BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #532123 przez Dave
Z Wami nie można mieć deprechy!!!!!!

A tutejsze teksty powalają na kolana :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #532125 przez ViFi
ferritka napisał:

Iwona nie nie Twój wpis kochana też mi przeszło przez głowę że pomyśleć tak możesz ale słowo honoru że nie o Ciebie mi chodziło . Ale jak następnym razem poplamisz a nie pójdziesz do lekarza to obiecuje że narzucać Ci na forum B) B) B)

a ktora to strona ???? ta denerwujaca??

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #532127 przez studentkaae
Ferritka - właśnie to wczoraj czytałam na pudlu i od razu pomyślałam o Tobie :)
11 lata 11 miesiąc temu #532129 przez ViFi
dzidzia1234 napisał:

a co to za grupowa deprecha??????

a gdzie ten dowcip ??? przeoczyłm?

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #532130 przez iwonta_kg
Nie wiem właśnie ktora strona bo Ferritka nie chce zdradzić o kogo chodzi;) napewno wiemy ze nie chodzi o mnie;) hehe

Gdzie jest moja MONIA???

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #532133 przez pani_p
ferritka napisał:

gdzie????

aaaaa kawał o urszulankach ;> hehehehehe

nie no , jak tu się nie zakochać :kiss: :kiss: :kiss: :lol: nie dość że bosko sexowny tojeszcze taki zdolny

www.pudelek.pl/artykul/49185/ryan_goslin..._drutach_jest_fajne/

Szalony :D A kawał o Urszulankach świetny! :D
11 lata 11 miesiąc temu #532134 przez ferritka
studentkaae napisał:

Ferritka - właśnie to wczoraj czytałam na pudlu i od razu pomyślałam o Tobie :)

stara jestem baba a takie mi miłostki w głowie :blush: aż mi wstyd, a jakbym tak młodsza była to miałabym nad łóżkiem jego plakat :laugh: okrutnie mnie ten facet kręci;DDDDD

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #532138 przez Dave
A mi się nie podoba :P :P :P :P :P

A jaka tam z Ciebie stara baba :unsure: :unsure: :unsure: Stara ale jara, jak już :silly: :silly:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532142 przez ferritka
Dave napisał:

A mi się nie podoba :P :P :P :P :P

A jaka tam z Ciebie stara baba :unsure: :unsure: :unsure: Stara ale jara, jak już :silly: :silly:

no dobra, może i nie taka stara, aleobawiam się że A by nie zniósł jakbym tak Ryana miała nad łóżkiem. W tym wieku to wolałabym go miec bardziej w łóżku niż nad , no ale cóż ;)))))

no właśnie nie wiem co mnie tak wzięło na RYana , bo też wolę bardziej takich szorstkich typu :Collin Farrel czy matt bomer = brunet, 2dniowy zarost, mroczne spojrzenie....
a tu taki ugrzeczniony blondasek ;D

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #532143 przez dzidzia1234
he he= FERRITKA- głodnemu chleb na mysli

ja wolę facetów w typie szorstkiego drania
11 lata 11 miesiąc temu #532144 przez sylwka727
Mirella napisał:

Studentkaae mnie się wydaje, że o każdą ciążę się tak samo drży, czy to trafiona za pierwszym razem czy latami czekana ;) a potem jak się ma dziecko to się jeszcze bardziej drży

Jak zawsze się z Tobą zgadzam to tym razem śmiem się nie zgodzić :blink: . Np moja koleżanka wpadła ze swoim chłopakiem (ona miała 17 on 27 więc wydawałoby się że jest mądrzejszy od niej ale jednak nie) dopiero w 3 miesiącu poszła do lekarza a potem jak była zła na ojca dziecka to specjalnie paliła przy nim cygary :dry: potem jak coś ją bolało to nie szła do lekarza olewała to bo nie lubiła szpitali w 7 mc brali ślub to wypiła kilka kieliszków bo stwierdziła że nie zaszkodzi a małej jak miała kilka miesięcy to dawała kiełbasę smażoną :angry: i wszystko jedzenie jej przeżuwała wcześniej w efekcie czego mała ma 5 lat a 1 i 2 zjadła jej próchnica i nie wiadomo czy stałe zęby też nie zaatakowała bo nie wyrastają 2 ciążę też wpadła i też po 3 miesiącach dopiero poszła. :angry: A jak się do córek odnosi to nie chcę przytaczać i starszą bije za byle co do tego po twarzy :angry: i nie zmienia nic że się jej zwraca uwagę :angry:

Dzidza dobre :lol: :lol:

Gwen syrop dobry też brałam i pomaga na kaszel i polecam domowy sposób mleko z czosnkiem i miodem - w ciąży przeziębienie dłużej trzyma a mnie na tej kuracji nawet tydzień nie męczyło :lol: jakbym wcześniej zaczęła pić to nawet krócej bym sie meczyła :blink:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
11 lata 11 miesiąc temu #532150 przez pani_p
sylwka727 napisał:

Jak zawsze się z Tobą zgadzam to tym razem śmiem się nie zgodzić :blink: . Np moja koleżanka wpadła ze swoim chłopakiem (ona miała 17 on 27 więc wydawałoby się że jest mądrzejszy od niej ale jednak nie) dopiero w 3 miesiącu poszła do lekarza a potem jak była zła na ojca dziecka to specjalnie paliła przy nim cygary :dry: potem jak coś ją bolało to nie szła do lekarza olewała to bo nie lubiła szpitali w 7 mc brali ślub to wypiła kilka kieliszków bo stwierdziła że nie zaszkodzi a małej jak miała kilka miesięcy to dawała kiełbasę smażoną :angry: i wszystko jedzenie jej przeżuwała wcześniej w efekcie czego mała ma 5 lat a 1 i 2 zjadła jej próchnica i nie wiadomo czy stałe zęby też nie zaatakowała bo nie wyrastają 2 ciążę też wpadła i też po 3 miesiącach dopiero poszła. :angry: A jak się do córek odnosi to nie chcę przytaczać i starszą bije za byle co do tego po twarzy :angry: i nie zmienia nic że się jej zwraca uwagę :angry:

I to jest straszne... Nie rozumiem jak można tak traktować swoje dzieci.
11 lata 11 miesiąc temu #532151 przez anoda89
Iwontabędzie dobrze tylko leż, leż i jeszcze raz leż. Wiem że można zwariować cały czas leżąc ale leżenie czyni cuda. Co do szpitala to jak pojedziesz to będziesz pod stałą opieką lekarzy. Pewnie dostaniesz nospe i dupka albo luteinę.

To prawda. W ciąży cały czas się kobieta trzęsie bo mdłości mijają i może coś nie tak, potem że ruchy dziecka jakieś słabe. Tak już całe życie się o dziecko martwi i po nocach nie śpi bo na dyskoteko poszło i długo nie wraca :)
11 lata 11 miesiąc temu #532154 przez Dave
Sylwka - nawet się nie chce komentować. Co za ździra :evil: :evil: :evil:

11 lata 11 miesiąc temu #532155 przez sylwka727
pani_p napisał:

sylwka727 napisał:

I to jest straszne... Nie rozumiem jak można tak traktować swoje dzieci.

Jak Chłopcy umarli i sobie przypomniałam co ona robi to byłam taka wściekła że nie utrzymywałam kilka miesięcy z nią kontaktów :angry:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży