcie ;DDD nie wiem jaką grupe krwi ma A..
poza tym coś też pocztałam i hmmm nie powiem Wam tu tego, bo wzniecę tu ogień, może stałam się jakaś przerważliwiona, ale aż mnie w żyłach zagotowało ;(( nie chodzi o żadne choroby, ani objawy , nie dotyczy to nawet mnie. Ale wkurzyło mnie coś potwornie..... choć mnie to gryzie;/
No ja wiem, że my będziemy mięli konflikt bo ja mam Rh- a mąż Rh+. Wiem, że to nie jest groźne jeżeli jest się pod opieką lekarza a jak przeczytałam co tam jedna napisała, że dzieci z takich związków rodzą się upośledzone to mnie szokło... Więc trzeba brać poprawkę na to co się czyta.
A tak swoją drogą to teraz siedzę i się zastanawiam coś ty tam wyczytała, zaintrygowałaś mnie
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
tak wogole to witam panie
Iwonka Kochana moja co sie dzieje??? oby to nic powaznego i szybko ustaly te plamienia ja zaciskam mocno kciuki i mysle o tobie dawaj znac jak tylko bedziesz mogla!!!!!
dziewczyny jestem wpolowie szarego i hmmmm nawet nie sadzilam ze to w ta strone pojdzie:P
od razu pytam kto ma druga czesc w pdf????
musze wypelnic zadania w pracy i biore sie do czytania
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Woreczek żólciowy chcą mi wyciąć nie mogę się dowiedzieć dlaczego bo mam beznadziejnego lekarza prowadzącego
Ilonka powiedz Inso żeby się czymała mocno i mocno parła dziewczynki nigdy się nie spieszą także luuuuzik
Masz w nim jakieś kamienie, a wyniki nie zzółkłaś? Możesz mieć boleści od niego Boli Cięw tym miejscu
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
a tu masz drugą część chomikuj.pl/Dza-Stin/s*c5*82owo+pisane+*...ya+02,2072382988.pdf
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Mirelka Ty się kochana umów na ten zabieg i bedziesz miała z głowy Współczuje szpitala, bo tam cieżko wyleżeć, od rana stukają tymi korami ani pospać sie nie da, nie wiem jak tam ludzie mogą zdrowieć. Ciesz się ze jutro wyjdziesz. Ja też za Wiki strasznie tęskniłam. Ja czekam na wieści od taty bo jest w szpitalu. Mam mega stresa...
Lakrijka Jak u Ciebie?
Emka - leże i pachne..teraz robie sobie barszczyk bo mnie tak skręca z chcicy na niego że szok..taki prawdziwy z buraczkow...mmmmmmmm pyyszka !
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa