- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #534061 przez mesy
gosiak napisał:
Pffff a gdzie to je napisane że nie można ? hehe nigdzie więc se skopiowałam hehe
Mesy Lacra zara Cie zje*ie za kopiowanie foty
Lacra piknie
Mirella
Szyjka przed samym okresem obniża się, mięknie i otwiera się, na ciąze jest twarda i zamknięta.
Pffff a gdzie to je napisane że nie można ? hehe nigdzie więc se skopiowałam hehe
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #534095 przez Lacrijka
Z bani im
Mnie w tamtym tygodniu tesc tez tak posniosl ciśnienie ze az sie zagotowałam.. On bedzie mi mowił co ja mam jesc..noz kurewka !!
Mirella napisala że zdycha i że w poniedziałek ma operacje. Prezciwbóle nie działają.. Ciumka Was
Mnie w tamtym tygodniu tesc tez tak posniosl ciśnienie ze az sie zagotowałam.. On bedzie mi mowił co ja mam jesc..noz kurewka !!
Mirella napisala że zdycha i że w poniedziałek ma operacje. Prezciwbóle nie działają.. Ciumka Was
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #534127 przez GwenB
Jeeee! ale śliczne brzuszki!
Mirella zdrowia!
Ja leczę się chyba wszystkimi możliwymi naturalnymi metodami, ale i tak mam cały czas kaszel.. a niedawno zobaczyłam śluz z dosłownie dwiema kropelkami krwi.. na szczęście teraz już czysto, ale się zestresowałam jak myślicie czekać spokojnie do jutra czy powinnam jechać na pogotowie? :/
Mirella zdrowia!
Ja leczę się chyba wszystkimi możliwymi naturalnymi metodami, ale i tak mam cały czas kaszel.. a niedawno zobaczyłam śluz z dosłownie dwiema kropelkami krwi.. na szczęście teraz już czysto, ale się zestresowałam jak myślicie czekać spokojnie do jutra czy powinnam jechać na pogotowie? :/
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 11 miesiąc temu #534129 przez gosia28
Dziewczynki brzuszki śliczne
Mirella trzymaj się kochana
Dave nie daj się, dasz radę. Zlewka i już.
U mnie postęp w poszukiwaniu pieska pojawiła się nadzieja dziś dostaliśmy cynka, że nasz Golduś harcował po biedronce i go kasjerki kiełbaską wabiły, żeby wyszedł (żarłok jeden). No więc poprosiliśmy czy mogliby sprawdzić monitoring z tego dnia- sprawdzili i się okazało, że piesia ktoś sobie zaadoptował wsadzając do auta. MAMY NR REJESTRACYJNE AUTA !!! No i już na policję dzwoniliśmy i sprawdzają nooo szanse czuję na odnalezienie łosia
Mirella trzymaj się kochana
Dave nie daj się, dasz radę. Zlewka i już.
U mnie postęp w poszukiwaniu pieska pojawiła się nadzieja dziś dostaliśmy cynka, że nasz Golduś harcował po biedronce i go kasjerki kiełbaską wabiły, żeby wyszedł (żarłok jeden). No więc poprosiliśmy czy mogliby sprawdzić monitoring z tego dnia- sprawdzili i się okazało, że piesia ktoś sobie zaadoptował wsadzając do auta. MAMY NR REJESTRACYJNE AUTA !!! No i już na policję dzwoniliśmy i sprawdzają nooo szanse czuję na odnalezienie łosia
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 11 miesiąc temu #534140 przez studentkaae
Lacra - brzusio śliczny, ech, zapatrzyłam się aaa, prześlij ucałowania od nas Mirrelce koniecznie!
Ingrid - co za figura i to 2 tygodnie przed porodem?? super, czyli jednak prawda, że jak się ma mieć syna to się bardzo dobrze do końca wygląda.
Gwen - hmm, obserwuj czy nie będzie żadnych plamień, a jak coś to się nie wahaj tylko jedź na IP, lepiej dmuchać na zimne.
Gosia - oooo, jaka akcja poszukiwawcza... ciekawa jestem efektu - może faktycznie zakończy się happy endem
Ingrid - co za figura i to 2 tygodnie przed porodem?? super, czyli jednak prawda, że jak się ma mieć syna to się bardzo dobrze do końca wygląda.
Gwen - hmm, obserwuj czy nie będzie żadnych plamień, a jak coś to się nie wahaj tylko jedź na IP, lepiej dmuchać na zimne.
Gosia - oooo, jaka akcja poszukiwawcza... ciekawa jestem efektu - może faktycznie zakończy się happy endem
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 11 miesiąc temu #534188 przez Agusia83
hejka...u mnie byla moja chrzesnica i bawila sie z Emi Pytala czy moze czesciej przychodzic
Lacrijka...piekny domeczek Twoich maluszkow
Ferritka, tak jak napisala chyba Gosiak przed @ szyjka sie obniza, mieknie i otwiera...moze to nastapic nawet kilka godzin przed @...natomiast jesli chodzi o sluz...to przy pierwszej ciazy jak i teraz przed @ mialam taki jak opisujesz...zreszta nadal mam...mnostwo bialego, czasem ciagnacego sie...
Mirellka, jak tam? Napisz nam cos..bo sie martwimy.
Biedna Inso...czytalam, ze nadal w 2-paku...
Lacrijka...piekny domeczek Twoich maluszkow
Ferritka, tak jak napisala chyba Gosiak przed @ szyjka sie obniza, mieknie i otwiera...moze to nastapic nawet kilka godzin przed @...natomiast jesli chodzi o sluz...to przy pierwszej ciazy jak i teraz przed @ mialam taki jak opisujesz...zreszta nadal mam...mnostwo bialego, czasem ciagnacego sie...
Mirellka, jak tam? Napisz nam cos..bo sie martwimy.
Biedna Inso...czytalam, ze nadal w 2-paku...
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #534192 przez sylwus136
Hej dziewczyny moje kochane
Wpadam się tylko pochwalić że mnie też wciągnął Grey bez tchu i 1 tom padł w niecałe 3 dni
teraz jestem juz w 2 na 50 stronie
I nawet nie chodzi o ten wspaniały i wymyślny seks w tej książce ale o to jaki cristian jest pociągający sam w sobie achhh
No nic ściskam was mocno i uciekam oglądac z mężulkiem romantyczny film buziaki dla was babeczki
Wpadam się tylko pochwalić że mnie też wciągnął Grey bez tchu i 1 tom padł w niecałe 3 dni
teraz jestem juz w 2 na 50 stronie
I nawet nie chodzi o ten wspaniały i wymyślny seks w tej książce ale o to jaki cristian jest pociągający sam w sobie achhh
No nic ściskam was mocno i uciekam oglądac z mężulkiem romantyczny film buziaki dla was babeczki
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #534222 przez gosiak
Lacruś nie wiem o co chodzi, ale nie bojaj, dużo nie wykracza poza norme więc na pewno bedzie dobrze, a do gina nie dzwoniłaś o tym powiedziec?
Mirella trzymam kciuki za Cie
Dawe, a czym ze Cie te pioruny tak wkur...? Moi samym towarzystwem mnie wku...jutro juz niedługo
Mirella trzymam kciuki za Cie
Dawe, a czym ze Cie te pioruny tak wkur...? Moi samym towarzystwem mnie wku...jutro juz niedługo
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.