- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #532062 przez dzidzia1234
a ja mam na tapecie pierwsze problemy sercowe mojej córki- się zaczyna
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532063 przez ferritka
Mirella, @ 29.-01 więc mam jeszcze czasu jak marasu do niej, przez te prawie 2 tyg to ja się nerwowo wykończę...
wydęło mnie niemiłosiernie - jakby mi mało było urojonych objawów. Podświadomość woła
" GŁOWO NADĄŻ ZA DUPĄ WRESZCIE WARIATKO"
odpoczywaj odpoczywaj, moze uda Ci się już przespać do rana , a jutro z górki, juz w domku
dzidzia - podziel sie za kim to teraz nastolatki szaleją ?? ;*
wydęło mnie niemiłosiernie - jakby mi mało było urojonych objawów. Podświadomość woła
" GŁOWO NADĄŻ ZA DUPĄ WRESZCIE WARIATKO"
odpoczywaj odpoczywaj, moze uda Ci się już przespać do rana , a jutro z górki, juz w domku
dzidzia - podziel sie za kim to teraz nastolatki szaleją ?? ;*
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 11 miesiąc temu #532069 przez studentkaae
noo, ja już po kolędzie, zaraz nadrobię co naskrobałyście jak mnie nie było
aha - powiem tylko tyle, że na kolędzie się wkurzyłam - bo nawet ksiądz zadał mi pytanie:
"co - już prawie 3 lata po ślubie i dziecka nie macie, co nie chcecie, przecież to nie po katolicku nie chcieć dziecka" ale się wściekłam. co on może wiedzieć.... jeju, ale się wpieniłam!!! chyba se syropku zaraz walnę za te nerwy!!! aaaaaaaaaaaa!!!!!!!
aha - powiem tylko tyle, że na kolędzie się wkurzyłam - bo nawet ksiądz zadał mi pytanie:
"co - już prawie 3 lata po ślubie i dziecka nie macie, co nie chcecie, przecież to nie po katolicku nie chcieć dziecka" ale się wściekłam. co on może wiedzieć.... jeju, ale się wpieniłam!!! chyba se syropku zaraz walnę za te nerwy!!! aaaaaaaaaaaa!!!!!!!
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #532071 przez dzidzia1234
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
ano jej przyjaciółka zakochał się w jej chłopaku i teraz robi wszystko- czyt- ploty, intrygi itp, żeby się ze sobą rozstali- biedny chłopak lata za nią - a ta ma focha na maksa i podejrzewa go juz prawie o spowodowanie huraganu katrina- trochę mnie to śmieszy nawet- ale trzymam fason- bo wiem , że dla niej to poważna sprawa- ech..... tak a prpo uroków rodzicielstwa
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532073 przez dzidzia1234
studenka- klecha to gdzie nie zahaczy to "ślad" zostawi- ja bym mu pokazała jak wygladają drzwi -od zewnątrz oczywiście
zaraz Wam dowcipa zapodam- tyko , żeby sie nikt nie obraził
Idzie facet ulicą patrzy, a tam strzałka z napisem: "Burdel u Sióstr Urszulanek". Hmmm, myśli facet, tego jeszcze nie było. Wszedł, a tam za ciężkim dębowym biurkiem siedzi stara zakonnica i pyta:
- Czego chciał?
- N... no... skorzystać z, z, z u-u-usług...
- Płaci tu 500,- zł i idzie w te drzwi po prawej.
Zapłacił i poszedł, a tam na końcu korytarza kolejna, już młoda zakonnica siedzi przy zwyczajnym biurku.
- Witam pana.
- Witam, chciałem...
- Tak, tak wiem, 300,- zł i drzwi po lewej.
Zapłacił, poszedł i na końcu korytarza widzi nowicjuszka siedzi przy stoliczku...
- Dzień dobry.
- Dzień dobry, chciałem skorzystać z usług.
- Ach, tak... 100,- zł i te drzwi za mną.
Ok, zapłacił, już tyle wydal, to stówa go nie zbawi. Wszedł, drzwi się zatrzasnęły, a facet stoi na dworze, nie można już wrócić, bo klamki z tej strony nie ma... rozgląda się (nieco skołowany), a tu mała tabliczka z napisem: "Właśnie zostałeś wyruchany przez Siostry Urszulanki".
zaraz Wam dowcipa zapodam- tyko , żeby sie nikt nie obraził
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Idzie facet ulicą patrzy, a tam strzałka z napisem: "Burdel u Sióstr Urszulanek". Hmmm, myśli facet, tego jeszcze nie było. Wszedł, a tam za ciężkim dębowym biurkiem siedzi stara zakonnica i pyta:
- Czego chciał?
- N... no... skorzystać z, z, z u-u-usług...
- Płaci tu 500,- zł i idzie w te drzwi po prawej.
Zapłacił i poszedł, a tam na końcu korytarza kolejna, już młoda zakonnica siedzi przy zwyczajnym biurku.
- Witam pana.
- Witam, chciałem...
- Tak, tak wiem, 300,- zł i drzwi po lewej.
Zapłacił, poszedł i na końcu korytarza widzi nowicjuszka siedzi przy stoliczku...
- Dzień dobry.
- Dzień dobry, chciałem skorzystać z usług.
- Ach, tak... 100,- zł i te drzwi za mną.
Ok, zapłacił, już tyle wydal, to stówa go nie zbawi. Wszedł, drzwi się zatrzasnęły, a facet stoi na dworze, nie można już wrócić, bo klamki z tej strony nie ma... rozgląda się (nieco skołowany), a tu mała tabliczka z napisem: "Właśnie zostałeś wyruchany przez Siostry Urszulanki".
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez dzidzia1234.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #532087 przez GwenB
Iwonta trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze Byłaś dzisiaj w szpitalu?
Mirella nie daj się im tam w tym szpitalu! na szczęście ostatnia noc już dzisiaj, więc powinno być z górki
Dzidzia dobreee
A ja standardowo troszkę Wam pomarudzę niestety coś mnie zbiera, a to mnie martwi, mąż już mnie zaopatrzył w prenaten czy jak tam się ten syrop nazywa. Jeszcze nie chorowałam w tym sezonie, więc chyba i mnie dopadło
Mirella nie daj się im tam w tym szpitalu! na szczęście ostatnia noc już dzisiaj, więc powinno być z górki
Dzidzia dobreee
A ja standardowo troszkę Wam pomarudzę niestety coś mnie zbiera, a to mnie martwi, mąż już mnie zaopatrzył w prenaten czy jak tam się ten syrop nazywa. Jeszcze nie chorowałam w tym sezonie, więc chyba i mnie dopadło
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532091 przez studentkaae
masakra, wiecie co przed chwilą zrobiłam? o matko, przyznam się Wam - nie wiem co jest... zjadłam przed chwilą 3/4 tabliczki czekolady czytając forum. ale mam wyrzuty sumienia teraz
aha - no co się dziwię - @ blisko i żrę jak głupia, pewnie to dlatego. dramat.
Gwen - nie daj się choróbsku. nie teraz!!! bo fakt, teraz grypa szaleje, a ja już 2 tygodnie katar mam, a ponoc po tygodniu mija dziadostwo
aha - no co się dziwię - @ blisko i żrę jak głupia, pewnie to dlatego. dramat.
Gwen - nie daj się choróbsku. nie teraz!!! bo fakt, teraz grypa szaleje, a ja już 2 tygodnie katar mam, a ponoc po tygodniu mija dziadostwo
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez studentkaae.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532095 przez ferritka
Gwen herbatę z malinkami i miodem i wyskakuje do łóżka bo wiesz że grypa szaleje
Studentka to tak jak ją wczoraj z cukierki a do @ 2 tyg więc Twoje zachcianki wcale nie są takie na @ oczywiste
Studentka to tak jak ją wczoraj z cukierki a do @ 2 tyg więc Twoje zachcianki wcale nie są takie na @ oczywiste
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
11 lata 11 miesiąc temu #532096 przez @nulka
Ingrid29 napisał:
eeeeeeeee, no u mnie stanęło na tym, że już się pogodziłam z tym że już drugi raz mamą nie zostanę i że czekam na wnuczków
dzidzia dziękuje bardzo już doszły wszystkie części, to wieczorami Artur będzie spał, to będę sobie czytać (mąż niestety na 5 tygodniowej delegacji za granicą, więc wieczorem nie ma co robić).
@nulka a co u ciebie słychać? jak staranka?
Mirelka mnie to strasznie drażniło jak leżałam po porodzie z malutkim na oddziale. A 5 rano zaczynali napieprzać jakimś garami i kubłami ze śmieciami - myślałam, że oszaleje, w ogóle spać się nie dało.
eeeeeeeee, no u mnie stanęło na tym, że już się pogodziłam z tym że już drugi raz mamą nie zostanę i że czekam na wnuczków
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 11 miesiąc temu #532101 przez iwonta_kg
Pół godziny mi zajęło przeczytanie tych 10 stron!
W szpitalu nie bylam. Tylko nie krzyczcie na mnie! Musiałam iść do urzędu pracy donieść parę dokumentów.
I załatwić sprawy z związku z pracą. Nic mi nie leciało dzisiaj. Ale jeśli jeszcze jedna taka sytuacja bedzie od razu zgłaszam sie na oddział. Słowo!
Ferritka mam nadzieję że to nie moje posty na wrześniówkach Cie wkurzyły...
Jak mam ten spis wrześniówek zrobić?
W szpitalu nie bylam. Tylko nie krzyczcie na mnie! Musiałam iść do urzędu pracy donieść parę dokumentów.
I załatwić sprawy z związku z pracą. Nic mi nie leciało dzisiaj. Ale jeśli jeszcze jedna taka sytuacja bedzie od razu zgłaszam sie na oddział. Słowo!
Ferritka mam nadzieję że to nie moje posty na wrześniówkach Cie wkurzyły...
Jak mam ten spis wrześniówek zrobić?
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #532106 przez studentkaae
ferritka napisał:
hmmm, no raczej taki objaw u mnie to na @ jest często tak mam, chociaż w zeszłym miesiącu tak nie miałam... eee, mówię Wam, u mnie to nie idzie się poznać na tych objawach.
w 1 ciąży cyce mnie nawalały mega i były żyłki na nich i na brzuchu no i były 2 kreski, a teraz nic z tych rzeczy nie widzę u siebie czyli się nie łudzę
Gwen herbatę z malinkami i miodem i wyskakuje do łóżka bo wiesz że grypa szaleje
hmmm, no raczej taki objaw u mnie to na @ jest często tak mam, chociaż w zeszłym miesiącu tak nie miałam... eee, mówię Wam, u mnie to nie idzie się poznać na tych objawach.
w 1 ciąży cyce mnie nawalały mega i były żyłki na nich i na brzuchu no i były 2 kreski, a teraz nic z tych rzeczy nie widzę u siebie czyli się nie łudzę
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532111 przez ferritka
Iwona nie nie Twój wpis kochana też mi przeszło przez głowę że pomyśleć tak możesz ale słowo honoru że nie o Ciebie mi chodziło . Ale jak następnym razem poplamisz a nie pójdziesz do lekarza to obiecuje że narzucać Ci na forum
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #532112 przez dzidzia1234
a co to za grupowa deprecha??????
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532117 przez ferritka
gdzie????
aaaaa kawał o urszulankach ;> hehehehehe
nie no , jak tu się nie zakochać nie dość że bosko sexowny tojeszcze taki zdolny
www.pudelek.pl/artykul/49185/ryan_goslin..._drutach_jest_fajne/
aaaaa kawał o urszulankach ;> hehehehehe
nie no , jak tu się nie zakochać nie dość że bosko sexowny tojeszcze taki zdolny
www.pudelek.pl/artykul/49185/ryan_goslin..._drutach_jest_fajne/