- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533189 przez gosia28
hehe mała mądrala z tej Duśki
kurcze Mirella taki ciulowy mamy abonament, że tylko na jednego kompa możemy, za drugiego trzeba by dopłacić, żeby podłącxzyć do neta
w telefonie podczytuje, tyle, że nie wiem czemu się nie mogę tam zalogować, tylko jako podglądacz jestem więc nie mogę się udzielać. Nie wiem, ciemna jestem w te klocki, pewnie muszę coś ściągnąć jaką aplikację, ale nie wiem co i jak
Monia nie skomentowałaś nic mojego wcześniejszego posta- chodzi mi o ten progesteron tzn. skierowanie nie jest ważne przypadkiem tylko miesiąc? Bo jak tak jest to możesz nie zdążyć do następnej owulki i badanie Ci przepadnie. Dopytaj tą sprawę bo szkoda by było skoro masz już skierowanie z nfz. Mówił Ci ile mierzy Twój pęcherzyk?
kurcze Mirella taki ciulowy mamy abonament, że tylko na jednego kompa możemy, za drugiego trzeba by dopłacić, żeby podłącxzyć do neta
w telefonie podczytuje, tyle, że nie wiem czemu się nie mogę tam zalogować, tylko jako podglądacz jestem więc nie mogę się udzielać. Nie wiem, ciemna jestem w te klocki, pewnie muszę coś ściągnąć jaką aplikację, ale nie wiem co i jak
Monia nie skomentowałaś nic mojego wcześniejszego posta- chodzi mi o ten progesteron tzn. skierowanie nie jest ważne przypadkiem tylko miesiąc? Bo jak tak jest to możesz nie zdążyć do następnej owulki i badanie Ci przepadnie. Dopytaj tą sprawę bo szkoda by było skoro masz już skierowanie z nfz. Mówił Ci ile mierzy Twój pęcherzyk?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez gosia28.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 11 miesiąc temu #533202 przez MoNiaaa
Gosia chyba mi umknal twoj wpis
rzeczywiscie nie wiem ile jest wazne skierowanie...nawet mi to przeszlo przez mysl ale w koncu ie zapytalam to zrobie to padanie a najwyzej jak winik wyjdzie nie taki to powtorze.
nie powiedzial mi ile ma pecherzyk tylko tyle ze jest dosyc pokazny i na dniach bedzie owulka.
Duska madra dziewczynka:)
Julka jak moj M sie przytula to tez zarach wchodzi miedzy nas i mowi ze moja mamusia
a z lapaniem bociana gin juz na poprzedniej wizycie powiedzial ze 2 pelne cykle napewno musze odczekac takze sie tego trzymam ale za niedlugo ODDAJECIE BOCKA!!!!!
rzeczywiscie nie wiem ile jest wazne skierowanie...nawet mi to przeszlo przez mysl ale w koncu ie zapytalam to zrobie to padanie a najwyzej jak winik wyjdzie nie taki to powtorze.
nie powiedzial mi ile ma pecherzyk tylko tyle ze jest dosyc pokazny i na dniach bedzie owulka.
Duska madra dziewczynka:)
Julka jak moj M sie przytula to tez zarach wchodzi miedzy nas i mowi ze moja mamusia
a z lapaniem bociana gin juz na poprzedniej wizycie powiedzial ze 2 pelne cykle napewno musze odczekac takze sie tego trzymam ale za niedlugo ODDAJECIE BOCKA!!!!!
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 11 miesiąc temu #533205 przez pani_p
Cześć i czołem!
Mirella Fajnie, że już w domku Pewnie od razu lepiej się czujesz:)
Dzidzia Odniosę się do Twoich kontaktów z córą. Podziwiam i sama chciałabym być taką mamą, żeby dzieci mogły do mnie przyjść z czym będą chciały i żeby nie musiały się mnie "bać".
Mirella Fajnie, że już w domku Pewnie od razu lepiej się czujesz:)
Dzidzia Odniosę się do Twoich kontaktów z córą. Podziwiam i sama chciałabym być taką mamą, żeby dzieci mogły do mnie przyjść z czym będą chciały i żeby nie musiały się mnie "bać".
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 11 miesiąc temu #533235 przez gosia28
Mirella hm, będę drążyć temat
a z fonem to właśnie też nie wiem co jest, bo nigdzie nie mogę sie zalogować, na pocztę też, tyle, że aż tak bardzo tego nie potrzebowałam więc sobie darowałam. Ale ostatnio moje wymagania rosną
Monia idź teraz, bo mi się wydaje, że jest tak jak mówię, więc wyczaj Twoją owulkę i na badania
a z fonem to właśnie też nie wiem co jest, bo nigdzie nie mogę sie zalogować, na pocztę też, tyle, że aż tak bardzo tego nie potrzebowałam więc sobie darowałam. Ale ostatnio moje wymagania rosną
Monia idź teraz, bo mi się wydaje, że jest tak jak mówię, więc wyczaj Twoją owulkę i na badania
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #533246 przez sylwka727
ferritka napisał:
Powiem Ci że ja jak tylko zaczęłam akcję odchudzanie to w magiczny sposób zaszłam w pierwszym cyklu
Emka uwielbiam ten filmik i zastanawiam się czy czasami po imprezie też tak podążałam do domu
Dzidzia tak czytam o Twojej córze i super dziewczyna z niej i fajnie że macie taki kontakt. Ja w sumie nie mogę narzekać na kontakt z Lucyną- kiedyś byłyśmy w sklepie i wołam mamo mamo -bo chciałam jej coś pokazać a ona nic potem podchodzi do mnie i mówi nie mów do mnie mamo przy ludziach bo się dziwnie patrzą że taka stara kopa mi mamo mówi (przyznam że nieraz to dziwnie wygląda bo Lucyna to taka drobna niższa ode mnie istotka) hehe wariatka i faktycznie nie wygląda na moją mamę i miała mnie za 18 lat więc mała różnica wieku
Tak czytam o tej książce i widzę jakie ma działanie więc mogłabym poprosić ?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mam nadzieję że i na mnie zadziałam bo od jakichś 2,3 miesięcy jestem anty a mąż wręcz przeciwnie "werwy" dostał jak nigdy i chciałby codziennie
postanowienie poprawy zagościło w mej głowie, od dziś przechodzę na dietę... zupakapuściana się gotuje, cukierki schowam ,żeby mnie nie kusiły i wysłąłam A po jabłka i grejpfruty, bo NIE BĘDZIE WYSTAJĄCY BRZUCH PSUŁ MI DNI !!!!! przede mną akcja 5kg. 3majcie kciuki za owocny spadek )))
hahaha jakby tego było mało, odkurzyłam i DOSTAŁĄM KOLKI ;d ja się zastrzele, żeby aż tak kondycji nie mieć
Powiem Ci że ja jak tylko zaczęłam akcję odchudzanie to w magiczny sposób zaszłam w pierwszym cyklu
Emka uwielbiam ten filmik i zastanawiam się czy czasami po imprezie też tak podążałam do domu
Dzidzia tak czytam o Twojej córze i super dziewczyna z niej i fajnie że macie taki kontakt. Ja w sumie nie mogę narzekać na kontakt z Lucyną- kiedyś byłyśmy w sklepie i wołam mamo mamo -bo chciałam jej coś pokazać a ona nic potem podchodzi do mnie i mówi nie mów do mnie mamo przy ludziach bo się dziwnie patrzą że taka stara kopa mi mamo mówi (przyznam że nieraz to dziwnie wygląda bo Lucyna to taka drobna niższa ode mnie istotka) hehe wariatka i faktycznie nie wygląda na moją mamę i miała mnie za 18 lat więc mała różnica wieku
Tak czytam o tej książce i widzę jakie ma działanie więc mogłabym poprosić ?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mam nadzieję że i na mnie zadziałam bo od jakichś 2,3 miesięcy jestem anty a mąż wręcz przeciwnie "werwy" dostał jak nigdy i chciałby codziennie
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 11 miesiąc temu #533249 przez Dave
No moja ekipo do zadań specjalnych!!
Ostatnio sprawiłyście się na medal. Śnieg i zimno, odstraszyło teściów od przyjazdu do nas.
Teraz na weekend my musimy tam jechać, teść ma 70 wiosen, to sprężcie się o ładną pogodę.
Co byśmy drogę mieli dobrą i nie daj boziu nie utknęli u nich w zaspach
Liczę na Was
Ostatnio sprawiłyście się na medal. Śnieg i zimno, odstraszyło teściów od przyjazdu do nas.
Teraz na weekend my musimy tam jechać, teść ma 70 wiosen, to sprężcie się o ładną pogodę.
Co byśmy drogę mieli dobrą i nie daj boziu nie utknęli u nich w zaspach
Liczę na Was
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533258 przez studentkaae
Mirella - witaj w domku oj Dusia to pewnie Ci nie da żyć, a mąż niestety musi się pogodzić z tym, że jesteś cała jej tylko teraz nie czytaj za dużo o tym zabiegu, bo nie warto, a tylko się będziesz stresować dodatkowo.
dzidzia- fajny masz kontakt z córką, naprawdę do pozazdroszczenia
Ferritka - akcja odchudzanie?? no szacun dla Koleżanki, ja jakoś się zmotywować nie mogę, a też by mi się z 5 kg przydało
ja zabieram się dziś za 2 część Greya... mmmmm, się będzie działo, w mojej głowie...
a ja przeczuwam @, bo zaczyna mnie brzuch tak @-owo pobolewać. tak, tak, wiem, bóle na @ wcale tego nie muszą oznaczać ,ale ja swoje wiem, jutro lub w niedzielę przylezie ta wredna
a jak tam u Was - pani, Elmirka?
Moniaaa - dobrze, że wizyta u gina udana i że skierowanie Ci dał faktycznie regenerujesz się szybko, no tak, co młodość, to młodość zazdroszczę
Dave - załatwione
dzidzia- fajny masz kontakt z córką, naprawdę do pozazdroszczenia
Ferritka - akcja odchudzanie?? no szacun dla Koleżanki, ja jakoś się zmotywować nie mogę, a też by mi się z 5 kg przydało
ja zabieram się dziś za 2 część Greya... mmmmm, się będzie działo, w mojej głowie...
a ja przeczuwam @, bo zaczyna mnie brzuch tak @-owo pobolewać. tak, tak, wiem, bóle na @ wcale tego nie muszą oznaczać ,ale ja swoje wiem, jutro lub w niedzielę przylezie ta wredna
a jak tam u Was - pani, Elmirka?
Moniaaa - dobrze, że wizyta u gina udana i że skierowanie Ci dał faktycznie regenerujesz się szybko, no tak, co młodość, to młodość zazdroszczę
Dave - załatwione
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez studentkaae.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu #533265 przez dzidzia1234
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
relacje super- tylko pytania trudne- cyt mamuś- kiedy kochałaś się pierwszy raz i czy to był tata- mówić prawdę? czy ciut naciągnąć czas? cwana bo na gg piszemy
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 11 miesiąc temu #533268 przez studentkaae
o kurcze dzidzia, ale Ci się pytania zaczynają, szkoda, że z odpowiedziami gorzej. hmmm, może ubarw trochę... no sama nie wiem
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 11 miesiąc temu #533269 przez MoNiaaa
eee dzidzia ja od mojej mamy sie dowiedzialam ze moj tata nie byl jej pierwszym i nie skrzywilam sie bardzo
a ze sie szybko regeneruje..hmm wolalabym juz wiecej nie musiec sie regenerowac
jestem na 8 rozdziale i normalnnie nie moge skonczyc a juz mi sie zmiana konczy
moj M wczoraj wypytywal co to za ksiazka i pozniej o szczegoły
a ze sie szybko regeneruje..hmm wolalabym juz wiecej nie musiec sie regenerowac
jestem na 8 rozdziale i normalnnie nie moge skonczyc a juz mi sie zmiana konczy
moj M wczoraj wypytywal co to za ksiazka i pozniej o szczegoły