- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Iwona nie nie Twój wpis kochana też mi przeszło przez głowę że pomyśleć tak możesz ale słowo honoru że nie o Ciebie mi chodziło . Ale jak następnym razem poplamisz a nie pójdziesz do lekarza to obiecuje że narzucać Ci na forum
a ktora to strona ???? ta denerwujaca??
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
a co to za grupowa deprecha??????
a gdzie ten dowcip ??? przeoczyłm?
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
gdzie????
aaaaa kawał o urszulankach ;> hehehehehe
nie no , jak tu się nie zakochać nie dość że bosko sexowny tojeszcze taki zdolny
www.pudelek.pl/artykul/49185/ryan_goslin..._drutach_jest_fajne/
Szalony A kawał o Urszulankach świetny!
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Ferritka - właśnie to wczoraj czytałam na pudlu i od razu pomyślałam o Tobie
stara jestem baba a takie mi miłostki w głowie aż mi wstyd, a jakbym tak młodsza była to miałabym nad łóżkiem jego plakat okrutnie mnie ten facet kręci;DDDDD
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
A mi się nie podoba
A jaka tam z Ciebie stara baba Stara ale jara, jak już
no dobra, może i nie taka stara, aleobawiam się że A by nie zniósł jakbym tak Ryana miała nad łóżkiem. W tym wieku to wolałabym go miec bardziej w łóżku niż nad , no ale cóż ))))
no właśnie nie wiem co mnie tak wzięło na RYana , bo też wolę bardziej takich szorstkich typu :Collin Farrel czy matt bomer = brunet, 2dniowy zarost, mroczne spojrzenie....
a tu taki ugrzeczniony blondasek ;D
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
ja wolę facetów w typie szorstkiego drania
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Studentkaae mnie się wydaje, że o każdą ciążę się tak samo drży, czy to trafiona za pierwszym razem czy latami czekana a potem jak się ma dziecko to się jeszcze bardziej drży
Jak zawsze się z Tobą zgadzam to tym razem śmiem się nie zgodzić . Np moja koleżanka wpadła ze swoim chłopakiem (ona miała 17 on 27 więc wydawałoby się że jest mądrzejszy od niej ale jednak nie) dopiero w 3 miesiącu poszła do lekarza a potem jak była zła na ojca dziecka to specjalnie paliła przy nim cygary potem jak coś ją bolało to nie szła do lekarza olewała to bo nie lubiła szpitali w 7 mc brali ślub to wypiła kilka kieliszków bo stwierdziła że nie zaszkodzi a małej jak miała kilka miesięcy to dawała kiełbasę smażoną i wszystko jedzenie jej przeżuwała wcześniej w efekcie czego mała ma 5 lat a 1 i 2 zjadła jej próchnica i nie wiadomo czy stałe zęby też nie zaatakowała bo nie wyrastają 2 ciążę też wpadła i też po 3 miesiącach dopiero poszła. A jak się do córek odnosi to nie chcę przytaczać i starszą bije za byle co do tego po twarzy i nie zmienia nic że się jej zwraca uwagę
Dzidza dobre
Gwen syrop dobry też brałam i pomaga na kaszel i polecam domowy sposób mleko z czosnkiem i miodem - w ciąży przeziębienie dłużej trzyma a mnie na tej kuracji nawet tydzień nie męczyło jakbym wcześniej zaczęła pić to nawet krócej bym sie meczyła
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Jak zawsze się z Tobą zgadzam to tym razem śmiem się nie zgodzić . Np moja koleżanka wpadła ze swoim chłopakiem (ona miała 17 on 27 więc wydawałoby się że jest mądrzejszy od niej ale jednak nie) dopiero w 3 miesiącu poszła do lekarza a potem jak była zła na ojca dziecka to specjalnie paliła przy nim cygary potem jak coś ją bolało to nie szła do lekarza olewała to bo nie lubiła szpitali w 7 mc brali ślub to wypiła kilka kieliszków bo stwierdziła że nie zaszkodzi a małej jak miała kilka miesięcy to dawała kiełbasę smażoną i wszystko jedzenie jej przeżuwała wcześniej w efekcie czego mała ma 5 lat a 1 i 2 zjadła jej próchnica i nie wiadomo czy stałe zęby też nie zaatakowała bo nie wyrastają 2 ciążę też wpadła i też po 3 miesiącach dopiero poszła. A jak się do córek odnosi to nie chcę przytaczać i starszą bije za byle co do tego po twarzy i nie zmienia nic że się jej zwraca uwagę
I to jest straszne... Nie rozumiem jak można tak traktować swoje dzieci.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
To prawda. W ciąży cały czas się kobieta trzęsie bo mdłości mijają i może coś nie tak, potem że ruchy dziecka jakieś słabe. Tak już całe życie się o dziecko martwi i po nocach nie śpi bo na dyskoteko poszło i długo nie wraca
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
sylwka727 napisał:
I to jest straszne... Nie rozumiem jak można tak traktować swoje dzieci.
Jak Chłopcy umarli i sobie przypomniałam co ona robi to byłam taka wściekła że nie utrzymywałam kilka miesięcy z nią kontaktów