BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #533658 przez ferritka
Studentkaaaa, przerąbane, mój też żadnego meczu nie opuści , i mówisz że dzisiaj znowu? ja ostatnio na skraju jestem wyczerpania, bo nawet podczas snu leci tenis ;//

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #533659 przez dzidzia1234
STUDENTKA- łączę si e z Tobą w bólu- muj ma to samo
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533662 przez studentkaae
ferritka napisał:

Studentkaaaa, przerąbane, mój też żadnego meczu nie opuści , i mówisz że dzisiaj znowu? ja ostatnio na skraju jestem wyczerpania, bo nawet podczas snu leci tenis ;//

taaaa, dzis z Koreą grają... masakra. ale nam się egzemplarze usportowione trafiły :) a gdzie mój teraz jest? zgadnijcie - no gdzie? na boisku oczywiście. minus siedem stopni, ale mecz piłki noznej graja. mój co prawda jest trenerem, ale to jeszcze gorzej - bo przez półtorej godziny stoi na tym mrozie i zamarza. ale sparing najważniejszy, bo przecież okres przygotowawczy do nowej rundy itp. szkoda gadać.

Elmirka - heh, to jeszcze więcej nas łączy, ja też wtedy jak się udało testu szybko nie robiłam, dopiero w 36 dc i były 2 kreski, chociaż ta druga była blada jeszcze.
11 lata 11 miesiąc temu #533668 przez ferritka
studentkaae napisał:

ferritka napisał:

taaaa, dzis z Koreą grają... masakra. ale nam się egzemplarze usportowione trafiły :) a gdzie mój teraz jest? zgadnijcie - no gdzie? na boisku oczywiście. minus siedem stopni, ale mecz piłki noznej graja. mój co prawda jest trenerem, ale to jeszcze gorzej - bo przez półtorej godziny stoi na tym mrozie i zamarza. ale sparing najważniejszy, bo przecież okres przygotowawczy do nowej rundy itp. szkoda gadać.

Studentkaaa posikałam się, przybijam Ci piątkę bo....wiesz gdzie mój ;> B) na boisku, -7 a ten loce za piłką jak oszalały !!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #533670 przez studentkaae
ferritka napisał:

studentkaae napisał:

ferritka napisał:

Studentkaaa posikałam się, przybijam Ci piątkę bo....wiesz gdzie mój ;> B) na boisku, -7 a ten loce za piłką jak oszalały !!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

hahahah = no coś Ty - słuchaj, gdyby żory były bliżej bielska to jeszcze bym pomyślała, że oni na tym samym boisku są :lol:
11 lata 11 miesiąc temu #533672 przez dzidzia1234
się cieszyć , że mrozi- a nie pada jak na narodowym- a propo- inso!!!!!!!!!! dawaj do nas na poród w wodzie
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533673 przez studentkaae
dzidzia - no właśnie, Dziewczyny może do Inso trzeba na porodówkę jechać?? wezmę syropek :) zrobimy próbę generalną przed porodem Dave :) w końcu naszą firmę trza rozkręcić w końcu :)
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533675 przez ferritka
studentkaae napisał:

ferritka napisał:

studentkaae napisał:

ferritka napisał:

hahahah = no coś Ty - słuchaj, gdyby żory były bliżej bielska to jeszcze bym pomyślała, że oni na tym samym boisku są :lol:

wcale bym się jednak nie zdziwiła, jakby się z boiska nasze połowice znały, świat jest mały ;DDDD łaczę sie więc z Tobą w ból, wiem jakto jest mieś zapalonego sportowca w domu.

Wypad do Inso= no mówisz masz, pakuje walizeczkę i jestem zwarta i gotowa na naszą pierwszą akcję. To gdzie w Polskę wyruszamy?? bo muszę Hołowczyca zaprogramować :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533677 przez studentkaae
Ferritka - ja też bym się wcale nie zdziwiła, bo świat taki mały, szczególnie ten piłkarski :)

hmm, no właśnie, gdzie Inso rodzi?

a tak z innej beczki - co na obiad dziś robicie dobrego? bo mi się wena kulinarna skończyła... :huh:

znacie to - ja uwielbiam :)

11 lata 11 miesiąc temu #533684 przez dzidzia1234
ja na obiad mykam do restauracji , bo teściowa ma urodziny i zaprosiła- tak se myślę , że mój na boisku to by musiał mieć ekipę ratunkową- starość nie radość
11 lata 11 miesiąc temu #533685 przez ferritka
ja dzisiaj sałatkę z sałaty lodowej, papryk kolorowych, pomidora, ogórka zielonego zrobie i rybkę... postanowiłam A też odchudzić i przerobić go na potrzeby własne , na Ryana ;))))

aaa nie znałam tego Studentkaaaa, popłakałąm się ze śmiechu, jak tą nózią wymiatał ;)) aaa ja znam taką wersję ;>

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #533686 przez dzidzia1234
mnie to rozwala- tak mam na co dzień
11 lata 11 miesiąc temu #533688 przez ferritka
dzidzia1234 napisał:

mnie to rozwala- tak mam na co dzień

Dzidzia !!!! :lol: bo kto nie ma w głowie ten ma w nogach ;D padłam :))))

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533696 przez studentkaae
HAHAHAHAAH :) BOSKIE :) :) :)

Ferritka - ojj, ten Ryan Ci z głowy wyjść nie może :)
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533703 przez ferritka
dziewczynki, gdzie jest moja specjalistka od szyjki macicy i śluzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bo zastanawiam się nad jednym, chyba po owulacji nie powinnam mieć białego ,gęstego i mega obfitego śluzu, prawda??? Z tego co pamiętam zawsze po owu jestem sucha jak sahara....
Agusiaaaa, jaka powinna byc szyjka w okresie po? a jak to sie ma po zapłodnieniu ??

a kurde blaszka, bo nie miałabym żadnych wątpliwości jakby @ miała być na dniach a tak tyle czekania, osiwieje do tego czasu ;//

aa i co z nr do Mirellki, ma ktoś coś ?? kurcze chyba pozbieram od Was numery, jak Boga kocham bo nie ma z Wami kontaktu jak coś się dzieje, a tak esemesek i po sprawie :(((

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka