BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532744 przez ferritka
postanowienie poprawy zagościło w mej głowie, od dziś przechodzę na dietę... zupakapuściana się gotuje, cukierki schowam ,żeby mnie nie kusiły i wysłąłam A po jabłka i grejpfruty, bo NIE BĘDZIE WYSTAJĄCY BRZUCH PSUŁ MI DNI !!!!! przede mną akcja 5kg. 3majcie kciuki za owocny spadek ;))))

hahaha jakby tego było mało, odkurzyłam i DOSTAŁĄM KOLKI ;d ja się zastrzele, żeby aż tak kondycji nie mieć :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #532749 przez dzidzia1234
FERRITKA- wierz mi na słowo, że mnie mój brzuch spędza sen z powiek- ale jak byłam ostatnio robić wosk w strefie bikini to pani mnie pocieszyła uprzejmie, że póki cycki są większe od niego to nie ma dramatu
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532751 przez ferritka
raz byłam na bikini z koleżanką , i jak zobaczyłam jak to się odbywa to zrezygnowałam;D a ona wracała jak kowboj po westernie ..... ;> odważna jesteś Dzidzia zawodniczka ;D
kiedys próbowałąm w domu z plastrami ale ...całą sie pokleiłam i nie umiałam tego wosku zmyć, no tragedia

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #532763 przez dzidzia1234
FERRITKA- wcale nie boli jeśli jest robione dobrze i dobrymi preparatami- a korzyści jakie- ok miesiąca spokój i nawet stringi na plażę można założyć- a przede wszystkim nie pojawiaja się te cholerne krostki , zaczerwienienia i inne paskudztwa
11 lata 11 miesiąc temu #532767 przez ferritka
kurcze to może spróbuje i ja.. .hmmm tylko jak się przygotować do tej przyjemności, że tak zapytam - lekko zapuszczona mam iść ? moja koleżanka wiecie co robi ;> wyciąga mięso z zamrażarki, siadana nim, chwile się podmrozi i jedzie depilatorem ;> jak się odmrozi to siada znowu i podmraża ;D

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #532773 przez dzidzia1234
FERRITKA- depilator ma swoje dobre i złe strony- niestety też pojawia się po nim wysypka to raz- dwa- po jakimś czasie włoski się wrastają i to jest dopiero dramat- znam z autopsji i nie polecam- jeśli się zdecydujesz to dobrze jak włoski mają ok 5 mm bo wówczas na dłużej starcza i efekt lepszy- u mnie głebokie biki plus uda - 90 zł- przymierzam się do laseru żeby mieć problem raz na zawsze z głowy- no ale to bym musiała staranka przerwać-
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532778 przez ferritka
co to znaczy głębokie bikini ?? cene dobra, to ja może spróbuje.. włoski wrastają , wiem bo robie nogi depilatorem ładnych pare lat. Trzeba pamiętać że na depilacji się nie kończy, robie co 2 dni pilling i raz na jakiś czas przejade jednorazówką = żeby włoski były lekko mocniejsze i dały radę przejść przez skóre. Jak wydepiluje to mam spokój 4 tyg.

laserek - też myslałam o tym, najpierw poszłabym na paszki- mała powierzchnia i na próbe, zobaczyc efekt.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #532781 przez dzidzia1234
dla mnie akurat pachy nie stanowią problemu- za to reszta owszem- głębokie bikini to tak , że zostaje Ci tylko zgrabny paseczek na uciechy samca- Ty mówisz jaką chcesz "fryzurę"- bo na łyso dla mnie tak nie bardzo- a mam depilator z końcówką trymer, więc fajnie to wygląda- paseczek i dookoła skóra jak pupa niemowlaka
depilatorem robię teraz tylko do kolan i uwaga ręce- tą sama technika jak Ty- tylko , ze ja do pilingu uzywam kawy
11 lata 11 miesiąc temu #532785 przez ferritka
kurcze, nigdy rąk nie goliłam ;) a pilling też robie z kawy z gruntem i cukru, ostatnio miodu. nie kupuje pillingów, bo to strata kasy, a ja nie lubie wydawać na coś co mogłabym zrobić sobie sama ;D czasami dodam sobie szczyptę cynamonu.

zachęciłaś mnie tym woskowaniem, muszę poszukać u siebie kogoś odpowiedniego

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532789 przez dzidzia1234
no poszukaj - ale nie skuś się na fotodepilację bo ponoć lipa jakich mało

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
11 lata 11 miesiąc temu #532843 przez Ingrid29
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
11 lata 11 miesiąc temu #532844 przez MoNiaaa
HEJ DZIEWUSZKI NEI WIEM CZY WAS NADROBIE BO CZASU MI OSTATNIO BRAKUJE PRZEZ TEGO GREYA:p

ja po wizycie u gina:
beta ujemna wiec super :)
dostalam skierowanie na progesteron tsh i estradiol(oczywiscie na moja prosbe)
na usg byl pecherzyk mowil ze jeszcze rosnie ale na dniach bedzie owulka wiec jutro zaczne z testami owulacyjnymi i po tygodniu na badanka :)

Iwonka jak sie czujesz??plamienia ustaly??

PS mam 2 i 3 czesc greya :D:D:D jak ktos chce moge podeslac :)

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #532850 przez dzidzia1234
INGRID- czeka nas poważna rozmowa hi hi

MONIA- już następny pęchol???????
11 lata 11 miesiąc temu #532859 przez MoNiaaa
dzdzia swietna z ciebie mamuska ja ze swoja tez o wszystkim moglam pogadac i nigdy nie bylo u nas tematow tabu mam nadzieje ze kiedys z Julka bedzie taks amo :)

dzidzia nie rozumiem chyba pytania twojego?? :blush:

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #532869 przez dzidzia1234
monia- chodzi mi o to, że po stracie nie musi być @ żeby się pęcherzyk rozwijał? wybacz ale ja debil jestem w te klocki
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia