BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #532062 przez dzidzia1234
a ja mam na tapecie pierwsze problemy sercowe mojej córki- się zaczyna
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532063 przez ferritka
Mirella, @ 29.-01 więc mam jeszcze czasu jak marasu do niej, przez te prawie 2 tyg to ja się nerwowo wykończę...

wydęło mnie niemiłosiernie - jakby mi mało było urojonych objawów. Podświadomość woła
" GŁOWO NADĄŻ ZA DUPĄ WRESZCIE WARIATKO" :angry: :angry: :angry: :angry:

odpoczywaj odpoczywaj, moze uda Ci się już przespać do rana , a jutro z górki, juz w domku

dzidzia - podziel sie za kim to teraz nastolatki szaleją ?? ;*

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #532069 przez studentkaae
noo, ja już po kolędzie, zaraz nadrobię co naskrobałyście jak mnie nie było :)

aha - powiem tylko tyle, że na kolędzie się wkurzyłam - bo nawet ksiądz zadał mi pytanie:

"co - już prawie 3 lata po ślubie i dziecka nie macie, co nie chcecie, przecież to nie po katolicku nie chcieć dziecka" ale się wściekłam. co on może wiedzieć.... jeju, ale się wpieniłam!!! chyba se syropku zaraz walnę za te nerwy!!! aaaaaaaaaaaa!!!!!!!
11 lata 11 miesiąc temu #532071 przez dzidzia1234
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532073 przez dzidzia1234
studenka- klecha to gdzie nie zahaczy to "ślad" zostawi- ja bym mu pokazała jak wygladają drzwi -od zewnątrz oczywiście

zaraz Wam dowcipa zapodam- tyko , żeby sie nikt nie obraził

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
11 lata 11 miesiąc temu #532078 przez studentkaae
dzidzia rozwaliłaś mnie tym :lol: :lol: :lol:
11 lata 11 miesiąc temu #532087 przez GwenB
Iwonta trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze :kiss: Byłaś dzisiaj w szpitalu?

Mirella nie daj się im tam w tym szpitalu! na szczęście ostatnia noc już dzisiaj, więc powinno być z górki :)

Dzidzia dobreee :D

A ja standardowo troszkę Wam pomarudzę ;) niestety coś mnie zbiera, a to mnie martwi, mąż już mnie zaopatrzył w prenaten czy jak tam się ten syrop nazywa. Jeszcze nie chorowałam w tym sezonie, więc chyba i mnie dopadło :angry:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532091 przez studentkaae
masakra, wiecie co przed chwilą zrobiłam? o matko, przyznam się Wam - nie wiem co jest... zjadłam przed chwilą 3/4 tabliczki czekolady czytając forum. ale mam wyrzuty sumienia teraz :huh:

aha - no co się dziwię - @ blisko i żrę jak głupia, pewnie to dlatego. dramat.

Gwen - nie daj się choróbsku. nie teraz!!! bo fakt, teraz grypa szaleje, a ja już 2 tygodnie katar mam, a ponoc po tygodniu mija dziadostwo :angry:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532095 przez ferritka
Gwen herbatę z malinkami i miodem i wyskakuje do łóżka bo wiesz że grypa szaleje

Studentka to tak jak ją wczoraj z cukierki a do @ 2 tyg więc Twoje zachcianki wcale nie są takie na @ oczywiste B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #532096 przez @nulka
Ingrid29 napisał:

dzidzia dziękuje bardzo już doszły wszystkie części, to wieczorami Artur będzie spał, to będę sobie czytać (mąż niestety na 5 tygodniowej delegacji za granicą, więc wieczorem nie ma co robić).

@nulka a co u ciebie słychać? jak staranka?

Mirelka mnie to strasznie drażniło jak leżałam po porodzie z malutkim na oddziale. A 5 rano zaczynali napieprzać jakimś garami i kubłami ze śmieciami - myślałam, że oszaleje, w ogóle spać się nie dało.

eeeeeeeee, no u mnie stanęło na tym, że już się pogodziłam z tym że już drugi raz mamą nie zostanę i że czekam na wnuczków :S
11 lata 11 miesiąc temu #532101 przez iwonta_kg
Pół godziny mi zajęło przeczytanie tych 10 stron!

W szpitalu nie bylam. Tylko nie krzyczcie na mnie! Musiałam iść do urzędu pracy donieść parę dokumentów.
I załatwić sprawy z związku z pracą. Nic mi nie leciało dzisiaj. Ale jeśli jeszcze jedna taka sytuacja bedzie od razu zgłaszam sie na oddział. Słowo!

Ferritka mam nadzieję że to nie moje posty na wrześniówkach Cie wkurzyły...
Jak mam ten spis wrześniówek zrobić?

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #532106 przez studentkaae
ferritka napisał:

Gwen herbatę z malinkami i miodem i wyskakuje do łóżka bo wiesz że grypa szaleje

Studentka to tak jak ją wczoraj z cukierki a do @ 2 tyg więc Twoje zachcianki wcale nie są takie na @ oczywiste B)

hmmm, no raczej taki objaw u mnie to na @ jest :( często tak mam, chociaż w zeszłym miesiącu tak nie miałam... eee, mówię Wam, u mnie to nie idzie się poznać na tych objawach.

w 1 ciąży cyce mnie nawalały mega i były żyłki na nich i na brzuchu no i były 2 kreski, a teraz nic z tych rzeczy nie widzę u siebie czyli się nie łudzę
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532111 przez ferritka
Iwona nie nie Twój wpis kochana też mi przeszło przez głowę że pomyśleć tak możesz ale słowo honoru że nie o Ciebie mi chodziło . Ale jak następnym razem poplamisz a nie pójdziesz do lekarza to obiecuje że narzucać Ci na forum B) B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #532112 przez dzidzia1234
a co to za grupowa deprecha??????
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532117 przez ferritka
gdzie????

aaaaa kawał o urszulankach ;> hehehehehe

nie no , jak tu się nie zakochać :kiss: :kiss: :kiss: :lol: nie dość że bosko sexowny tojeszcze taki zdolny

www.pudelek.pl/artykul/49185/ryan_goslin..._drutach_jest_fajne/

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży