- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 11 miesiąc temu #533005 przez MoNiaaa
nie no zdradzac to tu nie mozna szczegolow:D:D
ale powiem wam ze nie wciagnela mnie nigdy zadna ksiazka az tak!!!czytam i sie wqrzam ze niedlugo sie skonczy i co ja bede czytala???nawet w nocy jak spalam to mi sie snily fragmenty ksiazki ale nie ze wyobrazenia tlyko przelatywaly mi pzez mysl fragmenty
ale powiem wam ze nie wciagnela mnie nigdy zadna ksiazka az tak!!!czytam i sie wqrzam ze niedlugo sie skonczy i co ja bede czytala???nawet w nocy jak spalam to mi sie snily fragmenty ksiazki ale nie ze wyobrazenia tlyko przelatywaly mi pzez mysl fragmenty
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu #533020 przez ferritka
Monia, a poczekaj jak wrócisz do I części jak bedziesz mogła się starać...
znalazłam Edukacje Kopciuszka ... opis no ciekawy, coś w stylu Greya tylko główny bohater jest - tu ukłon w stronę Dzidzi - szorstki, wytatuowany i trenuje sztuki walki. No zobaczymy, ściągnęłam pdf, dam znać czy warto przeczytać )
znalazłam Edukacje Kopciuszka ... opis no ciekawy, coś w stylu Greya tylko główny bohater jest - tu ukłon w stronę Dzidzi - szorstki, wytatuowany i trenuje sztuki walki. No zobaczymy, ściągnęłam pdf, dam znać czy warto przeczytać )
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu #533033 przez dzidzia1234
MONIA- ja też już mam takie myśli- chyba dziś mój mąż ma ciepło w nocy he he
FERRITKA- przyjmujesz rolę testera albo lepiej- przedczytacza? super- no ja lubię takich samców-a parę tekstów grey' a zdaje się, że już kiedyś słyszałam he he
FERRITKA- przyjmujesz rolę testera albo lepiej- przedczytacza? super- no ja lubię takich samców-a parę tekstów grey' a zdaje się, że już kiedyś słyszałam he he
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 11 miesiąc temu #533067 przez MoNiaaa
oj ferritka jakbym teraz sie starac mogla to napewno byly by OWEOCE starania!!!!
nie wiem czy moj M cos wyczowa tez ale przez ostatnie dni nie bylo wiecoru bez p[rzytulanek...hmm meska intuicja???nawet mnie budzi jak juz spie
ale nie wiem czy jak drugi raz bym czytala czy tez tak dziala a tyle czasu napewno nie bede meczyc tych 2 pozostalych czesci
teraz jestem chyba na 4 rozdziale II czesci
szczerze to nawet okroilam sobie obowiazki w pracy zeby miec wiecej czasu:P moze mi sie nie oberwie
nie wiem czy moj M cos wyczowa tez ale przez ostatnie dni nie bylo wiecoru bez p[rzytulanek...hmm meska intuicja???nawet mnie budzi jak juz spie
ale nie wiem czy jak drugi raz bym czytala czy tez tak dziala a tyle czasu napewno nie bede meczyc tych 2 pozostalych czesci
teraz jestem chyba na 4 rozdziale II czesci
szczerze to nawet okroilam sobie obowiazki w pracy zeby miec wiecej czasu:P moze mi sie nie oberwie
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #533109 przez dzidzia1234
MONIA- a może mąż też czyta ?????? a Ty biedna w nieświadomości
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 11 miesiąc temu #533129 przez Mirella
Gosia, to trzeba drugiego lapka kupić mój mąż nie mógł wytrzymać że ja okupuję laptopa i wziął sobie na raty netbooka, taki mały badziew, ale juz mi nie marudzi żebym mu lapa dała
Monia, ale Ty się szybko regenerujesz, normalnie szok. No to teraz badanka i polujesz na bociana
Mnie Grey nie oczarował aż tak bardzo jak Was, spokojnie przerwałam i wróciłam do swojej lektury, także jak chcecie to mogę już do trzeciej części zajrzeć i Wam powiedzieć jak się skończy, mnie nie będzie przeszkadzało że wiem
Tak w ogóle to jestem już w domku i wyleguję się w łóżeczku Niestety jestem na diecie i jem ryż z bananem, nawet smaczne to, ale mam ochotę na zuuuupełnie co innego.
Monia, ale Ty się szybko regenerujesz, normalnie szok. No to teraz badanka i polujesz na bociana
Mnie Grey nie oczarował aż tak bardzo jak Was, spokojnie przerwałam i wróciłam do swojej lektury, także jak chcecie to mogę już do trzeciej części zajrzeć i Wam powiedzieć jak się skończy, mnie nie będzie przeszkadzało że wiem
Tak w ogóle to jestem już w domku i wyleguję się w łóżeczku Niestety jestem na diecie i jem ryż z bananem, nawet smaczne to, ale mam ochotę na zuuuupełnie co innego.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #533130 przez dzidzia1234
GOSIAK- dobre- jak czytam to od razu mam chęć , żeby mnie mąż sponiewierał
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #533160 przez dzidzia1234
MIRELLA
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
no chyba poproszę jak tylko do domu wejdzie- ale bez słów - bo z pełna buzia nie wypada - dzieci nie ma do niedzieli - mamy czas
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533162 przez gosiak
dzidzia1234 napisał:
Haha przyznam się że u mnie tak samo
Mirella to leż, pachnij i zdrowiej
GOSIAK- dobre- jak czytam to od razu mam chęć , żeby mnie mąż sponiewierał
Haha przyznam się że u mnie tak samo
Mirella to leż, pachnij i zdrowiej
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej