- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
w ciąży przeziębienie dłużej trzyma
to mnie zaintrygowało... bo ja już równo 2 tydzień nie mogę się doleczyć, gardło boli, katar się z nosa leje... czyżby?....
eee, głupio to wymyśliłam nie??
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
sylwka727 napisał:
to mnie zaintrygowało... bo ja już równo 2 tydzień nie mogę się doleczyć, gardło boli, katar się z nosa leje... czyżby?....
wróżba za wróżbę kochana ;>albo zamkniesz wrześnióweczki 2013 albo Ty otworzysz
październikówki 2013 ;]]]] bo z przeznaczeniem się nie dyskutuje moja droga
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
studentkaae napisał:
sylwka727 napisał:
wróżba za wróżbę kochana ;>albo zamkniesz wrześnióweczki 2013 albo Ty otworzysz
październikówki 2013 ;]]]] bo z przeznaczeniem się nie dyskutuje moja droga
Bo ja zaraz chora być zapragnę, a to już szczyt by był jakiś...
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
czasami się zastanaiwam jaką ja będę kiedyś mamą ?? z całą pewnością nadopiekuńczą i nie wiem jak to będzie jak moje dziecie będzie chciało iść na dyskotekę chyba umrę ze strachu. Albo jak pojedzie na zimowisko ;/ ciekawa jestem...
ojj powiem tyle... pierwsze samodzielne wypuszczenie Martuli z koleżanką na zakupy na targ ... przypłaciłam palpitacją serca., a miała już chyba 9-10 lat nie było telefonów komórkowych tak dostępnych wtedy, kosztowały spoooro kasy , więc wyobrazcie sobie te nerwy ... na dyskotekę... ło matko... to samo teraz ma 21 i jak idzie na balety to prosze żeby mi pisała co jakiś czas że wsio ok albo jak ma zamiar spoać u swojego chłopaka... RAZ myslałam że osiwieję jak wstałam rano , a jej nie ma... tel nie odbierała.. jesho...dobrze że znam do jej chłopaka numer to zadzwoniłąm ,.,, a moje kólewna.. co? wyciszyła fona żeby jej nie brzęczał... tjaaaa... za to ja jej brzęczałam caały dzień i pół wiczoru
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pani ;* hahaha no to byłby szczyt szczytów ;> czyli co popadasz w skrajność już tak?
Mirellka mówi, że skarajnośc to ostatnia faza.
pogratuluję Ci zatem niebawem też ;***
Ja Kuba Bogu tak Bóg Kubie- więc ja Tobie też!
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ferritka napisał:
czasami się zastanaiwam jaką ja będę kiedyś mamą ?? z całą pewnością nadopiekuńczą i nie wiem jak to będzie jak moje dziecie będzie chciało iść na dyskotekę chyba umrę ze strachu. Albo jak pojedzie na zimowisko ;/ ciekawa jestem...
ojj powiem tyle... pierwsze samodzielne wypuszczenie Martuli z koleżanką na zakupy na targ ... przypłaciłam palpitacją serca., a miała już chyba 9-10 lat nie było telefonów komórkowych tak dostępnych wtedy, kosztowały spoooro kasy , więc wyobrazcie sobie te nerwy ... na dyskotekę... ło matko... to samo teraz ma 21 i jak idzie na balety to prosze żeby mi pisała co jakiś czas że wsio ok albo jak ma zamiar spoać u swojego chłopaka... RAZ myslałam że osiwieję jak wstałam rano , a jej nie ma... tel nie odbierała.. jesho...dobrze że znam do jej chłopaka numer to zadzwoniłąm ,.,, a moje kólewna.. co? wyciszyła fona żeby jej nie brzęczał... tjaaaa... za to ja jej brzęczałam caały dzień i pół wiczoru
Asik , sama widzisz ..spania u chłopaka to chyba jednak nie strzymam , jak boga kocham
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
kiedyś nie wierzyłam i śmiałam się z mojego taty.
musiało minąć 40 lat żebym zastosowała - taka jestem uparta cholera
więc tak: trza przez minimum pół godziny grzać się z góry i z dołu
dół: moczyć nogi w coraz to cieplejszej wodzie (ktoś musi dolewać)
środek: otulić się kocem
góra: wlewać w siebie herbatkę rozgrzewajacą, ja piję z malinami albo lipową albo grzańca robię (ale to wersja nie dla ciężarnych)
powtarzam tę kurację na drugi dzień i z reguły już po przeziebieniu
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny sprzedam Wam przepis jak się pozbyć kataru i przeziębienia w 4 dni
kiedyś nie wierzyłam i śmiałam się z mojego taty.
musiało minąć 40 lat żebym zastosowała - taka jestem uparta cholera
więc tak: trza przez minimum pół godziny grzać się z góry i z dołu
dół: moczyć nogi w coraz to ciepłej wodzie (ktoś musi dolewać)
środek: otulić się kocem
góra: wlewać w siebie herbatkę rozgrzewajacą, ja piję z malinami albo lipową albo grzańca robię (ale to wersja nie dla ciężarnych)
powtarzam tę kurację na drugi dzień i z reguły już po przeziebieniu
Muszę zapamiętać. Jak to u mnie zadziała przy najbliższym przeziębieniu to Cię wycałuję
anoda89 napisał:
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
hehehe dasz radęAsik napisał:
ferritka napisał:
Asik , sama widzisz ..spania u chłopaka to chyba jednak nie strzymam , jak boga kocham
@nulka... żebym ja była taka mądra 21 lat temu to uuuu ale przepis super zaraz go sobie wkleje do notatnika a żem nie cięzarna to zastosuję grzańca i co z tego że nie choram? to będzie zapobiegawczo
@nulka napisał:
mój syn ma 22 lata a jak go wyślę autem do biedronki to nasłuchuję czy karetka nie jedzie albo helikopter nie ląduje .....
matko... no jak ja słysze karetkę to mam to samo... od razu najgorsze mysli przychodzą... ehhh ... a tu drugi mały ancymon rosnie i znowu mnie wsio czeka mam nadzieje że teraz AŻ taka pofyrtana nie bedę... tjaaa.....