- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #534227 przez Agusia83
Byc moze, ze lekarz, co jakis czas bedzie Cie prosil o wykonanie tego badania...by sprawdzic czy rosna, czy nie...jesli beda rosly to oznacza chorobe zakrzepowa..wowczas zazywa sie prochy lub wykonuje zastrzyki w brzuch...ale nie martw sie...jak narazie nie masz sporo podwyzszonych...
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #534230 przez Lacrijka
gosiak napisał:
ide w poniedziałek na wizytke to nie dzwoniłam. Razem z tymi d-dimerami robilam fibrynogen (tak mi zalecil po tym krwotoku) i norma jest do 4 a ja mam 4,02. Czytałam ze niby w ciazy mogą byc nieco podwyzszone ale z drugiej strony martwie sie tez bo strasznie napierdziela mnie krocze, nawet jak leże i wyczytałam ze te wyniki plus ból moga świadczyc o zakrzepice zył glebokich miednicy
Lacruś nie wiem o co chodzi, ale nie bojaj, dużo nie wykracza poza norme więc na pewno bedzie dobrze, a do gina nie dzwoniłaś o tym powiedziec?
Mirella trzymam kciuki za Cie
ide w poniedziałek na wizytke to nie dzwoniłam. Razem z tymi d-dimerami robilam fibrynogen (tak mi zalecil po tym krwotoku) i norma jest do 4 a ja mam 4,02. Czytałam ze niby w ciazy mogą byc nieco podwyzszone ale z drugiej strony martwie sie tez bo strasznie napierdziela mnie krocze, nawet jak leże i wyczytałam ze te wyniki plus ból moga świadczyc o zakrzepice zył glebokich miednicy
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Lacrijka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 11 miesiąc temu #534246 przez gosia28
Lacrijka zadzwoń może kochana może jutro do swojego gina i skonsultuj to jak masz taką możliwość, a jak nie masz takiej możliwości to pojedź jutro na IP. Nie zwlekaj jak masz jakiekolwiek dolegliwości proszę Cię bardzo... proszę...
a jak czujesz cokolwiek dziwnego co Cię niepokoi to jedź nawet teraz... proszę Cię bardzo...
a jak czujesz cokolwiek dziwnego co Cię niepokoi to jedź nawet teraz... proszę Cię bardzo...
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
11 lata 11 miesiąc temu #534248 przez Insomnia
Dobry wieczór
Lacra masz dwoje dziecków to i wyniki mogą troszkę przekroczyć normę
A co z Mirellą Bo coś mi się w oczy rzuciło o jakiejś operacji A przejrzałam tylko 2 ostatnie strony
Pozdrawiam wraz z moim upartym dzieckiem Oczywiście ani myśli opuścić brzuchowe lokum
Lacra masz dwoje dziecków to i wyniki mogą troszkę przekroczyć normę
A co z Mirellą Bo coś mi się w oczy rzuciło o jakiejś operacji A przejrzałam tylko 2 ostatnie strony
Pozdrawiam wraz z moim upartym dzieckiem Oczywiście ani myśli opuścić brzuchowe lokum
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 11 miesiąc temu #534275 przez gosiak
Inso...kiedyś koleżanka mi opowiadała ze jak rodziła i urodzić nie mogła (syna) to lekarz mówi "a może to jednak dziewczyna będzie bo się stroi i długo nie wychodzi" hahah no takze wiesz, daj swojej dziewczynce się postroic co by ładnie na świat przyszła
A tak poważnie to lekkiego porodu kochana juz czekam na foty z niecierpliwością
A tak poważnie to lekkiego porodu kochana juz czekam na foty z niecierpliwością
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 11 miesiąc temu #534278 przez gorla
Inso kochana, pogoń maluszka niech już wyjdzie moja Maja też po terminie
Mirell trzymam kciuki za operacje
Lacruś brzuś superaśny nie znam sie na tych dimerach, fakt krocze boli w ciązy ale chyba nie na taki wczesnym etapie.. może przy blizniakach jest inaczej.. dla spokojności zadzwoń do gina kochana
gosiak co u Ciebie??
Mesy staruszko jak u ciebie idą staranka???
Taaa.. i zapomniałam co to ja chciałam... powinnam już spać ale taka jestem uchachana że fryz odświeżyłam i polatałam po mieście że zasnąć nie mogłam hehe
Mirell trzymam kciuki za operacje
Lacruś brzuś superaśny nie znam sie na tych dimerach, fakt krocze boli w ciązy ale chyba nie na taki wczesnym etapie.. może przy blizniakach jest inaczej.. dla spokojności zadzwoń do gina kochana
gosiak co u Ciebie??
Mesy staruszko jak u ciebie idą staranka???
Taaa.. i zapomniałam co to ja chciałam... powinnam już spać ale taka jestem uchachana że fryz odświeżyłam i polatałam po mieście że zasnąć nie mogłam hehe
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #534279 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Lacrijka napisał:
Podejzewam ze to moze być związane z plamieniem krwawieniem....dimery robi sie przy zakrzepicy....moze dostanie Acard Albo Clexane(heparyne)
www.diag.pl/Badanie-D-dimer-ilosciowo.85+M59392b7707e.0.html
głowa do góry
Widzę że jesteś pod opieką dobrego lekarza
Dziewczynki, wyszły mi podwyższone d-dimery norma jest do 500 a ja mam 552 Bojać siem ??
Podejzewam ze to moze być związane z plamieniem krwawieniem....dimery robi sie przy zakrzepicy....moze dostanie Acard Albo Clexane(heparyne)
www.diag.pl/Badanie-D-dimer-ilosciowo.85+M59392b7707e.0.html
głowa do góry
Widzę że jesteś pod opieką dobrego lekarza
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ViFi.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 11 miesiąc temu #534294 przez Ingrid29
dzięki za komplementy dziewczyny.
Gorla w końcu dała głos no nie mogę, a ja akurat w tym czasie zaczarowna i oczarowana szarym.
Przeczytałam drugą część i już nie mogę się 3 doczekać.
Inso biedulko mała,niech Twoja księżniczka się w końcu zdecyduje na wyjście z maminego brzucha. Trzymam kciuki za was
Gorla w końcu dała głos no nie mogę, a ja akurat w tym czasie zaczarowna i oczarowana szarym.
Przeczytałam drugą część i już nie mogę się 3 doczekać.
Inso biedulko mała,niech Twoja księżniczka się w końcu zdecyduje na wyjście z maminego brzucha. Trzymam kciuki za was
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #534320 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Insio a na piłce juz skakałas, mnie meczyli strasznie z ta piłka. powodzenia!
Lacrus na tym naszym wątku zqkrzepowym pojawiła sie na chwilę dziewczyna -buziaczek, ona miała zylaki pochwy w ciazy i dostała clexane właśnie. Ale może w twoim przypadku nie będzie to potrzebne, moze np acard wystarczy. Musisz skonsultować z doktorkiem. Bardzo madry lekarz że dal ci skierowanko, wiesz jak duzo lezysz to tez sprzyja zakezepicy, unies sobie nogi na poduche, żeby było lepsze krążenie. Na pewno będzie dobrze, jestes w dobrych rękach widzę, buziaki!
Mirelka
Lacrus na tym naszym wątku zqkrzepowym pojawiła sie na chwilę dziewczyna -buziaczek, ona miała zylaki pochwy w ciazy i dostała clexane właśnie. Ale może w twoim przypadku nie będzie to potrzebne, moze np acard wystarczy. Musisz skonsultować z doktorkiem. Bardzo madry lekarz że dal ci skierowanko, wiesz jak duzo lezysz to tez sprzyja zakezepicy, unies sobie nogi na poduche, żeby było lepsze krążenie. Na pewno będzie dobrze, jestes w dobrych rękach widzę, buziaki!
Mirelka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez emka.