- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533614 przez ferritka
dzień dobry )
"Ferritka - znalazłam taką książkę - 80 dni żółtych, potem jest 80 dni niebieskich, a potem czerwonych - ponoć to "bardziej pikantny i wysublimowany odcień 50 twarzy Greya"... hmm, brzmi ciekawie." - Studentkaaa , jak skończe kopciuszka to ściągnę to, chyba musze lonto założyć na chomiczku bo teraz za każdą ściągnięta muszę płacić ;///
Mirelllkaaa!!! Daj nam znać kochana co się dzieje, martwie się. 3mam kciuki za ciebie kochana :****
Która to Greya ma w domu !! bo jak to przeczytałam to zapaliłam się z zazdrości Kurcze, SZCZĘŚCIARO
moja koleżanka zawsze powatarza, że 70% udanego związku to dobry sex, a jak Ty masz takiego czarodzieja, to wyrabiasz 100% normy.
Dziewczynki, ja się nie znam, ale skoro Inso, nie ma rozwarcia i nie ma skurczów, to albo jes tza wcześnie, albo nie robią cesarki jak się dziewczyna męczy? Dla Dzidzi to też chyba nie najlepiej jak ją tak trzymają w brzuchu i czekają, prawda? nie wiem jakie są procedury. I nie wiem czy Dzidzia od Inso jest przenoszona?? Mocno ściskam kciuki żebysię wszystko ładnie rozwiązało.
Anodka, Twój w delegacji ?? przerypane masz, ale to wiesz teraz czytaj, zęby zaciśnij a potem jak mąż wrócic to go wyczochraj za wszystkie czasy
czy któraś ze starszych staraczek ma może telefon do Mirellki ????? jeśli tak może jej eska puścić żebyśmy wiedziały co i jak
"Ferritka - znalazłam taką książkę - 80 dni żółtych, potem jest 80 dni niebieskich, a potem czerwonych - ponoć to "bardziej pikantny i wysublimowany odcień 50 twarzy Greya"... hmm, brzmi ciekawie." - Studentkaaa , jak skończe kopciuszka to ściągnę to, chyba musze lonto założyć na chomiczku bo teraz za każdą ściągnięta muszę płacić ;///
Mirelllkaaa!!! Daj nam znać kochana co się dzieje, martwie się. 3mam kciuki za ciebie kochana :****
Która to Greya ma w domu !! bo jak to przeczytałam to zapaliłam się z zazdrości Kurcze, SZCZĘŚCIARO
moja koleżanka zawsze powatarza, że 70% udanego związku to dobry sex, a jak Ty masz takiego czarodzieja, to wyrabiasz 100% normy.
Dziewczynki, ja się nie znam, ale skoro Inso, nie ma rozwarcia i nie ma skurczów, to albo jes tza wcześnie, albo nie robią cesarki jak się dziewczyna męczy? Dla Dzidzi to też chyba nie najlepiej jak ją tak trzymają w brzuchu i czekają, prawda? nie wiem jakie są procedury. I nie wiem czy Dzidzia od Inso jest przenoszona?? Mocno ściskam kciuki żebysię wszystko ładnie rozwiązało.
Anodka, Twój w delegacji ?? przerypane masz, ale to wiesz teraz czytaj, zęby zaciśnij a potem jak mąż wrócic to go wyczochraj za wszystkie czasy
czy któraś ze starszych staraczek ma może telefon do Mirellki ????? jeśli tak może jej eska puścić żebyśmy wiedziały co i jak
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
Temat został zablokowany.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533616 przez studentkaae
Mirella - Kochana co z Tobą, jak tam?? gdzie Ty jesteś?
Elmirka - no to faktycznie, nasze historie bardzo podobne... może w tym samym czasie uda nam się 2 raz i wszystko tym razem dobrze się skończy
Gosia.Sz - nie rób testów przed terminem @, ja tam robiłam i tylko niepotrzebną deprechę łapałam. obiecałam sobie, że już tego nie zrobię, zresztą nawet testów szkoda na to. Dopóki @ nie ma jest nadzieja - pamiętasz? buziaki
dzidzia - to trafiłaś na super lekarza przy Twoim ostatnim porodzie - szybko poszło, a nie męczarnie kilkudniowe - tak to powinno być w każdym przypadku.
Elmirka - no to faktycznie, nasze historie bardzo podobne... może w tym samym czasie uda nam się 2 raz i wszystko tym razem dobrze się skończy
Gosia.Sz - nie rób testów przed terminem @, ja tam robiłam i tylko niepotrzebną deprechę łapałam. obiecałam sobie, że już tego nie zrobię, zresztą nawet testów szkoda na to. Dopóki @ nie ma jest nadzieja - pamiętasz? buziaki
dzidzia - to trafiłaś na super lekarza przy Twoim ostatnim porodzie - szybko poszło, a nie męczarnie kilkudniowe - tak to powinno być w każdym przypadku.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez studentkaae.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #533622 przez ferritka
aa Monia, zapomniałam Ci napisać, że mój A też się interesował książką, ale nie przeczytał. jak czytałam I część to czytałam mu co niektóre fragmenty. Ale jak Twojemu się taki ogień włączyłto może podczytuje ukradkiem;>
p.s. Elmirkoo, jak tam z frontu? czekamy wciąż?)
p.s. Elmirkoo, jak tam z frontu? czekamy wciąż?)
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu #533625 przez dzidzia1234
ferritka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
to ja mam w domu to coś aspołeczne - ale kochane- mój jest starszy ode mnie kilkanaście lat- cóż- stary ale jary
dobry gin to daje nr na komórę i karze dzwonić w dzień i w nocy i poznaje w markecie będąc z żoną i dziećmi na zakupach
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #533635 przez dzidzia1234
INGRID- w sumie świetna okazja do flirtu..........niby niewinnego............ wróci i masakra
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533638 przez studentkaae
dzidzia - masz rację taki gin to dopiero skarb - gdzie tacy są??
Ingrid - widzę, że jesteś kolejną ofiarą Greya no się bedzie u Ciebie działo jak mąż wróci ja wczoraj wciągnęłam połowę 2 części
Pani - a jak tam dziś u Ciebie?
Ingrid - widzę, że jesteś kolejną ofiarą Greya no się bedzie u Ciebie działo jak mąż wróci ja wczoraj wciągnęłam połowę 2 części
Pani - a jak tam dziś u Ciebie?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez studentkaae.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #533641 przez ferritka
a ja wczoraj wieczorem znowu kłótnia z A... chodzi o ten tabletcholerny. mianowicie, tablet został ,sprzedałam mojego notebooka. Wszystko byłoby dobrze, ale nie pokapowałam tego cholerstwa jeszcze i czasami wchodzę na neta z laptopa mojego A ( nie potrafie np skopiwoać jednego i wkleić gdzie indziej, albo otworzyć kilka okien www na raz, jak to normalnie czyniłam w notebooku) I ŻAŁUJE że nie posłuchałam A i n ie sprzedałam tego tableta, bo wkurza mnie cholernie, wczoraj jak czytałam kopciuszka to siezaweiszał i mówił ż enie ma pamięci żeby otworzyc plik- i takich nerwów dostałam że masakra!!!
i oczywiście A musiał dorzucić swoje 3 grosze że teraz tak to będzie wyglądać że będę na jego lapku siedzieć - wyobrażacie sobie jak zareagowałam leciały wszelkie brzydkie epitety - co samą mnie zdziwiło, że tak mnie z równowagi wyprowadził i że przeklinałam, bo nie czynię tego praktycznie wcale.
korzystam teraz z chwili że go w domu nie ma, bo oczywiście jak wróci, udawać będę że tablet jest fajny i nie potrzebuje jego kompa ;/
i oczywiście A musiał dorzucić swoje 3 grosze że teraz tak to będzie wyglądać że będę na jego lapku siedzieć - wyobrażacie sobie jak zareagowałam leciały wszelkie brzydkie epitety - co samą mnie zdziwiło, że tak mnie z równowagi wyprowadził i że przeklinałam, bo nie czynię tego praktycznie wcale.
korzystam teraz z chwili że go w domu nie ma, bo oczywiście jak wróci, udawać będę że tablet jest fajny i nie potrzebuje jego kompa ;/
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #533646 przez dzidzia1234
ej- wióry i nerwy- mieszanka jak w greju
nie umiecie samca poskromić??? tym podgatunkiem łatwo się manipuluje
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #533651 przez Elmirka85
u mnie na razie cisza:-) nie mam żadnych objawów chwilowo... tylko czasem coś mnie w lewym jajniku strzyka.. ale u mnie @ pojawia się z nienacka..haha
ja to nienawidzę testów robić bo jedna krecha bardziej psuje mi humor niż @
wtedy co zaszłam w ciążę to test zrobiłam dopiero 5 dni po terminie @, bo wolałam uniknąć rozczarowania. ale przynajmniej druga krecha była gruba i bardzo wyraźna
ja to nienawidzę testów robić bo jedna krecha bardziej psuje mi humor niż @
wtedy co zaszłam w ciążę to test zrobiłam dopiero 5 dni po terminie @, bo wolałam uniknąć rozczarowania. ale przynajmniej druga krecha była gruba i bardzo wyraźna
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #533653 przez studentkaae
Ferritka - to chyba coś wisi w powietrzu, bo ja od wczoraj też po kłótni przestałam się do D oddzywać. a wiecie o co poszło? oglądał mecz piłkarzy ręcznych Polska - Serbia i nasi grali beznadziejnie i tak się wściekał, wszystkimi k.... świata rzucał, że myślałam, że zaraz mu coś zrobię - chyba całe osiedle go słyszało, a już sąsiedzi to na 100%. a to wszystko z powodu meczu - czujecie? jacy Ci faceci są nienormalni pod tym względem, a mój to wybitnie, sportowiec zakichany łuuuuu, ale zła byłam. co gorsza dziś też jest mecz